Hesabım
    Cennetin Gözyaşları
    1. Sezon
    Puanım :
    Cennetin Gözyaşları

    Sezon bilgisi:

    36 Bölüm
    orijinal kanal: Atv
    267 Fotoğraf | 36 Video
    Esra Ronabar
    Esra Ronabar
    Berk Atan
    Berk Atan
    Almila Ada
    Almila Ada
    Zehra Yılmaz
    Zehra Yılmaz
    Cennetin Gözyaşları 36.Bölüm Fragmanı 0:40
    Cennetin Gözyaşları 36.Bölüm Fragmanı
    118 gösterim
    Cennetin Gözyaşları 35.Bölüm Fragmanı 0:31
    Cennetin Gözyaşları 35.Bölüm Fragmanı
    93 gösterim
    Cennetin Gözyaşları 34.Bölüm Fragmanı 0:31
    Cennetin Gözyaşları 34.Bölüm Fragmanı
    113 gösterim
    • Fotoğraf Cennetin Gözyaşları
    • Fotoğraf Cennetin Gözyaşları
    • Fotoğraf Cennetin Gözyaşları
    • Fotoğraf Cennetin Gözyaşları
    • Fotoğraf Cennetin Gözyaşları
    • Fotoğraf Cennetin Gözyaşları
    • Fotoğraf Cennetin Gözyaşları
    • Fotoğraf Cennetin Gözyaşları
    • Fotoğraf Cennetin Gözyaşları
    1. sezon bölümleri
    Cennetin Gözyaşları 1.Bölüm
    S01E01 - Cennetin Gözyaşları 1.Bölüm
    Annesi tarafından bebekken terk edilmiş Cennet, babaannesi Mukaddes’le beraber yoksul mahallede yaşamaktadır. Mimarlık fakültesinden birincilikle mezun olacağı gün, yakışıklı ve başarılı patronu Selim'le yolları kesişir.
    Cennetin Gözyaşları 2.Bölüm
    S01E02 - Cennetin Gözyaşları 2.Bölüm
    Arzu, yıllar sonra Mukaddes'in karşısına çıkar. Hem onun hem de Cennet'in ondan uzak durması için tehdit eder. Mukaddes o an Cennet'in annesi Cavidan'ın yanında çalıştığını öğrenir. Selim, Cennet ve babaannesinin yanan evlerinin onarımında yardımcı olur, her an onun yanındadır. Selim'in Cennet'e olan bu ilgisi Melisa'nın kıskançlık krizlerine girmesine neden olur. Melisa, dayanamayıp Cennet'in karşısına çıkar.
    Cennetin Gözyaşları 3.Bölüm
    S01E03 - Cennetin Gözyaşları 3.Bölüm
    Yeni iş arayışına giren Cennet bu süre için balık pazarında Suna ve Ömer’e yardımcı olur. Cennet her ne kadar Selim ve SR mimarlığı tamamen hayatından çıkarmak istese de Selim, onu geri kazanmak için elinden geleni yapar. Gerekirse onunla beraber balıkçılık bile yapacaktır.
    Cennetin Gözyaşları 4.Bölüm
    S01E04 - Cennetin Gözyaşları 4.Bölüm
    Oğluna saplantılı derecede düşkün olan Nilgün, Cennet’in yetimhanede Ali’nin arkadaşı olduğunu öğrenince deliye döner. Nilgün’ün saplantılı halleri artık kontrol edilemez bir hal alır. Özlem’in geçmişteki gibi hiçbir şey söylemeden onu terk ettiğini düşünen Mahir, Özlem’den gelen telefonla şaşkına döner.
    Cennetin Gözyaşları 5.Bölüm
    S01E05 - Cennetin Gözyaşları 5.Bölüm
    Cennet annesiyle karşılaştıktan sonra yaşadığı hayal kırıklığını Selim’le paylaşır. Selim, annesiyle bir kez daha görüşmesinin doğru olacağını söyledikten sonra Cennet, annesine haber yollar ancak aldığı cevap karşısında hayalleri tekrar yıkılır.
    Cennetin Gözyaşları 6.Bölüm
    S01E06 - Cennetin Gözyaşları 6.Bölüm
    Cennet her şeye rağmen ayakta durma mücadelesine devam ederken bir de Selim’le arası açılır. Her şeyin üst üste geldiği dönemde daha kötü şeyler onu bekliyordur. Nilgün, Cennet’in Selim’in aslında kim olduğunu öğreneceğini düşündüğü için tehlikeli bir planın içine girmiştir. Ne var ki bu plan sadece Cennet’e değil Arzu’ya da zarar verecektir.
    Cennetin Gözyaşları 7.Bölüm
    S01E07 - Cennetin Gözyaşları 7.Bölüm
    Nilgün’ün ölümcül planı hiç umduğu gibi sonuçlanmaz. Arzu da Cennet’i kurtarmak için elinden geleni yapacaktır çünkü Cennet’e bir şey olursa Suna tarafından gerçeklerin ortaya döküleceğini biliyordur. Sonunda zafere ulaşır. Arzu sorunlardan kurtulmuş ve az da olsa rahat nefes alacağını düşünürken bu defa Melisa’yı kaybedecek olmakla yüz yüze gelir.
    Cennetin Gözyaşları 8.Bölüm
    S01E08 - Cennetin Gözyaşları 8.Bölüm
    Selim her şeyden habersizdir. Melisa'nın gerçekten kendisini öldürmeye kalktığına inandığı için Melisa'nın sürekli yanındadır. Selim, Melisa ile daha çok vakit geçirmeye başlamıştır ve Cennet'i üzdüğünün farkındadır.
    Cennetin Gözyaşları 9.Bölüm
    S01E09 - Cennetin Gözyaşları 9.Bölüm
    Selim her şeyden habersiz Cennet ile ilişkilerini ilerleteceğini düşünüyordur. Cennet ile baş başa zaman geçirmek için gittikleri romantik bir ortamda hiç beklemediği bir şey olur. Cennet, Selim’i terk eder. Terk etmekle de kalmaz, artık buralardan gitmeye karar vermiştir. Arzu için bu bulunmaz bir fırsattır. Cennet hayatlarından çıkıyordur sonunda.
    Cennetin Gözyaşları 10.Bölüm
    S01E10 - Cennetin Gözyaşları 10.Bölüm
    Cennet Selim’in iyiliği için onu terk etmiştir ama bunun aslında ne kadar yanlış olduğunun farkına varır. Yıllar sonra kavuştuğu Ali’dir Selim ve ona arkasını dönmeyecektir. Selim gerçekleri hatırlayana kadar aşkına, Selim’e sıkı sıkıya sahip çıkacaktır. Bunun için Cengiz’i, Nilgün’ü ve herkesi karşısına almaya da hazırdır.
    Cennetin Gözyaşları 11.Bölüm
    S01E11 - Cennetin Gözyaşları 11.Bölüm
    Soyer Ailesi Rıza’yı arıyordur. En son görüldüğü yerde arama çalışmaları sürerken Cennet ve Selim de kendi sıkıntılarıyla uğraşıyorlardır. Selim, Nilgün’ün Cennet’i kaçırtıp, öldürmeye çalıştığını öğrenmiştir artık. Ailesini affetmeye niyeti yoktur Selim’in. Şu anda da tek destekçisi Cennet’tir. Ama Rıza’nın kaybolduğu haberi onlara da ulaşır. Herkes Rıza’yı aramaya başlar. Hiçbir sır gömüldüğü yerde çok fazla kalmayacaktır.
    Cennetin Gözyaşları 12.Bölüm
    S01E12 - Cennetin Gözyaşları 12.Bölüm
    Selim, Cennet ile ilişkisini bir sonraki evreye taşımaya hazırdır. Sevdiği, güvendiği kadınla hayatını birleştirmek istiyordur ama Melisa’yı kimse hesaba katmamıştır. Selim ile ilgili sırrı öğrenen Melisa elindeki en büyük kozu kullanmaya hazırdır. Selim’i elde etmek için yapamayacağı şey yoktur.
    Cennetin Gözyaşları 13.Bölüm
    S01E13 - Cennetin Gözyaşları 13.Bölüm
    Cennet’in her şeyi anlatma çabası, yalvarmaları da boşunadır. Her şeyin sorumlusu Melisa, bu durumu lehine kullanmayı çok iyi becerir. Selim’in ağlayacak bir omuza ihtiyacı vardır ve bunu da ona tek dürüst olan kişi Melisa yapabilir.
    Cennetin Gözyaşları 14.Bölüm
    S01E14 - Cennetin Gözyaşları 14.Bölüm
    Cennet hapse girmiştir ve onu zorlu bir süreç bekliyordur. Hiç bilmediği ve oldukça sert şartlarda olan hapis ortamında hem hayatta kalmaya çalışıyor hem de suçsuzluğunu ispatlamak istiyordur. Ama hiçbir şey kolay olmayacaktır. Tüm bunların arkasındaki kişinin Arzu olduğunu biliyor olması da bir şeyleri değiştiremiyordur. Yapayalnız hissediyordur kendisini. Oysaki arkasında onu koruyup, kollamaya çalışan büyük bir güç vardır. Bu güç Cennet’in destekçisi olmaya adım adım giderken Arzu’nun da kabusu olacaktır.
    Cennetin Gözyaşları 15.Bölüm
    S01E15 - Cennetin Gözyaşları 15.Bölüm
    Hayatının en büyük sırlarından biriyle yüzleşen Cennet etrafında güvenebileceği, acısını paylaşacağı birini ister. Bunun için de Selim'in kapısını çalar ve en büyük darbeyi o taraftan yer. Melisa ile Selim'in birlikte olduklarını öğrenir.
    Cennetin Gözyaşları 16.Bölüm
    S01E16 - Cennetin Gözyaşları 16.Bölüm
    Selim, Melisa’nın oyununun içinde çırpınıyordur. Bu defa durum tahmininden de kötüye gider. Orhan’ın hain planları Selim’i yeni bir tuzağın içine sürüklemiştir. Dönüş yoktur artık Selim için. Cennet, Selim’i kaybediyor olmanın verdiği acıya alışmaya çalışıyordur. Artık yanında ona destek olan bir babası vardır.
    Cennetin Gözyaşları 17.Bölüm
    S01E17 - Cennetin Gözyaşları 17.Bölüm
    Selim ve Melisa’nın evlilik kararı açıklanmıştır. Cennet için büyük bir yıkımdır. Bu zoraki evlilik baskısı Selim’i daha çok allak bullak eder. Kalbinde sadece Cennet vardır. Cennet’in iki dudağı arasındadır her şeyi geride bırakıp onunla yeni bir başlangıç yapmak… Cennet için zor bir karar olacaktır. Ya Selim’le birlikte çekip gidecek ya da içi kan ağlayarak Selim’den vazgeçecektir.
    Cennetin Gözyaşları 18.Bölüm
    S01E18 - Cennetin Gözyaşları 18.Bölüm
    Nişan hazırlıkları da tüm hız devam ederken, Melisa Selim’i elde etmenin mutluluğundadır. Orhan’la yaptığı iş birliği sonucu Cennet’i bu mutlu güne şahit etmeyi de ihmal etmezler. Sinsi planlarıyla Cennet Selim aşkını sonsuza dek bitirdiklerini sanırken hiç tahmin etmedikleri bir şey olur. Bu defa yaptıkları bütün kötülüklerin, oyunların bedelini ödeyeceklerdir.
    Cennetin Gözyaşları 19.Bölüm
    S01E19 - Cennetin Gözyaşları 19.Bölüm
    Melisa ve Selim’in ayrılığı ile bütün dengeler alt üst olur. Selim bu saatten sonra her ne olursa olsun Cennet’i bırakmayacaktır. Bütün kırgınlıklara rağmen Cennet de kalbinin sesini dinler ve Selim ile kaldığı yerden devam etmeye karar verir. Hatta bu ilişkinin adı bile konulacaktır.
    Cennetin Gözyaşları 20.Bölüm
    S01E20 - Cennetin Gözyaşları 20.Bölüm
    Alevler arasında kalan Melisa ve Cennet ölümle burun burunadır. Kaya ve Arzu çocukları için yanan eve dalarlar. Arzu ölümü göze alarak kızını kurtarmaya çabalar. Tehlike atlatılmıştır ama bunca şeyden sonra Melisa için kötü bir son olacaktır. Arzu buna müsaade edemez. Ne yapıp edip Melisa’yı kaçırmayı koyar kafasına. Selim ve Cennet her şeye ve herkese rağmen birbirlerine sıkıca sarılırlar. Bundan sonra aralarında sır da olmayacaktır.
    Cennetin Gözyaşları 21.Bölüm
    S01E21 - Cennetin Gözyaşları 21.Bölüm
    Melisa Mukaddes’ten Cennet’in kardeşi olduğunu öğrenmiş ama hala inanmamıştır. Ne var ki bu bilgi beynini kemirip duruyordur. Arzu’ya sormayı düşünür ama alacağı cevabın doğruluğundan da şüpheye düşecektir. Bunun cevabını DNA testi dışında doğru, kesin verecek başka güveneceği kapı yoktur. Melisa artık bir yola girmiştir ve o yolun sonunda gerçekle karşılaşacaktır.
    Cennetin Gözyaşları 22.Bölüm
    S01E22 - Cennetin Gözyaşları 22.Bölüm
    Melisa, Cennet ile kardeş olduklarını öğrenmiştir. Annesi Arzu ile yüzleşir ama hiçbir açıklama Melisa için yeterli değildir. O, Cennet’e yaptığı kötülüklerin vicdan azabını çekiyordur. Şimdi tek bir hedefi vardır o da; ne yapıp edip Cennet’e kendisini affettirmek. Arzu hayatta en değer verdiği, tek varlığı kızı Melisa’nın kendisine sırtını dönmesi, asla affetmeyeceği gerçeğiyle yüzleşir.
    Cennetin Gözyaşları 23.Bölüm
    S01E23 - Cennetin Gözyaşları 23.Bölüm
    Arzu ve Kaya ölüme atlamışlardır. Cennet babasına yaptığı haksızlığın vicdan azabıyla ona ulaşmaya çalışır ama Kaya ortalarda yoktur. Melisa ise evden kovduğu annesinin şu an nerede, ne halde olduğunu umursamıyordur bile. Onun tek hedefi vardır, Cennet ile arasını düzeltmek ve kendisini affettirmek.
    Cennetin Gözyaşları 24.Bölüm
    S01E24 - Cennetin Gözyaşları 24.Bölüm
    Arzu içinse durum daha da karışıktır. Cennet'in gerçekleri öğrenip öğrenmemesi artık gizlemesi gereken bir şey değildir. Hatta bunu Kaya'ya da söyler. Ama işler çığırından çıkmak üzeredir. Melisa, Cennet'i Arzu ve Kaya ile ilgili bir oyunun içine sokmayı planlamıştır ama tüm planlar Orhan'ın ortaya çıkışıyla alt üst olur. Selim, Orhan'ın öfkesinin hedefi olur ve Orhan tarafından vurulur.
    Cennetin Gözyaşları 25.Bölüm
    S01E25 - Cennetin Gözyaşları 25.Bölüm
    Yaşadığı onca acıya ve olaylara rağmen belki ölüm en güzel kaçış olacaktır Selim için ama ya Cennet? Kaya’nın gerçek yüzünü ortaya çıkarmak için planları? Hepsi için belki de artık çok geçtir. Zaten Kaya da Selim’in ölmesi için fırsat yakalamıştır. Selim yaşamla ölüm arasındaki ince çizgidedir.
    Cennetin Gözyaşları 26.Bölüm
    S01E26 - Cennetin Gözyaşları 26.Bölüm
    Cennet, Arzu’nun kendisi için yaptığı bu fedakarlık karşısında hem şaşkın hem de adını koyamadığı hislerdedir. Arzu şu anda Cennet için cezaevindedir. Cennet bunun için pişmanlık duyarken bu Arzu’nun gururla taşıdığı bir nişan gibidir. Kızı için yapmıştır ve yine olsa yine yapacaktır.
    Cennetin Gözyaşları 27.Bölüm
    S01E27 - Cennetin Gözyaşları 27.Bölüm
    Kaya ve Melisa her türlü kozlarını kullanmaya hazırdır. Engel olmak için her şeyi denerler. Hatta öyle ki; Kaya, Cennet’i Melisa’ya karşı doldururken bu Selim ile Cennet’in arasının açılmasına bile sebep olur. Selim, Kaya’nın gerçek yüzünü ortaya çıkarmaya o kadar kararlıdır ki, Cennet’in kendisine olan tavrını bile göz ardı eder.
    Cennetin Gözyaşları 28.Bölüm
    S01E28 - Cennetin Gözyaşları 28.Bölüm
    İki kızı arasında kalan Arzu gerçekleri Cennet’e itiraf edememiş olmanın vicdan azabını yaşıyordur. Melisa’nın oyunu Kaya ve Melisa’yı ne kadar rahatlamış olsa da ikisinin de kaçırdığı bir detay vardır. Arzu içine gömdüğü annelik duygusunu artık gizleyemiyordur. Cennet’i bir saniye bile aklından çıkaramıyor ve sürekli onun etrafında olmaya çalışıyordur.
    Cennetin Gözyaşları 29.Bölüm
    S01E29 - Cennetin Gözyaşları 29.Bölüm
    Arzu öz annesi ile en büyük yüzleşmesini yaşar. Bunun kendisine iyi geleceğini, öfkesini bir nebze de olsa döküp rahatlayacağını düşünmüştür ama hiç de düşündüğü gibi olmaz. Tüm bunlar aksine daha da yük olur ruhuna. Bir tek yol vardır kurtulmak için Cennet de o yolu seçer.
    Cennetin Gözyaşları 30.Bölüm
    S01E30 - Cennetin Gözyaşları 30.Bölüm
    Cennet en ağır gerçekle, babasının yaptıklarıyla yüzleşecektir. Bu yüzleşme ne kadar ağır olsa da Cennet için cevapları imkansız sandığı soruları da süpürür gider.
    Cennetin Gözyaşları 31.Bölüm
    S01E31 - Cennetin Gözyaşları 31.Bölüm
    Arzu ne kadar gerçekleri anlatsa da Cennet inanmamayı seçer inatla. Arzu’nun tüm çırpınışları boşunadır. Bir de yetmezmiş gibi Kaya’nın belki de kendisi için son hamlesi ile yüz yüze gelir.
    Cennetin Gözyaşları 32.Bölüm
    S01E32 - Cennetin Gözyaşları 32.Bölüm
    Cennet ve Selim’in hayatı başka bir yere evrilir. Melisa’nın oyununa inanıp Selim’i terk eden Cennet’i bu defa alttan almayacaktır Selim. Her şey tersine dönecektir. Yeni başlangıçlar, yeni ittifaklar. Tüm bunları başlatacak kişi de Arzu’dur.
    Cennetin Gözyaşları 33.Bölüm
    S01E33 - Cennetin Gözyaşları 33.Bölüm
    Selim, Cennet’le olan mevzuları yüzünden içindeki öfkeye, kırgınlığa dur diyemez. Cennet’le bitecekse bile gerçekleri onun yüzüne tokat gibi çarpmadan bitmeyecektir. Cennet son ağır dersini alacaktır.
    Cennetin Gözyaşları 34.Bölüm
    S01E34 - Cennetin Gözyaşları 34.Bölüm
    Her şeyden habersiz Kaya, Cihan'dan kurtulma yolları ararken daha büyük bir belanın geleceğinden habersizdir! Cennet ise pişmanlığını sonuna kadar yaşıyordur. Artık tek bir şansı vardır. Ya Selim onu affedecektir ya da sonsuza dek onu kaybedecektir.
    Cennetin Gözyaşları 35.Bölüm
    S01E35 - Cennetin Gözyaşları 35.Bölüm
    Arzu, Cihan’la evlenmekten başka çaresi olmadığına inanıyordur. Kızları için kendi hayatını feda edecektir. Ancak Cennet ve Melisa buna izin vermek niyetinde değillerdir. Selim’in yardımıyla nikahı durdurmak için tehlikeli bir yola girerler.
    Cennetin Gözyaşları 36.Bölüm Final
    S01E36 - Cennetin Gözyaşları 36.Bölüm Final
    Arzu kızlarını kurtarmak için her şeyi göze almaya hazırdır. Bunun için bir can feda edilmesi gerekse bile bunu yapacaktır.

    Hayran tepkileri

    Back to Top