Hesabım
    Gülperi
    1. Sezon
    Puanım :
    Gülperi

    Sezon bilgisi:

    30 Bölüm
    179 Fotoğraf | 30 Video
    Nurgül Yeşilçay
    Nurgül Yeşilçay
    Timuçin Esen
    Timuçin Esen
    Tarık Papuççuoğlu
    Tarık Papuççuoğlu
    Ece Sükan
    Ece Sükan
    Gülperi 30.Bölüm Fragmanı 1:05
    Gülperi 30.Bölüm Fragmanı
    61 gösterim
    Gülperi 29.Bölüm Fragmanı 0:56
    Gülperi 29.Bölüm Fragmanı
    22 gösterim
    Gülperi 28.Bölüm Fragmanı 1:06
    Gülperi 28.Bölüm Fragmanı
    39 gösterim
    • Fotoğraf Gülperi
    • Fotoğraf Gülperi
    • Fotoğraf Gülperi
    • Fotoğraf Gülperi
    • Fotoğraf Gülperi
    • Fotoğraf Gülperi
    • Fotoğraf Gülperi
    • Fotoğraf Gülperi
    • Fotoğraf Gülperi
    1. sezon bölümleri
    Gülperi 1.Bölüm
    S01E01 - Gülperi 1.Bölüm
    Sadece kadın olduğu için haksızlığa, zalimliğe, iftiraya uğramış bir annenin tek umut ışığıdır çocuklarına duyduğu koşulsuz sevgi. En dibe vurmuşken, en büyük acı kalbinden hançerlemişken bile ayakta durmasının sebebi; oğlunun gözlerindeki hüzün, kızının saçının kokusudur. Doğurduğu yavrusunun kanatları güçlenene kadar yanında olmak zorundadır, çünkü bir anne sadece çocukları yanındaysa annedir.
    Gülperi 2.Bölüm
    S01E02 - Gülperi 2.Bölüm
    Velayet davasını kazanan Gülperi’yi artık daha zor günler beklemektedir. Yakup’un planıyla gözünün önünde kaçırılan Bedriye’nin peşinden Taşkınhan’a giden Gülperi, yıllardır maruz kaldığı düşmanlık ve kinle yeniden mücadele etmek zorunda kalır. Bedriye’yi ararken elinden gelen her şeyi yapar ve bu durum Yakup’u çok sinirlendirir.
    Gülperi 3.Bölüm
    S01E03 - Gülperi 3.Bölüm
    Gülperi’nin başının yine dertte olduğunu anlayan Kadir, kendi ailesiyle ilgili sorunlarını kısa süreliğine hallederek yeniden Taşkınhan’a gelir. Ve Yakup’un Gülperi’yi de yakından ilgilendiren, herkesten gizlediği bir sırrının olduğunu öğrenir. Can annesine yavaş yavaş yaklaşırken Bedriye ise Ali’nin kendisine yaptıklarından Gülperi’yi sorumlu tutmaktadır.
    Gülperi 4.Bölüm
    S01E04 - Gülperi 4.Bölüm
    Kadir bu zor sürecinde Gülperi’ye destek olmak için çabalarken, Şeyma Gülperi’nin Kadir için düşündüğünden farklı bir anlam ifade ettiğini düşünmeye başlar. Yakup Gülperi’nin başının derde girmesini, torunlarını geri almak için bir koz olarak kullanmaya hazırlanmaktadır. Can ise annesinin yokluğuyla yeniden sınanmak zorunda kalır ve bu durumdan Hasan’ı sorumlu tutar.
    Gülperi 5.Bölüm
    S01E05 - Gülperi 5.Bölüm
    Hasan’ı özgürlüğüne kavuşturmak için uğraşan Kadir, bir yandan da onun annesine olan katı tavrını yumuşatmaya çalışır. Gülperi’nin kızını Ali’den korumaya çalışması Bedriye’nin dikkatini çeker, Can da annesine yardım etmenin yollarını arar. Gülperi’nin Hasan’ı hapishaneden kurtarmak için bulduğu çözüm Yakup tarafından engellenince devreye Kadir girer. Hasan ise annesiyle ilgili bazı gerçeklere ulaşacak ve bu sebeple zor bir seçimle baş başa kalacaktır.
    Gülperi 6.Bölüm
    S01E06 - Gülperi 6.Bölüm
    Gülperi Hasan’ın özgürlüğü ve mutluluğu için ondan vazgeçme kararı alıp ve kendisini en kötü duruma yani Hasan’ı kaybetmeye hazırlamıştır. Hasan’ın ise kafasında başka bir plan vardır ve bu durum herkesin hayatını değiştirecektir.
    Gülperi 7.Bölüm
    S01E07 - Gülperi 7.Bölüm
    Bıçaklanan Gülperi’nin apar topar hastaneye kaldırıldığı, Hasan’ın “Ne olur bizi bırakma!” sözlerinin dikkat çektiği tanıtımda Kadir, bir kez daha Yakup’un karşısına çıkıyor. Can annesi için gözyaşları içinde dua ederken, Ali’ye öfkesi giderek büyüyen Hasan durdurulamıyor. Bedriye hasta yatağında Ali’nin babası tarafından tehdit edilirken, yaşam savaşı veren Gülperi’ye neler olacağı merakla bekleniyor.
    Gülperi 8.Bölüm
    S01E08 - Gülperi 8.Bölüm
    Hasan ailesi için riske ettiği geleceğini Seyit’e borçlanmak zorunda kalır. Kendisinden istenen bir görevi başarmak zorundadır ancak Hasan buna hiç istekli değildir. Bedriye ise yapmadığı bir hırsızlık yüzünden suçlanmanın acısıyla baş etmeye çalışır.
    Gülperi 9.Bölüm
    S01E09 - Gülperi 9.Bölüm
    Şeyma’nın Bedriye’ye iftira attığını öğrenen Kadir öfkeden deliye dönüyor. Boşanma kararı alan Kadir’in Şeyma’yı affetmediği tanıtımda Gülperi, karşısında Kadir’i buluyor. Kadir’in “Aşkımın peşinden gitmeliydim. Yanlış kadınla evlenmişim ben” itirafıyla şaşkınlığını gizleyemeyen Gülperi’nin ne cevap vereceği merakla bekleniyor.
    Gülperi 10.Bölüm
    S01E10 - Gülperi 10.Bölüm
    Şeyma her cephede Gülperi ve ailesine karşı savaşmaya devam eder. Onunla iş birliği yapan Yakup, Kader’i de dahil ettiği planıyla Gülperi’yi alt etmenin yollarını arar. Hiç beklemediği bir yerden darbe yiyen Gülperi’yi ise zor günler beklemektedir.
    Gülperi 11.Bölüm
    S01E11 - Gülperi 11.Bölüm
    Gülperi’ye destek olmak isteyen Kadir, Yakup sayesinde Şeyma’nın ne kadar kötü olabileceğini bir kere daha fark eder. Duyduklarına inanamayan Kadir Şeyma'yla geri dönüşsüz bir yola girmek zorunda kalır. Gülperi her şeye rağmen oğluna kavuşmak için umutlarını ayakta tutsa da, onu Can'la ilgili çok kötü bir haber beklemektedir.
    Gülperi 12.Bölüm
    S01E12 - Gülperi 12.Bölüm
    Kadir bir yandan Gülperi’ye yardımcı olmak için çabalarken, bir yandan da ailesindeki sorunlarla ilgilenir. Şeyma ise Gülperi’nin hayatını etkileyecek bir karar vermenin eşiğindedir. Hasan Can’ı bulmak için uğraşırken, her an annesini de kaybedebileceği gerçeğiyle yüzleşir. Bedriye ise kendini suçlu hissettiğinden Gökhan’la iş birliği yaparak ve Can’ın peşine düşer. Gülperi ve çocuklarının Can’ı arama yolculuğu ise hiç ummadıkları bir sonla bitecektir.
    Gülperi 13.Bölüm
    S01E13 - Gülperi 13.Bölüm
    Artemis Kadir ve Şeyma’nın boşanıyor olduğu gerçeğini hazmetmeye çalışırken Selen ve Hasan’ın yakınlaşması da onun hayatını daha da zorlaştırır. Kadir ise Şeyma’nın yaptığı hamleleri öngörmeye çalışır ancak bu defa Şeyma ondan bir adım öndedir.
    Gülperi 14.Bölüm
    S01E14 - Gülperi 14.Bölüm
    Can’ın velayetinin Yakup’a verilmesiyle yıkılan Gülperi, Can’ı geri kazanmak için gece gündüz demeden çalışmak için büyük bedeller ödemeye hazırdır. Hasan ise mahkemede Gülperi’yle ilgili duyduklarının etkisiyle ondan yine uzaklaşır. Kadir yaptıklarına daha fazla dayanamadığı Şeyma’nın önüne boşanma protokolünü yeniden sürer. Anne ve babasının boşanmasına tepkili olan Artemis ise Şeyma’nın Yakup’un avukatı olduğunu öğrenmesiyle bir kez daha yıkılacaktır.
    Gülperi 15.Bölüm
    S01E15 - Gülperi 15.Bölüm
    Gülperi Seyit’in teklifi karşısında şaşkınlığını gizleyemezken, konuşulanları duyan Hasan Seyit’e olan tepkisi çok büyük olur. Eyüp’ün geri dönüşü ise Taşkın ailesindeki bütün dengeleri değiştirir. Şeyma’yla boşanan Kadir, Artemis ve kendisine yeni bir hayat kurmak için çabalar.
    Gülperi 16.Bölüm
    S01E16 - Gülperi 16.Bölüm
    Eyüp’ün gelişiyle şok olan Gülperi, ona geçmişin hesabını vermek zorunda kalır ve kapatmak için uğraştığı Bedriye’nin derin yarası yeniden açılır. Ailesiyle ilgili gerçekleri öğrenen Eyüp ise çıldırır ve hemen harekete geçer. Hasan ve Bedriye babalarının gelişiyle mutlu olsalar da, Can evde bir şeylerin ters gittiğini anlar. Fatma, Yakup’un yaptığı kötülükleri öğrenince beklenmedik bir karar verir.
    Gülperi 17.Bölüm
    S01E17 - Gülperi 17.Bölüm
    Kadir’in gelişiyle oturduğu nikah masasında şoke halde kalan Gülperi, onun Eyüp’le ilgili söyleyecekleri olduğuna emindir. İstediği yanıtları almak için çabalayan Gülperi bir yandan da Eyüp’ün ve çocuklarının beklenti dolu bakışları altında nikah memuruna cevabını vermek zorundadır.
    Gülperi 18.Bölüm
    S01E18 - Gülperi 18.Bölüm
    Kadir Eyüp’le karşı karşıya gelip canını kurtarmaya çalışırken Eyüp onu hiç beklemediği bambaşka bir çaresizliğin içine sokar. Gülperi ve Hasan bu durum yüzünden yeniden karşı karşıya kalırlar.
    Gülperi 19.Bölüm
    S01E19 - Gülperi 19.Bölüm
    rtemis’in kaçırıldığını öğrenen Kadir Hasan’la birlikte onu kurtarmak için elinden geleni yapar. Hasan Artemis’in kendisi için ne ifade ettiğini daha iyi anlarken Bedriye ise Eyüp’ün tarafını tutarak Gülperi’yle yine karşı karşıya gelir. Gülperi Kadir’e yardım etmeye çalışırken karşısına hiç beklemediği bir engel çıkar. Hasan ise Kadir’den aldığı yardımla Artemis için canını tehlikeye atmaktan çekinmez.
    Gülperi 20.Bölüm
    S01E20 - Gülperi 20.Bölüm
    Gülperi Kadir’e yardım etmek için elinden geleni yaparken Eyüp’ün engeline takılır ancak Eyüp’ün hesap etmediği bir durum gelişir. Kadir ise hapishanede olmasına rağmen Artemis’in kurtulması için çabalarken çaresiz bir bekleyiş içindedir. Hasan Artemis’i kurtarmak için kendi canını tehlikeye atar ve bu durum kendisine bile itiraf edemediği duyguların açığa çıkmasına sebep olur. Eyüp ise Kadir’den artık sonsuza dek kurtulmaya kararlıdır.
    Gülperi 21.Bölüm
    S01E21 - Gülperi 21.Bölüm
    Hasan annesi ve kardeşi için çok endişelenir ve o da bir yandan Eyüp’ün bu işle bir bağlantısı var mı diye araştırmaya başlar. Ancak yardımını istediği Seyit’in içinde bulunduğu tehlikeyi acı bir biçimde anlaması çok sürmeyecektir.
    Gülperi 22.Bölüm
    S01E22 - Gülperi 22.Bölüm
    Hasan Eyüp’le hesaplaşmasında onun gerçek yüzünü görür ve Bedriye’yle birlikte hayatlarının en büyük darbelerinden birini alırlar. Gökhan Seyit’in kaybının arkasındaki gerçeklerin peşine düşer.
    Gülperi 23.Bölüm
    S01E23 - Gülperi 23.Bölüm
    Gülperi ve Kadir, evliliklerini Hasan ve Artemis’e söylemek niyetindeyken onların birlikteliklerini öğrenince şoka girer. Gülperi’nin tavrı Kadir’le ikisinin arasında yeniden engeller doğmasına sebep olacaktır. Gökhan Hasan’ın Seyit’in ölümünde payı olduğunu düşünüp intikam planına girer. Hasan ve Artemis ise ait oldukları iki farklı dünyanın çatışmasında aşklarına dayanarak ayakta kalmaya çalışırlar.
    Gülperi 24.Bölüm
    S01E24 - Gülperi 24.Bölüm
    Ailelerine adeta savaş açan çocuklarının karşısında yeni bir sınav verecek olan Gülperi ve Kadir'in evlilikleri için alacakları karar herkesi derinden etkileyecektir.
    Gülperi 25.Bölüm
    S01E25 - Gülperi 25.Bölüm
    Gülperi’nin evlilik haberi hızla yayılır. Kadir’in annesi Suna oğlunun evine yerleşip Gülperi’ye eziyet etmeye başlar. Hastanedeki Eyüp de bu evliliği öğrendiğinde sonuçları herkesi etkileyecek bir plan yapmaya başlar.
    Gülperi 26.Bölüm
    S01E26 - Gülperi 26.Bölüm
    Eyüp Gülperi’yi boşanmazsa çok değer verdiği birini öldürmekle tehdit eder. Kadir ise başındaki büyük tehlikeden habersiz kaçak hayatı süren Eyüp’ü aramaktadır. Hasan Eyüp’ün kendisine ve annesine söylediklerinin ağırlığı altında ezilir. Yakup Ağa da Eyüp’ün firarıyla korku dolu günler geçirmeye başlamıştır. Konaktaki güvenlik önlemlerini artırsa da kurtuluşunun öfkeli Hasan’ı kullanmaktan geçtiğini anlar.
    Gülperi 27.Bölüm
    S01E27 - Gülperi 27.Bölüm
    Hasan annesinin sevdiği adamı, sevdiği kızın babasını vurduğu için kendisini affedemiyordur. Konaktan kaçıp gerçekleri itiraf etmeyi kafasına koymuştur. Artemis babasının vurulmasıyla perişan olur. Suna olanlardan Gülperi’yi suçlayıp canından bezdirir. Şeyma ise Gülperi’nin polise verdiği ifadeden ve Hasan’ın ortada olmamasından şüphelenip işin peşine düşer ve eline Gülperi’nin aleyhine kullanabileceği büyük bir koz geçer.
    Gülperi 28.Bölüm
    S01E28 - Gülperi 28.Bölüm
    Gülperi’nin Kadir’e aşkını haykırdığı tanıtımda Şeyma Kadir’den, Eyüp’se Gülperi’den vazgeçmiyor. Sürpriz bir isim Yakup Ağa’nın yerini söylerken Artemis, Eyüp tarafından rehin alınıyor. Kadir ve Hasan her yerde onu ararken, Artemis’in Eyüp’ün elinden kurtulup kurtulamayacağı merakla bekleniyor.
    Gülperi 29.Bölüm
    S01E29 - Gülperi 29.Bölüm
    Hasan tutuklanarak gözaltına alınır. Gülperi ve Kadir çocuklarla beraber peşinden karakola giderler. Ertesi sabah nöbetçi mahkemeye çıkarılacak olan Hasan bir gece karakolda kalacaktır. Gülperi Hasan’ın tutklanma gerekçesini sorduğunda, Kadir’in kendisinden gizleyerek Eyüp’ün peşinden gittiğini ve Eyüp’ün itiraf videosunu bu yüzden polise servis ettiğini öğrenir. Gülperi Kadir’in bu yaptığına inanamaz, nasıl kendisinden habersiz böyle bir şey yapabilir?
    Gülperi 30.Bölüm Final
    S01E30 - Gülperi 30.Bölüm Final
    Gülperi oğlu Hasan’ın ameliyattan çıkmasını beklerken Can’ın kaybolduğundan habersizdir. Can’ı hiçbir yerde bulamayan Artemis ve Bedriye önce Yakup’lara sonra da hastanede Gülperi’yle bekleyen Kadir’e haber verirler. Kadir Hasan ölüm kalım savaşı verirken bir de Can’ın kaybolduğu haberini Gülperi’ye vermek istemez. Yakup ve Kader hastanede Gülperi’yle kalırken Kadir Can’ı bulmak için harekete geçer.

    Hayran tepkileri

    Back to Top