Hesabım
    Söz
    3. Sezon
    Puanım :
    Söz
    Üyeler
    3,0 2 oy

    Sezon bilgisi:

    34 Bölüm
    orijinal kanal: STAR
    İlk yayın tarihi: 17 Eylül 2018
    260 Fotoğraf | 34 Video
    Söz 84.Bölüm Fragmanı 1:01
    Söz 84.Bölüm Fragmanı
    246 gösterim
    Söz 83.Bölüm Fragmanı 0:45
    Söz 83.Bölüm Fragmanı
    30 gösterim
    Söz 82.Bölüm Fragmanı 1:20
    Söz 82.Bölüm Fragmanı
    30 gösterim
    • Fotoğraf Söz
    • Fotoğraf Söz
    • Fotoğraf Söz
    • Fotoğraf Söz
    • Fotoğraf Söz
    • Fotoğraf Söz
    • Fotoğraf Söz
    • Fotoğraf Söz
    • Fotoğraf Söz
    3. sezon bölümleri
    Söz 51.Bölüm
    S03E01 - Söz 51.Bölüm
    Son yıllarda ülkemizin yaşadığı terör saldırılarına bir yenisini daha eklemek isteyen Kasap lakaplı Dragan Ratkoviç, İstanbul’da art arda eylemler düzenlemek için harekete geçer. Canlı bombalarla bütün ülkeyi tehdit eden Dragan’ın yetkililerden tek bir isteği vardır. Yavuz Karasu!
    Söz 52.Bölüm
    S03E02 - Söz 52.Bölüm
    Örgüt içine sızan Türk istihbaratçılarının listesini ele geçiren Dragan, Nisan’dan aldığı emirle harekete geçer. Örgütle bağlantı kurarak liste karşılığında önemli bir suikastı üstlenmelerini ister. Yavuz, Derya’yla birlikte atlattıkları saldırıdan sonra bu suikasta dair önemli bilgiler edinecektir.
    Söz 53.Bölüm
    S03E03 - Söz 53.Bölüm
    Dragan’ın, İvan’ın yeteneklerinden faydalanarak hazırladığı asıl plan Milli Güvenlik Protolü’nü ele geçirmek üzere yapılmış bir sızma projesidir. Yavuz’un iyi olduğu haberiyle rahatlayan Tim, bu projenin başarılı olmaması için hemen harekete geçer.
    Söz 54.Bölüm
    S03E04 - Söz 54.Bölüm
    Dragan’a destek olmak için Türkiye’ye gelen Nisan, Yavuz’un hedefindedir. Dragan’ın planladığı saldırıyı önlemek için Nisan’la yüz yüze gelen Yavuz, istediğini alabilmek için Nisan’ın en büyük zaafını kullanır; ölüm korkusu.
    Söz 55.Bölüm
    S03E05 - Söz 55.Bölüm
    Kara listedeki isimlerden birisi olan Baran’ı ülkeye getiren Tim, listedeki diğer isimlere ulaşmak için önemli bilgiler edinir. Tim’in elde ettiği başarıdan rahatsız olan örgüt diğer isimlerinde yakalanacağından korkmaktadır. Dragan, örgüte bu konuda destek olacağını söyler. Yani Baran’ın kara listeye ulaşmak için verdiği kilit isim olan Erdal artık Dragan’ın korumasındadır.
    Söz 56.Bölüm
    S03E06 - Söz 56.Bölüm
    Dragan, Yavuz’u öldürmek için planlar yaparken Nisan tarafından Erdal’ı geri alması istenir. Dragan’ın tek bir kozu vardır o da Yavuz. Ama Yavuz’u sağ olarak Tim’e geri vermeye de niyeti yoktur.
    Söz 57.Bölüm
    S03E07 - Söz 57.Bölüm
    Eylem, saldırıyı düzenleyen teröristlerin adım adım takibini yaptığında şok edici bir gerçekle yüzleşecektir: Bir bombalı eylemci daha vardır ve şu an şehirde bilinmeyen bir noktadadır. Tim, Bakan’ın yaralıları ziyaret edeceği hastanede gerekli güvenlik önlemlerini destek kuvvetlerle birlikte sağlamıştır. Ama izini kaybettirmeyi başaran canlı bomba eylemcisinin burunlarının dibinde olduğundan haberleri yoktur.
    Söz 58.Bölüm
    S03E08 - Söz 58.Bölüm
    Tim’i düştüğü hain tuzaktan kurtaran Yavuz bu sefer bir takas yüzünden tekrar Dragan’la yüz yüze gelir. Bu takasın Nadya üzerinden yapılacağını öğrenen Dragan, Nadya’yı kaybetmemek için her şeyi göze alır ve takası engellemek için harekete geçer.
    Söz 59.Bölüm
    S03E09 - Söz 59.Bölüm
    Yaşanılan başarısızlıklar sonucunda terörü finanse eden güçlerle bir araya gelen Nisan yeni bir yol haritası çizmek istemektedir. Dragan bu yol haritasının kilit adamı olacaktır. Ama Nadya’yı kaybeden Dragan artık Nisan’a da güvenini yitirmek üzeredir.
    Söz 60.Bölüm
    S03E10 - Söz 60.Bölüm
    Melisa’yı korumak isterken saldırıya uğrayan Keşanlı sadece fiziksel değil kalben de yaralıdır. Vücudundaki yaralar çabucak iyileşse de kalbindeki yara kardeşleri ve komutanı sayesinde iyileşecektir.
    Söz 61.Bölüm
    S03E11 - Söz 61.Bölüm
    Bombanın etkisiyle savrulan aracın altında kalan Aşık’ı kurtarmak isteyen Tim, bu sefer de teröristlerin saldırısına hedef olur. Ama bu saldırıyı püskürtüp üs bölgesini korumak için kardeşleriyle birlikte kendi canlarını da feda etmekten çekinmeyeceklerdir.
    Söz 62.Bölüm
    S03E12 - Söz 62.Bölüm
    Tarık, Yavuz’u ortadan kaldırmak için yaptığı planın tıkır tıkır işlediğini sanır. Ama Yavuz bu yolda yalnız değildir. Yaraları iyileşip kendine geldiğinde onu öldürmeyen kurşunları tek tek sahiplerine iade etmek için yemin eder.
    Söz 63.Bölüm
    S03E13 - Söz 63.Bölüm
    Tarık’ın geri çekilmesi Sami’nin görevi devraldığı anlamına gelmektedir. Yavuz ise bu karşılaşmadan memnundur. Çünkü Sami ve ekibinden hesap sorma vakti gelmiştir.
    Söz 64.Bölüm
    S03E14 - Söz 64.Bölüm
    Bombalı saldırının faillerini yakalamak için kendi hayatını feda eden Karabatak, ölümle burun burunadır. Tim onu kurtarmak için son bir hamle yapar ama bu hamle Karabatak’ı kurtarmaya yetmez. Teröristlerin eline geçen Karabatak’ın kimliği deşifre olmuştur.
    Söz 65.Bölüm
    S03E15 - Söz 65.Bölüm
    Tim, Karabatak’ı almak için yabancı üssün kapılarına dayanır. Karabatak’ı almak için canlarını bile vermekten çekinmeyeceklerini de üs bölgesindeki tüm askerlere ilan ederler: Ölmek var Karabatak’ı almadan dönmek yok.
    Söz 66.Bölüm
    S03E16 - Söz 66.Bölüm
    Patlayan kamyonun ardından Karabatak’ı kaybetmenin derin acısını yaşayan Tim üyeleri, intikam yemini eder. Ayrıca ülkesi için mücadelesini sürdüren Yavuz, savcı Derya ile birlikte yaşanan tüm olaylara rağmen Dragan ve Sami'nin kirli oyunlarını bozmak için mücadelelerini sürdürürler.
    Söz 67.Bölüm
    S03E17 - Söz 67.Bölüm
    Yavuz ve Derya içinde bulundukları kapandan çıkmak için Dragan ve adamlarına karşı canları pahasına karşı koyarlar. Ama Dragan’ın pes etmeye niyeti yoktur, daha şiddetli bir şekilde saldırır ve bu saldırı sonucunda Derya’yı alır.
    Söz 68.Bölüm
    S03E18 - Söz 68.Bölüm
    Hayatının en zor seçiminin ardından Yavuz kendisini toparlamaya çalışmaktadır. Sevdiklerine ve ülkesine karşı hain planlar içindeki Dragan’dan hesap sormak ve intikam almak için harekete geçer. Dragan ve ona yardımcı olacak kişilerin hiç beklemediği bir anda karşısına çıkan Yavuz’un planı herkesi şoka uğratır.
    Söz 69.Bölüm
    S03E19 - Söz 69.Bölüm
    Yavuz yaptığı büyük hamleyle Dragan’ı köşeye sıkıştırır. Yavuz’un gözü karalığı karşısında çaresiz kalan Linda, Dragan’ı ona bırakmak zorunda kalır. Kopuk’un da yardımıyla Dragan’ı Türkiye’ye getirmek için Yavuz’u zorlu bir süreç beklemektedir.
    Söz 70.Bölüm
    S03E20 - Söz 70.Bölüm
    Samet’in evine düzenlenen operasyonun ardından Samet’in bulaştığı pis işler Melisa ile Keşanlı’nın arasında mesafe girmesine neden olur. Sami’nin de alınmasının ardından Seda’nın ifadesi büyük önem kazanır. Fakat Seda’nın konuşmasını engellemek için eski işbirlikçiler de devreye girecektir.
    Söz 71.Bölüm
    S03E21 - Söz 71.Bölüm
    Yavuz bir yol ayrımındadır, Derya onun hakkında gizli kalması gereken bilgileri öğrenmek üzeredir. Resmi kayıtlarda yer almayan gizli görevinin ortaya çıkması Yavuz’un kendi başının çaresine bakması anlamına gelmektedir. Gerçekler ortaya çıkmadan önce Yavuz, bizzat kendisi gidip Derya’yla konuşmaya karar verir.
    Söz 72.Bölüm
    S03E22 - Söz 72.Bölüm
    Karargâha bombalı saldırı yapmak üzere olan Karabatak’ı karşısında gören Tim, büyük bir şok yaşar. Tim ve Nazlı, Karabatak’a aslında kim olduğunu hatırlatmak için elinden geleni yapar.
    Söz 73.Bölüm
    S03E23 - Söz 73.Bölüm
    Karabatak tarafından tuzağa düşürülen Tim içinde bulundukları zor durumdan kurtulmak için mücadele verirler. Bu sırada beklemedikleri bir destekçileri olacaktır.
    Söz 74.Bölüm
    S03E24 - Söz 74.Bölüm
    Başkonsolos ’un kaçırılması yeni bir krize neden olur. Böyle bir uluslararası bir krizin eşiğindeyken anma etkinliklerine saldırı ihbarının alınması harekât merkezinde şok etkisi yaratır.
    Söz 75.Bölüm
    S03E25 - Söz 75.Bölüm
    Tim, Dragan’ı ortadan kaldırmakta kararlıdır fakat o sırada Dragan’ın yanında olan Karabatak kurulması planlanan terör devleti hakkında kritik bilgiler ele geçirmek üzeredir. Tim hamle yapmak için Karabatak’tan gelecek haberi bekler ama Karabatak’ın işi hiç kolay olmayacaktır.
    Söz 76.Bölüm
    S03E26 - Söz 76.Bölüm
    Tim tarafından köşeye sıkıştırılan Dragan kaçış yolu olarak Karabatak’ı kullanır. Fakat yaptığı planla Tim’in atlattığını düşünürken yolun sonuna geldiğini anlayacaktır.
    Söz 77.Bölüm
    S03E27 - Söz 77.Bölüm
    Melisa’nın Cahit tarafından tutsak edildiğini öğrenen Keşanlı Eylem’in de yardımıyla Melisa’nın tutulduğu yeri öğrenir. Kardeşleriyle birlikte sevdiği kadını kurtarmak için harekete geçer.
    Söz 78.Bölüm
    S03E28 - Söz 78.Bölüm
    Mayına basan Aşık’ı kurtarmak için Tim, canla başla bir çözüm bulmak için uğraşırken teröristlerin boş durmaya niyeti yoktur. Dragan’ın gönderdiği adamlar Aşık’ı kurtarmak isteyen Tim’i zora durumda bırakır.
    Söz 79.Bölüm
    S03E29 - Söz 79.Bölüm
    Su ve Nazlı ise hastanede tedavi altındaki Derya’nın yanında ona moral vermeye çalışırken, bir daha yürüyememe ihtimali Derya’nın canını yakmaktadır. Ancak Derya’nın pes etmeye niyeti yoktur.
    Söz 80.Bölüm
    S03E30 - Söz 80.Bölüm
    Eylem’in zor durumda olduğunu gören Tim hemen harekete geçip önlerine geleni indirir. Tim Eylem’e ulaştığında onu kafasına dayanmış bir silahla tehlikenin ortasında bulur.
    Söz 81.Bölüm
    S03E31 - Söz 81.Bölüm
    Tim şehirdeki diğer saldırganların peşindeyken, Yavuz da Turan’ın yardımıyla eş zamanlı terör saldırılarının planlayan yapan organizatörün tepesine çöker.
    Söz 82.Bölüm
    S03E32 - Söz 82.Bölüm
    Büyük patron Di Rabbako’nun yardımıyla ülkeye giriş yapan Linda, Erdem’in tutulduğu yere gitmek harekete geçecekken beklemediği bir sürprizle karşılaşır: Tim Linda’nın bulunduğu havalimanına ani bir baskın düzenler. Linda Yavuz’un başında olduğu Tim’in elinden kurtulmak için her yolu deneyecek fakat bunun bedeli çok ağır olacaktır.
    Söz 83.Bölüm
    S03E33 - Söz 83.Bölüm
    Yavuz’un giderek ilerleyen rahatsızlığını Tim öğrenir. Komutanlarını yaşatmak için Dragan’ın yerini bildiği panzehire ihtiyaçları vardır. Her şey çok geç olmadan panzehire ulaşmak için bir plan yaparlar. Ama bu planın işlemesi için önce Dragan’a ulaşmak zorundadırlar.
    Söz 84.Bölüm Final
    S03E34 - Söz 84.Bölüm Final
    Çatışmaların büyük bir zaferle sona ermesi her şeyin bittiğini anlamına gelmeyecektir. Esas düşman yani ‘Bir Dost’ yaşadığı sürece ülkemiz böyle tehlikelerle burun buruna olacaktır. Yavuz ve tim son bir görev için harekete geçer. Hayatları pahasına da olsa Dost’u yok edeceklerdir. Fakat onları bekleyen çok daha büyük bir sorun vardır. ‘’O’’ geri dönmüştür. TİM artık, sözün bittiği yerdedir.

    Hayran tepkileri

    Back to Top