Hesabım
    Kalk Gidelim
    3. Sezon
    Puanım :
    Kalk Gidelim

    Sezon bilgisi:

    62 Bölüm
    orijinal kanal: Trt 1
    İlk yayın tarihi: 17 Ağustos 2019
    383 Fotoğraf | 57 Video
    Yağmur Ün
    Yağmur Ün
    Kalk Gidelim 135.Bölüm Fragmanı 0:54
    Kalk Gidelim 135.Bölüm Fragmanı
    32 gösterim
    Kalk Gidelim 130.Bölüm Fragmanı 0:51
    Kalk Gidelim 130.Bölüm Fragmanı
    19 gösterim
    Kalk Gidelim 128.Bölüm Fragmanı 0:43
    Kalk Gidelim 128.Bölüm Fragmanı
    12 gösterim
    • Fotoğraf Kalk Gidelim
    • Fotoğraf Kalk Gidelim
    • Fotoğraf Kalk Gidelim
    • Fotoğraf Kalk Gidelim
    • Fotoğraf Kalk Gidelim
    • Fotoğraf Kalk Gidelim
    • Fotoğraf Kalk Gidelim
    • Fotoğraf Kalk Gidelim
    • Fotoğraf Kalk Gidelim
    3. sezon bölümleri
    Kalk Gidelim 74.Bölüm
    S03E01 - Kalk Gidelim 74.Bölüm
    Sevda ve Seyfettin muradına ererken en küçük Dal olan Nurhatçe Dal tüm evin neşe kaynağı olmuştur. Sevda ile Seyfettin kızlarının 1 yaşına girmesinin sevincini yaşarlar. Fakat hiç beklenmedik ziyaretçi ile Sevda’nın geçmişinden gelen bazı bilinmezler ortaya çıkar.
    Kalk Gidelim 75.Bölüm
    S03E02 - Kalk Gidelim 75.Bölüm
    Sefer, Meryem ve diğer köylüler de kendilerince yardım etmenin yolarını ararlar. Şakir de kendi yöntemleriyle gerekli parayı bulmaya çalışır. Diğer yandan Nusrettin ve Celil’i Seyfettin ve Mustafa Ali ikna etmeye çalışsalar da nafiledir. Dedelerini üzgün ve çaresiz gören torunlar Samim, Halim ve Canberk de ellerinden geleni yaparlar.
    Kalk Gidelim 76.Bölüm
    S03E03 - Kalk Gidelim 76.Bölüm
    Seyfettin, Şakir’i evden uzaklaştırmak için bir plan yapar ve Sefer ile Şakir’i barıştırmak için türlü yollar denemeye başlar. Mustafa Ali ise kuru meyve işine gelen siparişlerin yoğunluğu üzerine iyice yükselir. Yüklü miktardaki siparişleri karşılamak için köydeki meyve bahçelerinin sahipleriyle anlaşmak ister fakat ondan önce birileri meyveleri toplamaya başlamıştır.
    Kalk Gidelim 77.Bölüm
    S03E04 - Kalk Gidelim 77.Bölüm
    Şakir evdeki pozisyonu gereği göreve gitmek ister. Seyfettin karşı çıksa da Hacı Hüseyin, Şakir’i de onların yanına katar. Yalnız ailedeki herkes bu kızın bu evle ne ilgisi var diye düşünür. Ve madem Seyfettinlerin getireceği kız, Hacı babalarının tensipleriyle yanlarına gelecektir, o halde hayatlarını kolaylaştırsın diye her biri de kızla ilgili planlar yapmaya başlar.
    Kalk Gidelim 78.Bölüm
    S03E05 - Kalk Gidelim 78.Bölüm
    Dal ailesini bir diyet telaşı sarmıştır ki bütün bireyler tek tek kiloları ile kafayı bozmuştur. Bakalım tartıda kazanan kim olacaktır?
    Kalk Gidelim 79.Bölüm
    S03E06 - Kalk Gidelim 79.Bölüm
    Duru, Veli’yi ketum olmakla suçlayıp bebek istemediği için tavır alır ve evi terk eder. Duru’nun Hacı Hüseyin’in evine dönmesini kadınlar normal karşılamaz. Mustafa Ali duymasından korkarlar. Kızını üzüyor diye Veli’ye tekrar gıcık olacağını düşünürler. Duymamasını engellemenin tek yolu olarak erkekleri evden uzaklaştırıp işe güce koşmalarını isterler fakat o sabah ummadıkları bir durumla karşı karşıya kalırlar. Kadınlar şimdi bu durumdan sıyrılmak için türlü taklalar atmak zorundadırlar.
    Kalk Gidelim 80.Bölüm
    S03E07 - Kalk Gidelim 80.Bölüm
    Dudu, Şakir’in üzerine fazla gittiğini kabul edip Şakir’in gönlünü almak için türlü yollar dener. Fakat bu gönül alma işi hiç de kolay olmayacaktır. Dudu’ya Şakir’le barışsın diye hiç beklemediği bir kişi yardım edecektir.
    Kalk Gidelim 81.Bölüm
    S03E08 - Kalk Gidelim 81.Bölüm
    Meryem, Ercan'ın ısrarları sonrasında bir iş yeri bulmuştur. Ercan, bu iş kolunu kendi yöntemlerince ilerletmeye kalkar ve bu iş sonunda Şakir'le yollarını kesişir.
    Kalk Gidelim 82.Bölüm
    S03E09 - Kalk Gidelim 82.Bölüm
    Meryem elinde Behice’nin verdiği yüzük ile şok vaziyette kalır ve Behice neden bu yüzük Meryem’in anlatır. Köye Dünya Tarım Fonu’ndan ziyarete geleceklerdir. Kaymakam, Muhtar Coşkun’a bir çiftin karşılayıp köyü tanıtmasını söylemiştir. Örnek çift kim olacaktır? Mustafa Ali ile Nurcan, Sevda ile Seyfettin, Meryem ile Ercan ve Perihan ile Sefer aday olurlar. Dört çift arasında didişme ve tartışma çıkınca iş yarışmaya dökülür ve örnek çifti köyün seçmesini isterler. Ve örnek çift seçimi başlar.
    Kalk Gidelim 83.Bölüm
    S03E10 - Kalk Gidelim 83.Bölüm
    Seyfettin arayıp uğrayabileceklerini söyleyen kayınbabasıyla karşılaşmamak için Sevda’yı apar topar tatile götürmeye karar verir. Bu süreç çok yıprattı kafanı dağıtmaya ihtiyacın var deyip Sevda’yı da alıp yola çıkar. Kayınpederinden kaçamayan Seyfettin, damat gibi hissedip ezilmeye başlar. Kayınpederi her fırsatta ve her ortamda Seyfettin’e kök söktürür.
    Kalk Gidelim 84.Bölüm
    S03E11 - Kalk Gidelim 84.Bölüm
    Ercan, damdaki pabucu indirmek için harekete geçer. Kendi yöntemlerinin işe yaramayacağını anlayınca onu kurtaran yine Meryem olacaktır. Fakat Ercan’ın pabucu bu sefer başka bir yerden sıkışır. Üniversitede okurken özel okul ödeneği aldığı için çektiği kredi yüzünden hesabı bloke olur. Onu kurtarmak için Nurcan ve Meryem yarışa tutulurlar.
    Kalk Gidelim 85.Bölüm
    S03E12 - Kalk Gidelim 85.Bölüm
    Mustafa Ali, Nurcan’a olan aşkı için Ercan’a para verir vermesine ama Ercan bu parayı söylediği gibi kullanacak mıdır acaba? Efe’nin de aklına uyarak yine servet peşinde olacaktır. Asıl serveti Hatice Ana’nın gözleme ve bazlamalarının lezzetinden yapacaklarının planını yaparlar. Elinin lezzetini keşfeden herkes bu bazlamalardan almak ister ve Ercan, Hatice Ana’ya iş teklifinde bulunur. Bakalım annelerinin ticarete atılma fikrine Seyfettin ve Mustafa Ali nasıl bakacaklardır.
    Kalk Gidelim 86.Bölüm
    S03E13 - Kalk Gidelim 86.Bölüm
    Mustafa Ali ve Nurcan sır peşinde koşarken Seyfettin, dikkatleri dağıtmak için Şerif’i evden uzaklaştırmanın bir yolunu bulmuştur. Meryem ise Şerif’i aramaktadır. Kendi yaşadığı olayların aynısının kardeşi Behice’nin başına gelmesinden çok endişelidir ve bunun önüne geçmek için elinden gelen her şeyi yapacaktır.
    Kalk Gidelim 87.Bölüm
    S03E14 - Kalk Gidelim 87.Bölüm
    Seyfettin, Sevda, Mustafa Ali ve Nurcan’a, Meryem’e karşı yaptıkları hatayı telafi etmeleri için öyle bir görev verecektir ki bu işten en çok Meryem mutlu olacaktır, ta ki tüm gerçekler ortaya çıkana kadar.
    Kalk Gidelim 88.Bölüm
    S03E15 - Kalk Gidelim 88.Bölüm
    Şakir ise Dudu’ya sürpriz yaparak aldığı konağın tadını çıkarmaktadır. Tüm herkesin onları ziyaret etmesini ister. Veli ve Duru bu duruma içerlemişlerdir. Kendi evleri yoktur. Mustafa Ali, Nurcan, Sefer ve Perihan seferber olup çocuklarını ev sahibi yapmaya çalışırken başlarına türlü olaylar gelecektir.
    Kalk Gidelim 89.Bölüm
    S03E16 - Kalk Gidelim 89.Bölüm
    Sevda ve Seyfettin Nurhatçe’nin yokluğunda ortalığın karışmaması için herkesi idare etmek isterken, yakalanmamak için çaba göstereceklerdir. Nurcan peşini bırakacak gibi değildir. Meryem Behice’ye karşı haklı çıktığını düşünürken olaylar tahmin edildiğinden farklı gelişecektir.
    Kalk Gidelim 90.Bölüm
    S03E17 - Kalk Gidelim 90.Bölüm
    Şerif, köyün gençlerinden Behice’nin gönlünü almak için yardım ister. Kızlar bu mevzuyu erkeklerin romantik olmamasına bağlar, ve erkekler romantizm yarışına girerek hem Behice’yi Şerif’le barıştırmanın hem de eşlerine romantik olduklarını ispatlamanın yollarını ararlar. Şerif’in babası Samet, Behice’yi çok sevmiştir ve kesinlikle gönlünün alınmasından yanadır. Meryem, Ercan’a çocuk isteğini söyledikten sonra Ercan ortadan kaybolmuştur. Ercan hem köydedir, hem de yoktur.
    Kalk Gidelim 91.Bölüm
    S03E18 - Kalk Gidelim 91.Bölüm
    Hacı’nın doğum günü yaklaşmıştır. Nurcan bunu duyar ve doğum gününü kutlama fikrini paylaşır. Mustafa Ali, Seyfettin ve Sevda’yı da ikna edip oldukça sürprizli bir kutlama işine girişirler. Tüm bunlar yaşanırken güzel bir evi olan fakat işsiz olan Şakir mecburen babasından iş ister. Sefer, Şakir’i pazarlama işine alır. Şakir maaşını sormadan işe başlar ve bir de bakar ki köydeki en az maaş alan adam kendisidir. Bu durumu tersine çevirmek için oldukça ilginç bir gelir kapısı bulur.
    Kalk Gidelim 92.Bölüm
    S03E19 - Kalk Gidelim 92.Bölüm
    Mustafa Ali, Seyfettin ve Sevda'yı da ikna edip oldukça sürprizli bir kutlama işine girişirler. Tüm bunlar yaşanırken güzel bir evi olan fakat işsiz olan Şakir mecburen babasından iş ister. Sefer, Şakir'i pazarlama işine alır. Şakir maaşını sormadan işe başlar ve bir de bakar ki köydeki en az maaş alan kişi kendisidir. Bu durumu tersine çevirmek için oldukça ilginç bir gelir kapısı bulur.
    Kalk Gidelim 93.Bölüm
    S03E20 - Kalk Gidelim 93.Bölüm
    Yıllardır aralarında husumet olan Dal ve Kütük ailesi birlik olur ancak kadınlar ve erkekler olarak bölünürler. Köyün gençleri de geri durmaz ve “Biz de bir sanatçımızı getirelim.” diye düşünüp harekete geçerler. 3 ekip kolları sıvar ve arayışa girerler. Bu arada köy meydanında büyük konser ve şenlik alanı kurulur. Erkekler Hande Yener’i, kadınlar İrem Derici’yi, gençler İlyas Yalçıntaş’ı bulmuştur ama ikna etmek zor olacaktır.
    Kalk Gidelim 94.Bölüm
    S03E21 - Kalk Gidelim 94.Bölüm
    Behice ve Şerif, evlendikten sonra Nurhatçe’yle beraber el öpmeye gelirler. Nurhatçe’yi devir teslim eden Sevda ve Seyfettin zor anlar yaşarlar fakat yapacak bir şey yoktur.
Meryem kurallar koyar.
    Kalk Gidelim 95.Bölüm
    S03E22 - Kalk Gidelim 95.Bölüm
    Çocuklarının olmadığını düşünerek Ercan’dan aldığı pestili Dudu’ya yediren Şakir gerçeği öğrenir. Karısının bacaklarının geçici olarak tutmamasına sebep olan Ercan ve Efe’ye büyük bir ceza düşünmektedir. Seyfettin, Sevda ve Şerif usulsüz evlat edinmeden tutuklanır. Seyfettin, Sevda’nın suçsuz olduğunu söyler ve tüm suçlamaları kendi üzerine alır.
    Kalk Gidelim 96.Bölüm
    S03E23 - Kalk Gidelim 96.Bölüm
    Ercan eve gelen bir postayla Mustafa Ali’nin fabrikaya ortak olduğunu öğrenir. Durumu lehine çeviren Ercan, her fırsatta Seyfettin ve Mustafa Ali’den servet koparmaya çalışır. Fabrikaya ortak olmak istemesiyle Mustafa Ali’yi çileden çıkarır.
    Kalk Gidelim 97.Bölüm
    S03E24 - Kalk Gidelim 97.Bölüm
    Hatice Ana’nın üzülmesine dayanamayan Hacı Baba eşini de alarak kimseye haber vermeden evden ayrılır. Seyfettin, anne babasının peşinden İstanbul’a gitmeye karar verir. Bu sırada Mustafa Ali de Ercan’ın tehditleriyle uğraşmaktadır. Ercan’ın açığını yakalamasıyla işler tersine döner.
    Kalk Gidelim 98.Bölüm
    S03E25 - Kalk Gidelim 98.Bölüm
    Seyfettin’in mandırasındaki hayvanlarda salgın hastalık baş gösterir ve bütün köye yayılır. Sütleri Seyfettin’den alan Meryem de zor durumda kalır. Bu durumdan faydalanmak isteyen Ercan ise topladığı sütleri gizlice Meryem’e satmaya çalışır.
    Kalk Gidelim 99.Bölüm
    S03E26 - Kalk Gidelim 99.Bölüm
    İşleri iyi giden Mustafa Ali’nin aldığı pahalı hediyeler Nurcan’ı iyice işkillendirir. Köşeye sıkışan Mustafa Ali, fabrika ortaklığını gizlemeye devam eder. Sefer’in depresyonda olduğunu sanan Şakir ve Veli ise, Sefer’i mutlu etme yarışına girerler.
    Kalk Gidelim 100.Bölüm
    S03E27 - Kalk Gidelim 100.Bölüm
    Ercan’ın Efe’nin annesiyle arasında bir dava vardır ve Suzan’ın fotoğrafını gördüğü andan itibaren tedirgin olmuştur. Kimse gerçeği henüz bilmemektedir.
    Kalk Gidelim 101.Bölüm
    S03E28 - Kalk Gidelim 101.Bölüm
    Mahkemenin verdiği kararla, başta Sevda ve Seyfettin olmak üzere tüm Dal ailesi yıkılır. Nurhatçe’ye alışan Meryem ve Behice de bu karara çok üzülür. Kendilerini onun yokluğuna alıştırmaya çalışırlarken sürpriz bir gelişme yaşanır.
    Kalk Gidelim 102.Bölüm
    S03E29 - Kalk Gidelim 102.Bölüm
    Şerif ve Behice, Nurhatçe’yi de alıp başka bir şehre taşınmak istemektedirler. Bu fikri destekleyen tek kişi Ercan olur. Ercan’ın ise Suzan’la başı derttedir. Suzan, Ercan’ın kim olduğunu hatırlamaya çalışacaktır. Ercan’ın Suzan’dan kaçışı yoktur.
    Kalk Gidelim 103.Bölüm
    S03E30 - Kalk Gidelim 103.Bölüm
    Dal ailesini ilgilendiren asıl konu ise Seyfettin’in tüm ailesinden gizli bir durumu olduğunu öne süren bir kadın çıkagelmiştir. Seyfettin, tanımadığını söylese de tüm aileyi inandırmak zor olacaktır. Sümbül’ün elinde gençlik yıllarına ait bir fotoğraf vardır. Sevda haliyle Sümbül’ün ısrarından dolayı işkillenmeye, kıskanmaya ve Seyfettin’le çatışmaya başlar.
    Kalk Gidelim 104.Bölüm
    S03E31 - Kalk Gidelim 104.Bölüm
    Markete girdikleri maskelerle soyguna denk gelen ve her yerde aranan Şakir, Ercan, Efe ve İnsaf polis tarafından her yerde arandıklarını düşünerek kurtulma planları yaparlar. Meryem’in Ercan’a bir sürprizi daha vardır. Ama bu sürpriz aynı zamanda Meryem’in de beklemediği bir şeydir. Ercan gerçekten baba olabilir mi?
    Kalk Gidelim 105.Bölüm
    S03E32 - Kalk Gidelim 105.Bölüm
    Duru’nun çok güzel bir projesi vardır. Köyde yaşadığı günleri herkese gösterebileceğini ve örnek olabileceğini düşünür… Bütün aileyle bunu paylaşmaya karar verir. Tüm aileyi bir araya toplayacaktır ki onları büyük bir sürpriz beklemektedir. Nurcan, kendini iyi hissetmez. Yemeğin sonuna doğru iyice rahatsızlandığı anda, köyde Ercan’ın korsan anonsu duyulur.
    Kalk Gidelim 106.Bölüm
    S03E33 - Kalk Gidelim 106.Bölüm
    Ercan ve Seyfettin, aynı saatlerde ve birbirlerinden habersiz yola çıkarlar. Ne tesadüf ki; kader onları yolda bir araya getirir… Üstelik Meryem, Ercan’ın bu süreçte İstanbul’da olduğunu öğrenmiştir. Mustafa Ali ise “piyasalar normale dönünce” Meryem’le ortaklaşa kuracağı fabrika işine hız verir.
    Kalk Gidelim 107.Bölüm
    S03E34 - Kalk Gidelim 107.Bölüm
    Meryem hiç ummadığı bir şokla sarsılır. Bebeğini muayene için hastaneye gider ve hamile olmadığını öğrenir. Kendi elindeki hastaneden gelen rapor ile hastanenin arşivindeki gerçek rapor birbirinden farklıdır. Meryem’e posta ile gelen hamilelik raporu değiştirilmiş ve büyük bir oyun oynanmıştır. Bir buçuk aydır annelik psikolojisi yaşayan Meryem bunun üzerine bambaşka duygular yaşamaya başlar.
    Kalk Gidelim 108.Bölüm
    S03E35 - Kalk Gidelim 108.Bölüm
    Kalk Gidelim 109.Bölüm
    S03E36 - Kalk Gidelim 109.Bölüm
    Badegül’ ün köyü terk ettiğini anlayan Sevda ve Meryem beyinlerinden vurulmuşa döner. Meryem, kendi canından bile çok sevdiği yeğeninin köyden gitmesini hazmedemezken, Sevda da oğlunun terk edilmiş olmasından dolayı son derece üzgündür. Üstelik Halim, o kadar rahat davranmaktadır ki bu durum Sevda’yı daha da fazla endişelendirmektedir.
    Kalk Gidelim 110.Bölüm
    S03E37 - Kalk Gidelim 110.Bölüm
    Dudu, altınları isteyen Şakir’e gerçeği anlatmak zorunda kalınca Şakir yıkılır. Çünkü Dudu altınları babasına göndermiştir. Durumu öğrenen Seyfettin bir plan yapar. Ancak yufka yürekli Seyfettin, bu işten, farkında olmadan çok büyük zararla çıkacaktır. Çünkü Veli Demir de bu Finansal krizin içindedir ve Seyfettin bunu bilmemektedir. Üstelik “küçük enişte” Halil’e nakdî yardım gönderen sadece Dudu değildir.
    Kalk Gidelim 111.Bölüm
    S03E38 - Kalk Gidelim 111.Bölüm
    Adliye’ de Seyfettin’i sakinleştirme işi Mustafa Ali’ dedir. Mustafa Ali, Sevda için İzmir’ in en iyi avukatını bulmuştur. Fakat Seyfettin ve Dal ailesindeki bu rahatlama çok uzun sürmez. Seyfettin gelen avukatı görünce kardeşini adliyede kovalar.
    Kalk Gidelim 112.Bölüm
    S03E39 - Kalk Gidelim 112.Bölüm
    Köye yeni bir kız gelir. Esrarengiz davranışlar gösteren bu kızın adı bu kızın adı Yasemin’dir. Yasemin, ahırı bulsa da alışık olmadığı ortamdan dolayı çok korkar ve kendini güvende hissedeceği bir yere, samanların arasına saklanır. Bu sırada ahıra gelen Halim’in ineklerle konuştuğunu duyar. Değişik, garip davranışlar gösteren bu kız, Dal sütçülüğe neden gelmiştir?
    Kalk Gidelim 113.Bölüm
    S03E40 - Kalk Gidelim 113.Bölüm
    Dal ailesi ve Yanbasmazlar Kurban Bayramı arifesinde köy meydanına gelecek olan mermerci “İsmail Sırfbaş’ı” merakla beklerken, diğer tarafta bayram hazırlıkları yapılıyordur. Koç almaya giden Şakir, son güne kaldığı için bir adet cılız koç alıp eve gelir. Koçu gören Dudu bunalıma girer. Çünkü Yıldız, Dudu’ya İnsaf’ ın kendisi için kocaman süslü bir koç getireceğini söylemiştir.
    Kalk Gidelim 114.Bölüm
    S03E41 - Kalk Gidelim 114.Bölüm
    Bayramlık ziyaret için teyzesine el öpmeye giden Badegül’ ün başında artık tatlı bir bela vardır. Badegül’ ün kaçamak cevaplarından kızın hamile olduğu sonucunu çıkaran Meryem, hem duygulu hem de çok komik durumlara sebep olur. Badegül, bir süre sonra teyzesine hamile olmadığını söylese de artık iş işten geçmiştir.
    Kalk Gidelim 115.Bölüm
    S03E42 - Kalk Gidelim 115.Bölüm
    Seyfettin ve Mustafa Ali, tabela konusuna kalıcı bir çözüm üretmek için İsmail’i konuşarak ikna etmek niyetindedirler. Fakat İsmail o kadar inatçıdır ki Veli tabelayı indirmek için çözümü bambaşka bir yöntemde bulur. Bu durumu Halim’den öğrenen Yasemin hemen babasına gidip anlatır ve İsmail bambaşka bir karar alır.
    Kalk Gidelim 116.Bölüm
    S03E43 - Kalk Gidelim 116.Bölüm
    Abisinden gizli işe başlayan Mustafa Ali’nin başına olmadık işler gelir. Ancak günün sonunda İsmail’in getirdiği, tam bir yıllık maaşı gören Mustafa Ali’nin gözleri yerinden oynar. Zira bir yıllık maaşı tam bir bavuldur. Şimdi ise bu bir bavul parayı kimseye göstermeden eve sokmak gibi bir derdi vardır. Kelle İsmail, Sadık’ı arayarak bir plan yapar. Yemekler hazırlatıp, eğlence yapmaya karar verir. Seyfettin’i de eğlenceye davet eder.
    Kalk Gidelim 117.Bölüm
    S03E44 - Kalk Gidelim 117.Bölüm
    Gece uyku tutmayan Şakir, annesi Perihan’a bir şaka hazırlar. Bu şaka sonrasında dili tutulan Perihan’ı Dudu’nun da yardımıyla hastaneye kaldırmak zorunda kalır. Süt pazarlığı konusunda Sadık’ı görevlendiren Meryem, Ercan’ın hareketlerinden şüphelendiği için Ercan’ ı takibe alır. Ercan ince ince dokuduğu planında sona gelmiştir. Ercan’da İsmail tarafından oyuna getirilmiştir. Üstelik o kadar zor durumdadır ki çareyi ancak kaçıp kurtulmakta bulur.
    Kalk Gidelim 118.Bölüm
    S03E45 - Kalk Gidelim 118.Bölüm
    İstanbul’da dönen Nurcan, ev ahalisine ve Mustafa Ali’ye sürprizlerle gelmiştir. Nurcan, Mustafa Ali’ye öyle bir hediye getirmiştir ki bu hediye olayları daha da komik hale getirir. Mustafa Ali’nin geliştirdiği ve köy yararına olacak bir proje Kelle İsmail’in çok hoşuna gider. İsmail he zamanki gibi coşar ve Dalgillerin her ferdini kendi evine ziyafete davet eder.
    Kalk Gidelim 119.Bölüm
    S03E46 - Kalk Gidelim 119.Bölüm
    Seyfettin ve Samim, Kelle İsmail’in kendilerini yemeğe alıp evi boşalttığını ve gömüyü tarladan çıkardığını düşünürler. Mustafa Ali ise buna ihtimal vermez. Jandarma yaptığı tetkiklerde somut bir bulguya rastlamasa da Kelle İsmail konu ile ilgili tek zanlıdır ve sorgulanacaktır.
    Kalk Gidelim 120.Bölüm
    S03E47 - Kalk Gidelim 120.Bölüm
    Mustafa Ali sabahın ilk ışıklarında eve döner. Ancak eve geldiğinde çok büyük bir olayla karşılaşır. Herkesin uyuduğu saatlerde ev soyulmuştur. Her yer bomboştur. Mustafa Ali ortalığı ayağa kaldırır. Bu olay sonunda evde komik anlar yaşanır.
    Kalk Gidelim 121.Bölüm
    S03E48 - Kalk Gidelim 121.Bölüm
    Hamilelik testi için heyecanlanan ve gün sayan Badegül ve Halim, mutlu sona ulaşmak için ilk girişimlerini yaparlar. Seyfettin ve Nurcan, Ercan’ın Meryem’den kaçış hikayesini öğrenince İsmail’in herkesi dolandırdığı kanaatine varır. Durum Meryem’e anlatılır. Meryem pişman olur ancak şimdi gurur yapma zamanı Ercan’ dadır. Ercan’ın kurguladığı usta oyun İsmail’i ciddi şekilde zan altında bırakmıştır.
    Kalk Gidelim 122.Bölüm
    S03E49 - Kalk Gidelim 122.Bölüm
    İsmail’in düzenbaz olduğuna inanan Seyfettin tarlasını kazanın İsmail olduğuna kesin kanaat getirmiştir. Ancak İsmail’ in Seyfettin ve Mustafa Ali’ ye gösterdiği video kaydı Ercan’ı bitirecek niteliktedir. Video kaydında ne vardır?
    Kalk Gidelim 123.Bölüm
    S03E50 - Kalk Gidelim 123.Bölüm
    Nurcan, Tatlıcı dükkanını Duru’nun yeni ofisi olarak tadilata alır. Artık Meryem süt ürünlerinin karşısındaki tatlıcı Dükkanı Boncuk Tarım ofisi olacaktır. O sabah Dalgiller’ in evinde büyük bir hengame yaşanır. Sabahın erken saatlerinde odasından çıkan Seyfettin üst verandada bir küp altına takılır.
    Kalk Gidelim 124.Bölüm
    S03E51 - Kalk Gidelim 124.Bölüm
    Duru, Badegül ve Dudu’da evlilik yıldönümü telaşı vardır. Badegül’ün Halim’ den isteği bellidir. Duru, Veli Ankara’ da olduğu için bu yılı pas geçeceğini düşünür. Dudu ise Şakir’in destansı bir evlilik yıldönümü hazırlığında olduğunu bilir. Şakir ve Dudu birbirlerine gizli “süprayzlar” hazırlarken işin dozunu kaçırırlar.
    Kalk Gidelim 125.Bölüm
    S03E52 - Kalk Gidelim 125.Bölüm
    Perihan’a kargo ile gelen paket Dudu’nun merakını uyandırır. Perihan kargo ile gelen küçük paketin içinde ne olduğunu çocuklarından saklar. Uzun zamandır Nurcan’ın formunu kıskanan Perihan internetten zayıflama hapı almıştır. Bu konuyu Sevda’ ya açınca Sevda da aynı hapı kullanmak ister. Günde 3 tane alınacak hapı Sevda aynı anda içince kısa bir süre sonra unutkanlık başlar. Durum böyle olunca da Perihan’a uzun zamandır musallat olan unutkanlığın da sebebi anlaşılır.
    Kalk Gidelim 126.Bölüm
    S03E53 - Kalk Gidelim 126.Bölüm
    Meryem, yoğurthanede yoğurtların kaya gibi mayalanmasından sonra Ercan’a iyice güvenir. Ercan sayesinde işlerin düzeldiğini, Ercan’ın uğurlu geldiğini düşünse de Sadık, Ercan’ın hareketlerinden şüphelenmeye başlar.
    Kalk Gidelim 127.Bölüm
    S03E54 - Kalk Gidelim 127.Bölüm
    Hastaneye giden Sevda’ya daha önce hastaneye giden Perihan’la aynı teşhis konulmuştur ama unutkanlığın sebebi bulunamamıştır. Seyfettin, Sevda ile Perihan’ın bir şeyler karıştırdıklarından artık kesinlik olarak emindir. Konuyu bulmak için Perihan’ın yanına giderler ancak eve vardıklarında bir felaketle karşılaşırlar.
    Kalk Gidelim 128.Bölüm
    S03E55 - Kalk Gidelim 128.Bölüm
    Kelle İsmail ahırı geri vermek niyetinde olmadığını, işi karlı buluğunu ve faaliyetlerine sütçülüğü de eklediğini söyler. Seyfettin buna ihtimal vermez ama İsmail, müşterilerini bile bulmuştur. Bu müşteriler Meryem ve Sadık’ tan başkası değildir. Duruma ikna olmayan Seyfettin, İsmail’ in Meryem’ le el sıkıştığını görünce buna inanır. Oysa İsmail o kadar usta bir ticaret erbabıdır ki Meryem’i de Seyfettin’ de aynı anda faka bastırmıştır.
    Kalk Gidelim 129.Bölüm
    S03E56 - Kalk Gidelim 129.Bölüm
    Dudu ve Şakir’ in gayreti sonucunda Sevda ve Perihan’daki unutkanlığın sebebi ortaya çıkar.Sevda ve Perihan’a “yuttukları haplar” hemen bıraktırılır. Perihan kısa zamanda kendine gelir. Ancak Sevda daha çok hap yutmuştur. Bunun için Sevda’daki değişim merakla beklenir.
    Kalk Gidelim 130.Bölüm
    S03E57 - Kalk Gidelim 130.Bölüm
    Duru’ nun hamile olduğunu öğrenen Nurcan, kendisini de hamile gibi zannetmeye başlar. Bu durum Yıldız’ın dikkatini çekince Yıldız, Nurcan’ı da hamile zanneder ve bütün köye yayar. Sadık, torunu ile çocuğu aynı anda olacağı için Mumu’ ya köy geleneğine göre meydanda davul zurna çaldırır.
    Kalk Gidelim 131.Bölüm
    S03E58 - Kalk Gidelim 131.Bölüm
    Hastaneye yatan Dudu normal doğum için hazırlanmaktadır. Bu arada Perihan ‘ın bir planı vardır. Bebeğin ismini o koyacaktır. Perihan, Şakir’i bebeğin ismi konusunda ikna eder. Dudu doğumu beklerken, Şakir annesinden aldığı taktikle gerekli hazırlıkları yapmaya başlar.
    Kalk Gidelim 132.Bölüm
    S03E59 - Kalk Gidelim 132.Bölüm
    Seyfettin, Mustafa Ali ile beraber şirkete gider. Kelle İsmail mermer yatağı olan araziyi 1.5 milyon TL’ ye satışa çıkarmıştır. Bir çıkar yol arayan ikilinin imdadına Mr. Adam’ in temsilciliğini yaptığı uluslararası şirket yetişmiştir. Çeşitli mankenlere giydirdikleri kıyafetleri göstererek Seyfettin’ e reklamlarında oynaması karşılığında 1.5 milyon TL teklif ederler. Bu teklif ilk önce Seyfettin’e ters gelir Ancak köyü kurtarmak için başka çaresi de yoktur.
    Kalk Gidelim 133.Bölüm
    S03E60 - Kalk Gidelim 133.Bölüm
    Şakir’ i kaçıran çapkın adam Yılanlı dağına doğru yola çıkmışken Halim, Samim, Sadık ve İnsaf durumu Efe’den haber alırlar. Hemen Şakir’ i kurtarmak için yola çıkarlar. Şakir Yılanlı dağına kaldırıldığında Kendisini kaçıran adamla ilgili olarak çok büyük bir sürpriz ortaya çıkar. Şakir bu durumdan nasıl kurtulacaktır?
    Kalk Gidelim 134.Bölüm
    S03E61 - Kalk Gidelim 134.Bölüm
    İkinci reklam için iç çamaşırı giymek zorunda olduğunu anlayan Seyfettin büyük bir belanın ortasına düşmüştür. Üstelik büyük bir gizlilik içinde yürüttüğü reklam çekimleri tarafından öğrenilmiştir. Seyfettin asla böyle bir reklamda oynamak istememektedir. Ancak karşı taraf oynamazsa sözleşme tazminatı olarak verdiklerinin üç katını istemektedir.
    Kalk Gidelim 135.Bölüm Final
    S03E62 - Kalk Gidelim 135.Bölüm Final
    Yılbaşı gecesi gelip çatmıştır. Sanatçılar hazırlanırken Badegül ve Nurcan bir şarkı söyler ardından Göksel sahneye çıkar. O bitince sahne değişirken Kelle İsmail gaza gelir çıkar bir şarkı da o söyler. Ardından Kubat sahneye çıkar. Sahne değişirken Sadık’ sız olmaz derler. Sadık da bir şarkı söyler. En son Gülşen çıkar. Konserinin son parçasından önce Dal, Sırfbaş, Kütük ve Zeytin ailelerini sahneye alır.

    Hayran tepkileri

    Back to Top