Hesabım
    Sen Anlat Karadeniz
    2. Sezon
    Puanım :
    Sen Anlat Karadeniz

    Sezon bilgisi:

    32 Bölüm
    orijinal kanal: Atv
    222 Fotoğraf | 32 Video
    Ulaş Tuna Astepe
    Ulaş Tuna Astepe
    İrem Helvacıoğlu
    İrem Helvacıoğlu
    Mehmet Ali Nuroğlu
    Mehmet Ali Nuroğlu
    Sinan Tuzcu
    Sinan Tuzcu
    Sen Anlat Karadeniz 53.Bölüm Fragmanı 0:40
    Sen Anlat Karadeniz 53.Bölüm Fragmanı
    108 gösterim
    Sen Anlat Karadeniz 52.Bölüm Fragmanı 0:36
    Sen Anlat Karadeniz 52.Bölüm Fragmanı
    40 gösterim
    Sen Anlat Karadeniz 51.Bölüm Fragmanı 0:30
    Sen Anlat Karadeniz 51.Bölüm Fragmanı
    59 gösterim
    • Fotoğraf Sen Anlat Karadeniz
    • Fotoğraf Sen Anlat Karadeniz
    • Fotoğraf Sen Anlat Karadeniz
    • Fotoğraf Sen Anlat Karadeniz
    • Fotoğraf Sen Anlat Karadeniz
    • Fotoğraf Sen Anlat Karadeniz
    • Fotoğraf Sen Anlat Karadeniz
    • Fotoğraf Sen Anlat Karadeniz
    • Fotoğraf Sen Anlat Karadeniz
    2. sezon bölümleri
    Sen Anlat Karadeniz 22.Bölüm
    S02E01 - Sen Anlat Karadeniz 22.Bölüm
    Tahir suyun altında yaşam savaşı verirken Nefes ise Vedat'la karşı karşıya kalır. Gözünü karartan Nefes, Tahir olmadan yaşamaktansa ölümü mü tercih edecek? Ceylan'ın kızı olduğunu öğrenen Nefes anneliğini sorgulamaktadır yoksa bu da Vedat'ın bir oyunu mudur?
    Sen Anlat Karadeniz 23.Bölüm
    S02E02 - Sen Anlat Karadeniz 23.Bölüm
    Nefes özgürlüğünün tadını çıkarırken Dağdevirenler için durum farklıdır. Murat’a olan aşkı nedeniyle ev hapsinde tutulan Nazar, Vedat’ın yaşadığını Murat’a söylemek isterken sevdiğinin başına nasıl bir bela açacak?
    Sen Anlat Karadeniz 24.Bölüm
    S02E03 - Sen Anlat Karadeniz 24.Bölüm
    Tahir'in öldüğünü düşünen Nefes gözünü karartıp tetiği çekerken kendi sonunu da mı hazırlıyor? Vedat tüm suçlarından aklanıp Kalelilerin karşısına çıkıyor. Ailesini koruyamadığı için kendisine kızan Mustafa, Vedat'ın cezasını kesmeye kararlı. Tahir, Mustafa'yı durdurabilecek mi?
    Sen Anlat Karadeniz 25.Bölüm
    S02E04 - Sen Anlat Karadeniz 25.Bölüm
    Tahir, Mustafa’nın katil olmasına engel olurken kendi öfkesine hakim olamaz. Vedat’la hesaplaşmasını tamamlamaya karar veren Tahir çizgiyi aşar. Nefsine yenilen Tahir için merhametsizliğinin geri dönüşü olacak mı?
    Sen Anlat Karadeniz 26.Bölüm
    S02E05 - Sen Anlat Karadeniz 26.Bölüm
    Vedat’ın kurşunu Tahir’in merhametsizliğinin bedeli olurken, Nefes can çekişiyor. Vedat demir parmaklıklar ardında duvarlara, Tahir Karadeniz’e Nefes diye ağlıyor. Nefes Tahir’in yakarışlarını duyup sevdiğine tekrar yol olacak mı?
    Sen Anlat Karadeniz 27.Bölüm
    S02E06 - Sen Anlat Karadeniz 27.Bölüm
    Yiğit'i geri getireceğine söz veren Tahir, Nefes'in ardından şimdi de Yiğit'i kaybetme tehlikesiyle karşı karşıyadır. Tahir dört bir yanda çaresizce Yiğit'i ararken, Yiğit kimin eline düştü?
    Sen Anlat Karadeniz 28.Bölüm
    S02E07 - Sen Anlat Karadeniz 28.Bölüm
    Yiğit’i kaybeden Nefes umudunu yitirmek üzereyken elinden Tahir tutar. Nefes’e kim olduğunu hatırlatan Tahir, karısını tekrar ayağa kaldırabilecek mi? Oğlum dediği Yiğit’i Vedat’ın elinden kurtarabilecek mi?
    Sen Anlat Karadeniz 29.Bölüm
    S02E08 - Sen Anlat Karadeniz 29.Bölüm
    Yiğit’i kurtaran Tahir baba olma sevincini yaşıyor. Ne pahasına olursa olsun Yiğit’i geri vermemeye kararlı olan Tahir, bunun için her şeyi yapmaya hazır. Tahir gözünü karartmış olacakları beklerken, Vedat’ın harekete geçmesine kim engel olacak?
    Sen Anlat Karadeniz 30.Bölüm
    S02E09 - Sen Anlat Karadeniz 30.Bölüm
    Vedat'ın, arkasından iş çevirdiğini öğrenen Fikret büyük bir sürpriz hazırlıyor. Vedat'ın planına karşı Tahir'in de bir planı vardır.
    Sen Anlat Karadeniz 31.Bölüm
    S02E10 - Sen Anlat Karadeniz 31.Bölüm
    Tahir Nefes'e yaşayamadığı mutlulukları yaşatmaya kararlıdır. Düğün hazırlıkları başlarken Nefes'in de Tahir'e bir sürprizi var. Fatih, Berrak'ın aşkıyla yanıp tutuşurken Murat kardeşinin yanındadır. Berrak'a açılması için Fatih'e yardım eden Murat, Nazar'a da derman olabilecek mi?
    Sen Anlat Karadeniz 32.Bölüm
    S02E11 - Sen Anlat Karadeniz 32.Bölüm
    Fatih’in vurulması Saniye için bardağı taşıran son damla olur. Saniye tarafından evden kovulan Nefes duyduklarını sineye çekecek mi? Yoksa Nefes için gördüğü güzel düşten uyanma zamanı mı geldi?
    Sen Anlat Karadeniz 33.Bölüm
    S02E12 - Sen Anlat Karadeniz 33.Bölüm
    Nazar, ailesini tercih edip Murat’a sırt çevirirken Murat ısrarcıdır. Körkütük sarhoş halde Nazar’ın kapısına dayanan Murat’a Nazar ne cevap verecek? Tahir’den ayrı kalmaya dayanamayan Yiğit yataklara düşer. Tahir ve Nefes, Yiğit için seferber olurken Vedat ayrılık haberini almıştır. Nefes oğlu için çırpınırken, Vedat bu ayrılıktan nasıl faydalanacak?
    Sen Anlat Karadeniz 34.Bölüm
    S02E13 - Sen Anlat Karadeniz 34.Bölüm
    Vedat, Nefes'in çaresizliğini yüzüne vurur. Gerçeklerle yüzleşen Nefes için yeni bir savaş başlar. Nefes'in ayakta kalma savaşında Tahir hangi safta yer alacak? Nefes'ten uzak kalamayan Tahir'i ve ayrılığa anlama veremeyen Yiğit'i zor günler bekler.
    Sen Anlat Karadeniz 35.Bölüm
    S02E14 - Sen Anlat Karadeniz 35.Bölüm
    Kadınlar Vedat'ı kaçırırlar. Zafer naraları atarken karşılarına polis çıkması her şeyi değiştirir. Kadınlar bu işten nasıl sıyrılacaklar? Nefes Lezzetler'in kurulduğunu öğrenen Saniye, oğullarının karşısına dikilir. Analarıyla yüzleşen Tahir, Murat ve Fatih için Kaleli Konağı'nın kapıları kapanır. Vedat'ı öldürmeye karar veren Mercan herkesten gizli harekete geçer. Boynundaki ilmekle Vedat, şimdi Mercan'ın konumuna düşer.
    Sen Anlat Karadeniz 36.Bölüm
    S02E15 - Sen Anlat Karadeniz 36.Bölüm
    Vedat’ın elinde delil olmadığını düşünen kadınlar yıkılmayıp tüm güçleriyle işe sarılırken, Vedat harekete geçer. Kadınlar polisleri kapıda görünce ne yapacak? Tutuklu yargılanmalarına karar verilen Asiye, Nefes, Mercan, Nazar ve Berrak hapishaneye sevk edilirken hepsi kendini suçluyor. Bu savaşı gerçekten Vedat mı kazandı, yoksa her şey yeni mi başlıyor?
    Sen Anlat Karadeniz 37.Bölüm
    S02E16 - Sen Anlat Karadeniz 37.Bölüm
    Nefes’i hapse gönderen Vedat, Yiğit’i kaçırır. Tahir, Yiğit’i kurtarmak için harekete geçerken Saniye ölümle burun burunadır. Herkes Vedat’ı ararken Vedat Fikret’in elindedir. Vedat’la hesaplaşma günü gelen Fikret, Vedat’a hayatını değiştirecek bir gerçeği açıklar. Fikret’in sırrı ne?
    Sen Anlat Karadeniz 38.Bölüm
    S02E17 - Sen Anlat Karadeniz 38.Bölüm
    Asiye’nin aniden sıklaşan sancıları hapishanedeki isyan sesleri tarafından bastırılır. Nefes kolları sıvar, Asiye bebeğini sağlıkla kucağına alır. Yiğit’in savcıyla yaptığı konuşma sayesinde kadınlar serbest bırakılırken, tutsak haldeki Vedat, Fikret’ten yitip giden çocukluğunun hesabını sorar.
    Sen Anlat Karadeniz 39.Bölüm
    S02E18 - Sen Anlat Karadeniz 39.Bölüm
    Tahir Vedat’ı vurur ve tutuklanır. Vedat ölümle pençeleşirken, Tahir geride bıraktıklarını düşünmektedir. Şimdi sevdalarına sahip çıkma sırası Nefes’tedir. Vedat’tan kurtulamayacağını anlayan Nefes, ailesi için kendini feda eder ve kayıplara karışır. Nefes ve Yiğit artık dış dünyanın tehlikeleriyle karşı karşıyadır.
    Sen Anlat Karadeniz 40.Bölüm
    S02E19 - Sen Anlat Karadeniz 40.Bölüm
    Vedat uyanıp Nefes’in kaçtığını öğrenince serumları söker atar. Nefes’in peşinden gidecek gücü olmayan Vedat, Fikret’i ikna etmek için bu defa acımasız bir yöntem deneyecektir.
    Sen Anlat Karadeniz 41.Bölüm
    S02E20 - Sen Anlat Karadeniz 41.Bölüm
    Nefes, Tahir’in hapisten kaçtığını öğrenir. Sevdiği adamın ömür boyunca kaçak yaşamasını istemeyen Nefes bir seçim yapmak zorundadır. Tahir, Nefes ve Yiğit’i bulmayı başarır. Tahir birlikte yeni bir hayatın hayalini kurarken, Nefes sevdası için ayrılığa göğüs germeye razıdır.
    Sen Anlat Karadeniz 42.Bölüm
    S02E21 - Sen Anlat Karadeniz 42.Bölüm
    Nazar ve Murat’ın elleri Saniye ve Cemil karşısında kenetlenir. Sevdalarına söz geçiremeyen çift birbirine siper olurken, Cemil’in artık Nazar diye bir kızı yoktur. Tahir, Vedat’ın babasının Fikret olduğunu öğrenir; ancak şimdi kafasında Saniye’ye dair daha büyük bir soru işareti belirmiştir.
    Sen Anlat Karadeniz 43.Bölüm
    S02E22 - Sen Anlat Karadeniz 43.Bölüm
    Vedat, Nefes'i ve Yiğit'i kaçırır. Nefes'e eski günlerini yaşatmak isteyen Vedat, beklemediği bir direnişle karşılaşacaktır. Tahir'in babasının Deli Tahir olduğu haberi Kaleli Konak'a bomba gibi düşer.
    Sen Anlat Karadeniz 44.Bölüm
    S02E23 - Sen Anlat Karadeniz 44.Bölüm
    Tahir içinde büyüdüğü ailenin gerçek ailesi olmadığını öğrenir. Anne babasının katili Fikret’le yüzleşen Tahir için esas katil, bu günaha ortak olan Saniye’dir. Fikret, Tahir’i korumak için öz oğlu Vedat’ı öldürür. Vedat’ın mezarını kazan Tahir onunla birlikte tüm günahları da toprağa gömer.
    Sen Anlat Karadeniz 45.Bölüm
    S02E24 - Sen Anlat Karadeniz 45.Bölüm
    Vedat’ın öldüğünü öğrenen Nefes o yaşarken söyleyemediklerini Vedat’ın mezarında dile getirir. Geçmişi geride bırakmaya kararlı olan Nefes ve Tahir, artık tüm hesapları kapatıp yeni bir hayata başlamaya hazırdır.
    S02E25 -
    Sen Anlat Karadeniz 46.Bölüm
    S02E26 - Sen Anlat Karadeniz 46.Bölüm
    Murat, Nazar tarafından düğünde terk edilmiş olmanın şokundadır. İntiharı bile düşünen Murat’ı Tahir durdurur. Omuz omuza veren Kaleli erkekleri birbirlerine en büyük destektir.
    Sen Anlat Karadeniz 47.Bölüm
    S02E27 - Sen Anlat Karadeniz 47.Bölüm
    Nefes’in doğum yaptığı takdirde öleceğini öğrenen Tahir bunun Vedat’ın bir oyunu olup olmadığını araştırmaya başlar. Ancak durumdan habersiz olan Nefes farkına varmadan Tahir’in önüne engeller çıkarır.
    Sen Anlat Karadeniz 48.Bölüm
    S02E28 - Sen Anlat Karadeniz 48.Bölüm
    Nefes'in hamilelik maceraları başlar. Aşeren Nefes için tüm Kaleli erkekleri seferber olur. Gece yarısı greyfurt aramaya çıkan Kalelilerin sonu ise karakolda biter.
    Sen Anlat Karadeniz 49.Bölüm
    S02E29 - Sen Anlat Karadeniz 49.Bölüm
    Kaleliler iş dünyasındaki yeni rakiplerini fazla küçümseyince beklemedikleri bir sürprizle karşılaşırlar. Fatura Murat'a kesilirken, Murat'ın Mustafa'dan yediği dayak aileye sırtını dönmesine sebep olur.
    Sen Anlat Karadeniz 50.Bölüm
    S02E30 - Sen Anlat Karadeniz 50.Bölüm
    Vedat’ın gönderdiği videoyu izleyen Nefes ultrasona girer. Her şeyin yolunda olduğunu öğrenince derin bir nefes alırlar. Şimdi Nefes için vakit hamileliğin tadını çıkarma vaktidir.
    Sen Anlat Karadeniz 51.Bölüm
    S02E31 - Sen Anlat Karadeniz 51.Bölüm
    Mustafa batan gemiden sağ çıkmayı başarır; ancak tayfalar için aynı şey söz konusu değildir. Kaleliler telafisi olmayan kayıplarının yasını tutarken tüm aile birbirine daha da kenetlenir.
    Sen Anlat Karadeniz 52.Bölüm
    S02E32 - Sen Anlat Karadeniz 52.Bölüm
    Nefes, Melek ve Genco’yu bir arada görünce genç kızın hayatında ters giden bir şeyler olduğunu sezinler. Nefes, Melek’e neler olduğunu öğrenmek için harekete geçerken, Melek’in kaçışının bedelini Nilüfer öder.
    Sen Anlat Karadeniz 53.Bölüm
    S02E33 - Sen Anlat Karadeniz 53.Bölüm
    Yangından kurtulmayı başaran Genco, Melek’i susturmakla kalmayıp Kalelilerden intikam almak için kolları sıvar. Kalleşçe bir plan yapıp, Nefes’in radyodaki konuşmasını sürpriz bir silaha çeviren Genco, Kalelilerin itibarını iki paralık etmek için uğraşacaktır.

    Hayran tepkileri

    Back to Top