Hesabım
    Savaşçı
    1. Sezon
    Savaşçı

    Sezon bilgisi:

    10 Bölüm
    orijinal kanal: NOW
    60 Fotoğraf | 12 Video
    Berk Oktay
    Berk Oktay
    Murat Serezli
    Murat Serezli
    Sarp Levendoğlu
    Sarp Levendoğlu
    Müjde Uzman
    Müjde Uzman
    Savaşçı 10.Bölüm Fragmanı 1:02
    Savaşçı 10.Bölüm Fragmanı
    230 gösterim
    Savaşçı 9.Bölüm Fragmanı 1:08
    Savaşçı 9.Bölüm Fragmanı
    135 gösterim
    Savaşçı 8.Bölüm Fragmanı 0:51
    Savaşçı 8.Bölüm Fragmanı
    252 gösterim
    • Fotoğraf Savaşçı
    • Fotoğraf Savaşçı
    • Fotoğraf Savaşçı
    • Fotoğraf Savaşçı
    • Fotoğraf Savaşçı
    • Fotoğraf Savaşçı
    • Fotoğraf Savaşçı
    • Fotoğraf Savaşçı
    • Fotoğraf Savaşçı
    1. sezon bölümleri
    Savaşçı 1.Bölüm
    S01E01 - Savaşçı 1.Bölüm
    Darbe girişiminden hemen sonra, darbeci örgütün kumpas suçlamalarıyla hapiste bulunan iki subay, Kopuz Albay ve Yüzbaşı Kağan Bozok, Özel Kuvvetler Komutanlığındaki görevlerine dönmeleri için serbest bırakılırlar. Albay’a verilen görev, Bordo Bereliler’in efsanevi “Kılıç Timi”ni tekrar bir araya getirmesi, sonra da derhal göreve başlamasıdır. Albay Kopuz, görevi kabul eder ve Kılıç Timi tekrar bir araya gelir. Şimdi, Yüzbaşı Kağan Bozok’un komuta ettiği tim, bir kez daha en zorlu görevler için hazırdır.
    Savaşçı 2.Bölüm
    S01E02 - Savaşçı 2.Bölüm
    Kılıç Timi, Üsteğmen Serdar’ın hayatta olduğu bilgisini alınca, Yüzbaşı Kağan’ın komutasında derhal harekete geçer. Kağan için bu, hem Serdar’a ulaşmak için bir şans, hem de Tepegöz’le yarım kalan hesabını kapatmak için bir fırsattır.
    Savaşçı 3.Bölüm
    S01E03 - Savaşçı 3.Bölüm
    Üsteğmen Serdar’a çok yaklaşan Yüzbaşı Kağan, şimdi en zor seçimini yapmak zorunda. Ya arkadaşının hayatını kurtaracak, ya da babasının katiliyle yıllarca beklediği hesabı görecek.
    Savaşçı 4.Bölüm
    S01E04 - Savaşçı 4.Bölüm
    Yüzbaşı Kağan, ailesinin büyük bir tehlikeyle karşı karşıya kaldığından habersiz canını ortaya koyarken, Albay Kopuz her şeyi göze alacak ve askerini kurtarmak için son hamlesini yapacaktır.
    Savaşçı 5.Bölüm
    S01E05 - Savaşçı 5.Bölüm
    Suriye’de teröristlerin elinde adım adım ölüme gitmekte olan Yüzbaşı Kağan direnmeye çalışırken, Kopuz Albay en gözde adamını kurtarmak için Kılıç Timi’yle birlikte sonu belirsiz bir kavgaya atılır. Eline geçen bütün ipuçlarını değerlendiren Kopuz Albay, Kağan’ın yaşadığı umuduyla zamana karşı büyük bir yarışa girer.
    Savaşçı 6.Bölüm
    S01E06 - Savaşçı 6.Bölüm
    Yıldız’ın telefonundan Tepegöz’ün sesini duyan Kağan, çekildiği tuzağı hiçe sayarak, ailesini kurtarmak için Tepegöz’ün peşine düşer.
    Savaşçı 7.Bölüm
    S01E07 - Savaşçı 7.Bölüm
    Yüzbaşı Kağan, yemin töreninden çıkan askerlerin bindiği otobüse yapılan bombalı eylemde Uzman Turgut ve kardeşi Cem’in akibetini öğrenmeye çalışırken, sonrasında gelişen olaylar çok daha büyük ve şeytani planı ortaya çıkarır: Hedef bu kez Mehmetçiktir.
    Savaşçı 8.Bölüm
    S01E08 - Savaşçı 8.Bölüm
    Yüzbaşı Kağan Bozok ve komutasındaki Kılıç Timi Mehmetçiği hedef alan teröristlerin izini sürerken, Kopuz Albay cehennemden sağ kurtulan tek askerin yardımıyla bu katliamın sorumlularını belirlemeye çalışır.
    Savaşçı 9.Bölüm
    S01E09 - Savaşçı 9.Bölüm
    Mehmetçik katillerinin şehirdeki bağlantılarıyla ilgili ortaya çıkan bilgiler Yüzbaşı Kağan’ı zor durumda bırakır. Albay Kopuz ve Kılıç Timi dahi Kağan’la ilgili şüpheye düşerken, öğrendiklerine inanamayan Yüzbaşı Kağan, herkese hesap vermek zorunda kalır.
    Savaşçı 10.Bölüm
    S01E10 - Savaşçı 10.Bölüm
    Aslı’nın suçsuz olduğunun ortaya çıkmasıyla Kılıç Timi’nin komutasını tekrar alan Yüzbaşı Kağan Bozok zaman kaybetmeden harekete geçer. Operasyon sırasında iki arkadaşlarıyla irtibatlarının kesilmesine rağmen sınırın ötesinde kendilerine kurulan pusudan habersiz, Kılıç Timi bilinmeze doğru yola çıkar .

    Hayran tepkileri

    Back to Top