Hesabım
    Kızım
    1. Sezon
    Puanım :
    Kızım

    Sezon bilgisi:

    35 Bölüm
    orijinal kanal: Tv8
    İlk yayın tarihi: 21 Eylül 2019
    173 Fotoğraf | 33 Video
    Buğra Gülsoy
    Buğra Gülsoy
    Beren Gökyıldız
    Beren Gökyıldız
    Leyla Lydia Tuğutlu
    Leyla Lydia Tuğutlu
    Serhat Teoman
    Serhat Teoman
    Kızım 34.Bölüm Fragmanı 0:42
    Kızım 34.Bölüm Fragmanı
    55 gösterim
    Kızım 32.Bölüm Fragmanı 0:40
    Kızım 32.Bölüm Fragmanı
    39 gösterim
    Kızım 31.Bölüm Fragmanı 0:51
    Kızım 31.Bölüm Fragmanı
    30 gösterim
    • Fotoğraf Kızım
    • Fotoğraf Kızım
    • Fotoğraf Kızım
    • Fotoğraf Kızım
    • Fotoğraf Kızım
    • Fotoğraf Kızım
    • Fotoğraf Kızım
    • Fotoğraf Kızım
    • Fotoğraf Kızım
    1. sezon bölümleri
    Kızım 1.Bölüm
    S01E01 - Kızım 1.Bölüm
    Hayatında sorumluluk almamış, yetimhanede büyümüş bir dolandırıcı olan Demir Öykü’nün onu bulmaya geldiği gün tutuklanır. Demir, kızına bakması şartıyla mahkeme tarafından salınır ancak Demir, o gün tanıştığı Öykü’yle yaşamayı istememektedir... Demir ve ortağı Uğur bir yandan Öykü’den kurtulmaya çalışırken, bir yandan da büyük bir vurgun yapma planı içindedirler.
    Kızım 2.Bölüm
    S01E02 - Kızım 2.Bölüm
    Öykü babası Demir’e kavuşur, ama babası onu istemez ve yıllar sonra baba kızın yolları ayrılamayacak şekilde kesişir. Öykü akıllı ve vicdanlı bir kız çocuğudur. Babası Demir ise yalancı ve dolandırıcıdır. Demir bir çocuğa babalık edecek biri olmasa da Öykü ondan vazgeçmemekte kararlıdır.
    Kızım 3.Bölüm
    S01E03 - Kızım 3.Bölüm
    Demir, Öykü'yü bırakıp gitmeyi planlıyor. Öykü'yü terk edip izini kaybettirecek mi?
    Kızım 4.Bölüm
    S01E04 - Kızım 4.Bölüm
    Demir bu kez öğrendiği gerçeklerle tamamen hayatını değiştirecek. Öykü annesini tanıyacak mı?
    Kızım 5.Bölüm
    S01E05 - Kızım 5.Bölüm
    Gittikçe Öykü'ye daha fazla alışmaya başlayan Demir, kızı için fedakarlıklar yapmaya ve iş aramaya başlar.
    Kızım 6.Bölüm
    S01E06 - Kızım 6.Bölüm
    Demir Öykü'nün sakladığı gerçeği öğrenebilmek için ısrar eder. Babasına güvenmeye başlayan Öykü sırrını sonunda söyleyebilecek midir?
    Kızım 7.Bölüm
    S01E07 - Kızım 7.Bölüm
    Öykü'nün sırrını öğrenen İlayda, okulda Öykü'nün yaşamını daha da zor hale getirirken, Doktor İhsan'ın Demir'e ulaşması an meselesidir. Öykü'nün tek başına yüklendiği bu sır nihayet açığa çıkacak mıdır?
    Kızım 8.Bölüm
    S01E08 - Kızım 8.Bölüm
    Sosyal hizmetlerin ani denetleme talebi karşısında hazırlıksız yakalanan Demir, bir kez daha karşı karşıya kaldığı Öykü'yü kaybetme olasılığı karşısında büyük bir sınav verir. Demir'i arayan Doktor İhsan sonunda Öykü’nün hastalığını babasına söyleyecek midir yoksa Öykü’nün ondan istediği gibi bu sırrı saklayacak mıdır?
    Kızım 9.Bölüm
    S01E09 - Kızım 9.Bölüm
    Candan, Öykü'nün hastalığını öğrendikten sonra derin bir açmazda bulur kendini. Candan'ın hissettiği acı, aceleyle birtakım kararlar almasına neden olur. Candan'ın bu yönelişi, Demir ve Öykü için Candan'ın olmadığı bir yaşamın habercisi mi olacaktır? Gittikçe derinleşen alkol sorununun pençesinde boğuşan Asu, para kazanmak için yeni yollar dener. Suça bulaşmadan para kazanmaya çalışan Asu, hayattan yeni bir darbe daha alır. Cemal, Asu'ya bir kez daha yardım eder. Bu süreçte, Cemal ve Asu'nun ilişkisinde ne tür değişimler gerçekleşecektir?
    Kızım 10.Bölüm
    S01E10 - Kızım 10.Bölüm
    Asu, babasından kalan mirası ele geçirebilmek için vakit geçirmeden harekete geçer ve Öykü ile yakınlaşmaya çalışır. Öykü, çevresinde gerçekleşen sarsıcı değişimlerden habersiz okulda oynayacakları tiyatro oyununa hazırlanmaktadır. Asu'nun, Öykü'nün annesi olduğunu öğrenen Demir için, bu beklenmedik gelişme şok etkisi yaratır.
    Kızım 11.Bölüm
    S01E11 - Kızım 11.Bölüm
    Cemal ve Asu'nun planları kusursuzca işlerken, Öykü'ye dedesinden gelen gizemli mektup durumları ne yönde değiştirecektir? Bu beklenmedik gelişme Demir'in ne tür adımlar atmasına neden olacaktır?
    Kızım 12.Bölüm
    S01E12 - Kızım 12.Bölüm
    Miras konusunda gerçeği öğrenen Demir, Öykü'yü Asu ile görüştürmemekte kararlıdır. Cemal ve Asu, Demir'in bu tavrına karşılık sert bir adım atarlar ve baba kızın dengesi bir kez daha bozulur. Cemal'in gerçek yüzünü bilmeyen Candan, Asu konusunda Cemal'den yardım ister. Yeni bir girdabın oluşmasına neden olan bu yardım çağrısı ne tür olayların başlangıç noktası olacaktır?
    Kızım 13.Bölüm
    S01E13 - Kızım 13.Bölüm
    Cemal'in gerçek yüzünü bilmeyen Candan, Asu konusunda Cemal'den yardım ister. Yeni bir girdabın oluşmasına neden olan bu yardım çağrısı ne tür olayların başlangıç noktası olacaktır?
    Kızım 14.Bölüm
    S01E14 - Kızım 14.Bölüm
    Uğur'un mahkemeye verdiği babalık testi sonucunun sahte olduğunu söylemesi ile Demir'in içine düşen şüphe daha da büyür. Demir bu şüpheden kurtulmayı bir türlü başaramaz ve babalık testi yaptırmaya karar verir. Demir'in bu kararının ne tür sonuçları olacaktır?
    Kızım 15.Bölüm
    S01E15 - Kızım 15.Bölüm
    Demir babalık testinin sonucu ile yüz yüze kalmış, içini kemiren kuşkunun nihayet sona ereceğini düşünmektedir. Peki, zarfın içindeki gerçek Demir ve Öykü arasındaki bağı nasıl etkileyecektir?
    Kızım 16.Bölüm
    S01E16 - Kızım 16.Bölüm
    Öykü mahkemede annesini seçtikten sonra baba kızın dünyası tepetaklak olur. Öykü’nün neden Asu’yu seçtiği büyük bir soru işareti olarak herkesin zihnini kurcalarken Demir’in tepkisi ne olacaktır? Zaferini ilan ederek Öykü ile yaşamaya başlayan Asu için mirasın kontrolünü eline almanın zamanı gelmiştir. Ne var ki beklenmedik bir sürpriz onu beklemektedir.
    Kızım 17.Bölüm
    S01E17 - Kızım 17.Bölüm
    Öykü'nün yanına gidebilmek için kılık değiştirerek yurda giren Demir ve Uğur bu durumdan yakayı nasıl kurtaracaklardır? Bir anda hem annesiz hem babasız kalan Öykü'yü evlat edinmek isteyen Candan bunu başarabilecek midir?
    Kızım 18.Bölüm
    S01E18 - Kızım 18.Bölüm
    Candan'ın Öykü'yü alabilmek için Murat'la evleneceğini duyan Demir Candan'a karşı olan duygularını söyleme cesareti duyar. Candan Demir'in duygularına karşılık verecek midir? yoksa onu hayatından tamamen çıkaracak mıdır?
    Kızım 19.Bölüm
    S01E19 - Kızım 19.Bölüm
    Candan Uğur ve Demir'i kurtarmak ister ama bu beladan nasıl kurtaracaktır? Candan'ın Öykü'yü evlat edinmek istemesi hala düşüncesindedir ama Muratla evlenmekten çok daha iyi bir planı vardır.
    Kızım 20.Bölüm
    S01E20 - Kızım 20.Bölüm
    Cemal Demir'le ilgili planlarının başarıya ulaşmasının keyfini sürerken, Asu'nun gitmeden önce ona bıraktığı mektubu okuyunca gerçeği çok sorgular ve kafası karışır. Demir Candan ile çok mutlu görünmektedir.
    Kızım 21.Bölüm
    S01E21 - Kızım 21.Bölüm
    Demir’in bütün çabalarına rağmen onu bir yabancı sanmaya devam eden Öykü babasını ne zaman hatırlayacaktır? Demir, her şeye rağmen aralarındaki bağı korumayı başarabilecek midir? Teyzesinin evine gitmek isteyen Öykü’yü kendi evinde kalmak için nasıl ikna edeceklerdir?
    Kızım 22.Bölüm
    S01E22 - Kızım 22.Bölüm
    Öykü'nün hafıza kaybı sürerken Demir mutluluk oyunu oynamaya devam eder. Bir yandan Uğurla birlikte hastaneye olan borcunu ödemenin yollarını arar. Öykü babasını ve çok mutlu olduğu günleri yeniden hatırlayacak mıdır?
    Kızım 23.Bölüm
    S01E23 - Kızım 23.Bölüm
    Demir Öykü'nün tedavisi için gereken parayı bulmaya çalışırken Cemal ve Zeynep kurdukları planı uygulamaya koyulurlar. Hala hiç birşeyi hatırlamayan Öykü Zeynep'in yalanlarına inanacak mıdır?
    Kızım 24.Bölüm
    S01E24 - Kızım 24.Bölüm
    Öykü'nün hafızası yerine gelir ve bu hem Candan için hem de Demir için büyük bir mutluluk olur. Cemal ise Zeynep'le olan planı bozulunca çok öfkelenir. Ama işin peşini bırakmayıp DNA raporuyla Öykü'yü almaya kararlıdır.
    Kızım 25.Bölüm
    S01E25 - Kızım 25.Bölüm
    Demir'in test sonucu morali düzelir ve çok mutlu olur. Bütün kozları tükenen Cemal ise büyük bir yıkım içindedir. Öykü tam düzelmişken tekrar kendini hastanede bulur.
    Kızım 26.Bölüm
    S01E26 - Kızım 26.Bölüm
    Uğur'un yıllardır sakladığı gerçeği açığa çıkardığını düşünen Cemal bunu Demir'e söyleyecek mi? Kızına ilik bulmak için çırpınan Demir hastane masraflarını düşünürken Murat'ın ona bir teklifi olur.
    Kızım 27.Bölüm
    S01E27 - Kızım 27.Bölüm
    Öykü babasına küsmüştür, artık Demir kızına herşeyi anlatır. Bir yandan Öykü'yü kırmamaya özen göstermelidir.
    Kızım 28.Bölüm
    S01E28 - Kızım 28.Bölüm
    Öykü'ye ilik verecek olan Cemal kaza geçirir. Öykü Cemal'in bunu ilik vermemek için yaptığını düşünse de Cemal bu konuda kararlıdır. Ve Öykü ameliyata girer. Demir, Cemal'e minnettar olur. Demir ile Uğur'un başı büyük beladadır. Öykü ile Candan evdeyken evleri ateşe verilir.
    Kızım 29.Bölüm
    S01E29 - Kızım 29.Bölüm
    Yangında herşeyi kaybeden Öykü ve Demir yeni bir başlangıcın eşiğindelerdir. Bir yandan Cemal hayatlarına girmeye devam etmektedir. Cemal, Demir ve Uğur eskisi gibi sıkı dost olabilecekler midir?
    Kızım 30.Bölüm
    S01E30 - Kızım 30.Bölüm
    Cemal, Demir ve Uğur eve döndükleri gördükleri manzara karşısında şaşkına dönerler. Candan, Öykü ve Sevgi kaçırılmıştır. Kızların hayatına karşın Demir'in hayatı istenmektedir. Demir bunu Cemal ve Uğur'a anlattığında ikisi de şiddetle karşı çıkarlar.
    Kızım 31.Bölüm
    S01E31 - Kızım 31.Bölüm
    Öykü babasının nerede olduğunu sorgulamaya başlar. Candan, Uğur ve Cemal onu teselli ederek binbir yalan uydurmak zorunda kalırlar. Ancak kötü haberi alırlar ve herkes şok yaşar.
    Kızım 32.Bölüm
    S01E32 - Kızım 32.Bölüm
    Cemal Demir'in zor gününde yanında olmuş ve onu kurtarmıştır. Cemal mecbur kalarak yaptıkları hırsızlığın bedelini mi ödeyecektir? Demir ve Candan birbirlerine olan sevgilerini artık saklamazlar ve bu işe en çok Öykü sevinir.
    S01E33 -
    Kızım 34.Bölüm Final
    S01E34 - Kızım 34.Bölüm Final
    Eve geri dönen Hacı Anne o olmadan kız istemeye giden Uğur’a çok kızgındır. Demir, Cemal ve Candan da Hacı Annenin öfkesinden paylarına düşeni alırlar. Sevgi’yle ilişkisinde yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmiş olan Uğur annesinin gönlünü nasıl alacak ve onu düğüne nasıl ikna edecektir?

    Hayran tepkileri

    Back to Top