Hesabım
    Beni Bırakma
    3. Sezon
    Beni Bırakma

    Sezon bilgisi:

    33 Bölüm
    orijinal kanal: Atv
    28 Fotoğraf
    Esengül Aypek
    Esengül Aypek
    Emrah Akduman
    Emrah Akduman
    Çağla Çukurova
    Çağla Çukurova
    Aysu Tunca
    Aysu Tunca
    • Fotoğraf Beni Bırakma
    • Fotoğraf Beni Bırakma
    • Fotoğraf Beni Bırakma
    • Fotoğraf Beni Bırakma
    • Fotoğraf Beni Bırakma
    • Fotoğraf Beni Bırakma
    • Fotoğraf Beni Bırakma
    • Fotoğraf Beni Bırakma
    • Fotoğraf Beni Bırakma
    3. sezon bölümleri
    Beni Bırakma 281.Bölüm
    S03E01 - Beni Bırakma 281.Bölüm
    Emre, Zeynep’in yasını tutarken Tarık da Sıla’nın ihanetiyle sarsılmıştır. Sıla’nın kendisini kurtarmak için Kerem’le gitmeyi kabul ettiğini bilmemektedir. Çekip yurt dışına gider. Ama bu ihaneti bir türlü hazmedemez, Kerem ve Sıla’nın yaptıklarını ödetmek için intikam planı yapar.
    Beni Bırakma 282.Bölüm
    S03E02 - Beni Bırakma 282.Bölüm
    Emre, kurduğu vakfın düzenlediği ödül töreninde kaderin ördüğü ağlarla karşılaşmaya başlarken Tarık intikam hırsıyla yurda dönmüştür. Tarık’ın dönüşü Sıla’ya büyük sürpriz olacaktır çünkü Sıla Tarık’ın dönüşünden habersiz, Kerem’in yurtdışından dönen kardeşi Özge’yi karşılamak için havaalanındadır. Elif’in birincilik ödülünü alacağı törende başına olmayacak işler gelir, kötü bir kaza geçirir.
    Beni Bırakma 283.Bölüm
    S03E03 - Beni Bırakma 283.Bölüm
    Sıla, Tarık’ın kendisi için döndüğünü sanıp umutlanırken, aslında Tarık’ın Kerem’in kardeşi Özge’yle tanıştığını öğrenir, Özge’nin, Tarık’a karşı bir şeyler hissettiğin öğrenince yıkılır. Bütün bunlar olurken Güzide, Meltem’in karşısına çıkar. Sıla’nın karnındaki bebekle ilgili gerçekleri anlatınca Meltem şoke olur. Gerçeği kimse öğrenmesin diye Güzide’yi susturmaya çalışır.
    Beni Bırakma 284.Bölüm
    S03E04 - Beni Bırakma 284.Bölüm
    Zengin biriyle evlenmeyi her şeyden çok isteyen ve bunun için Emre’nin peşinden bir an olsun ayrılmamaya çalışan Banu, Elif ve Emre arasında bir ilişki olduğunu düşünür. Emre’nin ise evlilik konusunda babası Cengiz’le yaşadığı tartışma devam etmektedir. Cengiz, Emre’nin evliliği için verdiği sözün altında ezildikçe Emre’ye baskı yapmaktadır.
    Beni Bırakma 285.Bölüm
    S03E05 - Beni Bırakma 285.Bölüm
    Tarık, Özge’nin doğum günü partisine katılır. Sıla’nın damarına iyice basmak için Özge’ye yakın ve ilgili davranır. Bu ilgiden çok hoşlanan Özge, Tarık’tan iyice etkilenmeye başlar. Bu arada Meltem de Tarık planını rahatça uygulasın diye Kerem’i şirkette çeşitli bahanelerle tutmaya çalışmaktadır.
    Beni Bırakma 286.Bölüm
    S03E06 - Beni Bırakma 286.Bölüm
    Elif, Emre’nin niyetini yanlış anlamıştır. Kendisine gönderdiği elbiseyi de alıp Emre’nin yanına gitmek için yola koyulur. Emre ise otelde vakıf için çok önemli bir toplantıda yatırımcılarla görüşmektedir. Elif, Emre’nin yerini öğrenir, toplantının ortasına bir anda dalar.
    Beni Bırakma 287.Bölüm
    S03E07 - Beni Bırakma 287.Bölüm
    Elif yatırımcıyla konuşup, bozduğu işi düzeltmiş, sorunu şimdilik çözmüştür. Bu işin burada bittiğini sanırken daha büyük olaylara sebep olacağının farkında bile değildir. Bu arada Banu da Emre’nin ilgisini çekmek için çeşitli yollar aramaktadır. Arzu ise Elif’le Emre’nin arasında bir şey olup olmadığını merak eder, peşlerine düşer.
    Beni Bırakma 287.Bölüm
    S03E08 - Beni Bırakma 287.Bölüm
    Elif, Emre’yle sevgili oldukları yalanını söyleyerek yatırımcıyı ikna etmiştir. Emre durumu öğrenince şoke olur ama bozuntuya vermez. Yemek sırasında Elif yanlışlıkla bir kadeh içki içince Emre onu toparlamak zorunda kalır ama bu arada da yakınlaşırlar. Arzu, Elif ve Emre’yi yakın bir şekilde görünce aralarında bir şey olduğuna emin olur çok mutlu olur.
    Beni Bırakma 288.Bölüm
    S03E09 - Beni Bırakma 288.Bölüm
    Tarık, Kerem’in evine kadar girmiştir. Özge, Tarık’ın kendisiyle ilgilendiğini, eve kendisi için geldiğini düşünerek mutlu olsa da bunu abisi Kerem’den saklamanın peşindedir. Evde biri olduğundan şüphelenen Kerem tüm bahçeyi elinde silahla ararken Sıla ve Tarık aynı yerde saklanmak zorunda kalır. Elif vakıf için yatırımcılarla yapılan toplantıda Emre’nin başını derde soktuğunu düşünerek kolları sıvar, Emre’ye yardım etmek için yatırımcıyla görüşür.
    S03E10 -
    S03E11 -
    Beni Bırakma 291.Bölüm
    S03E12 - Beni Bırakma 291.Bölüm
    Emre’nin, Elif’i ailesinin karşısına çıkarıp “işte sevdiğim kız” diyerek tanıtması Cengiz’in planlarını alt üst etmiştir. Arzu ise durumdan çok memnundur. Elif’in başlattığı sevgililik oyunu bir kez daha Emre’nin açıklamasıyla devam eder. Özge, Sıla’nın kendisine tekrar yurtdışına gitmesinin herkes için en iyisi olacağını söylemesinin ardından çeker gider.
    Beni Bırakma 292.Bölüm
    S03E13 - Beni Bırakma 292.Bölüm
    Emre ve Elif için evde evlilik hayalleri kurulurken Kudret, Cengiz’i arayıp evlilik için sıkıştırmaktadır. Cengiz’in başındaki beladan habersiz olan Arzu, Elif ve Emre’nin yakınlaşması için çabalamaktadır. Göl evinde Tarık ve Özge’yi baş başa gören Sıla, ikilinin yakın hallerini kıskanır. Özge’den kurtulacağını düşünürken Tarık’ı kendi elleriyle Özge’ye ittiğini anlayan Sıla üzüntü içindedir.
    S03E14 -
    S03E15 -
    S03E16 -
    S03E17 -
    S03E18 -
    S03E19 -
    S03E20 -
    S03E21 -
    S03E22 -
    S03E23 -
    S03E24 -
    S03E25 -
    S03E26 -
    S03E27 -
    S03E28 -
    S03E29 -
    S03E30 -
    S03E31 -
    Beni Bırakma 311.Bölüm
    S03E32 - Beni Bırakma 311.Bölüm
    Emre’yle birlikte yolda kalıp sığındıkları kulübeden ayrılan Elif yolda tanıdık bir yüzle karşılaşır. Emre uyandığında Elif’in bıraktığı bir notun ardından gittiğini görür. Sıla karakolda Tarık’ın kendisini koruma çabasından etkilenmiş, Tarık’la ilgili umuda kapılmıştır. Tarık da Kerem’in karşısına hazırladığı sürprizle çıkar. Şirketi için yatırımcı bekleyen Kerem, Tarık’ı karşısında görünce öfkeden deliye döner.
    Beni Bırakma 312.Bölüm
    S03E33 - Beni Bırakma 312.Bölüm
    Özge, Tarık'ı Kerem ve Sıla'nın karşısına sevgili olarak çıkarınca ortalık karışır. Kerem deliye döner, Özge, Kerem’e rest çeker Tarık'la birlikte gider. Kerem de peşlerine düşünce Sıla, Tarık'a bir şey olacak korkusuyla Tarık'a gider. İkisi konuşurken onları hiç beklenmedik biri görür. Emre, Cengiz'i kırmamak için Banu'yu gezmeye götürür ama aklı Elif'tedir.

    Hayran tepkileri

    Back to Top