Hesabım
    Fazilet Hanım ve Kızları
    2. Sezon
    Puanım :
    Fazilet Hanım ve Kızları
    Üyeler
    3,0 1 oy

    Sezon bilgisi:

    37 Bölüm
    orijinal kanal: STAR
    İlk yayın tarihi: 9 Eylül 2017
    192 Fotoğraf | 36 Video
    Mahir Günşiray
    Mahir Günşiray
    Deniz Baysal
    Deniz Baysal
    Afra Saraçoğlu
    Afra Saraçoğlu
    Hazal Türesan
    Hazal Türesan
    Fazilet Hanım ve Kızları 50.Bölüm Fragmanı 0:55
    Fazilet Hanım ve Kızları 50.Bölüm Fragmanı
    250 gösterim
    Fazilet Hanım ve Kızları 49.Bölüm Fragmanı 0:42
    Fazilet Hanım ve Kızları 49.Bölüm Fragmanı
    320 gösterim
    Fazilet Hanım ve Kızları 48.Bölüm Fragmanı 0:56
    Fazilet Hanım ve Kızları 48.Bölüm Fragmanı
    556 gösterim
    • Fotoğraf Fazilet Hanım ve Kızları
    • Fotoğraf Fazilet Hanım ve Kızları
    • Fotoğraf Fazilet Hanım ve Kızları
    • Fotoğraf Fazilet Hanım ve Kızları
    • Fotoğraf Fazilet Hanım ve Kızları
    • Fotoğraf Fazilet Hanım ve Kızları
    • Fotoğraf Fazilet Hanım ve Kızları
    • Fotoğraf Fazilet Hanım ve Kızları
    • Fotoğraf Fazilet Hanım ve Kızları
    2. sezon bölümleri
    Fazilet Hanım ve Kızları 14.Bölüm
    S02E01 - Fazilet Hanım ve Kızları 14.Bölüm
    Kendini bir anda ağır bir yüzleşmenin ortasında bulan Hazan, hayatının en gurur kırıcı gecesinin mimarının Sinan olduğunu artık öğrenmiştir. Ortaya çıkan gerçek Hazan’ın kalbini paramparça ederken, Sinan için de çok yıkıcı olur.
    Fazilet Hanım ve Kızları 15.Bölüm
    S02E02 - Fazilet Hanım ve Kızları 15.Bölüm
    Ece ve Hazım’ın şok evliliği Hazan ve tüm Egemen’ler için yıkıcı olur. Akıl almaz nikaha tanık olan Hazan, Yağız ve Sinan şaşkınlık ve öfkelerini farklı hedeflerden çıkarırken, yalıda kopan kıyamet gelecek fırtınalı günlerin habercisidir. Hazan, tüm gücüyle kardeşini bu çılgınlıktan kurtarmak için savaşırken, Ece’nin tavrı hem ablası hem de annesi için sarsıcı olur.
    Fazilet Hanım ve Kızları 16.Bölüm
    S02E03 - Fazilet Hanım ve Kızları 16.Bölüm
    Yağız evlilik sonrası dağılan kardeşlerini toplamak için uğraşırken hesapta olmayan bir ayrılık haberi gündemlerine bomba gibi düşer. Ama asıl bomba Yağız ve Hazan’ın birlikte geçirdiği zamana şahit olan Sinan’la patlayacaktır.
    Fazilet Hanım ve Kızları 17.Bölüm
    S02E04 - Fazilet Hanım ve Kızları 17.Bölüm
    Kerime’nin varlığı ile değişen dengeler Fazilet’in tüm hesaplarını alt üst ederken, Yağız kardeşi için yalıdaki herkesi etkileyecek yeni bir adım atar. Öte yandan, Sinan ve Yağız arasındaki gerilimin farkında bile olmayan Hazan, Kerime düğümünü çözmek için Yağız’la işbirliği yapmaya karar verir.
    Fazilet Hanım ve Kızları 18.Bölüm
    S02E05 - Fazilet Hanım ve Kızları 18.Bölüm
    Düğün gecesinden sonra yalıda fırtınalar arka arkaya kopmaya başlar. Egemen’ler aldıkları ağır darbelerin etkisiyle savrulurken, Ece’nin hali ,Hazan ve Fazilet arasında yeni bir krizin fitilini ateşler.
    Fazilet Hanım ve Kızları 19.Bölüm
    S02E06 - Fazilet Hanım ve Kızları 19.Bölüm
    Hazan ve Yağız, gerçeğin peşinde sürüklenirken, Sinan ise kendi içindeki fırtınaya doğru sürüklenmektedir. Hazan, Yağız ve Sinan arasında dile getirilmeyen gerilim giderek tırmanırken, yalının sakladığı sırlar birbir ortalığa saçılmak üzeredir.
    Fazilet Hanım ve Kızları 20.Bölüm
    S02E07 - Fazilet Hanım ve Kızları 20.Bölüm
    Hazan’ın Egemen’lerle iş birliği yapması Fazilet ve Ece’ye bir darbe daha vururken Hazan, gerçeğin peşindedir. Yasin ve Selin’in de yalıya çağrılmasıyla olaylar çığırından çıkar. Çaresizlik Fazilet’in elini kolunu bağlarken, işlerin hızla çirkinleşmesi Hazan’ı annesi ve kardeşine karşı zor durumda bırakır.
    Fazilet Hanım ve Kızları 21.Bölüm
    S02E08 - Fazilet Hanım ve Kızları 21.Bölüm
    Sinan’ın tepkisiyle neye uğradığını şaşıran Hazan için, Sinan’ın suçlamalarının altından kalkmak kolay değildir. Hazan, Yağız’ın tüm gerçeği söyle baskısına rağmen, iki kardeş için de söylediklerinin arkasında durmak zorundadır.
    Fazilet Hanım ve Kızları 22.Bölüm
    S02E09 - Fazilet Hanım ve Kızları 22.Bölüm
    Yalıdan kovulan Fazilet, ne yapacağını bilemez halde, kızından umudunu kesmeden masumiyetini kanıtlamaya çalışsa da Yasemin, yalıda savunmasız kalmış olan Ece’yi avucunun içine almak için yeni hesaplar peşindedir. Fazilet’in Ece’den yediği darbeler bitmek bilmezken, Yasemin’in tuzağına düşen Ece geri dönüşü olmayan bir yola girmek üzeredir.
    Fazilet Hanım ve Kızları 23.Bölüm
    S02E10 - Fazilet Hanım ve Kızları 23.Bölüm
    Yağız’ın, Sinan ve Hazan’ı barıştırmak için kurguladığı plan, sürpriz bir şekilde onu Hazım’la karşı karşıya getirir. Yağız, aldığı tüm risklere rağmen hedefine yürürken baba oğul arasında tırmanan gerilim kimsenin tahmin edemeyeceği bir noktaya gider.
    Fazilet Hanım ve Kızları 24.Bölüm
    S02E11 - Fazilet Hanım ve Kızları 24.Bölüm
    Hazan ve Sinan arasındaki hesaplaşma kıran kırana devam ederken Ece ve Yasin de kendilerini bir anda bambaşka bir hesaplaşma için Selin’in karşısında bulurlar. Henüz Selin’in bile varlığından haberdar olmadığı bir gerçek söylenmiş tüm yalanların üzerini kapatır.
    Fazilet Hanım ve Kızları 25.Bölüm
    S02E12 - Fazilet Hanım ve Kızları 25.Bölüm
    Kozmetik lansmanı yaklaşırken Yağız, Sinan ve Hazan etraflarındaki tüm sorunları bir kenara atıp hayatlarının en önemli gecesine hazırlanmaya başlar. Hazım’ın kozmetik markasına olan tepkisi işlerini beklemedikleri şekilde zorlaştırırken Yağız iflas gerçeğiyle hiç olmadığı kadar yüz yüzedir. Sinan ve Hazan, Yağız’ın yükünü hafifletebilmek için varlarını yoklarını ortaya koyarken hayatlarının en heyecanlı gecesi Yasemin’in acımasız tuzağıyla yılın skandalına dönüşür.
    Fazilet Hanım ve Kızları 26.Bölüm
    S02E13 - Fazilet Hanım ve Kızları 26.Bölüm
    Yağız, adım adım Yasemin’in oyununu çözmeye yürürken, Yasemin ise Hazım’la oynadığı tehlikeli oyunda artık finale gelmiştir. Gökhan’ın Hazım’ı psikiyatri heyetinin karşısına çıkarmasıyla, Hazım için geri dönüşü olmayan yola girilir. Fazilet, Hazım’la ilgili ters giden bir şeyler olduğunu anlayıp işin peşine düşerken Yağız’ın Yasemin’in oyununu ortaya çıkarmasıyla Yasemin bir anda köşeye sıkışır. Hazan ve Sinan, Yağız’ın maddi durumunu kurtarabilmenin yolunu ararken, Yağız için ise veda vakti gelmiştir.
    Fazilet Hanım ve Kızları 27.Bölüm
    S02E14 - Fazilet Hanım ve Kızları 27.Bölüm
    Gökhan ve Yasemin’in Hazım’la ilgili gerçeği gizlemeleri aile içinde büyük bir krize dönüşür. Hazım yüzünden yükselen tansiyonla, Sinan ve Ece arasında bir anda başlayan hesaplaşma Hazan için yıkıcı olur. Lansman gecesindeki skandalda kardeşinin de payı olduğunu öğrenen Hazan kardeşine sırtını döner ve Yasemin’den hesap sorar.
    Fazilet Hanım ve Kızları 28.Bölüm
    S02E15 - Fazilet Hanım ve Kızları 28.Bölüm
    Sinan ve Yağız, babalarına kurulan tuzakta tamamen ayrı saflara ayrılırken Gökhan da Yasemin’le yaşadığı kanlı yüzleşmenin ardından yol ayrımındadır. Geçmişten gelen büyük bir hata, Gökhan’ın yapacağı kritik seçimi daha da karışık bir hale getirir. Fazilet, kızının özgürlüğü için çırpınırken, Ece cezaevinde yaptığı hatalarla ağır bir yüzleşme içindedir. Dışarıda, özgürlüğü için verilen kıran kırana savaşa karşın, Ece’nin seçimi herkesi şoke eder. Ece, kendini cezalandırarak sessizliğe gömülürken, Selin Ece’nin kaderini adalete bırakmayacak kadar nefret doludur.
    Fazilet Hanım ve Kızları 29.Bölüm
    S02E16 - Fazilet Hanım ve Kızları 29.Bölüm
    Büyük kavuşma gerçekleştiğinde Fazilet kızının yaşadıklarının hesabını sormaya kararlıdır. Kendini toplamaya çalışan Hazım’ın yaşananları öğrenmesi ise hem yalı hem de aile içindeki dengeleri yeniden değiştirir. Sinan Hazan’ın kırılan kalbini onarmaya çalışırken Hazan ise Sinan’a karşı gardını indirmez. Sinan’ın iş hayatıyla ilgili aldığı bir karar ise hayatlarına yepyeni bir sokar. Diğer yanda Yağız’dan gördüğü desteği unutmayan Hazan, Kerime’ye verdiği söz yüzünden zor durumdadır.
    Fazilet Hanım ve Kızları 30.Bölüm
    S02E17 - Fazilet Hanım ve Kızları 30.Bölüm
    Yasemin’i en zayıf noktasından yakalayan Fazilet, bir sonraki hamlesini planlarken ikili arasında bir kedi fare oyunu başlar. Diğer yanda, Yağız, Hazan ve Sinan arasında Nil rüzgarı eserken Nil’in varlığı dengeleri değiştirmeye başlar. Sinan, Hazan’la buzları eritmek için büyük bir sürpriz hazırlığındadır. Ancak Sinan’ın sürprizli gecesine, Sinan, Yağız ve Yasemin’i bekleyen bambaşka bir sürpriz damga vurur.
    Fazilet Hanım ve Kızları 31.Bölüm
    S02E18 - Fazilet Hanım ve Kızları 31.Bölüm
    Hazan, Sinan’ın Yağız’ı şüphelendirecek bir adım atmasını engellemeye çalışırken Yağız, bir yandan Kerime düğümünün, bir yandan da dibe vuran kardeşine ne olduğunun peşindedir. Fazilet’in avucuna düşen Yasemin, kendine yeni müttefikler bulurken, Fazilet ise zafer sarhoşluğunu bile yaşayamadan Ece’nin derdine düşmüştür.
    Fazilet Hanım ve Kızları 32.Bölüm
    S02E19 - Fazilet Hanım ve Kızları 32.Bölüm
    Sinan’ın seçimini bütün kalbiyle sorgulayan Hazan ise yanlış yolda olduklarının farkındadır fakat girdikleri yolun dönüşü yoktur. Ne var ki, oğluna kavuşmanın sarhoşluğu içinde olan Kerime eskisinden çok daha tehlikeli ve düşmanlık doludur. Kerime’nin nefret dolu yüzüyle ilk kez karşı karşıya kalan Hazan neye uğradığını şaşırmış haldedir.
    Fazilet Hanım ve Kızları 33.Bölüm
    S02E20 - Fazilet Hanım ve Kızları 33.Bölüm
    Selin’in oynadığı oyunun ortaya çıkması Ece’yi nefret dolu bir intikama sürüklerken Hazım bir baba olarak çok zor durumdadır. Kerime’nin oyununa gelen Hazan, Yağız’ı korumak isterken bu kez Fazilet’le karşı karşıya gelir. Kerime’nin Hazan’a düşman olmasından tedirgin olan Fazilet, Yağız için büyük tehlikedir. Hazan’ın Yağız’ı kurtarmak için verdiği tepki, Fazilet’in gözlerini Yağız ve Hazan’a çevirmesine sebep olur. Yağız ve Hazan’a baktığında gördüklerinden tedirgin olan Fazilet, Yağız’ı hayatının gerçeğiyle yüzleştirmek için harekete geçer.
    Fazilet Hanım ve Kızları 34.Bölüm
    S02E21 - Fazilet Hanım ve Kızları 34.Bölüm
    Selin’in hamilelik oyununu öğrenen Ece Selin’i köşeye sıkıştırmayı başarır. Yasin’i kaybetme korkusu Selin’i, Ece’nin bile tahmin edemeyeceği bir çılgınlığa sürükler. Hazım, Kerime ile ilgili değişen dengeleri kaldırmaya çalışırken evlatlarını korumak için tehlikeli bir adım atar. Hayatı ve çocuklarıyla ilgili büyük bir sınav vermek zorunda kalan Hazım, bir anda hiç beklemediği bir gerçekle yüzleşirken, gözünü intikam hırsı bürüyen Kerime ise sırtını Sinan’a yasladığını düşünerek artık raydan çıkmış bir haldedir. Hazan ve Yağız, hem Kerime’nin hem de Fazilet’in hedefindeyken, Yağız’ın seçimi Hazan’ı alt üst eder.
    Fazilet Hanım ve Kızları 35.Bölüm
    S02E22 - Fazilet Hanım ve Kızları 35.Bölüm
    Selin’in hamilelik yalanından Ece’yi kullanarak kurtulmak istemesi Ece ve Yasin arasında taşların yerinden oynayacağı bir yüzleşmeye sebep olurken, kızının yalanlarıyla yüzleşmek zorunda olan Hazım’ı zor bir seçim bekler. Hazan’ın iç dünyasında Farah rüzgarı eserken, ev sahibinden aldığı ihtar Hazan ve Yağız’ı beklenmedik şekilde karşı karşıya getirir. Diğer yanda, Hazım’ın hatırladıklarından sonra eli kolu bağlanan Yasemin ve Gökhan, Hazım’dan gelecek adımı beklerken, Gökhan’ın Hazım’a attığı sürpriz adım Yasemin’in ipini çeker.
    Fazilet Hanım ve Kızları 36.Bölüm
    S02E23 - Fazilet Hanım ve Kızları 36.Bölüm
    Yağız’a olan duygularından daha fazla kaçamayan Hazan, kendi kalbiyle kıran kırana bir savaşa tutuşurken Yağız ve Hazan arasındaki tansiyon da yükselmeye başlar. Hazan duygularının ağırlığıyla tamamen kendi dünyasına kapanmışken Kerime’nin kendisi için büyük bir tehdit oluşturduğundan habersizdir. Hazım ve Fazilet, Kerime’ye karşı güçlerini birleştirir ancak Hazım’ın Sinan’dan Kerime ile ilgili destek istemesi büyük sırrı bir anda hiç olmadık birinin kucağına düşürür.
    Fazilet Hanım ve Kızları 37.Bölüm
    S02E24 - Fazilet Hanım ve Kızları 37.Bölüm
    Yağız, zaman geçtikçe soğukkanlılığını kaybederken, Hazan yaşadığı kabusun arkasında Kerime’nin olduğu gerçeğiyle yüzleşir. Yaptıkları son konuşma yüzünden ablasının tatile çıktığını sanan Ece, Fazilet’i yatıştırmaya çalışırken, Sinan Fazilet’in hedefindedir.
    Fazilet Hanım ve Kızları 38.Bölüm
    S02E25 - Fazilet Hanım ve Kızları 38.Bölüm
    Yağız ve Hazan sıkıştıkları köşede kendilerine bile itiraf edemedikleri duyguları birbirlerine itiraf etmeye hazırlanırken patlayan silah bekleyenleri darmadağın eder. Sinan yaşadığı suçluluk duygusuyla kıvranırken, taş üstünde taş bırakmayan bir karşılaşma yaşanır.
    Fazilet Hanım ve Kızları 39.Bölüm
    S02E26 - Fazilet Hanım ve Kızları 39.Bölüm
    Hazım, Kerime’den kendi yöntemleriyle kurtulsa da içine düşen şüpheden kurtulması kolay olmayacaktır. Hazan ve Yağız birbirleriyle yüzleşmekten köşe bucak kaçsalar da içlerindeki fırtına peşlerini bırakmaz. Bilmedikleri şey ise bu fırtınaya sürüklenirken yalnız olmadıklarıdır. Hazan ve Yağız var güçleriyle birbirlerinden uzak durmaya çalışırken, Yağız’ın Nil’le ilgili Sinan’la yüzleşmesi kopacak fırtınanın ayak sesleridir.
    Fazilet Hanım ve Kızları 40.Bölüm
    S02E27 - Fazilet Hanım ve Kızları 40.Bölüm
    Kafası karışan Sinan bir karar arifesindeyken Hazan ise kararını çoktan vermiş, Sinan’dan ayrılmaya kararlıdır. Oğullarının aynı kız için karşı karşıya gelmesinden korkan Hazım, bir yandan Yasemin’in şantajıyla boğuşurken diğer yanda olacakların önüne geçmek için Yağız’ı hedefine alır.
    Fazilet Hanım ve Kızları 41.Bölüm
    S02E28 - Fazilet Hanım ve Kızları 41.Bölüm
    Hazan ve Yağız, duygusal bir yıkım yaşarken, sonunda duygularına yenilen Ece ve Yasin ise hayatlarıyla ilgili büyük bir karar aşamasındadır. Sinan ve Hazan’ın evlilik yoluna girmeleri, Ece’yi bir kez daha annesiyle karşı karşıya getirirken, Hazan ve Yağız arasındaki duygular Hazım ve Ece arasında da yeni bir krize sebep olur.
    Fazilet Hanım ve Kızları 42.Bölüm
    S02E29 - Fazilet Hanım ve Kızları 42.Bölüm
    Ece, Hazım’ın teklifiyle boşanmaya giden yolda atacağı adıma karar vermeye çalışırken Şükriye’nin ani ölümü Yasin’i tamamen yıkmıştır. Şükriye’nin mektubunun peşinde olan Fazilet, tüm dikkatini Ece ve Yasin cephesine vermişken, Hazan’ın Almanya kararı ile altüst olur.
    Fazilet Hanım ve Kızları 43.Bölüm
    S02E30 - Fazilet Hanım ve Kızları 43.Bölüm
    Hazan’ın duygularını öğrenen Sinan nerede patlayacağı belli olmayan serseri mayına döner. Yağız ve Hazan ise kalplerine dur deyip vedalaşmayı başarır. Hazan gitmeye, Yağız dur dememeye kararlıdır. Sinan’ın dinmek bilmeyen öfkesi tehlikeli bir hal alırken, oğlu için endişelenen Hazım’ın Yağız’a verdiği tepki, Yağız için kırılma noktası olur.
    Fazilet Hanım ve Kızları 44.Bölüm
    S02E31 - Fazilet Hanım ve Kızları 44.Bölüm
    Tüm aile Sinan’ın kritik durumuyla dağılırken, Hazım’ın Yağız’a herkesin gözünün önünde attığı tokat hem baba oğul, hem de Hazan için bir milad olur. Kazayı öğrenen Kerime’nin hastaneye ulaşmayı başarması ortalığı karıştırır.
    Fazilet Hanım ve Kızları 45.Bölüm
    S02E32 - Fazilet Hanım ve Kızları 45.Bölüm
    Yağız, kardeşi uğruna Hazan’ı bir kez daha yaralamak zorunda kalırken, Sinan’ın hedefinde sadece Hazan değil, Fazilet de vardır. Sinan’ı görmek isteyen Kerime’nin baskısı altında bunalan Hazım’ın bir anlık tedbirsizliği Yağız’ın var gücüyle Kerime’nin peşine düşmesini sağlar.
    Fazilet Hanım ve Kızları 46.Bölüm
    S02E33 - Fazilet Hanım ve Kızları 46.Bölüm
    Sinan’ın Hazan üzerinde kurduğu baskı arttıkça Hazan’ın hafızasını kaybetmediğini anlaması uzun sürmez. Gerçeklerle tehdit edilen Hazan, Yağız’ı kaybetmemek adına Sinan’a boyun eğmek zorunda kalırken, Yağız babasının Kerime’yi sakladığından emin herkesten gizli Cemal Yıldız’ın peşine düşer.
    Fazilet Hanım ve Kızları 47.Bölüm
    S02E34 - Fazilet Hanım ve Kızları 47.Bölüm
    Ece’nin yokluğunu fark eden Hazan ve Fazilet ne yapacaklarını şaşırmış halde Hazım’ın üzerine giderken, Ece’nin yokluğu Hazan’ın Fazilet’e duvar örmesine neden olur. Kudret’le yüzleşmekten köşe bucak kaçan Fazilet, kırdığı potla ne Yasemin’i ne de kendisini nasıl bir tehlikeye sürüklediğinin farkında değildir.
    Fazilet Hanım ve Kızları 48.Bölüm
    S02E35 - Fazilet Hanım ve Kızları 48.Bölüm
    Yağız tüm fırtınayı tek başına göğüslemeye kararlıyken Hazan onu yalnız bırakmamak için elinden geleni yapar. Diğer yanda, Kudret Fazilet’in peşindeyken Gökhan’ın dikkati ise artık Kudret’in üzerindedir. Selin’in bitmek bilmeyen nefreti Ece için kabusa dönüşürken, Fazilet kızlarına verdiği zararla artık yüzleşmek zorundadır. Fazilet’in hatalarıyla yüzleşmesi, Yağız’ı hiç beklemediği bir gerçekle yüz yüze bırakır.
    Fazilet Hanım ve Kızları 49.Bölüm
    S02E36 - Fazilet Hanım ve Kızları 49.Bölüm
    Gerçekleri öğrenen Yağız’ın Sinan’la yüzleşmesi büyük olur. Şimdiye kadar abilik duygusuyla bastırdığı ne varsa patlatan Yağız’ın hedefinde, Hazan da vardır. Sinan ve Yağız’ın kavgasıyla karışan yalı Ece’den gelen haberle altüst olur. Polis tarafından kurtarılıp hastaneye kaldırılan Ece’nin Selin’i bebeğini kaçırmakla suçlaması ortalığı karıştırır. Her zamanki gibi babasına güvenen Selin bu kez baltaya taşa vurmuştur.
    Fazilet Hanım ve Kızları 50.Bölüm Final
    S02E37 - Fazilet Hanım ve Kızları 50.Bölüm Final
    Hayatının gerçeğiyle yüz yüze kalan Yağız için tüm dengeler değişirken diğer yandan Hazım, Sinan’ı yok sayar. Gerçeklerin yarattığı kargaşadan fırsat bulan Selin köşe bucak polisten kaçsa da yaklaştığı hazin son kaçınılmazdır. Fazilet geçmişinin karanlık yüzleşmesini farkında olmadan Hazan’ın şahitliğinde yaparken, Hazan öğrendikleriyle alt üst olur.

    Hayran tepkileri

    Back to Top