Hesabım
    Muhteşem İkili
    1. Sezon
    Puanım :
    Muhteşem İkili
    Üyeler
    3,1 1 oy

    Sezon bilgisi:

    12 Bölüm
    orijinal kanal: Kanal D
    44 Fotoğraf | 12 Video
    İbrahim Çelikkol
    İbrahim Çelikkol
    Kerem Bursin
    Kerem Bursin
    Özge Gürel
    Özge Gürel
    Öykü Karayel
    Öykü Karayel
    Muhteşem İkili 12.Bölüm Fragmanı 1:03
    Muhteşem İkili 12.Bölüm Fragmanı
    378 gösterim
    Muhteşem İkili 11.Bölüm Fragmanı 1:06
    Muhteşem İkili 11.Bölüm Fragmanı
    28 gösterim
    Muhteşem İkili 10.Bölüm Fragmanı 1:07
    Muhteşem İkili 10.Bölüm Fragmanı
    14 gösterim
    • Fotoğraf Muhteşem İkili
    • Fotoğraf Muhteşem İkili
    • Fotoğraf Muhteşem İkili
    • Fotoğraf Muhteşem İkili
    • Fotoğraf Muhteşem İkili
    • Fotoğraf Muhteşem İkili
    • Fotoğraf Muhteşem İkili
    • Fotoğraf Muhteşem İkili
    • Fotoğraf Muhteşem İkili
    1. sezon bölümleri
    Muhteşem İkili 1.Bölüm
    S01E01 - Muhteşem İkili 1.Bölüm
    Yıllardır birbirinden uzak durmaya çalışan bu iki polisi dev bir uyuşturucu baskını karşı karşıya getirir. İkili bu işin sonunda çok güçlü bir ortak düşman edinmiş olurlar. MKC ve Barca kendilerini giderek daralan bir çemberin ortasında, sevdiklerinin ve kendilerinin hayatları için mücadele ederken bulurlar.
    Muhteşem İkili 2.Bölüm
    S01E02 - Muhteşem İkili 2.Bölüm
    Polis okulundan hocaları meşhur Köpek Sadri’nin kaçış planının içine girmesiyle işler iyice karıştıracaktır. Sadri’nin gelişi ile Demiray’ın muhteşem ikiliye geçmişten bu yana beslediği gizli nefretin sebebi gün yüzüne çıkacaktır.
    Muhteşem İkili 3.Bölüm
    S01E03 - Muhteşem İkili 3.Bölüm
    MKC, ele geçirdiği Semih’i konuşturup aklanmak mı istiyor? Demiray’ın elinde tuttuğu Barca’yıkurtarmak mı? Demiray’ın planı ise; MKC’yi de, Barca’nın yanına çekip ikisini birden öldürmektir. Birbirlerini hiç sevmeyen Barca ve MKC’nin hayatları şimdi birbirlerine bağlıdır.
    Muhteşem İkili 4.Bölüm
    S01E04 - Muhteşem İkili 4.Bölüm
    Muhteşem İkilinin aklanmak için Semih’i yakalayıp konuşturmaktan başka çaresi kalmamıştır. Semih’in konuşmasından korkan Demiray deşifre olmak pahasına Barca ve MKC’nin karşısına çıkmak zorunda kalır. Demiray hedefleri için Barca ve MKC’nin ailelerinin de işin içine katmaktan geri durmayacaktır.
    Muhteşem İkili 5.Bölüm
    S01E05 - Muhteşem İkili 5.Bölüm
    Muhteşem İkili temize çıkmış, geriye sadece yüzünü saklayan patronun kim olduğunu öğrenmek kalmıştır. Demiray’ın kaçma planı ise çoktan hazırdır. Barca ve MKC, Demiray’ın kaçmasına engel olup, yıllardır peşinde koşmakta oldukları adamın eski okul arkadaşları olduğunu öğrenir.
    Muhteşem İkili 6.Bölüm
    S01E06 - Muhteşem İkili 6.Bölüm
    Nilüfer, Yasemin’e verdiği söz yüzünden Barca’dan uzak durmaya çalışırken Barca, durumu fark eder. Herkesi bir araya getirecek olan Nilüfer’in yeni mekânının açılış partisinin heyecanı, Kaan’ın ortadan kaybolmasıyla yerini korkuya bırakır.
    Muhteşem İkili 7.Bölüm
    S01E07 - Muhteşem İkili 7.Bölüm
    Muhteşem İkili’nin yıllardır ulaşmaya çalıştığı Ahsen birime gelir. Üstelik artık Barca ve MKC’yle çalışacaktır. Fakat, başka bir kimlikle ve başka bir yüzle. Ahsen’in, Barca ve MKC’ye dair bazı gizemli planları olduğu çok bellidir. Planlarına Yağmur’un evinin yanına taşınmakla başlar. Ahsen artık hayatımızın tam ortasındadır. Peki, Muhteşem İkili’mizden ve sevdiklerinden ne istemektedir?
    Muhteşem İkili 8.Bölüm
    S01E08 - Muhteşem İkili 8.Bölüm
    Barca yavaş yavaş Nilüfer’e olan duygularından emin olmaya başlar. MKC ise, her zamanki gibi yalnızlığı ile baş başadır. MKC’nin tüm zayıf noktalarını bilmekte olan Ahsen onun bu yalnızlığından faydalanıp ona yaklaşır. Fakat Barca ve Nilüfer’in yakınlaşmaya başladıklarını fark edince oku onların aşkına çevirir. Ahsen’in Muhteşem İkili’nin mutlu olmasına tahammülü yoktur.
    Muhteşem İkili 9.Bölüm
    S01E09 - Muhteşem İkili 9.Bölüm
    Barca’ya Ahsen’den gelen telefondan sonra artık Muhteşem İkili Ahsen’in çok yakınlarında olduğundan emindir. Ama Ahsen neden iletişim kurmamaktadır? Muhteşem İkili’nin gündemini bu meşgul eder. Yılbaşı akşamı Feridun bütün aileyi bir arada toplayacaktır. Ahsen ise iyice yakınlaşmış olan Barca ve Nilüfer’in arasını bozmak için yeni planlarla sahneye çıkar. Arka arkaya cinayetler işleyen boksör ise Barca ve MKC’nin ilgilendikleri diğer gizemli konudur.
    Muhteşem İkili 10.Bölüm
    S01E10 - Muhteşem İkili 10.Bölüm
    MKC’nin kafası, Barca’ nın karşılarına çıkan yeni kötü Profesör tarafından zindana kapatılmasıyla daha da karışır. Muhteşem İkili bir araya gelemeyecek kadar birbirlerine kırgınken, ancak bir araya geldiklerinde yıkabilecekleri bir kötüyle karşı karşıyadır.
    Muhteşem İkili 11.Bölüm
    S01E11 - Muhteşem İkili 11.Bölüm
    Profesör, Barca’nın gizli görevde arkasında kim olduğunu öğrenmek için emniyetten bir köstebeğe ihtiyaç duyar. Birimdeki en zayıf halka Ahsen’dir. Profesörün artık Muhteşem İkili’nin yanında bir müttefiki vardır.
    Muhteşem İkili 12.Bölüm Final
    S01E12 - Muhteşem İkili 12.Bölüm Final
    Barca ve MKC’nin tek amacı yüzünü ustalıkla saklayan Profesör’e ulaşmak. Profesör’ün tek amacı ise, onları yolundan çekmektir. Bu yolda gözünü iyice karartan Profesör, MKC’nin gireceği ameliyatta öldürülmesini emreder. Profesör’ün unuttuğu bir şey vardır; Barca ve MKC Muhteşem İkili’dir.

    Hayran tepkileri

    Back to Top