Hesabım
    Kocaman Ailem
    1. Sezon
    Kocaman Ailem

    Sezon bilgisi:

    8 Bölüm
    orijinal kanal: Atv
    60 Fotoğraf | 8 Video
    Levent Ülgen
    Levent Ülgen
    Emre Karayel
    Emre Karayel
    Aksel Bonfil
    Aksel Bonfil
    Çağla Demirel
    Çağla Demirel
    Kocaman Ailem 8.Bölüm Fragmanı 1:11
    Kocaman Ailem 8.Bölüm Fragmanı
    67 gösterim
    Kocaman Ailem 7.Bölüm Fragmanı 0:45
    Kocaman Ailem 7.Bölüm Fragmanı
    19 gösterim
    Kocaman Ailem 6.Bölüm Fragmanı 1:11
    Kocaman Ailem 6.Bölüm Fragmanı
    61 gösterim
    • Fotoğraf Kocaman Ailem
    • Fotoğraf Kocaman Ailem
    • Fotoğraf Kocaman Ailem
    • Fotoğraf Kocaman Ailem
    • Fotoğraf Kocaman Ailem
    • Fotoğraf Kocaman Ailem
    • Fotoğraf Kocaman Ailem
    • Fotoğraf Kocaman Ailem
    • Fotoğraf Kocaman Ailem
    1. sezon bölümleri
    Kocaman Ailem 1.Bölüm
    S01E01 - Kocaman Ailem 1.Bölüm
    Bir sucuk şirketinin sahibi olan Hulusi’nin sakin yaşamı, bilinmeyen sebeplerden ötürü giderek tepe taklak olmaya başlar. Bir sabah uyanıp, havuzun suyunu temizlemeye çalışırken ciddi bir kaza geçiren Hulusi ölümden döner ve bu olaydan sonra hayatını sorgulamaya girişir. Geçmişte ahını aldığı üç kadın vardır.
    Kocaman Ailem 2.Bölüm
    S01E02 - Kocaman Ailem 2.Bölüm
    Elif ve Demir arasındaki gel gitli ilişkide, dalgalar neredeyse tsunami boyutunu almıştır. Aralarına giren sırların gölgeleri Elif’in, Demir’in Berrak’la yakın arkadaşlığını da yanlış değerlendirmesine neden olmaktadır. Hafıza kaybı numarası yapan Hulusi ise kızı Elif’in annesi olan Jale’yi öldür Allah hatırlayamamaktadır.
    Kocaman Ailem 3.Bölüm
    S01E03 - Kocaman Ailem 3.Bölüm
    Çocuklar, anneleriyle birlikte çiftliğe taşındıklarında Nurten savaş bayraklarını açamaya karar verir. Şinasi ise çoktan yeğenlerini benimsemiştir. Hulusi bir yandan çocuklarını tanımak isterken bir yandan da Jale’nin peşindedir. Bir türlü hatırlayamadığı bu kadın kimdir?
    Kocaman Ailem 4.Bölüm
    S01E04 - Kocaman Ailem 4.Bölüm
    Yeni gelen gizemli ortak aileyi birbirine düşürür. Hulusi, Şinasi'yi önce şirketten sonra da çiftlikten kovar. Nurten de kocasına yüz çevirir. Hiç umudu kalmayan Şinasi'ye, yeğenleri destek olur. Ahmet ve Selim bir yandan da şirketi kurtarmanın yollarını aramaktadırlar.
    Kocaman Ailem 5.Bölüm
    S01E05 - Kocaman Ailem 5.Bölüm
    Güzide, amacına ulaşmak için Hulusi ve çocuklarıyla yakınlaşmak ister. Bu yüzden evinde bir davet verir. Elif ve Demir’in ilişkisi ilk kez bu kadar kötü bir noktaya gelmiştir. Aile, sonunda birbirine yakınlaşmışken Nurten bir sabah olay yaratır. Bu yüzden çocuklar bir seçim yapmak zorunda kalacaklardır.
    Kocaman Ailem 6.Bölüm
    S01E06 - Kocaman Ailem 6.Bölüm
    Selim, Ahmet ve Elif babalarını terk etmek istemiyorlardır. Anneler bunu duyduklarında yıkılır. Bu sırada Hulusi de derin bir vicdan muhasebesine girmiştir. Çocuklarına daha fazla yalan söylemek istemiyordur. Hafıza kaybının bir oyun olduğunu onlara anlatır. Bu sefer yıkılma sırası Elif, Ahmet ve Selim’dedir. Babaları onları yine hayal kırıklığına uğratmıştır
    Kocaman Ailem 7.Bölüm
    S01E07 - Kocaman Ailem 7.Bölüm
    Elif öğrendiği gerçeklerle kendini bilinmezliğin tam ortasında bulur. Hulusi, baba olmanın ne demek olduğunu anlayacağı en zor sınavını vermek üzeredir. Artık şirketin resmi ortağı olan anneler, çocuklarının geleceğini korumak için şirkete gittiklerinde Güzide'yle karşı karşıya kalırlar.
    Kocaman Ailem 8.Bölüm
    S01E08 - Kocaman Ailem 8.Bölüm
    Ercan sayesinde öğrenilen gerçek Hulusi ve Güzide’yi mecburi bir ortaklığa sürükler. Selim’in aşk acısına çareler aranırken iki kadim dost olan Hulusi ve Yaşar karşı karşıya gelecektir. Hulusi Bey Sucukları’nda yaşanan beklenmedik olay tüm aileyi derinden sarsacaktır.

    Hayran tepkileri

    Back to Top