Hesabım
    8. Gün
    1. Sezon
    8. Gün

    Sezon bilgisi:

    6 Bölüm
    orijinal kanal: Atv
    39 Fotoğraf | 6 Video
    Burcu Biricik
    Burcu Biricik
    Musa Uzunlar
    Musa Uzunlar
    Buğra Gülsoy
    Buğra Gülsoy
    Ceyda Düvenci
    Ceyda Düvenci
    8.Gün 6.Bölüm Fragmanı 0:45
    8.Gün 6.Bölüm Fragmanı
    191 gösterim
    8.Gün 5.Bölüm Fragmanı 0:46
    8.Gün 5.Bölüm Fragmanı
    45 gösterim
    8.Gün 4.Bölüm Fragmanı 0:56
    8.Gün 4.Bölüm Fragmanı
    72 gösterim
    • Fotoğraf 8. Gün
    • Fotoğraf 8. Gün
    • Fotoğraf 8. Gün
    • Fotoğraf 8. Gün
    • Fotoğraf 8. Gün
    • Fotoğraf 8. Gün
    • Fotoğraf 8. Gün
    • Fotoğraf 8. Gün
    • Fotoğraf 8. Gün
    1. sezon bölümleri
    8.Gün 1.Bölüm
    S01E01 - 8.Gün 1.Bölüm
    Bahar, eşi Ahmet’le çok mutlu bir hayat sürerken annesi Şehnaz’ın ani ölüm haberiyle perişan olur. Başarılı bir yazılım mühendisi olan Şehnaz ölmeden önce, ülke güvenliği için bir devrim niteliği taşıyan milli jet yazılımını tamamlamış ve bu sayede çalıştığı şirketin gözbebeği olmuştur. Şehnaz, yazılım aktif hale getirilecekken büyük bir sorunla karşılaşır; sisteme sızılmıştır
    8.Gün 2.Bölüm
    S01E02 - 8.Gün 2.Bölüm
    Aziz'in karanlık yüzünü gören Şehnaz, tutulduğu yerden kurtulmanın yollarını arar. Hayati'nin babası olduğu gerçeğini asla kabullenmeyen Bahar, ölen annesinin adını temize çıkarmak için kolları sıvar; öncelikle Selçuk'un izini sürecektir.
    8.Gün 3.Bölüm
    S01E03 - 8.Gün 3.Bölüm
    Selçuk, Bahar’a ulaşır. Annesinin adını Selçuk’la işbirliği yaparak temize çıkarmayı umut eden Bahar büyük bir hayal kırıklığı yaşar. Selçuk program karşılığında para ister, yurtdışına kaçacaktır. Ama bütün hesaplarına el koyulan Bahar’ın hiç parası yoktur. Hayati mafyanın parasını kullanabileceklerini söyler.
    8.Gün 4.Bölüm
    S01E04 - 8.Gün 4.Bölüm
    Bahar annesinin hayatta olduğunu öğrenmiştir. Artık tek bir amacı vardır; annesini bulmak. Herkesin peşinde koştuğu program, şimdi Bahar’ın elindedir. Annesini program için hayatta tuttuklarını fark eden Bahar, Hayati’nin onu Aziz’e vermesini engelleyebilecek midir?
    8.Gün 5.Bölüm
    S01E05 - 8.Gün 5.Bölüm
    Kemal, Hayati ve Bahar’la işbirliği yaparak kumarhaneyi Ozan’ın soyduğundan emindir. Ozan bunu tek başına yaptığını söylese de Kemal ona inanmaz; bunun hesabını Hayati de verecektir! Hayati, Ozan’ın konuşmadığını duyunca Bahar’ın da diretmesiyle Ozan’ı tuttukları yere gider, ona yardım edeceklerdir.
    8.Gün 6.Bölüm
    S01E06 - 8.Gün 6.Bölüm
    Aziz, Ozan'ı baba kızın yanından uzaklaştırır, ihtiyaç kalmamıştır artık Ozan'a. Rüstem'den Hayati'yi öldürmesini ve Bahar'ı getirmesini ister.

    Hayran tepkileri

    Back to Top