Hesabım
    Siyah Beyaz Aşk
    1. Sezon
    Puanım :
    Siyah Beyaz Aşk
    Üyeler
    3,3 5 oy

    Sezon bilgisi:

    32 Bölüm
    orijinal kanal: Kanal D
    147 Fotoğraf | 31 Video
    İbrahim Çelikkol
    İbrahim Çelikkol
    Rolü : Ferhat
    Muhammet Uzuner
    Muhammet Uzuner
    Rolü : Namık
    Arzu Gamze Kılınç
    Arzu Gamze Kılınç
    Rolü : Yeter
    Ece Dizdar
    Ece Dizdar
    Rolü : İdil
    Siyah Beyaz Aşk 32.Bölüm Fragmanı 1:08
    Siyah Beyaz Aşk 32.Bölüm Fragmanı
    824 gösterim
    Siyah Beyaz Aşk 31.Bölüm Fragmanı 1:09
    Siyah Beyaz Aşk 31.Bölüm Fragmanı
    436 gösterim
    Siyah Beyaz Aşk 30.Bölüm Fragmanı 1:01
    Siyah Beyaz Aşk 30.Bölüm Fragmanı
    227 gösterim
    • Fotoğraf Siyah Beyaz Aşk
    • Fotoğraf Siyah Beyaz Aşk
    • Fotoğraf Siyah Beyaz Aşk
    • Fotoğraf Siyah Beyaz Aşk
    • Fotoğraf Siyah Beyaz Aşk
    • Fotoğraf Siyah Beyaz Aşk
    • Fotoğraf Siyah Beyaz Aşk
    • Fotoğraf Siyah Beyaz Aşk
    • Fotoğraf Siyah Beyaz Aşk
    1. sezon bölümleri
    Siyah Beyaz Aşk 1.Bölüm
    S01E01 - Siyah Beyaz Aşk 1.Bölüm
    Ferhat babası kadar sevdiği Namık’ın bilgisayarının çalındığını öğrenir. Bilgisayarın içindeki belgelerin ortaya çıkması Namık’ın yıllardır hazırlandığı belediye başkanlığı seçimlerini kaybetmesi ve hapse girmesi demektir. Genel cerrah olan Aslı, bir doktor arkadaşına yardım amacıyla onun yerine göreve gider ve kendini Ferhatların çiftliğinde bulur. Vurulmuş adamı ameliyat etmek zorundadır. Kanunsuz bir olaya karışmak istemeyen Aslı, Ferhat’ın oyununa gelip ameliyatı yapar.
    Siyah Beyaz Aşk 2.Bölüm
    S01E02 - Siyah Beyaz Aşk 2.Bölüm
    Kardeşinin kaybolduğunu öğrenen Cem, dayısı Namık’ın kirli işlerini açığa çıkarmaya çalışan savcı Yiğit’le birlik olup Aslı’yı aramak için kolları sıvar. Ancak farkında bile olmadıkları bazı engellerle karşılaşmak zorunda kalırlar. Her şeye rağmen kardeşinin izini bulan Cem, onu bulup Ferhat’ın elinden alabilecek midir?
    Siyah Beyaz Aşk 3.Bölüm
    S01E03 - Siyah Beyaz Aşk 3.Bölüm
    Yiğit’le karşılaşmaları başta Yeter ve Namık olmak üzere ailedeki herkesi etkiler. Yeter, çok özlediği oğluna yaklaşmak ister ancak Namık buna kesinlikle karşıdır. Cüneyt ise kendisinden habersiz bilgisayarın peşine düşen Ferhat’la karşı karşıya kalacak ve hayatıyla ilgili zor bir seçim yapmak zorunda kalacaktır.
    Siyah Beyaz Aşk 4.Bölüm
    S01E04 - Siyah Beyaz Aşk 4.Bölüm
    Aslı, asla yapmam dediği şeyi yapmış ve bir insana zarar vermiştir. Aslı başına geleceklerden endişelenirken, Ferhat onu ailesinin yaşadığı malikaneye götürür. Aslı onları tanıdıkça, bu ailenin sırları içinde yaşamak zorunda bırakılmanın, kendisi için aslında nasıl büyük bir ceza olduğunu daha iyi anlayacaktır.
    Siyah Beyaz Aşk 5.Bölüm
    S01E05 - Siyah Beyaz Aşk 5.Bölüm
    Ferhat bir yandan kardeşi Yiğit'i Namık'tan korumak için elinden geleni yaparken bir yandan da Aslı'nın kendisinden gizli bir şeyler çevirdiğinden şüphelenir ve onu iyice göz hapsine alır. Acaba Aslı Ferhat'a yakalanmadan planlarını gerçekleştirebilecek midir?
    Siyah Beyaz Aşk 6.Bölüm
    S01E06 - Siyah Beyaz Aşk 6.Bölüm
    Geçmişten, tüm öfkesiyle gelen gizemli düşman kim? Düşmanın ilk hedefi Aslı… Peki neden? Aslı ve Ferhat; kendileri kabul etmese de aşk girdabına çekilmiş durumdalar ve aşklarını ateşle sınamak zorunda kalırlar.
    Siyah Beyaz Aşk 7.Bölüm
    S01E07 - Siyah Beyaz Aşk 7.Bölüm
    Safiye’yi öldürdüğünü düşünen Gülsüm kaçarken Şahin’in eline düşer. Ameliyattan yeni kalkmış olan Ferhat ise kardeşini kurtarmak için yola çıktığında yanında Aslı vardır. Gülsüm’ün yem olduğu, Şahin’in asıl hedefinin kendileri olduğunu anlarlar.
    Siyah Beyaz Aşk 8.Bölüm
    S01E08 - Siyah Beyaz Aşk 8.Bölüm
    Gülsüm’ü kurtarmak için beraber hareket eden Aslı ve Ferhat, birbirlerini tanıma yolunda bir adım daha atarlar. Üst üste yaşanan gerilimden yorulan Aslı, tüm dengeleri değiştirecek bir hamle yapar ve savcı Yiğit’e her şeyi anlatmaya karar verir.
    Siyah Beyaz Aşk 9.Bölüm
    S01E09 - Siyah Beyaz Aşk 9.Bölüm
    Namık, Şahin’i durdurduğunu söylediğine göre bunu yapan kim? Namık mı yoksa Namık’ın hamlesini görmezden gelen Şahin mi? Şahin, Ferhat’ı yanına çağırır. Şahin, Ferhat’ın hayatındaki tüm yalanları anlatacaktır.
    Siyah Beyaz Aşk 10.Bölüm
    S01E10 - Siyah Beyaz Aşk 10.Bölüm
    Bebeğin Gülsüm ve Cüneyt’in olduğunu öğrenen Abidin, Safiye ile yüzleşir. Kaderinin Abidin’in ellerinde olduğundan habersiz olan Gülsüm bebeğine kavuşabilecek mi?
    Siyah Beyaz Aşk 11.Bölüm
    S01E11 - Siyah Beyaz Aşk 11.Bölüm
    Ebru bir taraftan ailenin içine sızmanın yolunu bulurken bir taraftan da Cem ile evlilik kararı almışlardır. Aslı, Ebru ve Cem’in ani evlilik kararı karşısında tavrı ne olacak? Namık, Aslı’nın geçmişindeki kirli dosyaları bulup çıkarırken Ferhat, Aslı’yı korumak için onu özgür bırakır. Sonunda özgürlüğüne kavuşan Aslı, Ferhat’a arkasını dönüp gidebilecek mi?
    Siyah Beyaz Aşk 12.Bölüm
    S01E12 - Siyah Beyaz Aşk 12.Bölüm
    Namık, Aslı’yı ortadan kaldırmaya kararlıdır. Cüneyt ise kurduğu hain planla sadece Aslı’dan değil Ferhat’tan da kurtulmaya çalışmaktadır. Yılmaz tarafından kaçırılan Aslı ölümle burun buruna gelir ancak Ferhat’ın onu kurtaracağına emindir
    Siyah Beyaz Aşk 13.Bölüm
    S01E13 - Siyah Beyaz Aşk 13.Bölüm
    Ferhat, Ebru’nun kim olduğunu çözdü ama hapiste… Aslı’yı Ebru’nun elinden kim kurtaracak? Ferhat, Yiğit’i kurtarmak için uğraşırken, içerde yeni edindiği dostu Azad ise ona sürpriz bir son hazırlıyor.
    Siyah Beyaz Aşk 14.Bölüm
    S01E14 - Siyah Beyaz Aşk 14.Bölüm
    İdil ve Namık’ın düğün hazırlıkları yapılırken Namık, Yeter’in evden ayrılmasına karar verir. Bunca yıllık evinden kovulan Yeter, bunu Namık’ın yanına bırakmamaya kararlıdır ancak Namık’a karşı öfke dolu olan sadece Yeter değildir. Düğün gecesi hangi düşmanı Namık’ın karşısına çıkacaktır?
    Siyah Beyaz Aşk 15.Bölüm
    S01E15 - Siyah Beyaz Aşk 15.Bölüm
    Necdet bebeğin, Gülsüm’ün olduğu ortaya çıkınca Gülsüm kendini öldürmeye kalkar. Gülsüm’ü son anda kurtaran Abidin, onu Ferhat’ın gazabından koruyabilecek mi?
    Siyah Beyaz Aşk 16.Bölüm
    S01E16 - Siyah Beyaz Aşk 16.Bölüm
    Abidin, Gülsüm’le evlenmeye karar verir. Necdet bebeği ve Gülsüm’ü korumak için Ferhat’ı ve tüm ailesini karşısına almaya hazır olan Abidin bunu sadece onları korumak için mi yapıyor? Ferhat, namlunun ucundaki Abidin’in kardeşiyle evlenmesine izin verecek mi?
    Siyah Beyaz Aşk 17.Bölüm
    S01E17 - Siyah Beyaz Aşk 17.Bölüm
    Aslı ve Ferhat herkesten ve her şeyden uzak romantik bir gece geçirirken, yanı başlarında Cüneyt’in onlar için hazırladığı kötü sürprizden haberleri yoktur. Güzel ve Çirkin’in birbirine kavuştuğu bu gece hangi sürprizlere gebe?
    Siyah Beyaz Aşk 18.Bölüm
    S01E18 - Siyah Beyaz Aşk 18.Bölüm
    Cüneyt, Aslı’yı öldürmeden pes etmeye niyetli değildir. Aslı’yı ve Özgür’ü kaçıran Cüneyt kurduğu planla Namık’a yaranmaya çalışırken, Namık bu durumdan nasıl faydalanacak? Oğlu için gururunu ayaklar altına alıp Namık’ın kapısını çalan Yiğit’in en büyük desteği Ferhat olur.
    Siyah Beyaz Aşk 19.Bölüm
    S01E19 - Siyah Beyaz Aşk 19.Bölüm
    Yeter, Namık’ı vurduğu gerekçesiyle tutuklanır. Yiğit, ‘’Yeter Hanım’’ dediği annesini sorgularken hiç ummadığı bir gerçekle yüz yüze kalır. Bu gerçek karşısında Yiğit ne yapacak?
    Siyah Beyaz Aşk 20.Bölüm
    S01E20 - Siyah Beyaz Aşk 20.Bölüm
    Ferhat, Abidin’le omuz omuza ailesine kimin saldırdığını bulmaya çalışırken, esas düşman yanları başındadır. Abisinin katilinin Cüneyt olduğunu anlayan Aslı onunla karşı karşıya kalınca ne yapacak?
    Siyah Beyaz Aşk 21.Bölüm
    S01E21 - Siyah Beyaz Aşk 21.Bölüm
    Aslı, Ferhat’tan uzak durmak isterken Ferhat aşkının peşini bırakmamaya kararlı. Her yerde Aslı’yı arayan Ferhat onu bulduğunda Aslı çoktan kararını vermiştir.
    Siyah Beyaz Aşk 22.Bölüm
    S01E22 - Siyah Beyaz Aşk 22.Bölüm
    Azad hesabına köstebekliğe soyunan Cüneyt eve girebilmek için Gülsüm’ü kullanırken, Gülsüm vicdan azabıyla baş başa. Sevdiklerine ihanet etmek zorunda kalan Gülsüm’ün sırrı açığa çıkacak mı? Emirhanların kapısını çalan misafir ise herkesi şok eder. En çok da Aslı için büyük sürpriz olacaktır.
    Siyah Beyaz Aşk 23.Bölüm
    S01E23 - Siyah Beyaz Aşk 23.Bölüm
    Ferhat’tan ayrılmayı kafasına koyan Aslı içinden onu sevdiğini haykırsa da geri adım atmaz, aldırmaktan vazgeçtiği bebeğini de tek başına büyütmeye kararlıdır. Aslı tüm bu kararların arkasında durabilecek mi? Ferhat gerçeği çok geç olmadan öğrenebilecek mi?
    Siyah Beyaz Aşk 24.Bölüm
    S01E24 - Siyah Beyaz Aşk 24.Bölüm
    Baba olacağını öğrenen Ferhat yaşadığı dünyanın buna uygun olmadığını düşünürken, Yiğit onun yanında. Bebeğinin kalp atışını duyan Ferhat karanlık dünyasından çıkmak isterken Yiğit, Ferhat yüzünden karanlığa mı gömülecek?
    Siyah Beyaz Aşk 25.Bölüm
    S01E25 - Siyah Beyaz Aşk 25.Bölüm
    Namık ve Azad’ın yüzleşmesi yeni bir ortaklığın habercisidir, Cüneyt’in alacağı bir karar Namık’ı ters köşeye yatıracaktır. Cüneyt planını ustalıkla uygularken, sebep olacağı olayların henüz farkında değildir. Teyzesi Aslı’nın hayatını karartmaya kararlı olan Jülide, adım adım hedefe ilerlemektedir. Ferhat’la ilgili bir gerçeğe ulaşır ki, değil Aslı’nın kaderi, konaktaki herkesin kaderinin yeniden yazılması an meselesidir.
    Siyah Beyaz Aşk 26.Bölüm
    S01E26 - Siyah Beyaz Aşk 26.Bölüm
    Eve geri dönen Cüneyt, Özge’yi kullanarak evde kalmayı amaçlar. Ancak Ferhat’ın bu konuda başka bir çözüm yolu olacaktır. Ferhat bir yandan da Cüneyt’e yardım eden köstebeğin peşindedir. Ferhat’ın bu yolda ulaşacağı kişi, onu şoke edecektir.
    Siyah Beyaz Aşk 27.Bölüm
    S01E27 - Siyah Beyaz Aşk 27.Bölüm
    Yiğit’in adımlarını uzaktan izleyen Namık, Yiğit’in gerçeklere ulaşmasına engel olmak adına elinden geleni yapar. Ancak bu uğurda aldığı bir karar kendisinin bile hesap edemeyeceği bir duruma neden olacaktır. Jülide ve İdil arasındaki gerginlik kimsenin tahmin edemeyeceği bir sonuç doğurur. Bu beklenmedik sonuca şahit olan sürpriz bir isim ise kurulacak yeni bir ittifakın habercisidir.
    Siyah Beyaz Aşk 28.Bölüm
    S01E28 - Siyah Beyaz Aşk 28.Bölüm
    Ferhat’ın, Yusuf’tan edinmek istediği bilgi tüm hayatını değiştirecek niteliktedir. Namık, Ferhat’ı Yusuf’tan uzak tutmak için elinden geleni yaparken, Ferhat giderek bu büyük sırra yaklaşır. Ancak bu yolda Ferhat’ın önüne hiç beklemediği bir engel çıkacaktır.
    Siyah Beyaz Aşk 29.Bölüm
    S01E29 - Siyah Beyaz Aşk 29.Bölüm
    Düğünde yaşanan şok edici olay, Yiğit’in eline Namık Emirhan’ı hapse attıracak çok önemli bir kozu vermiş olacaktır. Yiğit, hedefine doğru ilerlerken atacağı adımlar Ferhat’ı da hayatının en önemli sırrı ile yüzleşmenin eşiğine kadar getirecektir.
    Siyah Beyaz Aşk 30.Bölüm
    S01E30 - Siyah Beyaz Aşk 30.Bölüm
    Namık polislerin elinden kaçmayı başardıktan sonra kaçak hayatı yaşamaya başlar. Ferhat, her yerde kendisini ararken, Namık da Ferhat’tan kolay kolay vazgeçmeyeceğini gösterecektir. Namık’ın Ferhat’ı tekrar kendi tarafına çekebilmek için tercih ettiği yol ne olacaktır?
    Siyah Beyaz Aşk 31.Bölüm
    S01E31 - Siyah Beyaz Aşk 31.Bölüm
    İdil’in ortadan kaybolmasının polisler tarafından araştırılması Jülide’yi tedirgin eder. Cüneyt ile birlikte yeni bir başlangıç yapmanın planlarını kurarlar. Ancak bu yeni başlangıçtan önce Jülide’nin Aslı ile göreceği bir hesabı vardır. Jülide’nin intikam için gidebileceği son nokta neresidir?
    Siyah Beyaz Aşk 32.Bölüm Final
    S01E32 - Siyah Beyaz Aşk 32.Bölüm Final
    Ferhat, Aslı’yı Jülide’nin kurduğu tuzaktan kurtarır ve hastaneye yetiştirir. Ancak, Aslı ve bebeğin durumu kritiktir. Ferhat’ın gergin bekleyişi Aslı’ya olan aşkının büyüklüğünü anlaması için bir fırsat yaratırken, bu süreç gelecek ile ilgili yeni planlar kurmasını da sağlayacaktır. Ferhat her şeye sıfırdan başlayıp aşklarında yarım kalan ne varsa tamamlamaya karar verir. Ancak, kapattığını düşündüğü meseleler Ferhat’ın peşini kolay bırakmayacaktır.

    Hayran tepkileri

    Back to Top