Hesabım
    Deli Gönül
    1. Sezon
    Puanım :
    Deli Gönül

    Sezon bilgisi:

    10 Bölüm
    orijinal kanal: NOW
    İlk yayın tarihi: 4 Temmuz 2017
    70 Fotoğraf | 10 Video
    Murat Ünalmış
    Murat Ünalmış
    Rolü : Mehmet Kadir Ölçek
    Tuvana Türkay
    Tuvana Türkay
    Rolü : Fatmanur Güzel
    Çiğdem Batur Güzel
    Çiğdem Batur Güzel
    Rolü : Türkan Erten
    Ogün Kaptanoğlu
    Ogün Kaptanoğlu
    Rolü : Ahmet Ertuğrul
    Deli Gönül 10.Bölüm Fragmanı 0:44
    Deli Gönül 10.Bölüm Fragmanı
    87 gösterim
    Deli Gönül 9.Bölüm Fragmanı 0:41
    Deli Gönül 9.Bölüm Fragmanı
    32 gösterim
    Deli Gönül 8.Bölüm Fragmanı 0:40
    Deli Gönül 8.Bölüm Fragmanı
    30 gösterim
    • Fotoğraf Deli Gönül
    • Fotoğraf Deli Gönül
    • Fotoğraf Deli Gönül
    • Fotoğraf Deli Gönül
    • Fotoğraf Deli Gönül
    • Fotoğraf Deli Gönül
    • Fotoğraf Deli Gönül
    • Fotoğraf Deli Gönül
    • Fotoğraf Deli Gönül
    1. sezon bölümleri
    Deli Gönül 1.Bölüm
    S01E01 - Deli Gönül 1.Bölüm
    İki âşık birbirine hem çok yakın hem çok uzak. Şimdi gerçekler, onlara bir adım kadar yakın. Bir yanda evladını kaybetmek istemeyen fedakar bir baba, Mehmet Kadir, diğer yanda babasının ona kurduğu dünyada esir Fatmanur. Bir patlama ile savrulan hayatlar, yeni bir hayatın inşasıyla yeniden can bulacaktır.
    Deli Gönül 2.Bölüm
    S01E02 - Deli Gönül 2.Bölüm
    Kadir, bir yandan yeni okuluna ve öğrencilerine alışmaya çalışırken, diğer yandan kızını kaybetmemek için bir çıkış yolu arayacaktır. Fakat hiç beklemediği yerden gelen ihanet, Kadir’i zor durumda bırakacak ve yardım ummadığı yerden gelecektir. Fatmanur aşkının peşinden giderken, en büyük yardımcısı olarak gördüğü Ahmet, aslında en büyük engeli olacaktır.
    Deli Gönül 3.Bölüm
    S01E03 - Deli Gönül 3.Bölüm
    Planının bozulasından korkan Hayri, Fatmanur’un evlilik sürecini hızlandıracak; Fatmanur, Ahmet ile aldığı evlenme kararının hızla uygulanması karşısında, adeta ailesinin ona çizdiği kadere doğru yol alacak.
    Deli Gönül 4.Bölüm
    S01E04 - Deli Gönül 4.Bölüm
    Türkan sevdiği adamın aşkını kazanabilmek için, çok tehlikeli bir karar alacak, bu karar hepsinin hayatını tümden değiştirecektir. Fatmanur’un evet demesi ile Kadir’in tüm umutları yok olur. Artık Kadir’i ayakta tutacak tek şey kızı Şükran’dır.
    Deli Gönül 5.Bölüm
    S01E05 - Deli Gönül 5.Bölüm
    Kadir sevdiği kadının hem ona bu kadar yakın hem de bu kadar uzak olmasından rahatsız, okuldan ayrılmak için Türkan’a yaptığı ricayı yenileyecer. Fakat Türkan’ın onu göndermeye hiç niyeti yoktur. Şükran’ın annesinin olmaması durumunun okulda yarattığı gerginlik, Kadir’i bir takım kararlar almak mecburiyetinde bırakır.
    Deli Gönül 6.Bölüm
    S01E06 - Deli Gönül 6.Bölüm
    Türkan, Kadir için savaşma kararı alır. Ve kaybetmeyeceğini savaşın yeniden başladığını söyler. Ahmet ise Fatmanur'u takibe başlıyor. Fatmanur'un Şükran'ı ziyaret için yanına gider ve birlikte çok güzel vakit geçirirler.
    Deli Gönül 7.Bölüm
    S01E07 - Deli Gönül 7.Bölüm
    Kadir, Şükran’ın hastalığı ile kendini, verdiği kararları sorgulamaya başlayacak, Fatmanur’un beklenmeyen yakınlığı ile kafası daha çok karışacaktır. Ve bu beklenmeyen yakınlık Türkan’ı daha büyük kötülükler yapmak için kışkırtacaktır.
    Deli Gönül 8.Bölüm
    S01E08 - Deli Gönül 8.Bölüm
    Türkan, Fatmanur ve Kadir arasında gelişen bu yakınlaşmaya engel olabilmek için çok tehlikeli bir oyun oynayacaktır. Bir yandan kardeşi ile yaşadığı çatışmayı kontrol altına almaya çalışırken, Kadir’den gelen yardım teklifini memnuniyetle kabul edecektir. Bu kararı Şafak’ın ona karşı nefretini körükleyecektir.
    Deli Gönül 9.Bölüm
    S01E09 - Deli Gönül 9.Bölüm
    Türkan oynadığı oyunun beklemediği sonuçları karşısında, Kadir’i yanında tutabilmek için başka bir hamle yapacak, Kadir’in şüphelerini bertaraf edebilmek için Şafak’ı öne sürecektir. Kurduğu oyunların ortaya çıkması tehlikesi, onu daha büyük hamleler yapmak mecburiyetinde bırakacaktır.
    Deli Gönül 10.Bölüm Final
    S01E10 - Deli Gönül 10.Bölüm Final
    Türkan, Kadir’i kaybetmemek için oynadığı bütün oyunların faydasız olduğunu düşünerek, bir an umutsuzluğa kapılsa da son kozunu oynamak için harekete geçecektir.

    Hayran tepkileri

    Back to Top