Hesabım
    Yeni Gelin
    2. Sezon
    Yeni Gelin

    Sezon bilgisi:

    38 Bölüm
    orijinal kanal: Show Tv
    312 Fotoğraf | 38 Video
    Yeni Gelin 53.Bölüm Fragmanı 0:55
    Yeni Gelin 53.Bölüm Fragmanı
    555 gösterim
    Yeni Gelin 52.Bölüm Fragmanı 0:54
    Yeni Gelin 52.Bölüm Fragmanı
    1.503 gösterim
    Yeni Gelin 51.Bölüm Fragmanı 0:55
    Yeni Gelin 51.Bölüm Fragmanı
    1.946 gösterim
    • Fotoğraf Yeni Gelin
    • Fotoğraf Yeni Gelin
    • Fotoğraf Yeni Gelin
    • Fotoğraf Yeni Gelin
    • Fotoğraf Yeni Gelin
    • Fotoğraf Yeni Gelin
    • Fotoğraf Yeni Gelin
    • Fotoğraf Yeni Gelin
    • Fotoğraf Yeni Gelin
    2. sezon bölümleri
    Yeni Gelin 16.Bölüm
    S02E01 - Yeni Gelin 16.Bölüm
    Bozoklar, Asiye'nin baba evine adımlarını attıkları an tüm hesaplar tersine döner. Kalender Ağa, hem Asiye'ye resmi nikah yapmak, hem de Asiye'nin akrabalarıyla dünür olmak zorundadır.
    Yeni Gelin 17.Bölüm
    S02E02 - Yeni Gelin 17.Bölüm
    Bella; sevdiği, uğruna her şeyden vazgeçtiği adamı, başka bir kadınla yakalayınca büyük bir yıkıma uğramıştır. Sevdiği kadının peşinden gitmek, ona kendini inandırmak için yola çıkan Hazar’ın; karısının başının belada olduğunu öğrenince iyice gözleri kararır.
    Yeni Gelin 18.Bölüm
    S02E03 - Yeni Gelin 18.Bölüm
    Bozok’lar sonunda özgürlüklerine, Adana’ya ve konaklarına kavuşmuşlardır. Fakat Kalender Ağa’nın konağı bıraktığı gibi değildir. Meydanı boş bulan Müsellim, istediği gibi ağalık yapmaktadır.
    Yeni Gelin 19.Bölüm
    S02E04 - Yeni Gelin 19.Bölüm
    Hazar ve Bella, yine büyük bir sınavla karşı karşıyadır. İkili bu zorlu mücadeleyi atlatabilecek midir?
    Yeni Gelin 20.Bölüm
    S02E05 - Yeni Gelin 20.Bölüm
    Asiye’nin kendini affettirme çabaları Kalender’e sökmedikçe de hıncını Bella’dan çıkarır. Konaktaki tek mutsuz gelin Bella değildir. Afet, Gökhan’ın gelişiyle mutlu günlerine kavuşacağını zannederken hayatı resmen zindana dönmüştür. Çünkü Ayşe’nin içinden dünyanın en eli sopalı kaynanası çıkmıştır.
    Yeni Gelin 21.Bölüm
    S02E06 - Yeni Gelin 21.Bölüm
    Kalender Ağa, Asude'nin konaktan gitmemesi için elinden geleni yapar. Ama konaktaki diğer ahali için de zorlu bir mücadele başlar.
    Yeni Gelin 22.Bölüm
    S02E07 - Yeni Gelin 22.Bölüm
    Ferhat, Şirin ve Baran aşk üçgeninde neler yaşanacak? Herşey Şirin'in istediği gibi olacak mıdır?
    Yeni Gelin 23.Bölüm
    S02E08 - Yeni Gelin 23.Bölüm
    Üç kader yoldaşı kuma, Kalender Ağa ile Asude’yi ayırmaya çalışırken onları birbirine daha da yakınlaştırmıştır.Kurdukları oyun ters tepmiş, Kalender Ağa, nihayet Asude ile başbaşa vakit geçirme şansı bulmuştur.
    Yeni Gelin 24.Bölüm
    S02E09 - Yeni Gelin 24.Bölüm
    Korkut’un herkesten sakladığı oğlu İskender’in varlığı, konak gündemine bomba gibi düşmüştür. Kaynanalar, oğullarının ağalığı elden gidecek diye panik haldedir; gelinler, kocalarının ağalığının önündeki bu büyük engelden dolayı son derece gergindir. Tüm konak, İskender meselesiyle uğraşırken yalnızca Kalender Ağa, bu meseleden uzaktır.
    Yeni Gelin 25.Bölüm
    S02E10 - Yeni Gelin 25.Bölüm
    Bella artık kıdemli gelin olur ve yer yerinden oynar. Herkes bella'yı kıskanır ve savaş başlar.
    Yeni Gelin 26.Bölüm
    S02E11 - Yeni Gelin 26.Bölüm
    Möhteber’in, Dilan-Ferhat aşkına karşı çıktığı tanıtımda kaynanalar konağı karıştırıyor. Asude’yi bir erkekle gören Bozokların nasıl hareket edeceği ise merak konusu.
    Yeni Gelin 27.Bölüm
    S02E12 - Yeni Gelin 27.Bölüm
    Bu zamana kadar kaynanaların her yaptığına katlanan Bella, bu kez uğradığı haksızlığa boyun eğmez ve Adana’yı terk tmeye karar verir. Her zaman karısından yana olan Hazar da bu iftiraya göz yummaz, karısıyla birlikte Adana’yı terk edecektir.
    Yeni Gelin 28.Bölüm
    S02E13 - Yeni Gelin 28.Bölüm
    Korkut Ağa’nın, Kalender’le yaptığı konuşma işe yaramış; Kalender artık bir karar vermesi gerektiğini anlamıştır. Fakat bu, hiç kolay değildir. Kalender’in hem kendisiyle, hem de hayatıyla yüzleşirken tarafsız olması gerekmektedir.
    Yeni Gelin 29.Bölüm
    S02E14 - Yeni Gelin 29.Bölüm
    Kalender’le Kamil’in karşılaştıkları büyük sürpriz, Bella’nın da başını belaya sokacak ve gittikçe büyüyen bir çığ gibi herkesi etkisi altına almaya başlayacaktır. Konaktan ve Adana’dan çıktıklarında sudan çıkmış balığa dönen Bozok’lar her şeyi ellerine yüzlerine bulaştıracaklardır.
    Yeni Gelin 30.Bölüm
    S02E15 - Yeni Gelin 30.Bölüm
    Konakta ağalık yarışı başlar herkes herkesin arkasından konuşmaya başlar. Bella bu duruma çoktan el koymuştur bile.
    Yeni Gelin 31.Bölüm
    S02E16 - Yeni Gelin 31.Bölüm
    Bozok Holding’in gittikçe kötüye giden durumu, konak halkını da etkilemiştir. Herkes, bu durumdan başkasını sorumlu tutmaktadır. Bu kavga öyle büyümüştür ki kadınlar adeta birbirine girmiş, Adana’da sıradan sayılabilecek bir iç savaş yaşanmıştır. Bu savaşın sonunda Ayşe, oğlunu ve gelinini alıp konaktan ayrılır. Artık kendi ekmeklerini kazanacak, kendi ayakları üzerinde duracaklardır. Bozok’lar, tamamen şirket işlerine odaklanmış, şirketi battığı yerden çıkarmaya çalışmaktadırlar. Fakat bu mumkün görünmemektedir. Tam da şirketi kurtacak hiçbir hamlenin kalmadığını düşündüklerinde yeni gelinimiz hızır gibi yetişir ve Bozok’ların portakallarını satacak birini bulur. Bu, Hazar’ın eski sevgilisinden başka biri değildir.
    Yeni Gelin 32.Bölüm
    S02E17 - Yeni Gelin 32.Bölüm
    Bella’nın, Esmeralda’nın varlığından rahatsız olması uzun sürmemiş, onu ve Hazar’ı göz hapsine almaya karar vermiştir. Bunun için de holdingte işe başlar. Konakta adeta melek gibi bir yeni gelin olan Bella, holdingte yeni personel müdürü olarak herkese kök söktürür. Özellikle de kadınlara. Bella, Esmeralda’yı Hazar’dan uzaklaştırmak için holdinge gitmişken tüm kadınlara kafayı takar. Bozok Holding ve Hazar, Bella’nın elinde adeta inim inim inlemektedir.
    Yeni Gelin 33.Bölüm
    S02E18 - Yeni Gelin 33.Bölüm
    Holdingteki değişim rüzgarı sadece Bella ile sınırlı kalmaz. İskender de holdingin yeni güvenlik müdürü olmuştur. İskender yaptığı bir dizi tatbikatla holding çalışanlarına, özellikle de Kağan’a kabus dolu anlar yaşatır. Yenilik ve değişim rüzgarı sadece Bozok holding’le sınırlı değildir. Gülistan bir yandan konaktaki kaynana saltanatına son vermeye çalışırken Kamilla da küllenen Esmeralda- Hazar aşkını alevlendirmeye çalışır.
    Yeni Gelin 34.Bölüm
    S02E19 - Yeni Gelin 34.Bölüm
    Baran’la Şirin, Dolan’lardan kurtulmak için kaçmıştır. Böylece Kalender, Baran’la Şirin’in aşkını öğrenecek ve onlara izin verecektir. Tabi ki bu; genç aşıkların olacağını sandığı şeydir. Halbuki konak halkı, bu hadisenin üstünü yine entrika ustalığıyla kapatmış; Kalender’in, hiçbir şeyden haberi olmamıştır. Baran, hayallerinin suya düştüğünü görünce ağırbir depresyona girer. Kız kaçırdığında ortalığın ayağa kalkacağını, Şirin’e olan aşkını herkesin bileceğini zanneden Baran, adam yerine konmamıştır. İşin içine Şirin’in abileri de girince Şirin, sessiz sedasız kaçtığı gibi yine o şekilde konağa döner.
    Yeni Gelin 35.Bölüm
    S02E20 - Yeni Gelin 35.Bölüm
    Bella, Esmeralda’ya daha fazla tahammül edememiş, onu Bozok yöntemleriyle konaktan yollamaya karar vermiştir. Bu uğurda, ceylan ürkekliğindeki Yeni Gelin’imizin içinden adeta bir dişi aslan çıkmış; Esmeralda’yı hem Adana’ya geldiğine, hem de Hazar’a yaklaştığına pişman etmiştir. Bella, evliliğini kurtarmasına kurtarmış ama aynı zamanda holdingin tek kurtuluş planını da alt üst etmiştir. Bu planın alt üst olması, Kalender’in de hayatını alt üst eder. Çünkü Kalender, Möhteber’e mecbur kalmıştır ve şirketi kurtarmak için Möhteber’in teklifine “evet” demek zorunda kalır. Sonunda resmi nikahı Möhteber’e kıyacaktır.
    Yeni Gelin 36.Bölüm
    S02E21 - Yeni Gelin 36.Bölüm
    Bella ve Kamil, Boran’ın adamları tarafından kaçırılmıştır. Boran’ın adamları; Bella’yı Şirin, Kamil’i de sevgilisi zannettiği için önce Kamil’den kurtulmayı planlarlar. Kamil’i öldüreceklerdir. Bozok’larınsa bundan haberi yoktur. Bella ve Kamil’i Portekiz yolunda bilmekte, Şirin’in kaçırıldığını sanıp her yerde Şirin’i aramaktadırlar. Ki bu sırada yanlış anlama silsilesine bir halka daha eklenir. Konak halkı, Kalender’in de kaçırıldığını sanarlar.
    Yeni Gelin 37.Bölüm
    S02E22 - Yeni Gelin 37.Bölüm
    ozok’lar; Bella ve Kamil’ kurtarmış ama fazlasıyla zaiyat vermişlerdir. Konağın nerdeyse tüm erkekleri sakatlanmıştır. Fakat Möhteber, Kalender’in iş göremez raporunu görmemiş, nikahta diretmiştir. Kalender’in artık kaçışı yoktur. Möhteber’den parayı alması için resmi nikah kıyması zorunludur. Kalender, bu nikahın kıyılmaması için yatıp kalkıp dua eder.
    Yeni Gelin 38.Bölüm
    S02E23 - Yeni Gelin 38.Bölüm
    Kalender, Şirin’i hapsedip diğer herkesi evden kovmuştur. Şirin, tüm bu olanlardan kendisini sorumlu tutar. Baran’la olan aşkı yüzünden tüm ailesi evden kovulmuş, ailesi dağılma noktasına gelmiştir. Bunu düzeltmenin tek bir yolu vardır. Madem tüm bunlar, Baran’a olan aşkı yüzünden oluyor o zaman yapacağı şey bellidir. Fakat Şirin’in hamlesi, Baran’ı pimi çekilmiş bombaya çevirir. Deli aşığın artık ne yapacağı, nerde patlayacağı belli değildir. Şirin, pimi çekmiştir.
    Yeni Gelin 39.Bölüm
    S02E24 - Yeni Gelin 39.Bölüm
    Kalender Ağa tarafından affedilmeyen ve konağa kabul edilmeyen Bella ve ailesi çareyi gitmekte bulur. Kamil ve Kamilla tabi ki yine Adana il sınırından çıkamaz. Hazar ve Bella da çıkacakken Şirin, onlara engel olur. Çünkü Baran’a ulaşamamaktadır. Baran’ı çok iyi tanıyan Şirin, onun kendisine bir şey yapmasından korkmaktadır. Bella ve Hazar, Baran’ı bulduklarında Baran, gerçekten kendine bir şey yapmak üzeredir. Bella ve Hazar, Baran’ı; Şirin’le görüştürmek vaadiyle sakinleştirirler.
    Yeni Gelin 40.Bölüm
    S02E25 - Yeni Gelin 40.Bölüm
    Bozok Konağı, Möhteber’in anlaşılmaz tavırları ve Asiye’yle Ayşe’yi arama işleriyle uğraşırken Şirin, Baran’la birlikte Erciyes’te erken balayı yapmaktadır. İki aşık, dünyanın en mutlu insanıdır. Bella’nın sayesinde, şimdilik konakta yokluğu da hissedilmemektedir. Bella, kocası dahil herkese, bir süreliğine yalan söylemekte, rol yapmaktadır. Möhteber’in psikopat tavırları, başta Nazgül olmak üzere tüm konak hlkının dikkatini çekmiştir. Delil toplamakta bir dünya markası olan Nazgül, tüm Bozok’ları; Möhteber’in, kumalarını nasıl öldürdüğünü ikna etmeye uğraşır.
    Yeni Gelin 41.Bölüm
    S02E26 - Yeni Gelin 41.Bölüm
    Şirin, Baran’a “evet” demiştir fakat bahtsız aşıklar yine evlenememiştir. Şirin, artık kesin kararlıdır. Babasının rızası olmadan ve Baran kendini aklamadan asla evlenmeyecektir. Tüm engelleri, sadece aşkıyla aşabileceğine inanmaktadır. Fakat şimdilik bu, imkansız görünmektedir. Çünkü ne Kalender evliliklerine rıza gösterir, ne de Baran teslim olmaya razı olur.Şirin, Baran’a “evet” demiştir fakat bahtsız aşıklar yine evlenememiştir. Şirin, artık kesin kararlıdır. Babasının rızası olmadan ve Baran kendini aklamadan asla evlenmeyecektir. Tüm engelleri, sadece aşkıyla aşabileceğine inanmaktadır. Fakat şimdilik bu, imkansız görünmektedir. Çünkü ne Kalender evliliklerine rıza gösterir, ne de Baran teslim olmaya razı olur
    Yeni Gelin 42.Bölüm
    S02E27 - Yeni Gelin 42.Bölüm
    Şirin ve Baran, sonunda muradına erdiklerini düşünüyorken genç aşıkların yine hevesleri kursağında kalır. Çünkü Kalender, hiçbir şey hatırlamamaktadır. Yani Kalender’in kararı hükümsüzdür. İki aşık, yine kavuşamamıştır. Kalender, onu bu hale getiren hoşafın failini aramaya başlar. Tabi ki zorlanmaz. Herşey Bozok Konağı’nın entrika sorumlusu Nazgül’ün başının altından çıkmıştır. Kalender, konakta yeni tedbirler uygulamaya başlar.Şirin ve Baran, sonunda muradına erdiklerini düşünüyorken genç aşıkların yine hevesleri kursağında kalır. Çünkü Kalender, hiçbir şey hatırlamamaktadır. Yani Kalender’in kararı hükümsüzdür. İki aşık, yine kavuşamamıştır.
    Yeni Gelin 43.Bölüm
    S02E28 - Yeni Gelin 43.Bölüm
    Şirin’le Baran, sonunda muradına ermiş, evlilik yolundaki ilk adımlarını atmışlardır. İki aşık, artık sözlüdür. Fakat, Baran’ın asıl sınavı şimdi başlamaktadır. Gidip teslim olması, verdiği sözü tutması gerekmektedir. Şirin de Kalender de bu konuda nettir. Fakat Baran, bir türlü teslim olmaya yanaşmaz. Şirin’le Baran’ın evliliğindeki tek engel maalesef bu değildir. Türkmen, onların evliliği için kendi evliliğini şart koşmuştur.
    Yeni Gelin 44.Bölüm
    S02E29 - Yeni Gelin 44.Bölüm
    Ayşe, yeniden anne olmaya karar vermiştir. Bunun için, yaptığı kuvvet macununu; ne yapıp edip Kalender Ağa’ya içirecektir. Zavallı Kalender Ağa, yine eşlerinin hedef tahtası haline gelmiştir. Ayşe’nin tek amacı, kuvvet macununu Ağa’ya içirmek; Asiye ve Möhteber’inki de buna engel olmaktır. Konakta “sıcak” savaş başlar.
    Yeni Gelin 45.Bölüm
    S02E30 - Yeni Gelin 45.Bölüm
    Fenalaşıp hastaneye kaldırılan Kalender’in ise böbrekleri iflas etmiştir ve acilen organ nakli yapılması gerekmektedir. Tüm Bozoklar böbreğini Kalender’e vermek için seferber olur ve dört gözle test sonuçlarını beklerler. Asiye ve Möhteber, Kalender’in başına gelenler yüzünden Ayşe’yi suçlar ve durmadan onun üstüne giderler. Ayşe’nin ise tek istediği Kalender’in bir an önce sağlığına kavuşmasıdır. Hatta bunun için çok büyük bir söz bile verir.
    Yeni Gelin 46.Bölüm
    S02E31 - Yeni Gelin 46.Bölüm
    Konağın huzurunu ilk kaçıran İskender olmuştur. Çünki Korkut, malları bölüştürmeye karar vermiştir. Her zaman daha fazlasında gözü olan İskender bu paylaşımı kabul etmez. Erkeklerin mal bölüşümü, kadınlara da dert olmuştur. Konaktaki birinci kuşak eltiler birbirlerine girerler. Bozok Konağı, mal kavgasıyla alt üst olurken Afet’in de dünyası alt üst olur.
    Yeni Gelin 47.Bölüm
    S02E32 - Yeni Gelin 47.Bölüm
    Kaynanaların gündemi farklıdır. Kalender Ağa’nın herkesten saklayıp yalnızca Kamil’e söylediği bir sırrın olduğunu öğrenmişlerdir. Bu sırrın ne olduğunu öğrenmeden tabi ki rahat edemeyeceklerdir. Sırrın açığa çıkması için Kamil’in konuşması, bunun için de Kötü Kamilla’nın sahalara dönmesi gerekmektedir. Kaynanalar, Kamilla’nın derinlere gömdüğü Kötü Kamilla’yı çıkarmak için elinden geleni yapar. Bu savaşta İyi Kamilla mı kazanacaktır yoksa Kötü Kamilla mı bekleyip göreceklerdir.
    Yeni Gelin 48.Bölüm
    S02E33 - Yeni Gelin 48.Bölüm
    Baran ve Şirin evlilik hazırlıkları yaparken, konakta başka bir heyecan yaşanıyor. İskender Adana'nın gizli kalmış yeteneklerini gün yüzüne çıkartıyor. Bozok erkekleri havuz başında sefa sürerken Bozok konağında Nazgül doğum hazırlığına başlıyor.
    Yeni Gelin 49.Bölüm
    S02E34 - Yeni Gelin 49.Bölüm
    Konaktakiler davetsiz bir Tanrı misafirini kapılarının önünde bulurlar. Bu misafir, Afet’in yarasına bir nebze de olsa merhem olmuştur. Kaynanalar, bütün enerjilerini Kalender Ağa’yı bulmaya harcayacakken öncelikleri değişir. İlk hedefleri Gökhan’ın çocuk sahibi olmasını sağlamaktır. Bunun için, Kalender Ağa’nın yokluğunu fırsat bilip bir yarışma düzenlerler. Yarışmadan da umduğunu bulamayan kaynanalar, başka planlar yapacakken Ayşe herkesten önce davranır.
    Yeni Gelin 50.Bölüm
    S02E35 - Yeni Gelin 50.Bölüm
    Kalender’in yokluğundan istifade eden sadece İskender değildir. Müsellim de yıldırım nikahıyla Elzem’le evlenmiş, sıra Türkmen’e gelmiştir. Nikah eğlencesinde kaynanalar, planını çoktan yapmıştır. Bir taştan bir kuş sürüsünü vuracaklar; hem Helga’dan kurtulacak, hem de Gökhan’ı baş göz edeceklerdir. Planlarının tıkır tıkır işlediğini zannettiklerinde hiç hesaba katmadıkları bir facianın eşiğine gelirler. Kaynanaların planı ters tepmiş, kabak Gülistan’ın başına patlamıştır.
    Yeni Gelin 51.Bölüm
    S02E36 - Yeni Gelin 51.Bölüm
    Şirin Baran için mücadele edecek, nihak memurunu şikayetten vazgeçirecektir. Ancak öyle bir nikah memuruna denk gelmişlerdir ki; Şirin, Baran’ı kurtarayım derken kendisi de kelepçe yemiştir. Bu sefer de konak halkı, Şirin’i kurtarmanın peşinde düşer. Kalender Ağa, ortalarda olmadığı için konak nüfusunu nezarethaneden kurtarmak kolay olmaz. Nikah memuru Mülayim’in yanına giden, soluğu nezarethanede almaktadır. Mülayim denen demirden leblebiyi çatlatmayı, keçilere taş çıkaran inadı kırmayı başaran, kimsenin tahmin bile edemeyeceği bir kişidir. Kamilla, sır gibi sakladığı yöntemiyle Mülayim’i inadından vazgeçirir. Bozok erkekleri, özgürlüklerine kavuşur.
    Yeni Gelin 52.Bölüm
    S02E37 - Yeni Gelin 52.Bölüm
    Baran’la Şirin tarafında da durum güllük gülistanlık değildir. İki aşık, balayında da hem birbirleriyle, hem de talihsizlikleriyle boğuşmaya devam etmektedir.
    Yeni Gelin 53.Bölüm
    S02E38 - Yeni Gelin 53.Bölüm
    Hazar’ın yemin töreni gelip çattığında Bella, Kalender ve oğulları soluğu Isparta’da alır. Hazar’ı üniformalar içinde gören Bozok’lar çok duygulanmış, Hazar’la bir kez daha gurur duymuşlardır. Hazar, dağıtım izni için bir günlüğüne Adana’ya gelmiştir. Bella’dan mutlusu yoktur. Hem kocası bir günlüğüne de olsa yanındadır hem de tamamen kavuşmalarına sadece dört ay kalmıştır. Yani o öyle sanmaktadır.

    Hayran tepkileri

    Back to Top