Hesabım
    Bizim Hikaye
    1. Sezon
    Puanım :
    Bizim Hikaye

    Sezon bilgisi:

    37 Bölüm
    orijinal kanal: NOW
    265 Fotoğraf | 36 Video
    Hazal Kaya
    Hazal Kaya
    Burak Deniz
    Burak Deniz
    Reha Özcan
    Reha Özcan
    Nesrin Cavadzade
    Nesrin Cavadzade
    Bizim Hikaye 37.Bölüm Fragmanı 0:47
    Bizim Hikaye 37.Bölüm Fragmanı
    435 gösterim
    Bizim Hikaye 36.Bölüm Fragmanı 0:45
    Bizim Hikaye 36.Bölüm Fragmanı
    640 gösterim
    Bizim Hikaye 35.Bölüm Fragmanı 0:44
    Bizim Hikaye 35.Bölüm Fragmanı
    620 gösterim
    • Fotoğraf Bizim Hikaye
    • Fotoğraf Bizim Hikaye
    • Fotoğraf Bizim Hikaye
    • Fotoğraf Bizim Hikaye
    • Fotoğraf Bizim Hikaye
    • Fotoğraf Bizim Hikaye
    • Fotoğraf Bizim Hikaye
    • Fotoğraf Bizim Hikaye
    • Fotoğraf Bizim Hikaye
    1. sezon bölümleri
    Bizim Hikaye 1.Bölüm
    S01E01 - Bizim Hikaye 1.Bölüm
    5 kardeşine hem annelik hem babalık yapmaya çalışan Filiz, güne ödenmemiş fatura sürpriziyle başlar. Filiz'in en yakın arkadaşı Tülay'ın ısrarıyla komşularının kınasına gitmesi hayatında yeni bir sayfa açacaktır. O gece Filiz'in başına gelen kötü bir olay hayatına Barış'ın girmesine sebep olur
    Bizim Hikaye 2.Bölüm
    S01E02 - Bizim Hikaye 2.Bölüm
    Filiz’in yokluğunda İsmet’e bakan Şeyma’nın bir anlık dalgınlığı tüm korkularıyla yüzleşmesine sebep olur. Elibolların evini idare etme işi Tülay’a kalırken, Fikret tehlikeli deneyleriyle evdeki herkesi uğraştırır.
    Bizim Hikaye 3.Bölüm
    S01E03 - Bizim Hikaye 3.Bölüm
    İyiden iyiye Şeyma'nın evine yerleşen Fikri için ekmek elden su gölden yeni bir hayat başlamıştır. Fikri Şeyma'nın korkularını kullanarak evde kalırken, Müjde durumdan ne kadar rahatsız olsa da annesi için susar. Halasına ait maaş kartını kaybeden Fikri, kartı geri alabilmek için yeni bir tezgah kurmaya çalışır, beceremeyince de çocuklarını ve Tülay’ı bu yalana ortak eder.
    Bizim Hikaye 4.Bölüm
    S01E04 - Bizim Hikaye 4.Bölüm
    Barış'ın çocuk kaçırma olayından aileyi kurtarmaya çalışması ve Kiraz'ı mutlu etme çabaları derken kendisiyle ilgili gizem de büyümektedir. Küçük kızın kaçırılması mahallede kargaşaya sebep olurken, Fikri bu durumu kendi lehine kullanmak ister. Kendisini arayan Haşim'den bu fırsatla kurtulmaya çalışırken bir taraftan da Şeyma'nın gözündeki yerini sağlamlaştırmaya uğraşır. Tufan ise Tülay'a plansız bir sürpriz yapar, ne var ki bu sürpriz de yeni yalanların kapısını aralar.
    Bizim Hikaye 5.Bölüm
    S01E05 - Bizim Hikaye 5.Bölüm
    Barış Filiz’i geri kazanabilmek için yaptığı işi bırakmaya karar verir, ancak ortağı Cenk bozulur ve hatta Barış’ı çok zora sokacak bir işe dahi kalkışır. Tufan da Tülay’a söylediği yalanın altında ezilir. Gerçeği söylemeye çalışsa da bir türlü beceremez. Nihayet mecbur kalıp söyler. Tülay şok yaşar.
    Bizim Hikaye 6.Bölüm
    S01E06 - Bizim Hikaye 6.Bölüm
    Fikri’nin evi bir kez daha terk etmesiyle Kiraz, özellikle de Fikret’in psikolojisi bozulmuştur. Hafta sonu Fikret’in veli toplantısı vardır. Babasının gitmesi şarttır, aksi takdirde okuldan atılacaktır. Fikri’nin okulla uzaktan yakından ilgisi yoktur. Çözümü bulmak yine Filiz’e düşer. Ona yardıma koşan ise tabii ki Barış. Barış, Fikret’in okuldan atılmasını engellemek için akıllıca bir yola başvurur. Acaba başarılı olacak mıdır?
    Bizim Hikaye 7.Bölüm
    S01E07 - Bizim Hikaye 7.Bölüm
    Fikri tam Mustafa ve Hüseyin’den kurtulmuşken adamlara yine yakalanmıştır. Haliyle Mustafa ile Hüseyin yine Fikret’in peşine düşer. Hatta peşine düşmekle de kalmayıp Fikri’yi rehin alırlar. Bu da yetmez, İsmet’i de alıkoyarlar. Kardeşlerinin ihtiyaçları için gece gündüz çalışıp didinen Filiz’in gücü, babasını ve İsmet’i kurtarmaya yetecek midir? Barış Filiz’e yardım edecek midir?
    Bizim Hikaye 8.Bölüm
    S01E08 - Bizim Hikaye 8.Bölüm
    Fikret, aileyi sevince boğacak bir başarıya imza atmış ve ilk basketbol maçına çıkmıştır. Filiz’in göğsü kabarır. Fikri ise kendi gündemindedir. Karısı Şükran’ın İstanbul’da olduğunu öğrenir. Ele geçireceği bir para için Şükran’ın imzasına ihtiyacı vardır. Fakat karşılığında onun da bütün aileyi sarsacak bir isteği olacaktır. Şükran yıllar sonra eve geri döner.
    Bizim Hikaye 9.Bölüm
    S01E09 - Bizim Hikaye 9.Bölüm
    Annesi Şükran’ın gelişiyle dünyası alt üst olan Filiz evi terk eder ve Barış’ın aldığı evde kalmaya başlar. Kendi evlerine komşu olan bu evden kardeşlerini kontrol etmeye ve ilgilenmeye çalışır. Şükran ise Filiz’in yokluğunda iyice anne rolünü benimseyip, bunca yıldır ihmal ettiği her şeyi kısa zamanda telafi etmeye çalışmaktadır. Ne var ki, Fikret ve Kiraz’dan gördüğü yakınlığı Hikmet ve Rahmet ‘ten göremez.
    Bizim Hikaye 10.Bölüm
    S01E10 - Bizim Hikaye 10.Bölüm
    Şükran’ın boşanma kararıyla perişan olan Fikri, Şükran’ın kendisini kiminle aldattığını merak eder. Kahveye gider, mahalleyi gezer ancak beynini kemirip bitiren sorunun cevabına bir türlü ulaşamayınca çareyi Şeyma’ya dert yanmakta bulur. Şeyma ise Müjde’yle birlikte dışarı çıkmış olmanın sevincini yaşamaktadır. Fikri, kâh Şeyma’nın sevincine ortak olur kâh kendi üzüntüsünü yaşar.
    Bizim Hikaye 11.Bölüm
    S01E11 - Bizim Hikaye 11.Bölüm
    Çocukların sorumluluğu kendisine fazla gelen Şükran, İsmet’i Filiz’e bırakarak yine onları terk eder. Barış’ın adından sonra bir de ailesi hakkında kendisine yalan söylediğini anlayan Filiz, Kiraz’dan öğrendiği gerçeklerle yıkılır. Ablalarının yaşadığı hayal kırıklığı, Rahmet ve Hikmet’in de Barış’a tavır almasına sebep olur. Ama Barış pes etmeyecektir. Bu durum küçükler için yıkım olurken, Filiz kendi sıkıntısının yanında, bir de onları toparlamaya çalışmakla uğraşır.
    Bizim Hikaye 12.Bölüm
    S01E12 - Bizim Hikaye 12.Bölüm
    Aniden Elibol ailesinin kapısını çalan bir akraba, ev üzerinde hak iddia ederek herkesi şaşkınlığa uğratır. Filiz ve kardeşleri evsiz mi kalacaklardır. Üniversite hocası Erkan Rahmet’e bir matematik yarışmasına katılması için teklifte bulunur. Müjde bu tekliften hiç hoşlanmazken, Rahmet kendini bambaşka bir dünyanın içinde bulur.
    Bizim Hikaye 13.Bölüm
    S01E13 - Bizim Hikaye 13.Bölüm
    Şeyma’nın yaşadığı şok, onu yeniden eve kapatır. Şeyma içindeki enerjiyi atabilmek için, kendini ev işlerine verir. Bundan en zararlı çıkan ise Fikri olur. Fikri çareyi evden kaçmakta bulur, ama dışarıdaki hayatın çok da kolay olmadığını öğrenir.
    Bizim Hikaye 14.Bölüm
    S01E14 - Bizim Hikaye 14.Bölüm
    Çalıntı arabayla yakalanan Rahmet ve Hikmet’in akıbeti Cemil’in insafına kalmıştır. Durumu öğrenen Barış ise suçunu üstlenmek için çocukların yanına koşar, ancak Cemil ona başka bir teklif ile gelir. Barış çocukların özgür kalmasını istiyorsa Cemil’in şartını yerine getirecektir. Barış bütün bunlardan habersiz olan Filiz’e büyük ve romantik bir sürpriz yapar. ikisi şehir dışında rüya gibi bir gün geçirirken, Filiz’in de Barış’a bir sürprizi vardır. Filiz’le nihayet mutluluğu yakalayan Barış, çok zorlu bir karar aşamasındadır.
    Bizim Hikaye 15.Bölüm
    S01E15 - Bizim Hikaye 15.Bölüm
    Elibolların evlerine gelen Çocuk Hizmetleri görevlisi evin ve çocukların halini görünce çocukların devlet yurduna yerleştirilmesi gerektiğini söyler. Fakat Filiz, Cemil’in yardımıyla görevliyi bu durumun bir yanlış anlaşılma olduğuna ikna eder. Şimdi yapmaları gereken görevli tekrar gelene kadar babalarını ayık tutmak ve yalandan da olsa düzenli bir hayat yaşadıklarını göstermektir. Barış kimseye haber vermeden inzivaya çekilmiştir. Cemil’e verdiği söz yüzünden ne Filiz’e dönebilmekte ne de durumu ona anlatabilmektedir. Filiz’in anılarına tutunmaya çalışırken git gide daha karanlık bir hale bürünen Barış, durumu düzeltmenin ve Filiz’e dönmenin bir yolunu bulabilecek midir?
    Bizim Hikaye 16.Bölüm
    S01E16 - Bizim Hikaye 16.Bölüm
    Cemil’e evlenme teklif eden Filiz, kardeşlerini geri almak için her şeyi yapmaya hazırdır. Hayalleri gerçek olan Cemil ise bu evliliğin hayata geçmesi için elinden geleni yapacaktır. Tülay ise bu zor kararı vermeden önce iyice düşünmesi konusunda Filiz’e ısrar eder. Filiz kardeşlerini alabilmek için hayatını düzene sokmaya çalışır. Düzenli bir iş ve sigorta bulmanın yanı sıra Fikri’yi de çocukların velayetini bırakmaya ikna etmek zorundadır. Fakat Fikri’nin her zamanki vurdumduymazlığı ve çıkarcılığı işleri zora sokar.
    Bizim Hikaye 17.Bölüm
    S01E17 - Bizim Hikaye 17.Bölüm
    Barış büyük sırrını sonunda itiraf eder. Bu durum Filiz ile birlikte herkesi derinden sarsar. Ortaya çıkan gerçekler göz ardı edilecek gibi değildir. Filiz artık üst üste gelen yalanlardan yıkılır ve bir süre kafasını dinlemek ister. Bu sırada tüm aile başına bir şey geldiğini düşündükleri Filiz’i aramaya koyulur. Filiz’in halinden kendini sorumlu tutan Barış’ın başına korkunç bir olay gelir. Bu olay herkesin onun hakkında endişelenmesine ve belki de Filiz’in incinen duygularının yeniden açığa çıkmasına sebep olacaktır.
    Bizim Hikaye 18.Bölüm
    S01E18 - Bizim Hikaye 18.Bölüm
    Barış’ın Filiz’i düğünden kaçırması herkese şok etkisi yapmıştır. Barış’ı düğüne çağıran Fikret ve Kiraz ise şimdilik sırlarını gizlemektedir. Fakat Barış’a yardım eden sadece onlar değildir. Öfkeden deliye dönen Cemil tüm imkanlarını kullanarak her yerde Filiz ve Barış’ı aramaktadır. Filiz’i zorla alıkoyduğuna inandığı Barış’ı hapse atmak isteyen Cemil bir yandan da annesiyle sorunlar yaşamaktadır. En başından beri evliliği içine sindiremeyen annesi, haklı çıktığını ve Filiz’in peşini bırakmasını yinelerken; Cemil’in tek derdi karısını geri almaktır.
    Bizim Hikaye 19.Bölüm
    S01E19 - Bizim Hikaye 19.Bölüm
    Barış ve Filiz’in geçici mutlulukları Cemil’in gelişiyle yerle bir olmuştur. Filiz istemeyerek de olsa Cemil’le birlikte mahalleye dönmek zorunda kalır. Filiz eve döndüğünde bir sürprizle karşılaşır; annesi artık eve dönmüştür ve gitmeye de niyetli değildir. Üstelik çocuklar da evdedir. Filiz çocukların dönüşüne sevinir fakat bir yandan da uzun zamandır ortalıkta olmayan annelerine çok kızgındır.
    Bizim Hikaye 20.Bölüm
    S01E20 - Bizim Hikaye 20.Bölüm
    Başına bir dizi talihsiz olay gelen Tufan’ın dengesi, davetsiz bir misafirin gelişi ile yeniden al üst olur. Tufan’ın yıllardır görmediği karısı Ferda gelmiştir ve Tufan’a çok iyi davranmaya başlar. Tufan karısının dönüşünü boşanmak için bir fırsat olarak görürken Tülay, Ferda’nın yüzünü görmeye bile tahammül edememektedir.
    Bizim Hikaye 21.Bölüm
    S01E21 - Bizim Hikaye 21.Bölüm
    Fikri’nin bir kızı daha olduğunu öğrenen aile neye uğradıklarına şaşırmıştır. Çocuklar, bir an önce Yeliz’i bulup donör olup olamayacağını öğrenmek isterlerken Fikri duruma el koyar ve büyük kızını bulup eve getirir. Yeliz’in ortaya çıkmasıyla ailenin düzeni değişir. Filiz, Yeliz’i eve alıp ona iyi davranmaya başlar fakat Tülay’ın gözü Yeliz’i hiç tutmaz. Tülay’a göre Yeliz, sinsi planların peşindedir. Yeliz ise aileye çabuk ısınmış gibi görünmektedir. Acaba Yeliz göründüğü gibi iyi kalpli biri midir, yoksa Tülay’ın düşünceleri gerçek midir?
    Bizim Hikaye 22.Bölüm
    S01E22 - Bizim Hikaye 22.Bölüm
    Hikmet, Esra’ya karşı bir şansının olduğuna inanmaya başlar. Fakat Rahmet kardeşi için endişelidir. Rahmet’in bu konuya müdahale etmesi ikisi arasında iplerin gerilmesine neden olur. Ferda yüzünden başı yine derde giren Tufan ve Tülay’ın yardımına bu kez Cemil yetişir. Tufan artık Ferda’dan boşanıp Tülay’la eski günlerine dönebilecek midir? Barış artık Filiz’le olan geçmişini silmek için büyük adımlar atmıştır. Tıp fakültesine dönmüştür ve oradaki eski ve yeni arkadaşlarıyla ilişkileri iyiye gitmektedir. Fakat ikisinin yolları beklenmedik ve trajik bir şekilde kesişir. Filiz tüm bu olanlardan sonra Barış’ın kalbini yeniden kazanabilecek midir?
    Bizim Hikaye 23.Bölüm
    S01E23 - Bizim Hikaye 23.Bölüm
    Böbreği çalınan Fikri’nin durumu git gide kötüleşmektedir. Bu durumdan sorumlu Yeliz ise Filiz’in öfkesine maruz kalır. Yeliz durumdan haberi yokmuş gibi görünmeye çalışsa da Filiz onu hayatlarından çıkarmakta kararlıdır. Organ mafyasına bulaşan Yeliz, işlediği bu suç sebebiyle hapse girme tehlikesiyle yüz yüzedir. Elibollar’ın da güvenini kaybeden Yeliz, çareyi Cemil ile bir anlaşma yapmakta bulur. Acaba Yeliz bu işten sıyrılabilecek midir?
    Bizim Hikaye 24.Bölüm
    S01E24 - Bizim Hikaye 24.Bölüm
    Barış'ı hastanede bir kadınla samimi şekilde yakalayan Filiz, kıskançlık krizine giriyor. Kendisine Elibol Ailesi’nden uzakta kalma sözü veren Barış ve onu anlamadığı için kızgın olan Filiz arasında sert bir yüzleşme yaşanıyor.
    Bizim Hikaye 25.Bölüm
    S01E25 - Bizim Hikaye 25.Bölüm
    Esra ve Hikmet’in başına gelenler herkesi çok korkutur. Filiz artık Hikmet’le aralarındaki ilişkinin son bulacağını Esra’ya kesin bir dille söyler. Esra da Hikmet’le bağını kesme kararı alır. Fakat bunun tek sebebi Filiz’in baskıları değildir, Esra Asım’dan hamiledir.
    Bizim Hikaye 26.Bölüm
    S01E26 - Bizim Hikaye 26.Bölüm
    Barış’ın Hülya’yla birlikte olduğunu öğrenen Filiz yıkılır. Bu sırada çalıştığı dükkan satılır Filiz’in hayatına yeni bir patron, Ömer, girer. Bir çok ortak noktaları olan Ömer ve Filiz arasında kısa zamanda bir arkadaşlık gelişir. Bu ilişki Barış’ın kıskançlığa kapılmasına sebep olur. İki aşığın araları giderek açılır. Cemil ise, kendisine kurulan bir tuzakla mesleğini kaybetme riski yaşamaktadır.
    Bizim Hikaye 27.Bölüm
    S01E27 - Bizim Hikaye 27.Bölüm
    Zeynep’in içine kapanıklığını ve mutsuzluğunu çözmek isteyen Filiz’in yardımına Ömer yetişir. Zeynep’e yardımcı olabileceğini söyleyen Ömer, bir pedagogla görüşmesi konusunda Filiz’i ikna eder. Fakat Ömer’in niyeti farklıdır. Bu sırada Zeynep’in babasını aramaya koyulan Tufan, Yeliz’in karanlık geçmişini ve Zeynep’in gerçek babasının kimliğini ortaya çıkarabilecek midir?
    Bizim Hikaye 28.Bölüm
    S01E28 - Bizim Hikaye 28.Bölüm
    Zeynep’in ortadan kaybolması herkesi mahveder. Çocuğun kaçırıldığının ortaya çıkması kafaları daha da karıştırır. Barış ise içine düştüğü durumdan kurtulmaya çalışırken bu durum ona kardeşiyle yaşananları hatırlatmıştır. Barış ve Filiz bu duygusal ortamda birbirlerine destek olurlar. Diğer yanda Zeynep’ten elmasların yerini öğrenmeye çalışan Ömer’le Zeynep arasında bir bağ gelişir. Bakalım bu bağ, Ömer’i insafa getirecek midir
    Bizim Hikaye 29.Bölüm
    S01E29 - Bizim Hikaye 29.Bölüm
    Şeyma’nın evine giremeyen Fikri, Şükran yüzünden Elibolların evine de gitmek istemez. Kafasını dinlemek için Barış’ın evine yerleşir. Barış bu durumdan pek memnun olmasa da, Fikri’yle ev arkadaşı olmuşlardır. Fikret, okulda başını yine belaya sokar. Fakat bu sefer durum farklıdır. Fikret’in okuluna yeni gelen Ayşe, onun tüm dengesini bozacak gibidir.
    Bizim Hikaye 30.Bölüm
    S01E30 - Bizim Hikaye 30.Bölüm
    Barış’ı neredeyse kaybedeceğini fark eden Filiz için artık en önemli şey sevdiği adamın sağlığına kavuşmasıdır. Yaşanan kaza aşıkları yeniden bir araya getirirken Ayla ve Servet cephesinde işler kızışmaya başlar. Oğlunu geri kazanmanın tek yolunun Filiz’den kurtulmak olduğunu düşünen Ayla, kocasından yardım ister.
    Bizim Hikaye 31.Bölüm
    S01E31 - Bizim Hikaye 31.Bölüm
    Tülay Tufan’ın son zamanlarda bir şeyleri gizlemesinden ve yalan söylemesinden çok şüphelenmiştir. Tufan’ı takip eden Tülay, şaşırtıcı bir gerçeği öğrenmek üzeredir. Sokakta kalmaktan kurtulmak için seferber olan Elibollar, büyük küçük demeden çözüm bulmanın yollarını ararlar. Birlikte mücadele ederlerken “yuva” denilen şeyin dört duvardan ibaret olmadığını bir kez daha anlamış olurlar.
    Bizim Hikaye 32.Bölüm
    S01E32 - Bizim Hikaye 32.Bölüm
    Barışla Filizin arası her şeye rağmen iyidir. Ancak Fikri’nin karşısında küçük düşen Servet oğluna sorun çıkarmaya devam eder. Babasının bir açığını arayan Barış şok edici bir gerçekle karşılaşır. Servet ise oğlunu pes ettirebilmek için Filiz’i kardeşleriyle ilgili bir belaya sürüklemeye çalışır. Barış, babasının oyununu bozabilecek midir?
    Bizim Hikaye 33.Bölüm
    S01E33 - Bizim Hikaye 33.Bölüm
    Fikri, yanına Şeyma’yı da alıp Şükran’ı aramaya koyulur. Şükran’a önce ÖMer mi yoksa Şeyma hanımın da yardımıyla Fikri mi ulaşabilecektir. Herkes çocuk hizmetlerinden gelecek haberi heyecanla beklerken Aysel olaya el koymaya karar verir. Fikri’nin çaldığı parayı geri veremeyeceğini de anlayan Aysel onu affeder ama bu defa da oğlunda çok zor bir isteği vardır.
    Bizim Hikaye 34.Bölüm
    S01E34 - Bizim Hikaye 34.Bölüm
    Şükran’ın Elibol'ların evine girmesi Aysel babaanne tarafından engellenince, Şükran Fikri’yle birlikte Şeyma’nın evine misafir olur. Şeyma, bu kez Fikri’yi Şükran’a kaptırmamaya kararlıdır ve Aysel’den aldığı tavsiyelerle Fikri’yi Şükran’dan uzaklaştırmanın yollarını aramaya başlar. Ancak Şükran’ın planları bambaşkadır ve zengin olma hayallerine Fikri’yi de ortak eder.
    Bizim Hikaye 35.Bölüm
    S01E35 - Bizim Hikaye 35.Bölüm
    Ömer’in çevirdiği bazı karanlık işleri ortaya çıkarmaya başlar. Ömer için çember daralmaktadır ve bu durum herkesi etkileyecektir. Minibolların Ayşe’nin yardımıyla düzenledikleri bir sürpriz, herkes için moral kaynağı olacaktır. Bu sürpriz ayrıca Şükran’ın ölümünden kendini sorumlu hisseden Şeyma için bir fırsattır. Şeyma, Aysel’in yardımıyla Fikri’nin gözüne girme niyetindedir.
    Bizim Hikaye 36.Bölüm
    S01E36 - Bizim Hikaye 36.Bölüm
    Ömer’in gerçek yüzünü gören Filiz, bu konuda Barış’tan özür diler. Bu durum ikisi arasındaki yakınlığı artırsa da çözmeleri gereken sorunlar bitmemiştir. Ameliyattan sağ salim çıkan Cemil ise Ömer’i yakalayabilmek için Filiz’e bir teklifte bulunur. Boşanma kağıtlarını imzalaması karşılığında bu teklifi kabul eden Filiz kendini tehlikeye atarken, her şeyden habersiz olan Barış işleri karıştırır.
    Bizim Hikaye 37.Bölüm
    S01E37 - Bizim Hikaye 37.Bölüm
    Filiz üzerine atılan korkunç suçla nasıl baş edeceğini düşünmektedir. Cemil de Filiz’in bu durumunu kullanarak ondan intikam almanın peşindedir. Fakat annesinin baskısıyla durum tersine dönmek üzeredir. Barış ise Filiz’i temize çıkarmak için babasından yardım ister. Barış’la arasındaki buzları eritmeye çalışıyormuş gibi görünen ve bunun için bir aile yemeği tertip eden Servet ise bir şeyler peşindedir. Barış Filiz’i bu korkunç komplodan kurtarabilecek midir?

    Hayran tepkileri

    Back to Top