Hesabım
    Kanatsız Kuşlar
    1. Sezon
    Puanım :
    Kanatsız Kuşlar

    Sezon bilgisi:

    46 Bölüm
    orijinal kanal: Atv
    288 Fotoğraf | 45 Video
    Melis Tüzüngüç
    Melis Tüzüngüç
    Ümit İbrahim Kantarcılar
    Ümit İbrahim Kantarcılar
    Ahmet Varlı
    Ahmet Varlı
    Deniz Bolışık
    Deniz Bolışık
    Kanatsız Kuşlar 46.Bölüm Fragmanı 0:40
    Kanatsız Kuşlar 46.Bölüm Fragmanı
    260 gösterim
    Kanatsız Kuşlar 45.Bölüm Fragmanı 0:41
    Kanatsız Kuşlar 45.Bölüm Fragmanı
    157 gösterim
    Kanatsız Kuşlar 44.Bölüm Fragmanı 0:41
    Kanatsız Kuşlar 44.Bölüm Fragmanı
    172 gösterim
    • Fotoğraf Kanatsız Kuşlar
    • Fotoğraf Kanatsız Kuşlar
    • Fotoğraf Kanatsız Kuşlar
    • Fotoğraf Kanatsız Kuşlar
    • Fotoğraf Kanatsız Kuşlar
    • Fotoğraf Kanatsız Kuşlar
    • Fotoğraf Kanatsız Kuşlar
    • Fotoğraf Kanatsız Kuşlar
    • Fotoğraf Kanatsız Kuşlar
    1. sezon bölümleri
    Kanatsız Kuşlar 1.Bölüm
    S01E01 - Kanatsız Kuşlar 1.Bölüm
    Hayata tutunabilmek için amansızca mücadele eden dört kardeş ile çocukları için her türlü fedakarlığa katlanan genç ve güzel bir annenin iç içe geçen öyküsü.
    Kanatsız Kuşlar 2.Bölüm
    S01E02 - Kanatsız Kuşlar 2.Bölüm
    Nefise'yle akrabalığını gizleyen Azime, paranın kokusunu almıştır. Muzaffer'in niyetini tahmin eder ve Nefise'yi mecbur bırakarak, büyük bir sırra ortak eder.
    Kanatsız Kuşlar 3.Bölüm
    S01E03 - Kanatsız Kuşlar 3.Bölüm
    Aysun'un yaşadıkları tüm aileyi derinden yaralamıştır. Bu zor günlerinde Ahmet, Zeynep ve kardeşlerinin yanından ayrılmaz.
    Kanatsız Kuşlar 4.Bölüm
    S01E04 - Kanatsız Kuşlar 4.Bölüm
    Muzaffer giderek Nefise’ye bağlanmaya başlamıştır. Nefise’yi herkesten kıskanan Muzaffer, beklenmedik bir karar verir ve ona şok edici bir teklifte bulunur. Öte yandan Emel, Zeynep ve Onur’un giderek yakınlaşmalarını kıskanmaya başlamıştır.
    Kanatsız Kuşlar 5.Bölüm
    S01E05 - Kanatsız Kuşlar 5.Bölüm
    Nefise’nin tavırlarından şüphelenen Muzaffer, hakkında araştırma yapması için Fazıl’ı görevlendirir. Azime, Fazıl’ı engellemek için bir plan yapar. Nefise ise sırları ortaya çıkmadan malikaneden uzaklaşmak, çocuklarıyla rahatça yaşayabilecekleri bir ev tutmak ister ancak onu kötü bir sürpriz beklemektedir.
    Kanatsız Kuşlar 6.Bölüm
    S01E06 - Kanatsız Kuşlar 6.Bölüm
    Şirkette işe başlamak için görüşmeye giden Zeynep, kötü bir durumla karşılaşır. Bu olay, Onur ile Muzaffer’i karşı karşıya getirir. Şengül’ün Azime’den aldığı kolye yüzünden olaylar, içinden çıkılmaz bir hal alır. Annesinin Muzaffer’le evlenmesini istemeyen Emre, kendince bir çözüm yolu bulmak isterken dönülmez bir yola girer.
    Kanatsız Kuşlar 7.Bölüm
    S01E07 - Kanatsız Kuşlar 7.Bölüm
    Emel, Onur'la Zeynep'in sevgili olduğunu öğrenir. Kıskançlıktan gözü dönen Emel, Onur ve Zeynep'i ayırmak için hiç beklenmedik biriyle tehlikeli bir işbirliği yapar. Azime ise Zeynep'e, Onur'la ayrı dünyaların insanı olduğunu göstermek için acımasız bir oyun oynar.
    Kanatsız Kuşlar 8.Bölüm
    S01E08 - Kanatsız Kuşlar 8.Bölüm
    Her şeyin ortaya çıkmasından korkan Azime panikler ve kendini bu işten kurtarmak için ilginç bir yola başvurur. Zeynep, Onur'la ayrı dünyaların insanı olduğunu kabullenir ve zor bir karar verir.
    Kanatsız Kuşlar 9.Bölüm
    S01E09 - Kanatsız Kuşlar 9.Bölüm
    Onur’un Zeynep’le yakınlaşması Zerrin’i tedirgin etmektedir. Çünkü Zerrin’in Onur için seçtiği farklı bir gelin adayı vardır. Ahmet, Zeynep’i Onur’a kaptırmamak için elini çabuk tutmaya karar verir. Zeynep, Ahmet’in kararıyla şoka uğrarken Nefise, Emre ile ilgili yıkıcı haberi öğrenir.
    Kanatsız Kuşlar 10.Bölüm
    S01E10 - Kanatsız Kuşlar 10.Bölüm
    Nefise, Emre ile ilgili duyduğu acı haberle şok yaşadığı sırada Suat’ın peşindeki adamları fark eder. Ancak artık çok geçtir. Yaşanan korkunç olaydan sonra Muzaffer, Nefise’nin bir an olsun yanından ayrılmaz.
    Kanatsız Kuşlar 11.Bölüm
    S01E11 - Kanatsız Kuşlar 11.Bölüm
    Azime ve Nefise arasında gizli şeyler döndüğünden şüphelenen Tuba, tehlikeyi göze alarak Azime'yi köşeye sıkıştıracak bir ipucu yakalamayı başarır.
    Kanatsız Kuşlar 12.Bölüm
    S01E12 - Kanatsız Kuşlar 12.Bölüm
    Muzaffer, Mert'in yeni hayatına ve Nefise'ye alışması için elinden geleni yaparken, Tuba da Mert'i kullanarak Muzaffer ve Nefise'nin arasını açmak için uğraşır. Nefise, oğlu Emre'ye evlendiğini söylemeye çalışırken Emre, herkesi şaşırtacak bir tepki verir.
    Kanatsız Kuşlar 13.Bölüm
    S01E13 - Kanatsız Kuşlar 13.Bölüm
    Tuba, Muzaffer’le vakit geçirmek için Nefise’nin bir anlık yokluğundan yararlanır. Kaan, Cemre’nin internette, uygunsuz sitelere düşen fotoğraflarını görür ve Cemre için işler içinden çıkılmaz bir hal alır.
    Kanatsız Kuşlar 14.Bölüm
    S01E14 - Kanatsız Kuşlar 14.Bölüm
    Emre ise bir yandan içine düştüğü duruma üzülürken, diğer yandan masum bir çocuğun başının derde girmesine sebep olduğu için pişmandır. Mert'in daha fazla zarar görmemesi için elinden geleni yapar. Hatta hayatını bile tehlikeye atar.
    Kanatsız Kuşlar 15.Bölüm
    S01E15 - Kanatsız Kuşlar 15.Bölüm
    Nefise, Emre'den şikayetçi olunmaması sözüne karşılık çocuklarını villadan kovmakla karşı karşıya gelir. Bu zor karar herkesi bir tarafa savururken, Muzaffer sözünü tutmaz. Öte yandan Emre'nin Muzaffer'in öz oğlu olduğu gerçeği, Nefise'ye büyük çelişkiler yaşatmaktadır.
    Kanatsız Kuşlar 16.Bölüm
    S01E16 - Kanatsız Kuşlar 16.Bölüm
    Onur, Mert’i Emre’nin kaçırmadığı konusunda ağabeyini ikna etmeye çalışırken mahkemede Mert’in tanık olarak dinlenebilmesi için izin ister. Muzaffer ise Emre’nin hakkettiği cezayı çekmesi gerektiğini düşünmektedir. Emre, karakolda savcılıktan çıkacak kararı beklerken Muzaffer, Nefise’yi şehirden uzaklaştırıp, baş başa bir gece geçirmek için hazırlık yapar.
    Kanatsız Kuşlar 17.Bölüm
    S01E17 - Kanatsız Kuşlar 17.Bölüm
    Islahevine getirilen Emre, Behzat’ın ölüm tehditlerinden kendisini korumaya çalışır. Yaşanan olaylar Zeynep ile Onur’un aşkını iyice zora sokmuşken Ceylan’ın kışkırtmalarıyla Onur, Ahmet’in karşısına çıkar. Bu kez aralarındaki kavga, hiç beklenmedik bir şekilde sonlanacak ve ikisini de hayatın kıyısına getirecektir.
    Kanatsız Kuşlar 18.Bölüm
    S01E18 - Kanatsız Kuşlar 18.Bölüm
    Şişlenmekten son anda kurtulmuş olan Emre, ağır mide sancısıyla hastaneye kaldırılır. Orada da Behzat’ın bir oyunuyla karşılaşır. Başı gerçekten büyük derde girmiştir. Bu sırada Muzaffer, ani bir kararla Emre’ye beklenmedik bir kapı açar. Ahmet, Onur’un özgürlüğüne karşılık Zeynep’ten büyük bir fedakarlık beklemektedir.
    Kanatsız Kuşlar 19.Bölüm
    S01E19 - Kanatsız Kuşlar 19.Bölüm
    Muzaffer, Azime'yi onun özel hizmetine verir. Sırrı öğrendiğini gizlemeyi sürdüren Muzaffer'in Nefise için de sıra dışı bir planı vardır. Onur, nikah günü gelip çattığında Zeynep'i kurtarmak için elinden geleni yapar. Ancak Ahmet, son kozunu henüz oynamamıştır.
    Kanatsız Kuşlar 20.Bölüm
    S01E20 - Kanatsız Kuşlar 20.Bölüm
    Ahmet, Zeynep’in karşısına nikah cüzdanıyla çıkar ve kendisiyle gelmesini ister. Onur, şok olmuştur. Emre, Muzaffer’in her şeyi bildiğini öğrendiğinde daha da öfkelenir. Annesine her şeyi anlatacaktır. Muzaffer, tam da bunu isteyerek Emre’yi kovar. Nefise, çocuklarıyla tuttuğu evde mutlu olacağını sanırken beklenmedik bir olay tüm duygularını altüst eder. Yaşadıkları zor anlardan kurtuluş için yine Muzaffer’den yardım istemek zorundadır. Fakat Nefise, hiç ummadığı bir tepkiyle karşılaşır. Muzaffer, içindeki fırtınaların çaresi olarak her şeyi yakacak gibidir.
    Kanatsız Kuşlar 21.Bölüm
    S01E21 - Kanatsız Kuşlar 21.Bölüm
    Nefise, evden kovulan Azime'ye ve kızını da evini açar. Hep birlikte, Nefise'nin çocukları için tuttuğu evde yaşamaya başlarlar. Artık kendi ayakları üzerinde duracaktır. Onur ise olanları bir türlü kabullenememektedir. Aklı karışıktır ve Zeynep’le aralarında buzdan bir duvar oluşur. Zeynep ise Onur’un kendisini affedeceğine inanmaktadır.
    Kanatsız Kuşlar 22.Bölüm
    S01E22 - Kanatsız Kuşlar 22.Bölüm
    Muzaffer, Nefise’nin evine sığınan oğlunu almaya gider. Mert, Nefise ile Muzaffer’in arasının yeniden düzelmesini istemektedir. Bu durumun gerçekleşmesi ihtimali bile Emre’yi tekrar harekete geçirir. Hiç akla gelmeyecek bir sebeple, Muzaffer’le eve dönmek durumunda kalan Nefise, Tuba’yı çıldırtmaktadır. Ahmet, o günden sonra kayıplara karışmıştır. Ondan haber alamayan babası, oğlunun kayıp cesedi de bulunamayınca cinnet geçirir ve Zeynep’i suçlayarak herkesin gözü önünde beklenmedik bir hamlede bulunur.
    Kanatsız Kuşlar 23.Bölüm
    S01E23 - Kanatsız Kuşlar 23.Bölüm
    Muzaffer, Nefise ile ilgili büyük bir karışıklık içindedir. Söylediği yalana ve onu kandırmış olmasını kabullenemese de içten içe deli gibi özlemektedir. Oğlu Mert ise onları bir araya getirmek için yapmadığını bırakmayacaktır. Buna karşın Emre'nin, Muzaffer’in oturdukları evin yakınından bile geçmesine tahammülü yoktur.
    Kanatsız Kuşlar 24.Bölüm
    S01E24 - Kanatsız Kuşlar 24.Bölüm
    Zeynep, Ahmet’in yaşadığını düşünmektedir. Onur, bütün bunları Zeynep’in yaşadığı psikolojiye yorarken ensesindeki tehlikeden habersizdir. Öte yandan hayatlarında yeni bir sayfa açmak isteğiyle sevdiği kıza büyük bir sürpriz hazırlar.
    Kanatsız Kuşlar 25.Bölüm
    S01E25 - Kanatsız Kuşlar 25.Bölüm
    Mert’in velayet sorunu Muzaffer’in başına iş açacak gibi görünmektedir. Almanya’daki dedesinin görevlendirdiği bir avukat, büyük bir tehdit oluşturur. Nefise’nin her şeyi göze alarak yaptığı hamle Mert’i kurtarabilecek midir? Boşanmak üzere olduğu karısının yaptığı fedakarlık, Muzafer’in içindeki buzları eritecek gibidir. Kemal, kızının oyununu bozmuş, Emre’ye daha fazla güvenmeye başlamıştır.
    Kanatsız Kuşlar 26.Bölüm
    S01E26 - Kanatsız Kuşlar 26.Bölüm
    Muzaffer, Nefise ile beraber Mert’i saklamanın bir yolunu ararken, Azime’den gelen yardımı kabul etmek zorunda kalır. Ancak Tuğba’nın kurduğu oyun yüzünden Azime yine hedefe yerleşir. Annesinden uzaklaşan ve onu iyiden iyiye özleyen Aysun için günler zor geçmektedir. Emre bu duruma daha fazla üzülmemesi ve biraz olsun oyalanması için Aysun’u çalıştığı tekneye götürür. Ancak Asya’nın yapmış olduğu bir hata, küçük Aysun’un büyük bir tehlikeyle yüz yüze kalmasına neden olur.
    Kanatsız Kuşlar 27.Bölüm
    S01E27 - Kanatsız Kuşlar 27.Bölüm
    Hastanede zor saatler geçiren Aysun, kendine gelebilecek midir? Olay kendi teknesinde gerçekleştiği için yardım etmeye çabalayan Kemal, Muzaffer ile karşı karşıya gelir. Bu sırada Aysun’un rahatsızlığının nedenini öğrenen Kemal, duyduklarına inanamaz. Bu olayın sorumlusunun kızı olabileceği hiç aklına gelmemiştir.
    Kanatsız Kuşlar 28.Bölüm
    S01E28 - Kanatsız Kuşlar 28.Bölüm
    Muzaffer Nefise ile arasını düzeltebilmenin bir yolunu aramaktadır. Mert’in desteğiyle Nefise ile Aysun’u yemeğe çağırır. Bu yemek sırasında Nefise’ye özel bir teklifte bulunur. Tuba, evden gönderilmek üzeredir artık. Acilen yeni bir plan yapması gerektiğini düşünürken beklediği fırsat ayağına gelmiştir. Onur, Zeynep’e tavır gösterdiği için pişmandır. Bunun üzerine, bir de sevdiği kızın başına gelen talihsizliği öğrenince bunun hesabını sormak üzere harekete geçer.
    Kanatsız Kuşlar 29.Bölüm
    S01E29 - Kanatsız Kuşlar 29.Bölüm
    Nefise, Kemal’den gelen iş teklifini geçici olmak şartıyla kabul etmek zorunda kalmıştır. Muzaffer ise bu olay karşısında Kemal’in niyetini iyice anlar ve beklenmedik bir şekilde Kemal’in karşına dikilir. Talat’ın kurduğu yeni oyunda ise, hedefte Cemre vardır. Ahmet’in Cemre’yi etkilemesini ve Zeynep’i derinden yaralamasını ister.
    Kanatsız Kuşlar 30.Bölüm
    S01E30 - Kanatsız Kuşlar 30.Bölüm
    Kemal, Nefise’ye onu daha önceden tanıdığını söylemiştir. Nefise bu durum karşısında ne yapacağını bilemez. Endişe ve panikle kendinden geçince, oteldeki Muzaffer duruma müdahale eder. Muzaffer, karısıyla Kemal arasındaki bağlantıyı merak etmeye başlar. Nefise ise Kemal tarafından sırrının ne kadarının bilindiğini merak etmektedir. Emre’ye Muzaffer’in evinde yaşama teklifine karşılık hiç beklemediği bir teklif de Kemal’den gelir.
    Kanatsız Kuşlar 31.Bölüm
    S01E31 - Kanatsız Kuşlar 31.Bölüm
    Nefise, Kemal'e hiç beklemediği bir sertlikte tepki gösterir. Emre'ye de artık Kemal'den uzak durması gerektiğini söyler. Emre ise Asya'ya yapılanların acısını çıkarmaya çalışırken kardeşi Cemre'nin başına geleceklerden habersizdir. Ahmet, Cemre'nin gözüne girebilmek için Kaan'ı saf dışı bırakacaktır. Bunun için amcasının yaptığı plana dahil olur. Muzaffer, Nefise'yi ve çocuklarını alarak büyük bir aile olmayı düşünmeye başlamıştır. Tuba, Nefise ile ilgili sırların peşindedir. Sonunda hiç beklenmedik bir şey olur. Muzaffer, herkesi korkutacak bir hamle yapar.
    Kanatsız Kuşlar 32.Bölüm
    S01E32 - Kanatsız Kuşlar 32.Bölüm
    Zerrin, Tuba'ya son bir kez yardım etmek zorunda kalır. Muzaffer'in aile olma yolunda kararlı şekilde attığı adımlar Nefise'nin korkularının da üstesinden gelebilecek midir?
    Kanatsız Kuşlar 33.Bölüm
    S01E33 - Kanatsız Kuşlar 33.Bölüm
    Zeynep ile Onur, başlarına gelen esrarengiz olayların nedenini anlamaya çalışırlar. Bütün tatsızlıkların arkasında Ahmet’in olduğunu düşünen Zeynep, tedirgindir. Onur ise umduğunu bulamadığı gezileri için üzülürken, dönüşte büyük bir hata yapar.
    Kanatsız Kuşlar 34.Bölüm
    S01E34 - Kanatsız Kuşlar 34.Bölüm
    Muzaffer, çocuklara ve Nefise’ye sonuna kadar sahip çıkarak, tam bir aile olma yolunda evinin kapılarını sonuna kadar açar. Azime ve Nefise için ise yolun sonuna gelinmiştir artık. Herkesten gizledikleri, baba oğulun aynı evde, habersizce yaşamaya başlayacak olması yeni sorunları getirmektedir.
    Kanatsız Kuşlar 35.Bölüm
    S01E35 - Kanatsız Kuşlar 35.Bölüm
    Cemre'nin bir hatası ortalığı karıştırır. Tuba bir kez daha sahneye çıkar ve iyice bilenmiş olarak eve gelir. Nefise'yle hesabını bitirmek istemektedir. Muzaffer, büyük bir kahramanlık örneği gösterir. Buna rağmen Nefise, kaderden kaçamayacaktır. Aile büyük bir acı yaşarken durumdan habersiz olan Zeynep, Onur'un tutuklanması ile kahrolmuştur. Mahkemede beklenmeyen bir sürpriz ortamı iyice gerer.
    Kanatsız Kuşlar 36.Bölüm
    S01E36 - Kanatsız Kuşlar 36.Bölüm
    Nefise için yapılacak bir şey yoktur. Herkesin üzerine büyük bir ağırlık çöker. Muzaffer, suçluluk duygusu ve sorumlulukla çocukları sahiplenir. Öte yandan Onur, Nefise’nin başına gelenlerden habersizdir. Vicdanı zaten rahat değildir. Bu yüzden suçsuzluğunu kanıtlamak gibi de bir çaba harcamaz. Sevdiği adamın masumiyetinden emin olan Zeynep, onu özgürlüğüne kavuşturmakta kararlıdır ve var gücüyle koşturur. Buna rağmen Zerrin, pençelerini iyiden iyiye çıkarmıştır. Onur’un koğuş arkadaşı Seyfi ise gizemli ve ilginç bir adamdır. Onur’u sevmiştir ve bu sevgiden Ahmet de payına düşeni alır.
    Kanatsız Kuşlar 37.Bölüm
    S01E37 - Kanatsız Kuşlar 37.Bölüm
    Nefise, esrarengiz bir şekilde hastaneden kaçırılır. Muzaffer çıldırmıştır. Polislerle beraber iz peşinde koşarken çocuklara olayı söylememesi için Azime’yi uyarır. Azime, çocuklara Muzaffer’i de zan altında bırakacak bir yalan söyler.
    Kanatsız Kuşlar 38.Bölüm
    S01E38 - Kanatsız Kuşlar 38.Bölüm
    Muzaffer, Kemal’in sinsi oyunuyla yıkılmıştır. Ancak onun masum olduğuna asla inanmaz. Nefise, gözlerini açtığı andan itibaren Muzaffer’i sayıklar ve bu durum, artık gerçek yüzünü gösteren Kemal’i daha da çıldırtır. Çocuklar, annelerinin kaçırıldığını öğrenince perişan olurlar. Cemre’nin gözü gerçekleri göremeyecek kadar kararmıştır. Zeynep, kardeşinin kararı karşısında büyük bir şok yaşamaktadır.
    Kanatsız Kuşlar 39.Bölüm
    S01E39 - Kanatsız Kuşlar 39.Bölüm
    Evdeki gerilime şahit olan Suat, durumu Asya ile Emre'ye anlatınca ortalık iyice karışır. Nefise özgürlüğüne kavuşmak için farklı bir yol denemeye karar verir. Kız kardeşi Cemre'nin, kendisine meydan okuyuşuyla sarsılan Zeynep, yeni bir karar alır.
    Kanatsız Kuşlar 40.Bölüm
    S01E40 - Kanatsız Kuşlar 40.Bölüm
    Muzaffer yumruğunu masaya vurur. Kemal konusunda kesin ve net bir tavır gösterir. Bu yüzden Emre ile arası ciddi şekilde açılır. Nefise ise iyice sıkışıp kalır. Bir yanda çocukları, bir yanda sevdiği adam. Artık bir karar vermelidir.
    Kanatsız Kuşlar 41.Bölüm
    S01E41 - Kanatsız Kuşlar 41.Bölüm
    Muzaffer, Cemre ile Zeynep'e kendi öz kızları gibi sahip çıkar. Gösterdiği tavır ve cesaret Nefise'nin de gözünden kaçmaz. Onur, Zeynep'in davranışına bir türlü anlam verememektedir. Bütün öfkesine rağmen onu sevmekten de vazgeçemeyince aşk acısını bastırmak için kendini olmadık işlere verir. Ancak bu sırada hiç hesap etmediği bir şey olur.
    Kanatsız Kuşlar 42.Bölüm
    S01E42 - Kanatsız Kuşlar 42.Bölüm
    Onur, Mine’ye, varacağı noktayı hesap etmeden iyilik yapmayı sürdürür. Annesi Suna ise onun duygularını kötüye kullanacaktır. Onur’u elde edebilmesi için kızından bir oyun oynamasını ister. Ahmet, amcasıyla artık iyiden iyiye ters düşmektedir. Çünkü Zeynep’in ona geri döndüğüne inanmakta kararlıdır.
    Kanatsız Kuşlar 43.Bölüm
    S01E43 - Kanatsız Kuşlar 43.Bölüm
    Muzaffer, Nefise’nin gözleri önünde gerçek sandığı oğluna kavuşur. Nefise ne yapacağını bilememektedir artık. Muzaffer ise bunca yıl ona bu acıyı çektirenlere öfkelidir. Ama yine de gelecek güzel günleri düşünmektedir. Yapıcı davranır. Bütün çocukları, kardeşlik duygusuyla bir arada tutmaya kararlıdır.
    Kanatsız Kuşlar 44.Bölüm
    S01E44 - Kanatsız Kuşlar 44.Bölüm
    Ahmet, Cemre üzerinden Zeynep’i çıldırtacak hamlelerine büyük bir halka ekler. Acaba Cemre sonunda gerçeği görebilecek midir? Ne pahasına olursa olsun Ahmet’le hesaplaşmayı aklına koyan Zeynep, Onur’la da arasını düzeltmektedir. Zor zamanda geceden sabaha yan yana olan ikili, birbirlerini sevdiklerine ve asla vazgeçemeyeceklerine de emin olurlar.
    Kanatsız Kuşlar 45.Bölüm
    S01E45 - Kanatsız Kuşlar 45.Bölüm
    Olanlar üzerine vicdan azabı duyan Azime, belki de ilk defa elini taşın altına koyacaktır. Nefise’nin masum olduğunu haykırır. Diğer yandan Emre gibi kardeşleri de gerçeklerden habersizdir. Ahmet konusunda büyük bir ders almış olan Cemre, şimdi ne yapıp edip ablasına olan borcunu ödemeye kararlıdır.
    Kanatsız Kuşlar 46.Bölüm Final
    S01E46 - Kanatsız Kuşlar 46.Bölüm Final
    Nefise, aşkla sevdiği kocası Muzaffer’in acı çekmesine daha fazla dayanamaz. Her şeyi göze alır ve gerçeği itiraf eder. Emre’nin kendi oğlu olduğu bilgisi Muzaffer’i tam anlamıyla sarsmıştır. Nefise’ye şimdi ne diyecek, nasıl davranacaktır? Nefise kendini affettirebilecek midir?

    Hayran tepkileri

    Back to Top