Hesabım
    İstanbullu Gelin
    2. Sezon
    Puanım :
    İstanbullu Gelin

    Sezon bilgisi:

    37 Bölüm
    orijinal kanal: STAR
    İlk yayın tarihi: 22 Eylül 2017
    290 Fotoğraf | 38 Video
    Özcan Deniz
    Özcan Deniz
    Aslı Enver
    Aslı Enver
    İpek Bilgin
    İpek Bilgin
    Salih Bademci
    Salih Bademci
    İstanbullu Gelin 53.Bölüm 0:49
    İstanbullu Gelin 53.Bölüm
    57 gösterim
    İstanbullu Gelin 52.Bölüm Fragmanı 0:50
    İstanbullu Gelin 52.Bölüm Fragmanı
    139 gösterim
    İstanbullu Gelin 51.Bölüm Fragmanı 0:48
    İstanbullu Gelin 51.Bölüm Fragmanı
    109 gösterim
    • Fotoğraf İstanbullu Gelin
    • Fotoğraf İstanbullu Gelin
    • Fotoğraf İstanbullu Gelin
    • Fotoğraf İstanbullu Gelin
    • Fotoğraf İstanbullu Gelin
    • Fotoğraf İstanbullu Gelin
    • Fotoğraf İstanbullu Gelin
    • Fotoğraf İstanbullu Gelin
    • Fotoğraf İstanbullu Gelin
    2. sezon bölümleri
    İstanbullu Gelin 17.Bölüm
    S02E01 - İstanbullu Gelin 17.Bölüm
    Hayatının en zor döneminde olan Faruk, Adem gerçeği ile yüzleşirken Süreyyasız nefes alamadığını iyice hissetmektedir. Esma ise tüm yaşanılanları hazmetmekte zorlanmakta, hem Süreyya’ya hem de Adem’e gitgide bilenmektedir.
    İstanbullu Gelin 18.Bölüm
    S02E02 - İstanbullu Gelin 18.Bölüm
    Süreyya, Faruk’tan beklemediği bir tepki ile karşılaşınca kendisini daha önce tasarlamadığı boşanma adımlarını atarken bulur. Faruk’un Bursa’ya dönmesi ile Boran konağında da boşanmanın etkileri hemen hissedilir. Esma ilk adımı atar.
    İstanbullu Gelin 19.Bölüm
    S02E03 - İstanbullu Gelin 19.Bölüm
    Faruk, bir yandan Süreyya’nın hamlelerini çözmeye çalışırken bir yandan da Adem’i kontrol altına tutmaya çalışmaktadır. Ancak Adem kimsenin cesaret edemeyeceği bir intikam planını uygulayarak herkesi şok edecektir.
    İstanbullu Gelin 20.Bölüm
    S02E04 - İstanbullu Gelin 20.Bölüm
    Süreyya, kalan eşyalarını toplamak ve Esma ile yüzleşmek için konağa gittiğinde Begüm ile karşılaşır. Begüm’ün tavrı ise nettir. Süreyya’nın Faruk’la ilgili olan kafa karışıklığı Can’dan gelen bir telefonla gidecektir.
    İstanbullu Gelin 21.Bölüm
    S02E05 - İstanbullu Gelin 21.Bölüm
    Babasının Faruk olduğunu öğrenen Emir’in hamlesi ise Begüm’ün canını çok sıkar. Öte yandan Osman ile Burcu’nun ilişkisi tatsız bir tesadüfle yeni bir boyut kazanır. Mahkemeye saatler kala yaşananlar Boran’lar için yeni bir dönemin başladığının habercisidir.
    İstanbullu Gelin 22.Bölüm
    S02E06 - İstanbullu Gelin 22.Bölüm
    Faruk ve Süreyya’nın aldığı karar konakta şok etkisi yaratır. Kendiyle ilgili radikal değişikliklere giden Esma’nın hamlesi oğullarının büyük bir korku ve panik yaşamasına sebep olur. Öte yandan mezarın açılma tarihi yaklaşmaktadır. Esma’nın herkesten habersiz devreye soktuğu plan Süreyya’yı hiç ummadığı bir duruma düşürecektir.
    İstanbullu Gelin 23.Bölüm
    S02E07 - İstanbullu Gelin 23.Bölüm
    Begüm beklenmedik bir ziyaretle yıkılır. Yaşanan bir olay Adem ve Dilara’nın evliliğinde karanlık bir boyutun açılmasına sebep olur. Süreyya ise Dilara’nın çıkmazda olduğunu hisseder. Onun, arkadaşı için yapacağı hamle konakta çok büyük bir gerilime yol açar. Gece vakti yaşanan korkunç olay, Süreyya’nın hayatının en büyük sınavını vermesine sebep olacaktır.
    İstanbullu Gelin 24.Bölüm
    S02E08 - İstanbullu Gelin 24.Bölüm
    Esma, Garip’ten gelen telefonla hayatının en büyük defterini kapatmaya hazırlanırken bambaşka bir oyunun içine düşer. Başı belaya giren Murat’a ise hiç beklemediği birisi destek çıkar. Dilara, Reyhan’ın sözlerinden rahatsızdır. Küçük bir tartışma, Adem’in evinde inanılması güç olayların yaşanmasına sebep olur.
    İstanbullu Gelin 25.Bölüm
    S02E09 - İstanbullu Gelin 25.Bölüm
    Süreyya içinde büyüyen korkuyla yüzleşmek ister. Bu uğurda attığı adım hiçbir şeyden haberi olmayan Faruk tarafından çok farklı anlaşılır. Nurgül’ün ricasını kırmak istemeyen Osman’ın yemek masasında söylediği sözler herkesi şok eder. Esma’nın son hamlesi Faruk ve Süreyya’yı çok şaşırtacaktır. Ancak derinlerdeki sebep bambaşkadır.
    İstanbullu Gelin 26.Bölüm
    S02E10 - İstanbullu Gelin 26.Bölüm
    Konaktaki bir değişiklik Fikret’in çileden çıkmasına neden olur. Adem’in teklifi Boran ailesinde büyük depremler yaratır. Onca zaman gömülü kalmış, tüm dengeleri değiştirebilecek bir sır Esma’nın ellerinde gün yüzüne çıkacaktır.
    İstanbullu Gelin 27.Bölüm
    S02E11 - İstanbullu Gelin 27.Bölüm
    Süreyya, Faruk’u zor bir durumla yüzleşmek zorunda bırakır. Arka arkaya aldığı umulmadık darbelerle sarsılan Adem kritik seçimlerin eşiğine gelir. Akif ve Senem kalkıştıkları işte çetin bir mücadele verirler. Gün sonunda gerçekleşen bir buluşma hem Faruk’ta hem de Süreyya’da soğuk duş etkisi yaratacaktır.
    İstanbullu Gelin 28.Bölüm
    S02E12 - İstanbullu Gelin 28.Bölüm
    Esma’nın hamlesi peş peşe büyük gerilimlerin yaşanmasına sebep olurken Faruk’u hiç beklenmedik bir noktaya getirir. İstemediği şeylerle yüzleşmek zorunda kalan Adem duruma sıra dışı bir tepki verir. Gelen bir misafir konağı fazlasıyla hareketlendirir.
    İstanbullu Gelin 29.Bölüm
    S02E13 - İstanbullu Gelin 29.Bölüm
    Akif’in büyük bir cesaretle yaptığı hamle Senem’i şok eder. Ortaya çıkan bir mektup geçmişin hiç de sanıldığı gibi olmadığını ortaya çıkarır. Adem’in tanıklık ettiği şeyler ona Boranlarla ilgili geniş hareket alanı kazandırır. Faruk ve Süreyya’nın Emir’le olan programları oldukça can sıkıcı bir şekilde sonlanır. Esma kendine ne kadar hâkim olmaya çalışsa da hayatının en önemli kararlarından birini verecektir.
    İstanbullu Gelin 30.Bölüm
    S02E14 - İstanbullu Gelin 30.Bölüm
    Bir süredir tehlikeli sularda yüzen Fikret hiç beklemediği yerden gelen bir darbe ile köşeye sıkışır. Süreyya’dan gelen bir haber Faruk’un sevinçten havalara uçmasına sebep olur. Öğrendiği bilgiyle deliye dönen Emir’in yaptığı hamle herkesin yüreğini ağzına getirir. Can derinlerdeki duyuları ile ilgili hiç istemeyeceği biriyle yüzleşmek zorunda kalır. Esma Ve Garip önlerinde başlayan yeni sürecin tadını çıkarmaktadırlar. Ancak bilmedikleri şey, sürpriz bir isim tarafından fark edilecek olmalarıdır.
    İstanbullu Gelin 31.Bölüm
    S02E15 - İstanbullu Gelin 31.Bölüm
    Gelen bir haber Süreyya’nın aklının ucundan bile geçirmek istemeyeceği bir olasılığın gerçek olduğunu ortaya çıkarır. Faruk’un sezgilerinin ne denli doğru olduğu bir kez daha anlaşılır. Reyhan’ın aldığı bir davet onu hayatta en korktuğu şeyle karşı karşıya bırakır. Can sonuçları çok ağır olabilecek bir yüzleşme yaşamak zorunda kalır. Yeni yılın ilk saatlerinde ise tüm dengeleri değiştirecek bir sır hiç beklenmedik biri tarafından öğrenilecektir.
    İstanbullu Gelin 32.Bölüm
    S02E16 - İstanbullu Gelin 32.Bölüm
    Dilara’nın söylediği bir bilgi Süreyya’yı büyük kaygılara sürükler. Begüm’den gelen yemek daveti ve ardından yaşananlar Süreyya ile Faruk’un iki ayrı uçta duygu değişimi yaşamalarına sebep olur. Reyhan’ın bildikleri Esma’yı, Esma’nın bildikleri ise Reyhan’ı köşeye sıkıştırır.
    İstanbullu Gelin 33.Bölüm
    S02E17 - İstanbullu Gelin 33.Bölüm
    Süreyya’nın söyledikleri Begüm’ün kafasını karıştırır. Osman sürpriz bir kararla hayatına yeni bir yön verir. Benzer süreçler yaşayan Süreyya ve Senem farklı duygularla da olsa aynı haberi beklemeye koyulurlar. Faruk kafasındaki soru işaretlerinden kurtulamaz.
    İstanbullu Gelin 34.Bölüm
    S02E18 - İstanbullu Gelin 34.Bölüm
    Murat’ın kontrolsüz öfkesi tatsız bir olaya sebebiyet verir. Neşeli bir haber duyanları sevince boğar. Can, sürpriz bir isimle sonuçları çok tehlikeli olacak bir ortaklık kurar. Osman, annesinden duydukları ile yıkılır.
    İstanbullu Gelin 35.Bölüm
    S02E19 - İstanbullu Gelin 35.Bölüm
    Fikret’in hamlesi Faruk’la olan ilişkisini hiç olmadığı kadar sert bir şekilde etkiler. Osman’ın aldığı karar herkesi şok eder. Begüm en çok korktuğu şeyle bir kez daha yüzleşmek zorunda kalır. Neredeyse unuttuğu bir plan, Esma’nın içine şüphe tohumları eker. Fikret ve Murat konakta fırtınalar koparacak kararlarını hayata geçirirler. Ne olursa olsun Faruk Akif’i yalnız bırakmaz.
    İstanbullu Gelin 36.Bölüm
    S02E20 - İstanbullu Gelin 36.Bölüm
    Ufak bir talihsizlik Süreyya’nın aklından bile geçiremeyeceği bir noktaya evrilir. Osman ve Burcu’nun aldıkları karar, başta Esma olmak üzere herkesi şaşkına çevirecek bir ismin Bursa’ya gelmesine neden olur. Her şeyin yolunda olduğunu düşünen Adem aldığı bir haberle en büyük kâbusunu yaşayacaktır.
    İstanbullu Gelin 37.Bölüm
    S02E21 - İstanbullu Gelin 37.Bölüm
    Süreyya ve Begüm arasındaki tartışma beklenmedik bir noktaya evrilir. Esma’nın bohça alışverişi Siren’i hayretler içinde bırakır. Akif ve Senem ilişkilerinin önündeki en acımasız engelle karşı karşıya gelirler. İpek kafasındaki tehlikeli planla Esra’nın karşısına çıkmaya hazırlanır. Osman’ın nişanı sırasında yaşanan bir olay Esma’yı utançtan yerin dibine geçirir. Sabaha karşı gelen korkunç bir haber konakta yeni bir dönemin başlamasına sebep olacaktır.
    İstanbullu Gelin 38.Bölüm
    S02E22 - İstanbullu Gelin 38.Bölüm
    Can, Begüm’ün acısıyla mücadelede zorlanırken öfkeyle Faruk’a karşı harekete geçer. İpek, beklediği alakayı Esma’dan göremeyince iyice hırçınlaşır. Esma, tüm yaşananlarla güçlü durmaya çalışırken, Siren ortamı boş bırakmamaktadır. Her şeyin geçeceğine dair aileyle konuşma yapan Esma’nın sözü ise acı bir çığlıkla kesilecektir.
    İstanbullu Gelin 39.Bölüm
    S02E23 - İstanbullu Gelin 39.Bölüm
    Süreyya ve Faruk beklenmedik anda gelen hamilelik haberi ile mutluluk içerisindedir. Emir annesini kaybetmeyi kabullenemediği için zorlu bir süreç geçirmektedir. Bu sebeple Faruk ve Süreyya hamilelik haberini bir süre saklama kararı alırlar. Murat ve Bade’nin evlenme kararı ise konakta büyük tepki yaratır.
    İstanbullu Gelin 40.Bölüm
    S02E24 - İstanbullu Gelin 40.Bölüm
    Esma ve Garip’in hala görüşüyor olması hem yeni evli çiftte hem diğerlerinde gerilime neden olur. Begüm’ün acısıyla daha da hırslanan Can, Faruk’un peşindedir. Adem ve Dilara’nın boşanma kararını dahi Faruk üzerinden yürütmektedir.
    İstanbullu Gelin 41.Bölüm
    S02E25 - İstanbullu Gelin 41.Bölüm
    Akif ve Senem nikaha hazırdır, Süreyya’nın hazırladığı bekarlığa vedada ise beklenmeyen olaylar yaşanacaktır. İpek ve Fikret arasındaki ilişki Erhan’ın gelişi ile başka bir krize dönüşür. Adem’in Reyhan ile yüzleşmesi kendisi ile ilgili bir çok şeyi sorgulamasına ve bir karar almasına neden olacaktır.
    İstanbullu Gelin 42.Bölüm
    S02E26 - İstanbullu Gelin 42.Bölüm
    Fikret için artık dengeler tamamen değişmiştir. Osman ve Burcu’nun konuşmasına istemeden şahit olan Faruk duyduklarından dolayı büyük hayal kırıklığı içerisindedir. İki kardeş arasında yüzleşme kaçınılmazdır. Süreyya ise Dilara ile olan kırgınlığın büyük üzüntüsünü yaşarken Emir’le ilgili beklenmedik bir gelişme gerçekleşecektir.
    İstanbullu Gelin 43.Bölüm
    S02E27 - İstanbullu Gelin 43.Bölüm
    Adem’in annesi ile görüşmeyi reddetmesi Reyhan’ın Boranlara karşı öfkesini yükseltir. Süreyya ile Dilara’nın arkadaşlığı ise hala sınavdadır. Süreyya, Dilara yüzünden kendi gerçeği ile yüzleşmek zorunda kalır. Süreyya İpek, Esra üzerinden kurduğu planı işletir ve amacına bir adım daha yaklaşır. Fakat bu sefer hiç beklemediği bir haber ile karşı karşıya kalacaktır.
    İstanbullu Gelin 44.Bölüm
    S02E28 - İstanbullu Gelin 44.Bölüm
    Fikret ve İpek için yeni bir dönem başlamaktadır. Dilara’yı kaybettiğini düşünen Süreyya, Osman’ın gitme kararındaki ısrarıyla iyice kendisini yalnız hisseder. Faruk’un Osman’ı engellemiyor olmasına ise inanamamaktadır.
    İstanbullu Gelin 45.Bölüm
    S02E29 - İstanbullu Gelin 45.Bölüm
    Faruk, Adem’e şans vermek için geleneksel aile yemeğine onu da davet eder. Süreyya ve Dilara’nın barıştığından habersiz olan Senem ise yeğenlerini barıştırmak için bir şey planlar. Osman, Faruk ile arasını düzeltirken Burcu’nun ani kararı ile şaşkına döner. Adem yavaş yavaş bir ailesi olduğunu düşünmeye başlamıştır ki hiç beklemediği bir gerçek ile sarsılır.
    İstanbullu Gelin 46.Bölüm
    S02E30 - İstanbullu Gelin 46.Bölüm
    İntikam ateşiyle yanıp tutuşan Adem planına odaklanır. Boranjet’in lansmanı başarılı geçse de Fikret öne çıkanın yine Faruk olmasından rahatsızdır. Fikret’i geri kazanmak isteyen İpek ise eline geçirdiği koz ile Faruk ve Süreyya arasında taşları yerinden oynatacaktır.
    İstanbullu Gelin 47.Bölüm
    S02E31 - İstanbullu Gelin 47.Bölüm
    Süreyya kocasına karşı olan güvenini sorgularken Dilara ile olan dostluğunu tekrar tehlikeye sokmak istemez. İpek yarattığı tablonun keyfini çıkarmaktadır. Murat’ın ani yurt dışına taşınma kararı ise konağa bomba gibi düşer.
    İstanbullu Gelin 48.Bölüm
    S02E32 - İstanbullu Gelin 48.Bölüm
    Faruk’la karşı karşıya gelen Akif için zor günler kapıdadır. Boranlar kendi aralarında yaşanılanları hazmetmeye çalışırken İpek’in hamlesi Fikret’i büyük bir karara sürükler. Her şeye rağmen gerçekleştirilen lansmanda ise Boranları bambaşka bir sürece taşıyacak haber gelir.
    İstanbullu Gelin 49.Bölüm
    S02E33 - İstanbullu Gelin 49.Bölüm
    Esma Akif’ten Adem ile ilgili dosyayı polise vermesini ister. Vakit geçtikçe ümidini kaybetmeye çalışan Süreyya’nın en büyük destekçisi Esma Hanım olur. Süreyya’dan kendine anne demesini isteyen Esma Sultan bu hamlesi ile herkesi şaşırtır. Acı veren bekleyiş umulmadık bir isimden gelen haberle biter. Peki aldıkları haber doğru mudur? Faruk hayatta mıdır?
    İstanbullu Gelin 50.Bölüm
    S02E34 - İstanbullu Gelin 50.Bölüm
    Düğün için gelen Siren’in verdiği haber hem Garip hem de Boranlar için büyük sürpriz olur. Senem’in Akif’ten şüphelenmesiyle girdiği macera ise Faruk ve Süreyya için bambaşka bir yüzleşmenin habercisidir.
    İstanbullu Gelin 51.Bölüm
    S02E35 - İstanbullu Gelin 51.Bölüm
    Adem’in hızla harekete geçmesi ile Gözde’nin şirketi ile anlaşma imzalanır. Fikret bu sayede Gözde ile Faruk arasındaki ilişkiyi öğrenir. Faruk’un da hata yapabilmesi içten içe hoşuna gitmiştir. Siren ise Boğaç’ın onu dolandırmak istediğini anlar ve evliliğini bitirme kararı alır.
    İstanbullu Gelin 52.Bölüm
    S02E36 - İstanbullu Gelin 52.Bölüm
    Osman yaşadıklarından kendini suçlamaktadır fakat Faruk durumu kendi özelinde değerlendirince Süreyya ile çatışmaya girer. Faruk ve Süreyya’yı bir araya getirme kararı alan Senem ve Akif’i günün sonunda büyük bir sürpriz beklemektedir.
    İstanbullu Gelin 53.Bölüm
    S02E37 - İstanbullu Gelin 53.Bölüm
    Faruk detaylı bir araştırma ile komployu yapanı bulmaya çalışmaktadır. Adem ise Fikret’e karşı oynamaya devam etmektedir. Süreyya’nın kanamasının olması ise Boranlar’a bir şok daha yaşatacaktır. Faruk, İpek’in desteği ile komployu yapanın Adem olduğunu öğrenir ve önemli bir karar vererek Adem’in karşısına bir seçimle çıkar.

    Hayran tepkileri

    Back to Top