Hesabım
    Ege'nin Hamsisi
    1. Sezon
    Puanım :
    Ege'nin Hamsisi

    Sezon bilgisi:

    23 Bölüm
    orijinal kanal: Trt 1
    153 Fotoğraf | 23 Video
    İclal Aydın
    İclal Aydın
    Uğur Çavuşoğlu
    Uğur Çavuşoğlu
    Uraz Kaygılaroğlu
    Uraz Kaygılaroğlu
    Bestemsu Özdemir
    Bestemsu Özdemir
    Ege'nin Hamsisi 23.Bölüm Fragmanı 0:54
    Ege'nin Hamsisi 23.Bölüm Fragmanı
    48 gösterim
    Ege'nin Hamsisi 22.Bölüm Fragmanı 0:42
    Ege'nin Hamsisi 22.Bölüm Fragmanı
    34 gösterim
    Ege'nin Hamsisi 21.Bölüm Fragmanı 0:47
    Ege'nin Hamsisi 21.Bölüm Fragmanı
    66 gösterim
    • Fotoğraf Ege'nin Hamsisi
    • Fotoğraf Ege'nin Hamsisi
    • Fotoğraf Ege'nin Hamsisi
    • Fotoğraf Ege'nin Hamsisi
    • Fotoğraf Ege'nin Hamsisi
    • Fotoğraf Ege'nin Hamsisi
    • Fotoğraf Ege'nin Hamsisi
    • Fotoğraf Ege'nin Hamsisi
    • Fotoğraf Ege'nin Hamsisi
    1. sezon bölümleri
    Ege'nin Hamsisi 1.Bölüm
    S01E01 - Ege'nin Hamsisi 1.Bölüm
    Sığacıklı Melahat, eşini kaybettikten sonra oğlu Deniz ve kızı Derya’yı büyütmek için Ege mutfağına özgü yemekleriyle meşhur olan ‘Enginar Kalbi’ restoranını açmıştır. Kısa sürede de hem kasabanın, hem de bölgeye gelen turistlerin gözdesi olmuştur. Yeni hedefi karşı dükkanı da tutup işleri büyütmektir. Oğlu Deniz askerden dönünce hasreti sona erecek, işleri büyütecek ve mutlu mesut yaşayıp gideceklerdir.
    Ege'nin Hamsisi 2.Bölüm
    S01E02 - Ege'nin Hamsisi 2.Bölüm
    Rize’de kalan Şevket’in ablası Fikret ise Şevket’e küsmüştür. Ama sevdiklerini merak eden Fikret, Şevket’ten haber almak için müthiş bir plan hazırlar. Melahat ve Şevket’in ‘lezzet’ savaşları sürerken Şevket’in kızı Zeynep ile Melahat’ın oğlu Deniz aynı iş yerinde çalışmaya başlarlar.
    Ege'nin Hamsisi 3.Bölüm
    S01E03 - Ege'nin Hamsisi 3.Bölüm
    Rize’de kalan Fikret, Ege’ye taşınan kardeşi Şevket'in her adımından haberdar olmak ister. Bu yüzden Zeynep’e sevdalı köylüsü Dursun'u harekete geçirir. Dursun'un kasabaya gelmesiyle ortalık daha da şenlenir. Ancak hem Melahat’ın, hem de Şevket’in işlerini zorlaştırır. Bütün kasaba Melahat ve Şevket'in gerginliğinden etkilenmeye başlar.
    Ege'nin Hamsisi 4.Bölüm
    S01E04 - Ege'nin Hamsisi 4.Bölüm
    Melahat ve Şevket arasındaki kavga gitgide tırmanırken, kasabada da her şey birbirine girmiştir. Melahat, Şevket’in tahmin ettiğinden daha inatçı çıkar. Bu bir yandan onu sinirlendirse de; diğer taraftan hoşuna gitmektedir. Rakibi dişlidir. Ancak Şevket üst üste yediği darbelerin sonunda herkesi şaşkına çevirecek bir tepki verir. Şevket’in bu tepkisi Karadeniz’de doğup büyüyen ve asla orayı terk etmeyecek olan ablası Fikret’in kulağına kadar gider.
    Ege'nin Hamsisi 5.Bölüm
    S01E05 - Ege'nin Hamsisi 5.Bölüm
    Belediye başkanı Nuri, baca dumanı yüzünden Fırtına Şevket'in Mıhlamasını mühürleyince Şevket çok bozulur ve hatasını düzeltmek için harekete geçer. Bu durumdan Melahat’ı sorumlu tutan Şevket, Melahat’a karşı atağa geçer.
    Ege'nin Hamsisi 6.Bölüm
    S01E06 - Ege'nin Hamsisi 6.Bölüm
    Şevket'in ablası Fikret, Sığacık'a geldikten sonra kardeşini korumak için atağa geçer. Şevket'in aşçılık marifetlerini kasabalıya göstermek isterken, Melahat ve Şevket'i, dükkanlarının kaderini belirleyecek bir yarışın içine sokacaktır. Bir yandan kasabalılarda bayram hazırlığı sürerken Fikret’in Melahat’a yaptığı oyun, hiç tahmin edemeyeceği bir şekilde bozulur.”
    Ege'nin Hamsisi 7.Bölüm
    S01E07 - Ege'nin Hamsisi 7.Bölüm
    Şevket, Melahat’ın iyi yönlerini fark etmeye başlar. Fikret, ördeği Nuri'yi bulmak için kasabayı birbirine katarken, Şevket Melahat'la barışmak için yeni bir yol düşünür. Fakat aralarında başlayan savaş düşündükleri kadar kolay çözümlenmeyecektir.
    Ege'nin Hamsisi 8.Bölüm
    S01E08 - Ege'nin Hamsisi 8.Bölüm
    Şevket ve Melahat, kasabadaki tüm esnaflara gelen işgaliye zammıyla birlikte soluğu belediye binasının önünde alırlar. Aralarındaki kavgayı unutup omuz omuza vermek zorunda kalan Melahat ve Şevket, esnaf dayanışmasından daha büyük bir birlikteliğin içine düşerler. Bu birliktelik kasabada büyük bir şenliğe dönüşür.”
    Ege'nin Hamsisi 9.Bölüm
    S01E09 - Ege'nin Hamsisi 9.Bölüm
    Eşrefcan'ın yaklaşan sünnet düğününde kirvelik görevi üstlenen Şevket, Melahat'la olan rekabetini esnaflıktan daha ileri bir boyuta taşıyıp ortalığı kızıştıracaktır. Ancak bu düğünde başlarına gelecekten henüz haberleri yoktur.
    Ege'nin Hamsisi 10.Bölüm
    S01E10 - Ege'nin Hamsisi 10.Bölüm
    Zeynep, iş yerinde hesapta olmayan bir sorumluluğun altına girer. Zeynep'le Deniz'in arasında büyüyen aşk, şantiyede yerini rekabete bırakır. Kasabada ise aşklarını tehlikeye atan bir durumla karşılaşırlar. Deniz, Şevket'in kafasını kurcalamaya başlamıştır.
    Ege'nin Hamsisi 11.Bölüm
    S01E11 - Ege'nin Hamsisi 11.Bölüm
    Kendisini terk eden nişanlısı Nuri’nin Almanya’dan kesin dönüş yaptığını ve Sığacık’a yerleştiğini öğrenen Fikret hala intikam kılıçlarını kuşanır. Almancı Nuri’nin Sığacık’ta kaçabileceği tek yer mavi Ege sularıdır. Nişanlısı Erica ile sakin şehirde huzur planları yapan Nuri, Fikret’in elinden kurtulabilecek mi?
    Ege'nin Hamsisi 12.Bölüm
    S01E12 - Ege'nin Hamsisi 12.Bölüm
    Şevket, kızının yanında çalışmasından dolayı çok mutlu olurken; Melahat, oğlunun inşaattaki işini bırakıp, garsonluğa başlamasına çok üzülür ama Şevket’in gözüne girebilme mücadelesinde ona destek olur. Deniz, müstakbel kayınpederinin kendisini sevmesi için önüne çıkan her fırsata atlar, ama hepsi fiyasko ile sonuçlanır.
    Ege'nin Hamsisi 13.Bölüm
    S01E13 - Ege'nin Hamsisi 13.Bölüm
    Laz kızı Zeynep, müstakbel kayınvalidesi Melahat’ın lokantasında çalışmaya başlamıştır. Gelinini çok seven Melahat, onun aslında yemek yapmayı hiç bilmeyen, ev işlerinden anlamayan bir kız olduğunu anlayınca bütün hayalleri yıkılır. Zeynep’i oğluna layık bir eş haline getirebilmek için onu zorlu bir eğitimden geçirmeye karar verir.
    Ege'nin Hamsisi14.Bölüm
    S01E14 - Ege'nin Hamsisi14.Bölüm
    Son zamanlarda üst üste yaşanan olaylar Şevket ve Melahat arasındaki gerginliği doruğa çıkarır. Kahramanlarımız, kavga etmek yerine eski bir Anadolu geleneğini Karadeniz’e uyarlayarak karşılıklı aşık atışması yaparlar. Kemençe eşliğindeki Karadeniz usulü aşık atışmasına aile bireyleri de eşlik eder, renkli görüntüler yaşanır.
    Ege'nin Hamsisi 15.Bölüm
    S01E15 - Ege'nin Hamsisi 15.Bölüm
    Müstakbel kayınpederinin teknesini tamir eden ve onunla balığa çıkan Deniz, Zeynep’i isteme konusunu açabilecek mi? Ege ve Karadeniz yemekleri aynı mutfakta pişerse ne olur? Melahat ve Şevket arasında yaşananlar gerilimin dozunu artıracak.
    Ege'nin Hamsisi 16.Bölüm
    S01E16 - Ege'nin Hamsisi 16.Bölüm
    Muhteşem Karadeniz doğası eşliğinde, bölge insanının fıkralara konu olan dobralığı, sıcaklığı, samimiyeti, esprileri, eşsiz lezzetleri barındıran yemek kültürü, Egeli Çınar ailesini bambaşka bir dünyaya sürükleyecek… Onlar muhteşem Karadeniz doğasına hayran kalıp yaylalarda kemençe eşliğinde horon tepmeyi, muhlamanın, Karadeniz pidesinin, laz böreğinin en lezizlerini tatma imkanına kavuşacak.
    Ege'nin Hamsisi 17.Bölüm
    S01E17 - Ege'nin Hamsisi 17.Bölüm
    Yıllar önce kendisini terkeden nişanlısı Almancı Nuri (Durul Bazan) ile yolları tekrar kesişen Fikret (Asuman Dabak), bu bölümde evleniyor… Kendisinin peşinden önce Sığacık’a, ardından Rize’ye gelen Alman nişanlısı Erica’yı ne yaparsa yapsın ailesine kabul ettiremeyen Nuri, beşik kertmesi Fikret ile ailesinin zoruyla evleniyor. Yıllardır unutamadığı biricik aşkına kavuşmanın heyecanını yaşayan Fikret, mutluluktan havalara uçarken, Deniz ve Zeynep cephesinde sular bir türlü durulmuyor.
    Ege'nin Hamsisi 18.Bölüm
    S01E18 - Ege'nin Hamsisi 18.Bölüm
    Nişanı atıp memleketine yeni dönen oğluna kol kanat geren mahallenin iyilik perisi Melahat, bu kez Suriyeli göçmenlere yardım elini uzatır. Restoranının önüne gelen Suriyeli küçük kız çocuğuna sahip çıkan ve ona ailesini bulma sözü veren Melahat, kendisini bekleyen tehlikelerden habersizdir. Küçük kızın ailesinin öldüğünü öğrenen Melahat, onu göçmen kaçakçılarının elinden kurtarmak isterken korkunç bir olayın tam ortasına düşer.
    Ege'nin Hamsisi 19.Bölüm
    S01E19 - Ege'nin Hamsisi 19.Bölüm
    Şevket, Zeynep ile Deniz’in çalıştıkları inşaat şirketine sürpriz baskın yapar. Şirketin genç ve yakışıklı genel müdürü Trabzonlu Levent’i yeni damat adayı olarak gözüne kestirir. Zeynep ve Deniz için işler bundan sonra hiç de kolay olmayacaktır.
    Ege'nin Hamsisi 20.Bölüm
    S01E20 - Ege'nin Hamsisi 20.Bölüm
    Yakışıklı Genel Müdür Levent’in kahvaltı için Şevket’in muhlamacısına gelmesi, Deniz’e kıskançlık krizi geçirtir... Ancak Zeynep’le kendisinin çalıştığı şirketin genel müdürü olması nedeniyle bir tepki gösteremez. Aslen Karadenizli olan Levent ise Şevket’in gözünde, bütün kriterlere uyan bir damat adayıdır. Sığacık’ta bir proje arazisine bakmaya giden Levent’le Zeynep’i gizlice takip eden Deniz, başına gelecek sürprizlerden habersizdir.
    Ege'nin Hamsisi 21.Bölüm
    S01E21 - Ege'nin Hamsisi 21.Bölüm
    Melahat, uzun yıllardır görmediği ‘Horoz Ağa’ lakaplı ağabeyi Kubat’ı karşısında görünce, günün ikinci sürprizini yaşar. İstanbul’da horoz dövüşçülerine çok büyük para takıp kaçan Kubat, beladan kaçış adresi olarak Sığacık’ı uygun görmüştür.
    Ege'nin Hamsisi 22.Bölüm
    S01E22 - Ege'nin Hamsisi 22.Bölüm
    Evdeki adamlarla rehine pazarlığı kızışınca Kubat onları serbest bırakmaları karşısında gidip teslim olur. Adamlar rehineleri serbest bırakıp Kubat’ı alıp giderler. Bu kez Kubat’ı kurtarmak için düzenlenen operasyona, tüm kasaba halkı da katılır. Operasyon başarılı bir şekilde sona erer ve Kubat kurtulur. Bütün bu yaşananların ardından artık geçmişine sünger çektiğini belirtip iş arayan kardeşine yine Melahat sahip çıkar ve onu restoranına garson olarak alır.
    Ege'nin Hamsisi 23.Bölüm Final
    S01E23 - Ege'nin Hamsisi 23.Bölüm Final
    Belediyenin Yılbaşı organizasyonunda yapılan düğün öncesi ise ortalık yine karışacak. Sanatçıları organize etmek üzere Belediye Başkanı Nuri’den paraları alan Horoz Ağa Kubat, sırra kadem basıp ortalıktan kaybolacak. Dolandırıldığını anlayan Başkana kasabalılar destek olacak, hiç ummadıkları harika bir yılbaşı eğlencesi ortaya çıkacak.

    Hayran tepkileri

    Back to Top