Hesabım
    Ağlama Anne
    1. Sezon
    Puanım :
    Ağlama Anne

    Sezon bilgisi:

    13 Bölüm
    orijinal kanal: Atv
    107 Fotoğraf | 12 Video
    Birce Akalay
    Birce Akalay
    Özlem Yılmaz
    Özlem Yılmaz
    Cansel Elçin
    Cansel Elçin
    Sezin Akbaşoğulları
    Sezin Akbaşoğulları
    Ağlama Anne 13.Bölüm Fragmanı 0:40
    Ağlama Anne 13.Bölüm Fragmanı
    37 gösterim
    Ağlama Anne 12.Bölüm Fragmanı 0:40
    Ağlama Anne 12.Bölüm Fragmanı
    22 gösterim
    Ağlama Anne 11.Bölüm Fragmanı 0:55
    Ağlama Anne 11.Bölüm Fragmanı
    47 gösterim
    • Fotoğraf Ağlama Anne
    • Fotoğraf Ağlama Anne
    • Fotoğraf Ağlama Anne
    • Fotoğraf Ağlama Anne
    • Fotoğraf Ağlama Anne
    • Fotoğraf Ağlama Anne
    • Fotoğraf Ağlama Anne
    • Fotoğraf Ağlama Anne
    • Fotoğraf Ağlama Anne
    1. sezon bölümleri
    Ağlama Anne 1.Bölüm
    S01E01 - Ağlama Anne 1.Bölüm
    Damla, senelerce her türlü zorluğa göğüs gererek Zeynep'i büyütmüş, Alev ise ona can vermiştir. İki kadın annelik mücadelesi verirken, Zeynep'in dedesi Çetin, dünyaya gelmediğini sandığı torununun hayatta olduğunu öğrenir. Ciddi bir tehdit olarak Alev'in karşısına çıkar. Tek istediği, Zeynep'in babası olan oğlu Adnan'ın Zeynep'i öğrenmemesidir. Bunun için de her şeyi yapabilecek kadar gözü dönmüştür. Ancak her şeye rağmen Adnan'ın öğrenme yolculuğuna girmesi uzun sürmeyecektir.
    Ağlama Anne 2.Bölüm
    S01E02 - Ağlama Anne 2.Bölüm
    Adnan'ın varlığı Alev'in tüm planını alt üst eder. Adnan gerçeği öğrenmeden harekete geçmek isteyen Alev, girdiği yolun sonunda kendini Çetin'in yanında bulur. Çetin ve Alev artık çıkar ortağıdır! Damla ise her iki taraftan da sıkışmıştır. Bir tarafta Alev. Diğer tarafta Adnan. Bir çıkış yolu arayan Damla, çözümü Zeynep'i buradan uzaklaştırmakta bulur.
    Ağlama Anne 3.Bölüm
    S01E03 - Ağlama Anne 3.Bölüm
    Damla hem Alev tarafından hem Adnan tarafından baskı altındadır. Alev'in hırsını Damla'dan çıkarması, Adnan'ın giderek Zeynep'e yaklaşması Damla'da ayakta kalacak güç bırakmamıştır.
    Ağlama Anne 4.Bölüm
    S01E04 - Ağlama Anne 4.Bölüm
    Adnan'ın kızını öğrenmesiyle sadece Alev için değil birçok kişi için taşlar yerinden oynamaya başlar. Çetin, Nevzat'ın karşısında zor duruma düşer. Özlem, Zeynep'in peşine düşer ve öğrendiklerinden sonra Zeynep'in canını yakmak için harekete geçer.
    Ağlama Anne 5.Bölüm
    S01E05 - Ağlama Anne 5.Bölüm
    Alev’in eve girmesinin önüne Hasan duvar örer. Ancak Necmiye bu sefer kızını bırakmama konusunda kararlıdır. Hasan’a rağmen Alev’in yanında yer alır. Öte yandan Alya’nın zehirlenmesinin ardında Özlem olduğu ortaya çıkmıştır. Bu olay Adnan ve Özlem ilişkisini tamamen kopma noktasına taşır. Adnan, Özlem’in Alya’yı görmesine dahi izin vermeyecektir. Ayrıca Alya’nın derdine düşen Adnan, Zeynep’i unutmuştur. Bu durum Adnan’ın başına gelenlerden haberi olmayan Damla’yı öfkelendirir. Alev ise Zeynep’e gerçeği söyleme peşindedir. Ama Zeynep’in kendini asla kabullenmeyeceğini anlar. Tam dağılmıştır ki Özlem’in, Zeynep’in başına sardığı olay patlar. Alev, bunu kızına yapanlardan intikam almaya kararlıdır.
    Ağlama Anne 6.Bölüm
    S01E06 - Ağlama Anne 6.Bölüm
    Zeynep’in yaşadığı talihsiz olayın yankıları devam etmektedir. Adnan ve Damla da Zeynep’in başına gelenlerin sorumlusunun Özlem olduğunu öğrenir. Damla, Alev’in de etkisiyle Adnan’dan uzak durmaya karar verir. Adnan, çevrelerinde olduğu sürece Zeynep’in zarar görmeye devam edeceğini düşünmektedir. Olay, okulda da bomba etkisi yaratmıştır. Disiplin kurulu tarafından Zeynep’e soruşturma açılmış ve savunması istenmiştir. Alev ve Ali Osman, Zeynep’i okuldan atılmaktan kurtarabilecek midir?
    Ağlama Anne 7.Bölüm
    S01E07 - Ağlama Anne 7.Bölüm
    Damla, kızı için ilk defa güvenli bildiği yuvasından, alanından çıkar. Alev'le yakınlaşan Damla, Adnan'la kopma noktasına gelir; Adnan, çevrelerinde olduğu sürece belanın peşlerini bırakmayacağına inanır.
    Ağlama Anne 8.Bölüm
    S01E08 - Ağlama Anne 8.Bölüm
    Özlem’in sevdiklerini kaybetme korkusuyla şuursuzca yaptıkları herkesin huzur ve düzenini bozar. Adnan, Özlem’e boşanma davası açmak için harekete geçer. Mert, ormanda Zeynep’in ayakkabısını bulunca deliye döner. Olan biteni Damla’ya anlatmaya karar verir ancak Ali Osman buna engel olur. Alev, Zeynep’e kavuşamadan kaybetmenin acısıyla, geçmişin zehrini babasına kusar. Hasan’ın kocamış yüreği Alev’in bıçak gibi sözlerine dayanamaz
    Ağlama Anne 9.Bölüm
    S01E09 - Ağlama Anne 9.Bölüm
    Damla’ya kırgın olan Zeynep, Alev’i seçip onunla yaşamaya karar verir. Güveni kırılmış, yaralanmıştır… tek isteği annesinin nerede olduğunu bilmemesidir. Bu karar Alev’i sevinç gözyaşlarına boğar. Kızına on sekiz yıllık hasretten sonra kavuşan Alev, Zeynep’in bir dediğini ikiletmez. Mert, Ali Osman’a Zeynep’i görebilmek için diklenir. Ali Osman, genç aşığın cesaretine şaşar ve ablasının Zeynep’e yaptıklarından habersiz olduğuna emin olup onları kavuşturur. Ali Osman artık Zeynep’in de kahramanıdır.
    Ağlama Anne 10.Bölüm
    S01E10 - Ağlama Anne 10.Bölüm
    Zeynep, geçmişin hesabını babasına sorar ancak Adnan cevaplamaktan kaçınır. Mert, Zeynep’in babasının eniştesi olduğunu anlayınca şoke olur. Alev’in öfkesinden nasibini alan Damla, babasının saldırıları sonucunda herkesi şaşırtacak bir karar verir ve evi terk eder. Adnan, Damla’yı bir başına bırakmaz. Bunu öğrenen Alev, ikilinin peşine düşer ve Adnan’la Damla’dan hesap sorar. Alev’i durduramayacağını anlayan Adnan ve Damla, her şeyi göze alır, Zeynep’ten saklanan sırrı açıklamak için Alev’in kapısına dayanırlar.
    Ağlama Anne 11.Bölüm
    S01E11 - Ağlama Anne 11.Bölüm
    Zeynep, Adnan ve Damla’yı dinlemeye karar verir ama duyduklarıyla geçmişe dair tüm anıları tuzla buz olur. Damla, kızını yalnız bırakmamak için herkesi şaşırtan bir kararla Alev’in evine taşınır. Ama bu Alev ile aralarındaki ipleri daha da gerer. Adnan’ın Alev’in evine sık sık gelip gitmesi Ali Osman’ın huzurunu kaçırır ve Alev’i sıkıştırınca geçmişin kapıları aralanır.
    Ağlama Anne 12.Bölüm
    S01E12 - Ağlama Anne 12.Bölüm
    Zeynep, Adnan’ı baba olarak kabullenmeye başlar. Tam her şey duruldu derken Pınar sayesinde gördüğü fotoğraflar Hasan’ın yeniden patlamasına sebep olur. Zeynep, ne olduğunu anlamadan dedesinin peşinden hastaneye gider. Onu oradan kim kurtaracak? Adnan, boşanma işlemlerini askıya almışken Özlem, Zeynep’i kaçıran kişi olduğunu kimlere kendi ağzıyla söyleyecek?
    Ağlama Anne 13.Bölüm Final
    S01E13 - Ağlama Anne 13.Bölüm Final
    Özlem, Adnan’ın kendisinden şikayetçi olduğunu öğrenir. Tam onun şokunu yaşarken Alya’dan kötü haber gelir. Alya, kaybolmuştur. Gözler, Alev’e ve Damla’ya yönelir. İkisi de zan altındadır, üstelik Zeynep, kendisinden saklanan gerçekleri öğrenmekle burun burunadır. Ali Osman her zamanki gibi Alev’i bırakmaz. Dimdik yanında durarak ona, ailesine kol kanat gerer. Adnan, Özlem’in şeytanlıklarına son verirken, Hasan, Alev’in geçmişte yaşadıklarını öğrenir. Hasan geçmişin intikamını alacak mı? Alev sınandığı aşktan geçecek mi? Zeynep, yaşadığı şoku atlatıp mutlu olmayı başaracak mı?

    Hayran tepkileri

    Back to Top