Hesabım
    Bir Zamanlar Çukurova
    4. Sezon
    Puanım :
    Bir Zamanlar Çukurova

    Sezon bilgisi:

    39 Bölüm
    orijinal kanal: Atv
    İlk yayın tarihi: 9 Eylül 2021
    355 Fotoğraf | 39 Video
    Hilal Altınbilek
    Hilal Altınbilek
    İbrahim Çelikkol
    İbrahim Çelikkol
    Selin Yeninci
    Selin Yeninci
    Kerem Alışık
    Kerem Alışık
    Bir Zamanlar Çukurova 141.Bölüm Fragmanı 1:44
    Bir Zamanlar Çukurova 141.Bölüm Fragmanı
    10 gösterim
    Bir Zamanlar Çukurova 140.Bölüm Fragmanı 0:50
    Bir Zamanlar Çukurova 140.Bölüm Fragmanı
    15 gösterim
    Bir Zamanlar Çukurova 139.Bölüm Fragmanı 0:50
    Bir Zamanlar Çukurova 139.Bölüm Fragmanı
    9 gösterim
    • Fotoğraf Bir Zamanlar Çukurova
    • Fotoğraf Bir Zamanlar Çukurova
    • Fotoğraf Bir Zamanlar Çukurova
    • Fotoğraf Bir Zamanlar Çukurova
    • Fotoğraf Bir Zamanlar Çukurova
    • Fotoğraf Bir Zamanlar Çukurova
    • Fotoğraf Bir Zamanlar Çukurova
    • Fotoğraf Bir Zamanlar Çukurova
    • Fotoğraf Bir Zamanlar Çukurova
    4. sezon bölümleri
    Bir Zamanlar Çukurova 103.Bölüm
    S04E01 - Bir Zamanlar Çukurova 103.Bölüm
    Yamanlar Konağı'nı saran alevlerin arasında başta Züleyha ve Fikret olmak üzere tüm Çukurova halkı Demir'i aramaya başlar. Fikret, yaralıların hastaneye yetişmesi için canla başla çabalarken Züleyha, bu hain saldırının bir düşman tarafından yapıldığını düşünüp savcıyla görüşmek ister.
    Bir Zamanlar Çukurova 104.Bölüm
    S04E02 - Bir Zamanlar Çukurova 104.Bölüm
    Ümit'e doğrulttuğu silah ateş alınca dehşet içinde kalan Züleyha, konağa dönüp Fikret ve Fekeli'ye Ümit'i öldürdüğünü söyler. Artık Ümit'in hamile olmadığını da öğrenmiştir. Üçü beraber Ümit'i aramaya koyulurken olanı biteni uzaktan izleyen Hakan ise planını çoktan yapmıştır. Züleyha'nın Ümit'i vurduğu silahı koz olarak elinde tutmaya karar verir.
    Bir Zamanlar Çukurova 105.Bölüm
    S04E03 - Bir Zamanlar Çukurova 105.Bölüm
    Hakan'ın kendisini şirketin hissedarı Mehmet Kara olarak tanıtması Züleyha ve Betül'ü şaşkına çevirir. Züleyha, Yamanlar Holding'e ansızın gelen bu yabancıya çekimser yaklaşır. Bunun üzerine Hakan, konağa kadar gelerek Züleyha'nın güvenini kazanacak çok önemli bir hamle yapar.
    Bir Zamanlar Çukurova 106.Bölüm
    S04E04 - Bir Zamanlar Çukurova 106.Bölüm
    Züleyha, Fikret ve Fekeli, gelen notu Demir'in yazısıyla karşılaştırır ancak yazının alelacele yazılmış olması nedeniyle Demir'in alıkonulduğunu düşünürler. Fikret, Demir'e Suriye'de yaşayan Şahap'tan bahsettiğini hatırlar ve Çetin'i de yanına alarak Demir'in izini bulmak için Suriye'ye gitmeye karar verir.
    Bir Zamanlar Çukurova 107.Bölüm
    S04E05 - Bir Zamanlar Çukurova 107.Bölüm
    Çukurova'nın hem ağası hem babası olan Fekeli, hayata gözlerini yumar. Fekeli'yi arabasında hareketsiz halde bulan Gaffur ve Raşit, ağalarının ölmüş olduğunu anlayıp konağa koşar.
    Bir Zamanlar Çukurova 108.Bölüm
    S04E06 - Bir Zamanlar Çukurova 108.Bölüm
    Züleyha ve Fikret arasında soğuk rüzgârlar esmektedir. Fikret’in Hakan’a karşı şüpheci tutumu Züleyha’nın sabrını taşırır ve kendisini koruma görevini üstlenen Fikret’e bu kez sert çıkışır. Dedikoduların ardı arkasının kesilmezken, Lütfiye de Fikret’in Züleyha’ya olan yaklaşımını yanlış bulur ve ona dedikodulardan söz eder.
    Bir Zamanlar Çukurova 109.Bölüm
    S04E07 - Bir Zamanlar Çukurova 109.Bölüm
    Fikret Züleyha'nın İzmir'e Hakan'la birlikte gittiğini öğrenince küplere biner. Fekeli'nin Isparta'ya gittiğini öğrenen Lütfiye için parçalar birleşmeye başlar. Fekeli'nin Mehmet Kara'yı soruşturduğunu anlayınca kendisi de Isparta'ya gidip Fekeli'nin ne öğrendiğini anlamak için Saniye ile birlikte yollara düşer.
    Bir Zamanlar Çukurova 110.Bölüm
    S04E08 - Bir Zamanlar Çukurova 110.Bölüm
    Züleyha'nın Hakan'la gitmesini sindiremeyen Fikret, konakta gerginlik yaratır. Çetin onu sakinleştirmeye çalışırken Fikret'in gazabından nasibini alır ve iki arkadaşın arası açılır.
    Bir Zamanlar Çukurova 111.Bölüm
    S04E09 - Bir Zamanlar Çukurova 111.Bölüm
    Tek başına oyun oynayan Leyla, korkunç bir kaza sonucu balkondan düşer. Konakta büyük bir panik yaşanırken Züleyha, Fikret'le beraber Leyla'yı hastaneye yetiştirir. Kazanın ihmal sonucu yaşanması konak çalışanları için korkulu bir bekleyişe sebep olur.
    Bir Zamanlar Çukurova 112.Bölüm
    S04E10 - Bir Zamanlar Çukurova 112.Bölüm
    Ümit cinayetinde oklar Züleyha'yı gösterir. Jandarma Züleyha'yı almaya gelirken, Züleyha geri dönüşünün olmayacağını düşünerek konaktakilerle vedalaşır. Hakan da Fikret de bu süreçte Züleyha'dan desteğini esirgemez. Züleyha kendisini ihbar edenin Hakan Gümüşoğlu olduğu fikrine kapılır. Üstelik Hakan'ın çok yakınında olduğuna artık emindir.
    Bir Zamanlar Çukurova 113.Bölüm
    S04E11 - Bir Zamanlar Çukurova 113.Bölüm
    Züleyha, bütün ailenin bir araya geleceği bir piknik düzenler. Pikniği uzaktan izleyen Hakan, Fikret ve Züleyha'nın yakınlığına çok bozulur ve Züleyha'yı yemeğe çıkararak ilan-ı aşk eder.
    Bir Zamanlar Çukurova 114.Bölüm
    S04E12 - Bir Zamanlar Çukurova 114.Bölüm
    Duygularının karşılıklı olduğuna inanan Hakan Züleyha'nın güvenini kazanmak için mücadeleye girişir. Bu sırada konakta yaşanan büyük olay, Hakan'ı, Züleyha'nın gözünde kahraman yapacaktır.
    Bir Zamanlar Çukurova 115.Bölüm
    S04E13 - Bir Zamanlar Çukurova 115.Bölüm
    Lütfiye, Fekeli ile ilgili duyduklarını kaldıramayıp rahatsızlanır. Abdülkadir ise Hüseyin'in cinayeti kime itiraf ettiğini bulmak için harekete geçer. Fikret ve Hakan arasında gerilim tırmanır ve yeniden kavgaya tutuşurlar. Hakan, Züleyha'nın karşısına çıkıp Fikret'in ona âşık olduğunu söyler.
    Bir Zamanlar Çukurova 116.Bölüm
    S04E14 - Bir Zamanlar Çukurova 116.Bölüm
    Lütfiye ve Betül'ü yeterince korkutan Abdülkadir, Vahap'ı da alıp gider. Ancak Lütfiye'nin işin peşini bırakmaya niyeti yoktur. Betül'ü, olanları kimseye anlatmaması konusunda tembihlerken, Abdülkadir'in Fekeli'yi öldürdüğünü kanıtlayacak deliller aramaya girişir.
    Bir Zamanlar Çukurova 117.Bölüm
    S04E15 - Bir Zamanlar Çukurova 117.Bölüm
    Züleyha'yı vuranın kim olduğunu ortaya çıkarmak için canını dişine takan Hakan, Vahap'tan şüphelenir ve onun saklandığı kulübeyi ateşe verir. Vahap'ın tüm planlarını alt üst etmesi üzerine Abdülkadir, Hakan'a neden zarar vermediğini açıklamak zorunda kalır.
    Bir Zamanlar Çukurova 118.Bölüm
    S04E16 - Bir Zamanlar Çukurova 118.Bölüm
    Züleyha ve Hakan'ın basın toplantısında evleneceklerini duyurması Çukurova'nın gündemini değiştirir. Fikret, basın toplantısının ardından Hakan ve Züleyha'ya misilleme yapar ve Betül'le en yakın zamanda evleneceğini söyler. Züleyha, şirketin içini boşaltan kişinin Ercan değil Betül olduğunu öğrenince şoke olur.
    Bir Zamanlar Çukurova 119.Bölüm
    S04E17 - Bir Zamanlar Çukurova 119.Bölüm
    Şermin, nişanı atan Fikret'ten açıklama ister. Şermin ve Betül'e yapılanların cezasını ödetmek isteyen Züleyha, bu kez ikisini kapının önüne koyar. Birden çok farklı bir hayatın içine düşen Şermin ve Betül, Züleyha'dan intikam almak için and içer.
    Bir Zamanlar Çukurova 120.Bölüm
    S04E18 - Bir Zamanlar Çukurova 120.Bölüm
    İlişkileri ciddileşen Züleyha ve Hakan nikah tarihi alır ve evlilik hazırlıkları başlar. Davetiyeleri hazırlamaya koyulan Züleyha ve Hakan'ın bu kararı en çok Fikret'i etkiler. Lütfiye, nikah günü Züleyha'yı karşısına alıp konuşacakları olduğunu söyler.
    Bir Zamanlar Çukurova 121.Bölüm
    S04E19 - Bir Zamanlar Çukurova 121.Bölüm
    Çukurova iki acı ölümle yasa boğulur. Geçirdikleri talihsiz kaza sonucunda Saniye ve Gülten hayata gözlerini yumar. Tüm Çukurova Saniye ve Gülten'i son yolculuğuna uğurlarken cenazede gözyaşları sel olur. Eşini ve doğmamış bebeğini kaybeden Çetin büyük bir acıyla sınanırken, hem eşini hem kız kardeşini kaybeden Gaffur ise Üzüm'le başbaşa kalır.
    Bir Zamanlar Çukurova 122.Bölüm
    S04E20 - Bir Zamanlar Çukurova 122.Bölüm
    Abdülkadir, Fikret'in elinden kurtulamayacağını anlayınca yalanlar uydurup yalvarmaya başlar. Abdülkadir'in sözlerine kulak asmayan Fikret, intikam için farklı bir yol seçer. Huğların talan edildiğini öğrenen Züleyha, Çolak'ın karşısına çıkıp hesap sorar.
    Bir Zamanlar Çukurova 123.Bölüm
    S04E21 - Bir Zamanlar Çukurova 123.Bölüm
    Korku dolu anlar yaşayan Züleyha'nın imdadına Hakan yetişirken, hiç beklenmedik bir olay meydana gelir. Çolaklar arasında çıkan tartışmada Özhan silahını kullanır. Fikret duygularını daha fazla içinde tutamaz ve Züleyha'nın karşısına çıkıp ona aşık olduğunu itiraf eder.
    Bir Zamanlar Çukurova 124.Bölüm
    S04E22 - Bir Zamanlar Çukurova 124.Bölüm
    Vahap'ın sözlerine inanan tek kişi Fikret olur. Fikret, Çetin'le beraber Vahap'ı bulup konuşturmaya çalışır ancak Vahap yaptıklarını deliliğe vurur. Hakan ise Vahap'a canını bağışlamak için son bir şans verir.
    Bir Zamanlar Çukurova 125.Bölüm
    S04E23 - Bir Zamanlar Çukurova 125.Bölüm
    Züleyha, Mehmet'in kendisinden bir şeyler sakladığına emin olur. Bunun üzerine Fikret, Beyrut'a giderek Mehmet Kara'yı araştırır. Mehmet'in aslında Hakan Gümüşoğlu olduğunu düşünen Fikret, ele geçirdiği bilgilerle büyük sırrı çözer.
    Bir Zamanlar Çukurova 126.Bölüm
    S04E24 - Bir Zamanlar Çukurova 126.Bölüm
    Fikret ve Çetin, Beyrut'ta iç savaşın ortasında kalır. Fikret ve Çetin'den haber almak için her yolu deneyen Züleyha, son çare Hakan'dan yardım ister. Fikret'in Beyrut'a kendisini araştırmaya gittiğini öğrenen Hakan onun peşinden Beyrut'a gider.
    Bir Zamanlar Çukurova 127.Bölüm
    S04E25 - Bir Zamanlar Çukurova 127.Bölüm
    Yaralanan Fikret'i hastaneye yetiştirmeyi başaran Hakan, yolda Çetin ve Fikret'in gerçek kimliğini öğrendiğini fark eder. Züleyha, endişe içinde Hakan ve Fikret'ten gelecek haberi beklemektedir.
    Bir Zamanlar Çukurova 128.Bölüm
    S04E26 - Bir Zamanlar Çukurova 128.Bölüm
    Mehmet Kara olarak tanıdığı ve evlenmek üzere olduğu kişinin silah kaçakçısı Hakan Gümüşoğlu olduğunu öğrenen Züleyha büyük bir yıkım yaşar. Züleyha, evlilik kararı aldığı Hakan'ı derhal hayatından uzaklaştırma kararı alırken, gerçeği kendisinden sakladığı için Fikret'e de tepki gösterir.
    Bir Zamanlar Çukurova 129.Bölüm
    S04E27 - Bir Zamanlar Çukurova 129.Bölüm
    Züleyha'nın silahını doğrulttuğu Hakan, tüm gerçekleri anlatır ancak Züleyha'yı ikna etmeyi başaramaz. Hakan hisselerin devrini sağlayacak belgeyi imzalamayınca Züleyha tetiği çeker.
    Bir Zamanlar Çukurova 130.Bölüm
    S04E28 - Bir Zamanlar Çukurova 130.Bölüm
    Züleyha konağın mühürlenmesi ve Kerem Ali'nin kaçırılmasının şokunu yaşarken, Hakan yaptığı hamle ile Müjdat ve birlikte çalıştığı kişileri jandarmaya yakalatır. Züleyha, Hakan'ın Kerem Ali'yi kurtarmasına rağmen ikna olmaz.
    Bir Zamanlar Çukurova 131.Bölüm
    S04E29 - Bir Zamanlar Çukurova 131.Bölüm
    Şermin'in Betül'ü alıp İstanbul'a dönmeye karar vermesiyle birlikte çılgına dönen Çolak adamlarıyla birlikte konağı basar. Bu sırada konağa gelen Fikret, Çolak'ın cezasını verince dengeler bir anda değişir.
    Bir Zamanlar Çukurova 132.Bölüm
    S04E30 - Bir Zamanlar Çukurova 132.Bölüm
    Çukurova'yı terk etmeye hazırlanan Hakan, tam havaalanına gelmişken tesadüfen Fikret'in ağır yaralandığını öğrenerek geri döner. Çarpmanın etkisiyle beyin kanaması geçiren Fikret'in ameliyatının mevcut şartlarda yapılmasının mümkün olmadığı anlaşılınca Hakan, bu ameliyatı yapabilecek tek doktoru bulup getireceğini söyler.
    Bir Zamanlar Çukurova 133.Bölüm
    S04E31 - Bir Zamanlar Çukurova 133.Bölüm
    Züleyha'nın Hakan'la barıştığını bilmeyen ve ölümden dönmenin de etkisi ile zaman kaybetmek istemeyen Fikret, hislerini Züleyha'ya açmaya hazırlanırken Züleyha'nın Hakan'la evleneceğini öğrenince büyük bir yıkım yaşar.
    Bir Zamanlar Çukurova 134.Bölüm
    S04E32 - Bir Zamanlar Çukurova 134.Bölüm
    Hakan'ın son andaki çabasıyla Züleyha ölümden kurtulurken, hain tuzağın arkasında Çolak'ın olduğunu düşünen Hakan'ın yakaladığı adamlar Vahap'tan emir aldığını söyleyerek hedef şaşırtır.
    Bir Zamanlar Çukurova 135.Bölüm
    S04E33 - Bir Zamanlar Çukurova 135.Bölüm
    Betül tarafından kandırıldığını düşünen Çolak ve Abdülkadir birlikte hareket etmeye karar verirken, Betül ve Şermin çareyi Vahap'a sığınmakta bulur. Züleyha ve Hakan'ın nikahına geç kalan Lütfiye'nin Vahap tarafından kaçırıldığı anlaşılır.
    Bir Zamanlar Çukurova 136.Bölüm
    S04E34 - Bir Zamanlar Çukurova 136.Bölüm
    Çolak'ın işçileri arasındaki huzursuzluğu fark eden Züleyha olaya müdahale etmek isterken Çolak'ın kadın işçilerden birini tokatladığını görünce çılgınca döner. Kadın işçilerin de erkeklerle aynı yevmiyeyi alması için sesini yükselten Züleyha, Çolak'ın tepkisini çeker. Kadınların eşit haklara kavuşması için mücadeleye karar veren Züleyha, Fikret'in de yardımıyla bir destek sandığı kurar.
    Bir Zamanlar Çukurova 137.Bölüm
    S04E35 - Bir Zamanlar Çukurova 137.Bölüm
    Hamran'ın saldırısından Abdülkadir sayesinde kurtulan Hakan, kaçmayı başarıp ortadan kaybolan Hamran'ın yeni hamlesinden ötürü endişelidir. Hakan, Züleyha ve çocukları tehlikeden uzaklaştırmak için alelacele bir balayı organize eder. Hakan'ın tedirginliğini ve kendisinden bir şeyler sakladığını fark eden Züleyha, kimseye bir şey söylemeden çocuklarla birlikte ortadan kaybolur.
    Bir Zamanlar Çukurova 138.Bölüm
    S04E36 - Bir Zamanlar Çukurova 138.Bölüm
    Hakan'la vedalaşan Abdülkadir, Çukurova'dan ayrılmaya hazırlanırken polis baskınıyla ele geçirilir. Amcasının katilinin yakalanması Fikret'i hayli memnun ederken, Ali Rıza'nın anlattıkları Abdülkadir'in tutuklanmasına neden olur.
    Bir Zamanlar Çukurova 139.Bölüm
    S04E37 - Bir Zamanlar Çukurova 139.Bölüm
    Betül'ün kurşunlarından son anda kurtulan Züleyha, kendisine kurulan tuzağı görerek Betül ve Şermin'i ters köşeye yatırmak üzere Çolak'la işbirliği yapmaya karar verir. Hakan, Abdülkadir'i kaçırmak için gizlice çalışırken, Züleyha'nın durumu öğrenmesi ile çiftin arasında aşılmaz bir duvar örülür!
    Bir Zamanlar Çukurova 140.Bölüm
    S04E38 - Bir Zamanlar Çukurova 140.Bölüm
    Hakan'ın ölümünün ardından aşkını kalbine gömen Züleyha, Betül'ün yakalanması ve suçluların adalet önünde hesap vermesi için harekete geçer. Şermin cinayetin ardından bir çıkış yolu ararken, Abdülkadir ve Vahap saklanmaya çalışan Betül'ü alıkoyar.
    Bir Zamanlar Çukurova 141.Bölüm Final
    S04E39 - Bir Zamanlar Çukurova 141.Bölüm Final
    Abdülkadir ve Betül sınırı geçmeyi başarırken kontrole takılan Vahap kaçmak zorunda kalır. Hakan'ın katilinin Halep'te olduğunu öğrenen Züleyha, Fikret'in de desteği ile Abdülkadir ve Betül'ü yakalayıp adalete teslim eder. Betül, Hakan Gümüşoğlu'nun katili olarak müebbet hapis cezasına çarptırılır. Çukurova'ya adalet getirmenin gururunu yaşayan Züleyha, Fikret ve Zeynep'in düğünü için tüm imkânlarını seferber ederken, ağabeyi Abdülkadir'in intikamını almak isteyen Vahap, üzerine bağlı bombalarla konağı basar!

    Hayran tepkileri

    Back to Top