Hesabım
    Çarpışma
    1. Sezon
    Puanım :
    Çarpışma
    Üyeler
    3,0 1 oy

    Sezon bilgisi:

    24 Bölüm
    orijinal kanal: Show Tv
    İlk yayın tarihi: 22 Kasım 2018
    176 Fotoğraf | 24 Video
    Kıvanç Tatlıtuğ
    Kıvanç Tatlıtuğ
    Elçin Sangu
    Elçin Sangu
    Alperen Duymaz
    Alperen Duymaz
    Melisa Aslı Pamuk
    Melisa Aslı Pamuk
    Çarpışma 24.Bölüm Fragmanı 0:55
    Çarpışma 24.Bölüm Fragmanı
    86 gösterim
    Çarpışma 23.Bölüm Fragmanı 0:53
    Çarpışma 23.Bölüm Fragmanı
    14 gösterim
    Çarpışma 22.Bölüm Fragmanı 0:51
    Çarpışma 22.Bölüm Fragmanı
    19 gösterim
    • Fotoğraf Çarpışma
    • Fotoğraf Çarpışma
    • Fotoğraf Çarpışma
    • Fotoğraf Çarpışma
    • Fotoğraf Çarpışma
    • Fotoğraf Çarpışma
    • Fotoğraf Çarpışma
    • Fotoğraf Çarpışma
    • Fotoğraf Çarpışma
    1. sezon bölümleri
    Çarpışma 1.Bölüm
    S01E01 - Çarpışma 1.Bölüm
    Kadir Adalı İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlar Şubesi’nde görevli bir başkomiserdir. Ailesiyle mutlu bir hayat sürerken karısını ve kızını bir terör eyleminde kaybeder. Olanlar yüzünden büyük bir suçluluk duymakta ve çok acı çekmektedir. Acıdan yaşamdan vazgeçme noktasına gelen Kadir, sebep olduğu araba kazasıyla farkında olmadan hayatının bütün akışını değiştirecektir. Kazaya dört araba, dört hayat, dört insan karışır.
    Çarpışma 2.Bölüm
    S01E02 - Çarpışma 2.Bölüm
    Cemre ve Kerem araçlarından çıkarılıp hastaneye götürülür. Ancak, Kadir ve Zeynep’in kullandıkları araçlarda kimse yoktur. Veli, polisin işe karışması ile yeni önlemler alır ve Zeynep’in kızı Aylin’in hayatıyla ilgili çok kritik bir kararın eşiğine gelir. Cemre, kendisini yaralayan ve aracına çarpanın aynı kişi olduğunu öğrenir ve polise bilgi verir. Belma ve Demir’i ise yasak aşklarının ortaya çıkma korkusu sarar.
    Çarpışma 3.Bölüm
    S01E03 - Çarpışma 3.Bölüm
    Veli’nin geçmişte Kadir’e hitaben intikam yemini edip, nefretini haykırdığı tanıtımda, Zeynep, annesiyle ilgili sorusuyla Kadir’i can evinden vuruyor. Belma ile Demir’i iyiden iyiye yasak aşklarının ortaya çıkma korkusu sararken, Cemre de Kerem’in karşısına çıkıyor.
    Çarpışma 4.Bölüm
    S01E04 - Çarpışma 4.Bölüm
    Veli’nin ‘Başa dön Adalı, en başa!’ sözleri merak uyandırır. Zeynep ve Kadir’in duygusal anlarının dikkat çektiği, Yakup’un şantajını Demir’e anlatan Belma’nın büyük bir korku yaşadığı, Cemre’nin Kerem’e yardım etmeye karar vererek ters köşe bir sürpriz yaptığı bölümde çekilen silahlar gerilimin daha da artacağına işaret ediyor.
    Çarpışma 5.Bölüm
    S01E05 - Çarpışma 5.Bölüm
    Veli’nin ateşiyle siper alan Kadir, Zeynep’i bulma umuduyla gözünü kırpmadan tehlike çemberinin içine girer. Veli’nin elinde rehin olan Zeynep korkusuzdur, asla geri adım atmaz ve kızını görmeyi başarır. Zeynep ne pahasına olursa olsun kızını kurtarmaya kararlıdır. Veli, telefonla Adalı’ya ulaşır ve Zeynep’le ilgili imalı sözler ederek Kadir’in bam teline basar. Yakup; Belma, Demir ve Selim’in yanlarına kadar gelip, Belma’ya kendisini hatırlatır. Yakup’un bu cüretkar çıkışı karşısında Belma’nın eli ayağı boşalır. Cemre, Kerem’i cezaevinden çıkarmak için gerekli adımları atar. Demir, Cemre’nin bu fikrine, onu şaşırtacak bir teklifle karşılık verir.
    Çarpışma 6.Bölüm
    S01E06 - Çarpışma 6.Bölüm
    Kadir, planını Zeynep’e ve Galip’e de anlatır. Bu öylesine bıçak sırtı bir oyundur ki, birinin yapacağı en küçük bir hata, herkese her şeyini kaybettirebilecek risktedir. Diğer yanda Veli de boş durmaz. Zeynep ve Galip’le temas kurar. Yakup’un başına silah dayadığı Cemre ölümle burun burunadır. Kerem bir fırsatını bulup, Yakup’un üzerine atılır. Kerem, Cemre, Merve ve Yakup’un arasında silah patlar ve ortalık kana bulanır.
    Çarpışma 7.Bölüm
    S01E07 - Çarpışma 7.Bölüm
    Zeynep’in Veli’yi bıçakladığı ve kar maskeli bir grubun otomatik silahlarla etrafa ateş açtıkları anlarda heyecan ve tansiyon yükseliyor. Veli’nin Zeynep’e, Cemre’nin de Kerem’e yaptığı itiraflar dikkatleri çekerken, Kerem’in kendisinden gözyaşları içinde yardım isteyen Meral’e vereceği cevap ise merak uyandırıyor.
    Çarpışma 8.Bölüm
    S01E08 - Çarpışma 8.Bölüm
    Veli’nin hastaneden kaçırılması, Kadir’in annesini bulma umutlarını törpülemiştir. Kadir annesiyle ilgili, içini sadece Zeynep’e döker. Zeynep, Kadir’i tekrar ayağa kaldırmak için onu cesaretlendirir. Kadir’le Zeynep arasındaki mesafeler yavaş yavaş kısalmaya başlarken, Cemre ile Kerem arasındaki çekimin gücü de her geçen gün artmaktadır. Aile olmanın verdiği mutluluk ise, hepsinin yüzüne tebessüm olarak yansımıştır. Canını yakanların, canını yakmaya kararlı olan Veli ise ilk hamlesini yapar. Adalı’ya telefonla ulaşır ve annesi ile ilgili sarf ettiği sözlerle Kadir’i en hassas olduğu yerden vurur. Kadir, Veli’nin artık eskisinden çok daha tehlikeli olacağının farkındadır ve herkesi uyarır.
    Çarpışma 9.Bölüm
    S01E09 - Çarpışma 9.Bölüm
    Zeynep, Kadir’in annesini bulmasına yardımcı olabilmek için tehlikeli bir işe soyunur. Cemre, Kerem’in gelecekleriyle ilgili kafasındaki duvarları yıkacak büyük bir adım atar. Veli’nin Zeynep’e ve Aylin’e olan saplantılı sevgisi çok tehlikeli bir hal alır. Kadir’in, Galip’ten aldığı paranın, adli emanetten alınıp hazineye sevk edileceği haberi Veli’nin iştahını kabartır. Parayı çalmak için plan yapar ve güzergah üzerine pusu kurar.
    Çarpışma 10.Bölüm
    S01E10 - Çarpışma 10.Bölüm
    Kadir ve Kerem, yaralanan Meral’i hızla hastaneye yetiştirir. Meral’in ciddi bir yarası yoktur ve kısa sürede taburcu olur. Veli’nin emniyette ikinci bir muhbiri olduğunu anlayan Kadir, Haydar’dan diğer haini bulmak için izin ve yardım ister. Veli, Cansız’dan, ona parasını teslim etmezse infaz edileceğine dair çok ciddi bir mesaj alır. İyice köşeye sıkışmıştır. Parayı bulmak için çok tehlikeli bir plan yapar ve Yakup ile Cemil’i de maşa olarak kullanır. Veli, Zeynep’e telefonla ulaşır ve ona Kadir hakkında, Kadir’in dahi bilmediği çok büyük bir bilgi verir. Devamını anlatmak için de Aylin’i de alıp, yanına gelmesini ister. Kerem ile Cemre’nin ilişkileri hız kazanır. Ama önlerinde, biri büyük biri küçük, iki engel vardır: Selim ve Meral.
    Çarpışma 11.Bölüm
    S01E11 - Çarpışma 11.Bölüm
    Veli, Asiye’nin gerçekte kim olduğunu öğrenen Zeynep’i, konuşması halinde Asiye’yi öldürmekle tehdit eder. Zeynep, Selim’den Asiye’nin adresini öğrenmek ister ancak, aldığı cevap gözünü korturur. Meral, doludizgin devam eden Kerem - Cemre aşkına fitne katmak için fırsat kollar. Demir’le de işbirliği yapar. Ufukta şimdi, büyük ve yıkıcı bir fırtına vardır ve Kerem ile Cemre’ye doğru hızla yaklaşmaktadır. Aylin, Veli’yle yakın zamanda görüştüklerini ağzından kaçırır. Kadir bu gerçeği kendinden saklayan Zeynep’e çok öfkelenir ve aralarında büyük bir kriz çıkar. Adalı’yı, her yerde aradığı Veli’ye, haberi olmadan bu kez Zeynep götürecek, Kadir yüz yüze geldiği Veli’yle yumruk yumruğa hesaplaşmaya girecektir.
    Çarpışma 12.Bölüm
    S01E12 - Çarpışma 12.Bölüm
    Kadir, Veli'nin annesi Asiye hakkında anlattıklarıyla çılgına dönerken, gerçek adının Yusuf olduğunu öğrenince büyük bir şok yaşar.
    Çarpışma 13.Bölüm
    S01E13 - Çarpışma 13.Bölüm
    Kadir ve Asiye şimdi birbirlerine, uzansalar sarılabilecek kadar yakın, ama aynı zamanda, otuz beş yıllık bir sessizlik kadar da uzaktadırlar. Kadir, annesini bulmasının önünü açmasına rağmen Zeynep’e halen kızgın, Zeynep de anlaşılamadığı için Kadir’e kırgındır. Ancak mevsim ansızın kıştan bahara dönecek, Kadir ile Zeynep tam on altı yıl önce avuçlarından uçup giden aşkı yeniden yakalayacaktır.
    Çarpışma 14.Bölüm
    S01E14 - Çarpışma 14.Bölüm
    Kadir ile Zeynep aşkının rüya gibi devam ediyordur, Kerem ve Cemre arasındaki buzlar da erimeye başlar. Kadir ile Asiye’nin karşı karşıya geldiği anlarda, Kadir’in ‘Benim babam nerde?’ sorusuna, Asiye’nin vereceği cevap merak uyandırıyor.
    Çarpışma 15.Bölüm
    S01E15 - Çarpışma 15.Bölüm
    Cansız pusunun, Kadir de Cansız’ın kokusunu almıştır. Kadir’in karşısında bir çakal, Cansız’ın karşısında bir kurt vardır. Silahlar çekilir, kurt ile çakalın ölüm oyunu başlar. Veli de, olan biten her şeyi gizlendiği köşeden ve gergin bir halde izlemekte, Kadir ile Cansız’ın birbirlerini öldürmelerini sabırsızlıkla beklemektedir. Zira, planının tutmaması, Cansız’ın usturasının boğazına dayanması demektir. Zeynep, Veli’nin ölüm korkusunu daha da perçinleyecek bir hamle yapar
    Çarpışma 16.Bölüm
    S01E16 - Çarpışma 16.Bölüm
    Kadir, Selim’den istediklerini tek tek sıralar. Tam da bu sırada Cansız, Kadir’i arar, onları gördüğünü ima eder, kendisini bulması için Kadir’e 48 saat süre verir ve aksi halde onu öldüreceğini söyler. Cansız’ın kendisini izlediğini anlayan Kadir delirir. Masadan kalkarken Kadir de istediklerini yerine getirmesi için Selim’e 48 saat mühlet verir. Veli, Cansız ve Kadir’e büyük acılar yaşatarak Adem’in intikamını alacağına ant içerken, Cansız kaseti bulup getirmesi için Veli’ye de 48 saat süre verir.
    Çarpışma 17.Bölüm
    S01E17 - Çarpışma 17.Bölüm
    Kadir hızla hastaneye kaldırılır. Zeynep, Asiye, Haydar ve diğerleri, doktorlardan gelecek iyi bir haberi beklemektedir. Cansız da hastaneye gelir. İçindeki şüpheleri giderecek cevap Asiye’dedir. Usturasını çıkarır, Asiye’nin boğazına dayar ona ve Kadir’in oğlu, yani Yusuf olup olmadığını sorar. Veli de hastaneye gelir ve karşısında, kendisine meydan okuyan Zeynep’i bulur. Öte yandan Selim, içine girdiği durumdan kendisini çıkaracak bir yol aramakta ve artık kimseye güvenmemektedir. Silahını önce Veli’ye, ardından ihanetin bedelini ödetmek için Demir ve Belma’ya doğrultur. Selim’in yaşadığı stres ve baskı an be an artmaktadır.
    Çarpışma 18.Bölüm
    S01E18 - Çarpışma 18.Bölüm
    Cemre hala yaşadığı şokun etkisindedir. Kerem bu zor günlerinde bir an olsun onu yalnız bırakmaz. Haydar’a Ivan’la ilgili istihbarat raporu gelir. Haydar, Kadir’e Ivan’ın hem onu hem de Veli’yi öldürmeye geldiğini söyler, nasıl bir cani olduğunu anlatır ve çok dikkatli olması için uyarır. Ivan’ın sadece Veli’nin peşinde olduğunu zanneden Cansız, Kadir’in de hedefte olduğunu öğrenince, Zarif kimliğiyle Kadir’i arar ve karşı karşıya olduğu tehlikeye dikkat çeker.
    Çarpışma 19.Bölüm
    S01E19 - Çarpışma 19.Bölüm
    Zeynep, Kerem ve Cemre ölüm arabasının içindedir. Bomba büyük bir gürültüyle patlar, silahlar çekilir, mermiler yağmur gibi yağar ve ortalık birden savaş alanına döner. Cansız, o anlarda Ivan’a kabusun, yolun sonuna gelen Kadir, Zeynep, Kerem ve Cemre’ye ise mucizenin adı olacaktır. Kadir mucizeyi yaratan, yani kendisini kollayan birisinin olduğunu anlar. Bir yandan bu gizemli kişinin kim olduğunu öğrenmeye, diğer yandan da saldırının arkasındaki işbirlikçileri bulmaya çalışır. Kadir’in yanı sıra, Veli de Ivan’ın peşindedir. Veli, kendisini Ivan’a götürecek yolu da bulur.
    Çarpışma 20.Bölüm
    S01E20 - Çarpışma 20.Bölüm
    Zeynep yoğun stres altındadır. Zira, yapılacak en küçük bir hata, Kadir’in baba katili olmasına sebep olacaktır. Kadir ile Zarif’in hesaplaşması başlar. Diğer yanda Kerem ve Cemre, Meral’i hastaneye getiririr. Kontrolünü tamamen kaybeden Yakup ise Demir’i arar ve onu ölümle tehdit eder. Demir ve Belma, Yakup’u ortadan kaldırmak için bir plan yaparlar. Meral de intikam ateşiyle yanmaktadır.
    Çarpışma 21.Bölüm
    S01E21 - Çarpışma 21.Bölüm
    Kadir, Haydar ve ekibi ile Cansız ve adamları arasında büyük bir çatışma başlar. Kadir’i gizlice takip eden Veli de, çatışma alanını görebileceği bir binanın çatısına çıkar, silahını kurar ve hedefine Cansız’ı alır. Ancak Cansız, çakal olduğunu bir kez daha ispatlarcasına bu ölüm çemberinden kurtulmayı başarır. Kadir, istihbarattan gelen bilgiyle Cansız’ın birlikte çalıştığı iki adamı takibe alır. Kadir, Cansız’ı, Cansız da Kadir’i ağına düşürmek için oyun kurar. Kadir, bir yandan da Cansız’ın babası olup olmadığına dair içini kemiren şüphenin peşine düşer. Diğer yanda Zeynep, Kadir’e sürpriz bir akşam yemeği planı yapar ancak asıl sürpriz Kadir’den gelir.
    Çarpışma 22.Bölüm
    S01E22 - Çarpışma 22.Bölüm
    Kerem, Kadir’e gider ve Cemre’ye ulaşamadığını, Demir’in onu alıkoymuş olabileceğinden endişelendiğini söyler. Kadir, Demir’in izini bulmak için Veli’den yardım ister. Cansız’a da Cemre’nin Demir tarafından kaçırıldığı haberi gelir. Selim’e Cemre’yi koruyacağına dair sözü olan Cansız, adamlarına Cemre’yi bulup, getirmeleri talimatını verir. Belma, Cemre’nin Cansız’ın adamlarınca götürülmesine tanıklık eder, onları takip eder ve Cemre’nin getirildiği yeri Kadir’e bildirir.
    Çarpışma 23.Bölüm
    S01E23 - Çarpışma 23.Bölüm
    Kadir’in tetiği çekmekte tereddüt ettiğini gören Veli, yaptığı kötülükleri bir bir hatırlatarak kendisini öldürmesi için Kadir’i kışkırtır. Bu sırada Zeynep için zaman gittikçe daralmakta ve geçen her bir saniye onu ölüme bir adım daha yaklaştırmaktadır. Kadir, kontrolünü tamamen kaybetmek üzeredir ki, son anda Zeynep’e ulaşabileceği bir yol açılır. Cansız, Zeynep’in yerini söylemese de, Kadir’i onun yanına götürmeyi kabul eder. Hızla yola çıkarlar ve Zeynep’in yanına gelirler. Cansız, imha edilmesi öylesine zor bir bomba düzeneği hazırlamıştır ki, Zeynep’ten sonra Kadir de Cansız’ın ölüm tuzağının içine düşer.
    Çarpışma 24.Bölüm Final
    S01E24 - Çarpışma 24.Bölüm Final
    Kadir, Zeynep’i hızla hastaneye getiririr. Zeynep ölümün kıyısındadır. Cansız’a nefreti katlanarak artan Kadir, onu tanıyan, birlikte iş yapanların isimlerini tek tek öğrenir ve izini sürer. Veli de Cansız’ın peşindedir. Kadir ile Veli, iki ayrı koldan ve öldüre öldüre Cansız’a doğru ilerlerler. Kadir ve Veli’nin peşinde olduğu haberi kısa sürede Cansız’a da ulaşır. Cansız, adamlarına Aylin’i kaçırmaları talimatını verir. Aylin, Cemre ile birlikteyken zorla kaçırılır. Cansız, Aylin’in hayatına karşılık Kadir’den Veli’yi öldürmesini ister. Kadir gözünü kırpmadan Veli’yi vurur. Ancak Cansız sözünde durmaz ve Kadir’den, tıpkı Selim gibi kendisini öldürmesini ister. Kadir, Aylin’in yaşaması için tereddüt etmeden silahını başına dayar. Tam da bu sırada bir telefon sesi duyulur Kadir ile Cansız hesaplaşmasının seyri değişir. Artık yolun sonudur ve ikisinden biri için ölüm kaçınılmazdır.

    Hayran tepkileri

    Back to Top