Hesabım
    Yeni Gelin
    3. Sezon
    Puanım :
    Yeni Gelin
    Üyeler
    3,1 1 oy

    Sezon bilgisi:

    10 Bölüm
    orijinal kanal: Show Tv
    77 Fotoğraf | 10 Video
    Yeni Gelin 63.Bölüm Fragmanı 0:53
    Yeni Gelin 63.Bölüm Fragmanı
    738 gösterim
    Yeni Gelin 62.Bölüm Fragmanı 0:55
    Yeni Gelin 62.Bölüm Fragmanı
    754 gösterim
    Yeni Gelin 61.Bölüm Fragmanı 0:55
    Yeni Gelin 61.Bölüm Fragmanı
    918 gösterim
    • Fotoğraf Yeni Gelin
    • Fotoğraf Yeni Gelin
    • Fotoğraf Yeni Gelin
    • Fotoğraf Yeni Gelin
    • Fotoğraf Yeni Gelin
    • Fotoğraf Yeni Gelin
    • Fotoğraf Yeni Gelin
    • Fotoğraf Yeni Gelin
    • Fotoğraf Yeni Gelin
    3. sezon bölümleri
    Yeni Gelin 54.Bölüm
    S03E01 - Yeni Gelin 54.Bölüm
    Hazar, cephede silah arkadaşının hayatını kurtarmıştır ama artık eski Hazar değildir. Şimdilik tekerlekli sandalyeye mahkumdur. Fakat bunun hiçbir önemi yoktur. Bella yanında olduğu sürece o, yine her zorluğu atlatacaktır. Bu yüzden Bozok Konağı’na yas değil, düğün havası hakimdir. Bella da eskisi gibi sağlıklı değildir. Riskli bir gebelik süreci onu beklemektedir. Bu yüzden hem kendisine, hem de bebeğine dikkat etmesi gerekmektedir.
    Yeni Gelin 55.Bölüm
    S03E02 - Yeni Gelin 55.Bölüm
    Bozok gençleri, ıssız adada hayatta kalma mücadelesi verirken Bozok Konağında da işler sarpa sarmıştır. Kalender, başlarındaki belayı savuşturmaya çalışırken eşlerinin gündemleri çok başkadır. Her biri kendine birer hedef koymuşlardır. Fakat Möhteber, hedefini o kadar yükseğe çıkarır ki tüm konak şok olur. Möhteber, belediye reisliğine adaylığını koyacaktır. Kalender, buna sonuna kadar karşı çıkar. Möhteber, Kalender Ağa’yı karşısına almayı göze alabilecek midir? Yoksa Kalender Ağa’yı dinleyip sevdasından vaz mı geçecektir?
    Yeni Gelin 56.Bölüm
    S03E03 - Yeni Gelin 56.Bölüm
    Konakta, cepheler yavaş yavaş kendini belli eder. Bir grup Möhteber’in yandaşıdır, bir grup karşısındadır, bir grup da çekimserdir. Tabi ki bir grup da ikili oynamaktadır. Bella ise her zamanki gibi sağ duyunun temsilcisidir. Konakta var olan tüm rekabetten ve hırstan uzakta Hazar’ı iyileştirmek için uğraşmakta, evin işleriyle ilgilenmektedir. Hazar’ın tüm uyarılarına rağmen kendini fazlasıyla yormaktadır. Nitekim Hazar’ın dediği olur ve Bella hastalanır. Bella’ya iş yapmak kesinlikle yasaklanır.
    Yeni Gelin 57.Bölüm
    S03E04 - Yeni Gelin 57.Bölüm
    Konağı terk eden Möhteber, Baran ve Şirin’in evine giderken, Hazar için gelen fizyoterapist uzmanı işleri karıştıracağa benziyor. Ayşe “Giden gitmiştir, gittiği gün bitmiştir. Sen gideni değil, giden seni kaybetmiştir!” sözleriyle Kalender’i teselli etmeye çalışırken, Balım’ın Hazar’ı yıkayacağını öğrenen Bella kıskançlık krizine giriyor.
    Yeni Gelin 58.Bölüm
    S03E05 - Yeni Gelin 58.Bölüm
    Konakta herkes, güç dengelerine göre konumlanmaya çalışır. Fakat Kalender’in beklenmeyen hamlesi, tüm planları alt üst eder. Bu, ne Möhteber’in, ne de konaktakilerin tahmin ettiği bir şeydir, herkes şok olur. Kalender’in bu hamlesiyle herkes kendi safını belirlemeye koyulur. Ayşe de kendince bir plan yapar. Afet’i ve Gökhan’ı da buna dahil eder. Acaba Ayşe’nin, kurtarıcı planı işe yarayacak mıdır?
    Yeni Gelin 59.Bölüm
    S03E06 - Yeni Gelin 59.Bölüm
    Bella’nın Hazar’la ilgilenmekten vazgeçtiği, ayrı düşen aşıklar Baran ve Şirin’in aşk acısı çektiği tanıtımda, Şirin’in hasretine dayanamayan Baran, onu kaçırmaya karar veriyor. Nazgül’ün yokluğuna çabuk alışan Kağan’ın yanaşmalarla eğlencesi başına dert açacağa benziyor.
    Yeni Gelin 60.Bölüm
    S03E07 - Yeni Gelin 60.Bölüm
    Konakta düğün- bayram havası hakimdir. Türkmen, şeytanın bacağını kırmış, görücüleri kapıya dizmiş; Asiye, gelinlik heyecanı içindedir. Hatta kader, Müsellim’in yüzüne bile gülmüştür. O da bir konak dolusu “evlenilecek kız”ın içindedir. Bozok’ların keyfine diyecek yoktur. Fakat, konaktan yaralı ayrılan dişi bir Bozok aslanı, bu şenlik havasını kana bulamaya niyetlidir. Herkesin mutluluğunu kursağında kalmıştır.
    Yeni Gelin 61.Bölüm
    S03E08 - Yeni Gelin 61.Bölüm
    Bella’nın hamileliği ilerlemiş, doğumuna sayılı günler kalmıştır. Tek istediği, Hazar’ın iyileşmesi ve bebeğini sağlıkla kucağına almaktır. Yeni gelinimizin hayalleri gerçek olacak mıdır? Asiye, hayallerindeki gibi beyaz gelinliği giyip yıllardır beklediği evlilik cüzdanını almak, Nazgül, Kağan’la mutlu günlerine dönmek, Ayşe ve Möhteber’se konağa geri dönmek istemektedir. Bozok Kadınları, hayallerine kavuşacak mıdır?
    Yeni Gelin 62.Bölüm
    S03E09 - Yeni Gelin 62.Bölüm
    Türkmen ve Kör Hasan’ın nişanında gönüllerince eğlenen Bozoklar, uzun zaman sonra rahat bir nefes alır. Uyandığında yanında Ayşe ve Möhteber’i bulan Kalender Ağa oyuna geldiğinden habersizdir.
    Yeni Gelin 63.Bölüm Final
    S03E10 - Yeni Gelin 63.Bölüm Final
    Bella hayaline, biricik kızına kavuşmaya çok yaklaşmıştır. Sonunda hayalini kurduğu aileye kavuşacaktır. Herkes, bir bir mutluluğa doğru yelken açmaktadır. Nazgül, kendini Kağan’a ispat etmek için içindeki canavarla savaşmakta, kumalar el birliğiyle entrikalarına devam etmektedir.

    Hayran tepkileri

    Back to Top