Hesabım
    Ufak Tefek Cinayetler
    1. Sezon
    Ufak Tefek Cinayetler

    Sezon bilgisi:

    32 Bölüm
    orijinal kanal: STAR
    289 Fotoğraf | 31 Video
    Gökçe Bahadır
    Gökçe Bahadır
    Mert Fırat
    Mert Fırat
    Aslıhan Gürbüz
    Aslıhan Gürbüz
    Tülin Özen
    Tülin Özen
    Ufak Tefek Cinayetler 32.Bölüm Fragmanı 0:49
    Ufak Tefek Cinayetler 32.Bölüm Fragmanı
    296 gösterim
    Ufak Tefek Cinayetler 31.Bölüm Fragmanı 0:48
    Ufak Tefek Cinayetler 31.Bölüm Fragmanı
    315 gösterim
    Ufak Tefek Cinayetler 30.Bölüm Fragmanı 0:53
    Ufak Tefek Cinayetler 30.Bölüm Fragmanı
    274 gösterim
    • Fotoğraf Ufak Tefek Cinayetler
    • Fotoğraf Ufak Tefek Cinayetler
    • Fotoğraf Ufak Tefek Cinayetler
    • Fotoğraf Ufak Tefek Cinayetler
    • Fotoğraf Ufak Tefek Cinayetler
    • Fotoğraf Ufak Tefek Cinayetler
    • Fotoğraf Ufak Tefek Cinayetler
    • Fotoğraf Ufak Tefek Cinayetler
    • Fotoğraf Ufak Tefek Cinayetler
    1. sezon bölümleri
    Ufak Tefek Cinayetler 1.Bölüm
    S01E01 - Ufak Tefek Cinayetler 1.Bölüm
    Geçmiş bu güne yansıdıkça, toprağın altından eski kinler, hırslar çıkıyor ve sonuç felaket oluyor. Cinayet büro başkomiseri Kemal ve komiser yardımcısı Derya, sarmaşık vakasını çözmek için tanıklarla görüşüp, olayı anlamaya çalışıyorlar. Bakalım kadınların bu çetrefil dünyasını aydınlatabilecekler mi?
    Ufak Tefek Cinayetler 2.Bölüm
    S01E02 - Ufak Tefek Cinayetler 2.Bölüm
    Merve’nin zehir gibi aklını izlemeye hazırız. Kurduğu entrika, şeytanın aklına gelmez. Olan Pelin’e olacak gibi. Oya ise çok daha farklı silahlarla savaşmaya başlıyor. Edip uyarısını yapıyor; ”Dikkat et, unutma, şu hayatta hep haydutlar kazanır.” Göreceğiz bakalım; meydan haydutlara mı iyilere mi kalacak? Arzu ipin ucunu yakaladığı yerden çekiyor. Sonuç; büyük bir sürpriz.
    Ufak Tefek Cinayetler 3.Bölüm
    S01E03 - Ufak Tefek Cinayetler 3.Bölüm
    Oya, nihayet harekete geçiyor. Merve için artık çok zor günler başlayacak. Merve, Oya'yı aptal sanarak çok yanlış yaptı. Arzu, Mehmet'in ihanetine, nasıl karşılık verecek? Diğer yanda erkekler de safları sıklaştırmaya başlıyorlar.
    Ufak Tefek Cinayetler 4.Bölüm
    S01E04 - Ufak Tefek Cinayetler 4.Bölüm
    Mehmet paçasını kurtarmak için korkunç bir oyun oynuyor. Burcu'yla birlik olup, çocukları kendi taraflarına çekmeye çalışıyorlar. Fakat kimse göründüğü kadar aptal değildir. Mehmet'le Burcu, kendi kazdıkları kuyuya çok acı şekilde düşecekler. Diğer yanda; Savaş sanatında yeni perde, oldukça şeytani bir oyun kurulmaktadır.
    Ufak Tefek Cinayetler 5.Bölüm
    S01E05 - Ufak Tefek Cinayetler 5.Bölüm
    Merve, Oya’nın hayatla en güçlü bağı olan mesleğini elinden almaya kalkarak kendi sonunu hazırladı. Oya, çok öfkeli. Merve’nin bu hamlesine karşılık büyük bir patlama yaşayacak. Arzu ise, atağa geçiyor. Boşanma davası sürecinde Mehmet için zor günler başlıyor.
    Ufak Tefek Cinayetler 6.Bölüm
    S01E06 - Ufak Tefek Cinayetler 6.Bölüm
    Pelin, Merve kapışması görülmeye değer bir hal alır. Bir de işin içine Burcu girince, hepten ortalık karışır. Arzu diğer yanda, nihayet evini elinde tutabilmek için harekete geçer. Arzu'yu pasif ve aptal sananlar için şok edici günler başlar.
    Ufak Tefek Cinayetler 7.Bölüm
    S01E07 - Ufak Tefek Cinayetler 7.Bölüm
    Merve için tahtını geri alma vakti. Sarmaşık kadınları isyanın bedelini ağır ödeyecektir. Merve bu hafta aynı anda birçok cephede savaşır. Merve, Pelin’e boyun eğdirmek ve Arzu’yu geri kazanmak için kolları sıvıyor. Peki bu o kadar kolay olacak mıdır?
    Ufak Tefek Cinayetler 8.Bölüm
    S01E08 - Ufak Tefek Cinayetler 8.Bölüm
    Merve, Oya'nın Taylan'la; Pelin ise, Serhan'la olduğunu düşünür. Manikürcü ajanın getirdiği kol düğmesi kimindir? Bundan sonra aşk ve ahlak arasında sıkışıp kalan Oya’yı neler bekliyor? Tüm gücünü kocalarından alan kadınların muhiti Sarmaşık’ta, Oya bekar bir kadın olarak yerini nasıl muhafaza edecektir?
    Ufak Tefek Cinayetler 9.Bölüm
    S01E09 - Ufak Tefek Cinayetler 9.Bölüm
    20 yıl sonra gelip, onu mahvedenlerin masasına oturan Edip'in aklında ne var? Oya kadar masum bir yerden oynayacak değildir elbet. Merve bu durumda sessiz kalmaz, bu ilişkiye el atar. Fakat karşılığı çok sert olacaktır.
    Ufak Tefek Cinayetler 10.Bölüm
    S01E10 - Ufak Tefek Cinayetler 10.Bölüm
    Merve ilk kez Serhan'dan şüphe duymaya başlar. İpin ucunu yakalar, bakalım nereye çıkacaktır? Diğer yanda Edip susacak gibi değil, geçmiş günahları anlatmakta kararlı. İki prenses yalvar yakar hale geliyorlar ama, ikna olmuyor. Serhan ise geçmiş hikayeyi ilk defa duyduğunda, hemen Oya ile yüzleşir.
    Ufak Tefek Cinayetler 11.Bölüm
    S01E11 - Ufak Tefek Cinayetler 11.Bölüm
    Serhan’ın tutuklanması Sarmaşık’ı tepetaklak ediyor. Oya, Merve ve Arzu’nun hayatları, bu tutuklanma ile buz kesiyor. Arzu işini, Merve Sarmaşık’ı, Oya Serhan’ı kaybetmek üzere. Ya kabullenecekler ve sonuçlarına katlanacaklar, ya da bir çare yaratacaklar.
    Ufak Tefek Cinayetler 12.Bölüm
    S01E12 - Ufak Tefek Cinayetler 12.Bölüm
    Arzu'yla Mehmet, kızlarının oyununa geliyorlar. Arzu kıymete bindi, Mehmet peşinde... Bir an olsun ayrılmak istemiyor. Merve filikaya atlayıp gemiyi terk ediyor. Oya ve Serhan arasında ilk kez bir engel yok bu defa.
    Ufak Tefek Cinayetler 13.Bölüm
    S01E13 - Ufak Tefek Cinayetler 13.Bölüm
    Merve Serhan'ın böyle bir ayrılık yoluna girdiğini anlamamakta ısrar eder. Önce Arzu'yla kapışır. Sonra sıra Pelin'e gelir. Pelin ve Merve kılıçlarını açıkça çekiyorlar. Dört kadın bir araya gelip müthiş bir hesaplaşma yaşarlar.
    Ufak Tefek Cinayetler 14.Bölüm
    S01E14 - Ufak Tefek Cinayetler 14.Bölüm
    Taylan hayatının bir yalan üzerine kurulu olduğunu anlayınca fırtına gibi esiyor. Pelin ne yapacağını bilemez halde, Merve’den medet umuyor. Arzu da geçmişin bedelini ağır ödüyor; Nilay evi terk ediyor. Arzu kızını geri kazanabilecek mi? Oya ve Serhan bir dönüm noktasında artık. Ya aşkı seçecekler ya da mutsuz ama alışkın oldukları hayatı.
    Ufak Tefek Cinayetler 15.Bölüm
    S01E15 - Ufak Tefek Cinayetler 15.Bölüm
    Menfaat oyunları, Ufak Tefek Cinayetler işlenirken aniden hayat duruyor! Çünkü şu an herkes için can güvenliği sorunu var. Herkesin "ölüm var" gerçeğini buz gibi yaşadığı bir ana geliyoruz. Sarmaşık ahalisi belki de hayatlarının en zor gününü geçirecek. Sonuç ne olacak?
    Ufak Tefek Cinayetler 16.Bölüm
    S01E16 - Ufak Tefek Cinayetler 16.Bölüm
    Sevgililer gününde herkes kendince kutlama derdindedir. Merve Serhan'ı geri kazanmak için türlü yollar dener. Bu arada Sarmaşık ahalisi Serhan'ın evi terkettiğini öğrenir. Aksaklar yıkılıyor mu? Merve bu işin altından nasıl kalkacak? Büyük yüzleşme gerçekleşiyor.
    Ufak Tefek Cinayetler 17.Bölüm
    S01E17 - Ufak Tefek Cinayetler 17.Bölüm
    Pelin, Merve'yi yok etmek için Serhan-Oya aşkına el atar. Merve hain planlar kuruyor. Serhan'ın kimi istediği belli ama Oya'nın düşmanı büyük.
    Ufak Tefek Cinayetler 18.Bölüm
    S01E18 - Ufak Tefek Cinayetler 18.Bölüm
    Bugüne kadar sürekli ezilen Arzu artık canavarlaşıyor. Merve'nin hırsız yalanını sonunda biri yakalayacak. Üstelik kanıtıyla birlikte. Merve fırtına gibi eserken, kim çekecek yeri altından? Pelin mi Oya mı Arzu mu?
    Ufak Tefek Cinayetler 19.Bölüm
    S01E19 - Ufak Tefek Cinayetler 19.Bölüm
    Çember git gide daralıyor. Artık biri birinden kurtulmak zorundadır. Merve, Arzu ve Oya ittifakını tek hamleyle dağıtıyor. Arzu da Oya'ya düşman olur. Sonunda sarmaşık Oya'yı kuşatır.Ve Kemal Başkomiser korkunç bir sırrı öğrenir.
    Ufak Tefek Cinayetler 20.Bölüm
    S01E20 - Ufak Tefek Cinayetler 20.Bölüm
    Artık işler ciddi, olan sonunda Oya'ya olacaktır. İyiler ve haydutların çetin savaşı başladı artık. Üstelik bir de düğün var. Ama ne olursa herşey o düğünden sonra olacaktır.
    Ufak Tefek Cinayetler 21.Bölüm
    S01E21 - Ufak Tefek Cinayetler 21.Bölüm
    Artık Sarmaşık’ta kimseye rahat bir uyku yok. Çünkü içlerinden biri her an öldürülebilir. Düğünde yaşanan felaketten sonra herkes şundan emin: Sarmaşık’ta soğukkanlı bir katil var. Peki, katil kim? Merve, Pelin ve Arzu birbirlerinden şüpheleniyor.
    Ufak Tefek Cinayetler 22.Bölüm
    S01E22 - Ufak Tefek Cinayetler 22.Bölüm
    Merve ve Serhan'ın boşanma davası geldi çattı. Aksaklar dağılıyor. Tam Merve sigorta kutusu gibi her şeyi birbirine bağladı derken olaylar beklenmedik bir şekilde gelişir.
    Ufak Tefek Cinayetler 23.Bölüm
    S01E23 - Ufak Tefek Cinayetler 23.Bölüm
    Başlarına geleceklerden habersiz, Oya’yla Serhan’ın aşkı dolu dizgin devam eder. Mehmet, Burcu ilişkisinde sona gelinir. Marifetli bir oyuncu ise, oyunu ne zaman kaybettiğini hemen anlar.
    Ufak Tefek Cinayetler 24Bölüm
    S01E24 - Ufak Tefek Cinayetler 24Bölüm
    Merve bambaşka bir planla adım adım yaklaşıyor. İki zeki kadının kapışması sarmaşık'ı dağıtacak. Diğer yanda arzu yeni bir aşka adım atmakta. Kim ne tarafta duracak?
    Ufak Tefek Cinayetler 25.Bölüm
    S01E25 - Ufak Tefek Cinayetler 25.Bölüm
    Merve büyük gerçeği nihayet öğrenir ve hiç beklenmedik hamleler yapmaya başlar. Bu aşk, Oya’nın sonunu getirecektir. Sarmaşık artık tutuşmaya başlar.
    Ufak Tefek Cinayetler 26.Bölüm
    S01E26 - Ufak Tefek Cinayetler 26.Bölüm
    Oya’nın hayatında çok heyecan verici bir gelişme vardır. Arzu, o yumruğun intikamını tam da kadınca bir oyunla alarak. Mehmet’i oyuna çekiyor. Kare as’ın dördüncüsü Pelin’in ise başına çorap örülmekte.
    Ufak Tefek Cinayetler 27.Bölüm
    S01E27 - Ufak Tefek Cinayetler 27.Bölüm
    Merve saldırısına devam eder. Oya ise dişli, o kadar kolay yıkılacak gibi değildir. Pek çok savaştan yine birbirlerini seçerek çıkarlar. Oya, olup bitenin Merve’nin oyunu olduğunu anlayacak mıdır?
    Ufak Tefek Cinayetler 28.Bölüm
    S01E28 - Ufak Tefek Cinayetler 28.Bölüm
    Merve bir kâbusa uyanır. Bir yanda Oya’nın öldüğü haberi diğer yanda Oya için aşk acısı çeken Serhan. Bakalım, Merve bu kâbusun içinden çıkabilecek mi yoksa her şey daha kötüleşip bir karabasana mı dönüşecek?
    Ufak Tefek Cinayetler 29.Bölüm
    S01E29 - Ufak Tefek Cinayetler 29.Bölüm
    Arzu için hesap vakti geldi çattı. Burcu ve Arzu hesaplarını görmek zorundalar artık. Peki bu kapışmada kim ayakta kalacak?
    Ufak Tefek Cinayetler 30.Bölüm
    S01E30 - Ufak Tefek Cinayetler 30.Bölüm
    Merve, Pelin’in Oya-Serhan aşkını çok önceden beri bildiğini öğrenir. Serhan da Oya konusundanipin ucunu yakalar ve olan olur.
    Ufak Tefek Cinayetler 31.Bölüm
    S01E31 - Ufak Tefek Cinayetler 31.Bölüm
    Sarmaşık sakinleri, o gün korkunç bir cinayete tanık olacaklarından habersiz bir şekilde Oya'nın partisine hazırlanırlar. Pelin, Merve’yi öldürmeyi kafaya koymuş durumdadır. Arzu ise Burcu’yu ortadan kaldırmadan gün yüzü görmeyeceğini anlar.
    Ufak Tefek Cinayetler 32.Bölüm
    S01E32 - Ufak Tefek Cinayetler 32.Bölüm
    Bazı cinayet planları bozuluyor ama yolda yenileri kuruluyor ve cinayet anı yaklaştıkça ortalık iyice karışıyor. Soruşturma tüm hızıyla devam eder ve Sarmaşık vakasıyla bağlantılı ikinci cinayetin şaşırtıcı ayrıntıları da ortaya çıkmaktadır.

    Hayran tepkileri

    Back to Top