Hesabım
    Savaşçı
    3. Sezon
    Savaşçı

    Sezon bilgisi:

    29 Bölüm
    orijinal kanal: NOW
    133 Fotoğraf | 29 Video
    Berk Oktay
    Berk Oktay
    Murat Serezli
    Murat Serezli
    Sarp Levendoğlu
    Sarp Levendoğlu
    Müjde Uzman
    Müjde Uzman
    Savaşçı 76.Bölüm Fragmanı 0:55
    Savaşçı 76.Bölüm Fragmanı
    47 gösterim
    Savaşçı 75.Bölüm Fragmanı 0:51
    Savaşçı 75.Bölüm Fragmanı
    7 gösterim
    Savaşçı 74.Bölüm Fragmanı 0:52
    Savaşçı 74.Bölüm Fragmanı
    32 gösterim
    • Fotoğraf Savaşçı
    • Fotoğraf Savaşçı
    • Fotoğraf Savaşçı
    • Fotoğraf Savaşçı
    • Fotoğraf Savaşçı
    • Fotoğraf Savaşçı
    • Fotoğraf Savaşçı
    • Fotoğraf Savaşçı
    • Fotoğraf Savaşçı
    3. sezon bölümleri
    Savaşçı 49.Bölüm
    S03E01 - Savaşçı 49.Bölüm
    Kılıç Timi, komutanları Kağan’ı yakalama konusunda büyük bir ikilem yaşarken, Selver’i Kağan’ın suçlu olduğuna kimse inandıramaz. Oğlunun hayatından endişelenen Selver, umutla Kağan’dan bir haber bekler.
    Savaşçı 50.Bölüm
    S03E02 - Savaşçı 50.Bölüm
    Kağan Leyla’ya neler yapabileceğini göstermiştir. Leyla’nın Kağan’la ilgili şüpheleri devam ederken, Karon Kağan’a yeni bir görev verir. Karon’a ulaşmak için işi kabul eden Kağan beklenmedik gelişmelerle karşı karşıya kalırken, Albay Kopuz şüphelerinde haklı mı çıkacaktır?
    Savaşçı 51.Bölüm
    S03E03 - Savaşçı 51.Bölüm
    Albay Kopuz şüphelerinde haklı çıkmış, gittiği dağ kulübesinde General Kutalmış’ı karşısında bulmuştur. Kağan Bozok hakkında tüm gerçekleri öğrenen Kopuz Albay, General’in açıklamalarını sorgular ve askerlik hayatıyla ilgili önemli bir kararın eşiğine gelir. Ancak General’in beklenmedik hamlesi Albay Kopuz’un her şeyi anlamasını sağlayacaktır.
    Savaşçı 52.Bölüm
    S03E04 - Savaşçı 52.Bölüm
    Kağan’ın içinde olduğu bombalı aracın infilak etmesiyle, Çiğdem ve Bahtiyar büyük bir şok yaşarlar. Kağan’ın akibetini öğrenmek için endişeyle patlayan aracın yanına koşarken, Leyla ve adamları da bölgeden uzaklaşmak için harekete geçmişlerdir. Ancak Leyla’nın son anda eline bir koz geçirdiğini sanması, hayatının en büyük hatası olacaktır.
    Savaşçı 52.Bölüm
    S03E05 - Savaşçı 52.Bölüm
    Türk Dünyası Kurultayı başarıyla tamamlanmıştır. Albay Kopuz ise Karon’un kampında bombardıman altında kalan Seyfi’ye ulaşmaya çalışır. Gelen bir istihbaratı değerlendiren Albay Kopuz, Kılıç Timi’ni operasyona çıkarır. Ancak operasyonda her şey yolunda gitse de, Yörük Haydar’a kurulan şeytani plan, olayları içinden çıkılmaz bir hale sokacaktır.
    Savaşçı 53.Bölüm
    S03E06 - Savaşçı 53.Bölüm
    Lazar ve adamları kaçırdıkları Haydar’la birlikte sınırı geçmeye çalışırlar. Ama Haydar boş durmaz, yaptığı bir planla ellerinden kurtulmaya çalışır. Haydar’ın bu çabası olayların seyrini değiştirirken, Kılıç Timi de Yörük Haydar’ı kurtarmak için zamana karşı yarışmak zorundadır.
    Savaşçı 54.Bölüm
    S03E07 - Savaşçı 54.Bölüm
    Kılıç Timi akıllarındaki bu soruyla Haydar’ın yanına koşarken, Albay Kopuz da Türk Birliği askerleriyle birlikte Amerikalı askerlerin engelini aşmak için canını ortaya koyar. Ancak Kılıç Timi ve Kopuz Albay’dan gelen haberler karargahta büyük bir gerilime sebep olur. Kutalmış Paşa yaptığı plan doğrultusunda harekete geçerken zaman gittikçe daralmaktadır.
    Savaşçı 55.Bölüm
    S03E08 - Savaşçı 55.Bölüm
    Yüzbaşı Haydar’ın kalbi durmuştur. Doktorlar Haydar’a müdahale ederken, Kutalmış Paşa’nın aracı da bir grup teröristin saldırısına uğrar. Albay Kopuz karargaha döner dönmez saldırıyı düzenleyenlerin kim olduklarını ve bağlantılarını öğrenmek için harekete geçer. Bütün oklar Karon’u gösterirken Seyfi de plan doğrultusunda Nora’nın Karon’la tekrar bağlantıya geçmesini sağlayacaktır.
    Savaşçı 56.Bölüm
    S03E09 - Savaşçı 56.Bölüm
    Kılıç Timi, Türkmen köyünde Nora’nın silahlı saldırısına uğramıştır. Seyfi vurulurken, Yüzbaşı Kağan da timiyle birlikte henüz kim olduğunu bilmediği keskin nişancının peşine düşer. Karon ise Nora’nın Kılıç Timi’nin eline geçmesini engellemek için bütün olanaklarını zorlasa da, bu sandığı kadar kolay olmayacaktır.
    Savaşçı 57.Bölüm
    S03E10 - Savaşçı 57.Bölüm
    Sergey, Yüzbaşı Kağan ve Pilot Üsteğmen Funda’yı öldürmek için silahını doğrulturken, Albay Kopuz’un Funda’nın babası Faik Turaç’ın adamına attığı yumruk karargahta büyük yankıya sebep olur. Bu arada bölgeden tahliye olmak için harekete geçen Kılıç Timi, Karon’un adamları tarafından ateş çemberine alınır.
    Savaşçı 58.Bölüm
    S03E11 - Savaşçı 58.Bölüm
    Albay Kopuz timiyle birlikte yaptığı baskında, Karon’u Suriye’deki malikanesinde sürpriz bir şekilde bulmuştur. Ancak Kutalmış Paşa’dan gelen telefon, operasyonun seyrini değiştirir. Karon yaptığı planla Albay Kopuz’u ve Kutalmış Paşa’yı zor bir kararın eşiğine getirir.
    Savaşçı 59.Bölüm
    S03E12 - Savaşçı 59.Bölüm
    Kılıç Timi ve Türk Dünyası askerleri eğitim faaliyeti sırasında saldırıya uğramışlardır. Yüzbaşı Kağan’ın uçurumdan düşmesini son anda elini yakalayarak engellemeye çalışan İlyas’ın gücü tükenirken, teröristler de ateş çemberini daraltırlar. Saldırının sonuçları Kutalmış Paşa, Albay Kopuz, Kılıç Timi ve Türk Dünyası’nın askerlerini derinden sarsarken, hayalini kurdukları Türk Birliği’nin de geleceğini etkileyecektir.
    Savaşçı 60.Bölüm
    S03E13 - Savaşçı 60.Bölüm
    Kılıç Timi’nin içinde olduğu jipler, yola tuzaklanan patlayıcılara doğru hızla ilerlerken, köyünü ziyarete giden Bahtiyar Yüzbaşı’nın da karşısına Velid’in çıkması, tehlikenin boyutunu daha da arttırır. Kılıç Timi’yle irtibatın kesilmesi karargahta büyük paniğe sebep olur. Albay Kopuz Azerbaycan Özel Kuvvetleri’nden aldığı bilgiler doğrultusunda hemen harekete geçer.
    Savaşçı 61.Bölüm
    S03E14 - Savaşçı 61.Bölüm
    Albay Kopuz, Kılıç Timi’ni hemen harekete geçirirken, kendisi de operasyona bizzat katılır. Ancak operasyon sırasında gelişen beklenmedik bir durum, olayları daha da içinden çıkılmaz bir noktaya getirir. Lazar’ın bağlantı kurduğu terör odaklarının, sinsi bir planla devreye girişi başta Albay Kopuz olmak üzere Kırlangıç Paşa dahil Kılıç Timi’ni büyük bir tehlikeyle karşı karşıya getirecektir.
    Savaşçı 62.Bölüm
    S03E15 - Savaşçı 62.Bölüm
    Terör odaklarının yeni eylem planlarıyla ilgili istihbarat alan Albay Kopuz, Seyfi’yi araştırması için görevlendirirken, Kılıç Timi’ni de harekete geçirir. Operasyon sırasında Çiğdem Teğmen’in fark ettiği bir ayrıntı, tehlikenin daha da büyük olduğunu gösterir. Elsa ve Melik’in hamlesiyle tuzağa çekilen Kılıç Timi için artık zamana karşı yarış başlamıştır.
    Savaşçı 63.Bölüm
    S03E16 - Savaşçı 63.Bölüm
    Selçuk Astsubay’la irtibat kesilmiştir. Kılıç Timi Selçuk’un hayatından endişe ederken, Selçuk Velid’in ölüm tehditiyle karşı karşıyadır. Albay Kopuz, Bahtiyar Yüzbaşı komutasındaki Türk Birliği askerlerini Kılıç Timi’ne destek için harekete geçirirken, bölgede bulunan Seyfi’yi de Selçuk’un götürüldüğü yeri öğrenmesi için görevlendirir. Kılıç Timi Selçuk’u kurtarabilmek için önce ateş çemberinden çıkmak zorundadır.
    Savaşçı 64.Bölüm
    S03E17 - Savaşçı 64.Bölüm
    Elsa ve Melik boş durmazlar, Albay Kopuz’u ve Kılıç Timi’nin tamamını hazırladıkları kumpasla alt etmeye çalışacaklardır. Elsa ve Melik sinsi planlarını devreye sokarken, her şeyden habersiz olan Albay Kopuz ve Kılıç Timi için büyük tehlike adım adım yaklaşmaktadır.
    Savaşçı 65.Bölüm
    S03E18 - Savaşçı 65.Bölüm
    Elsa ve Melik için ise Ankara’da kalmak artık güvenli değildir. Her şeyden habersiz olan Murat Kopuz’u da yanlarına alan Elsa ve Melik, yaptıkları planla Kılıç Timi’ni daha da köşeye sıkıştırırken, Kopuz Albay’a karşı son kozlarını oynayacaklardır.
    Savaşçı 66.Bölüm
    S03E19 - Savaşçı 66.Bölüm
    Lazar’a karşılık kardeşinin hayatıyla tehdit edilen Albay Kopuz, verdiği beklenmedik kararla başta Murat Kopuz olmak üzere, Yarbay Levinson dahil herkesi şaşırtır. Fakat Melik ve Elsa’yla birlikte hareket eden Yarbay Levinson daha da ileri gider ve Albay Kopuz’dan intikam almak için hemen yeni bir hamle yapar. Gelişen olaylar kamuoyunda büyük yankı uyandırırken, Yarbay Levinson, Albay Kopuz ve komutasındaki Kılıç Timi’ni pusuya düşürdüğünü sanır.
    Savaşçı 67.Bölüm
    S03E20 - Savaşçı 67.Bölüm
    Melik’in adamlarının takibiyle önemli bir bilgiyi eline geçiren Elsa, Lazar ve Velid’i harekete geçirir. Elsa, yakaladığı bu fırsatla Türkiye’nin, özellikle Türk Dünyası’ndaki itibarını sarsmayı amaçlamaktadır. Ancak Albay Kopuz bir grup soydaşımızın Türkiye’ye geçmeye çalışırken sınırda kaybolduğu bilgisini alır ve araştırmalar doğrultusunda Kılıç Timi’ni hemen operasyona çıkarır.
    Savaşçı 68.Bölüm
    S03E21 - Savaşçı 68.Bölüm
    Murat, Elsa ve Melik’le ilgili bilgi toplamak için kendini riske atar ve ölümle burun buruna gelir. Kopuz Albay kardeşi Murat’ı kurtarmak için zamana karşı yarışırken, Çiğdem Teğmen’le irtibatın kesildiği haberi karargahta gerilime sebep olur. Kılıç Timi bir yandan soydaşlarımızı korumak, diğer yandan da Çiğdem’in akıbetini öğrenmek için acele etmek zorundadır. Fakat Kağan ve Haydar’ın verdiği karar, hem Kopuz Albay’ı, hem de Kılıç Timi’ni zor bir tercihle karşı karşıya bırakır.
    Savaşçı 69.Bölüm
    S03E22 - Savaşçı 69.Bölüm
    Herkes Çiğdem için endişelenirken bir yandan da Kağan ve Haydar’ın akibetini merak etmektedir. Her şeye rağmen umudunu kaybetmeyen Kılıç Timi komutanlarını kurtarmak için geri dönmekte diretirler. Ancak Kutalmış Paşa ve Albay Kopuz’un gizli hamlesi olayların seyrini değiştirirken, gelişen beklenmedik olaylar Kılıç Timi’ni yine büyük bir tehlikeyle karşı karşıya getirecektir.
    Savaşçı 70.Bölüm
    S03E23 - Savaşçı 70.Bölüm
    Astsubay Bayram komutasındaki Kılıç Timi, Lazar ve adamları tarafından pusuya düşürülmüştür. Kılıç Timi bombanın infilak etmesiyle savrulan İlyas’ın şehit mi oldu gerilimini yaşarken, aynı zaman da Kağan ve Haydar komutanlarını kurtarmak için teröristleri bir an önce püskürtmek zorundadır.
    Savaşçı 71.Bölüm
    S03E24 - Savaşçı 71.Bölüm
    Kardeşi Murat’ın suikast girişimiyle karşı karşıya kaldığından habersiz olan Albay Kopuz, Turan Timi’yle birlikte Kılıç Timi’ne destek için yoldadır. Türk Üssü’ndeki çatışma büyük şiddetiyle sürerken, Albay Kopuz beklenmedik hamlesini yapar ve bu saldırının bedelini teröristlere misliyle ödeteceğini açıkça gösterir.
    Savaşçı 72.Bölüm
    S03E25 - Savaşçı 72.Bölüm
    Kutalmış Paşa’nın aracına doğru giden bomba yüklü kamyoneti durdurmaya çalışan Çiğdem, hamlesini yapar ama bombanın infilak etmesine engel olamaz. Çiğdem, Kutalmış Paşa ve yanındaki askerlerin akıbetini öğrenmek için endişeyle nizamiyeye doğru koşarken, duyulan patlama sesiyle karargahtan fırlayan askerleri ve alevleri görünce büyük şok yaşarlar.
    Savaşçı 73.Bölüm
    S03E26 - Savaşçı 73.Bölüm
    Elsa sırtından vurduğu Haydar’ın kafasına da ateş etmek için nişan alırken, Yüzbaşı Kağan onu durdurmak için son hamlesini yapar. Ancak gerilimin gittikçe yükseldiği o anlarda, artık her şey pamuk ipliğine bağlıdır. Diğer tarafta teröristlerle çatışan Kılıç Timi’nin ise Kağan ve Haydar Yüzbaşı’larla irtibatı kesilir. Kılıç Timi panikle komutanlarının akıbetini öğrenmeye çalışırken, haberi alan Albay Kopuz hemen harekete geçer.
    Savaşçı 74.Bölüm
    S03E27 - Savaşçı 74.Bölüm
    Melik Yörük, Haydar’ın ailesinin hayatına karşılık, Kılıç Timi’nin ele geçirdiği üç teröristi istemiştir. Bu takası reddeden Yüzbaşı Haydar, Melik’i öldürmek isterken, onu durdurmaya çalışan İlyas’ı yanlışlıkla vurmuştur. Astsubay Bayram, İlyas’ı hayatta tutmak için müdahale ederken, Melik üç teröristi almaya kararlıdır. Yörük Haydar her şeye rağmen yakalanan teröristleri vermemek için diretse de, Kağan Bozok zor bir karar vermek zorundadır.
    Savaşçı 75.Bölüm
    S03E28 - Savaşçı 75.Bölüm
    Melik amacına ulaşmış, Kağan ve Yörük Haydar’ı öldürmek için silahını doğrulturken Albay Kopuz askerlerinin en son irtibat kurduğu yeri tespit eder. Kılıç Timi’yle birlikte Turan Timi’ni Yüzbaşı Bahtiyar komutasında operasyona çıkarır. İki Tim Kağan’la Haydar Yüzbaşı’yı kurtarmak için acele etse de, büyük bir kumpasla karşı karşıya kalırlar.
    Savaşçı 76.Bölüm
    S03E29 - Savaşçı 76.Bölüm
    Melik’i ortadan kaldırmaya kararlı olan Yüzbaşı Kağan Bozok ve Yüzbaşı Haydar Bozkurt beklenmedik bir şekilde ele geçirdikleri bir bilgiyi değerlendirirler ve hemen harekete geçerler. Ancak Türk Askeri’nin peşine düştüğünü anlayan Melik, kurtulmak için hamlesini yapar. Fakat işler beklediği gibi gitmez. Kağan ve Haydar Yüzbaşı’yı karşısında gören Melik çılgına dönse de, onun için artık yolun sonudur.

    Hayran tepkileri

    Back to Top