Hesabım
    Nöbet
    1. Sezon
    Puanım :
    Nöbet

    Sezon bilgisi:

    8 Bölüm
    orijinal kanal: Show Tv
    50 Fotoğraf | 8 Video
    Yurdaer Okur
    Yurdaer Okur
    Saygın Sosyal
    Saygın Sosyal
    Deniz Bolışık
    Deniz Bolışık
    İbrahim Kendirci
    İbrahim Kendirci
    Nöbet 8.Bölüm Fragmanı 1:01
    Nöbet 8.Bölüm Fragmanı
    34 gösterim
    Nöbet 7.Bölüm Fragmanı 1:05
    Nöbet 7.Bölüm Fragmanı
    15 gösterim
    Nöbet 6.Bölüm Fragmanı 1:05
    Nöbet 6.Bölüm Fragmanı
    22 gösterim
    • Fotoğraf Nöbet
    • Fotoğraf Nöbet
    • Fotoğraf Nöbet
    • Fotoğraf Nöbet
    • Fotoğraf Nöbet
    • Fotoğraf Nöbet
    • Fotoğraf Nöbet
    • Fotoğraf Nöbet
    • Fotoğraf Nöbet
    1. sezon bölümleri
    Nöbet 1.Bölüm
    S01E01 - Nöbet 1.Bölüm
    Jandarma Komutanı Yüzbaşı Orhan Korkut, teröristlerle yaşanan sıcak çatışmada askerini korumak için kendi canını feda ederek, şehit düşer. Onun yerine gelen Binbaşı Barış, evlatlarının başını öne eğmemeye ve Orhan Yüzbaşı’yı şehit eden hainleri bulmaya yemin etmiştir Jandarma Özel Harekat timinin komutanı Jandarma Yüzbaşı Yiğit Alkan ise dağlarda Orhan Yüzbaşı’nın şehit olduğu saldırının da arkasında olan Jiyan kod adlı teröristin peşindedir. Devre arkadaşı ve yakın dostunu öldüren teröristi bulmaya o da yeminlidir.
    Nöbet 2.Bölüm
    S01E02 - Nöbet 2.Bölüm
    Kahraman askerler canları pahasına vatanını savunurken, Binbaşı Barış ve Yüzbaşı Yiğit’in eşi bu hain saldırıyı televizyondan öğreniyor. Tedirgin bir şekilde ne yapacağını şaşıran eşler, uzun süre de kocalarına ulaşamayınca çılgına dönüyor. İşte tam da bu noktada Yiğit Yüzbaşı’nın eşi Zeynep, hayati bir karar alıyor.
    Nöbet 3.Bölüm
    S01E03 - Nöbet 3.Bölüm
    Yiğit Yüzbaşı, eşinin de aralarında bulunduğu rehineleri kurtaramadığı her saniye çaresizlikten kıvranıyor. Ama o bir asker ve Barış Binbaşı’nın emirlerine uymak ve biraz daha beklemek zorunda. Zeynep Öğretmen’i kaçıran teröristler bu kozun ne kadar değerli olduğunu biliyor ve hain planlar kurmaya devam ediyorlar. Yiğit Yüzbaşı, eşini ve diğer masum rehineleri Jiyan’ın ve adamlarının elinden sağ salim kurtarabilecek mi?
    Nöbet 4.Bölüm
    S01E04 - Nöbet 4.Bölüm
    Binbaşı Barış Kalender, teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen Remzi Duran’ın ailesine bu acı haberi vermek için yola çıkar. Duygu dolu bu anlarda Barış Binbaşı avuçlarında tuttuğu asil Türk bayrağıyla kapıyı çalar. Hatay’da ise ortalık iyice karışır.
    Nöbet 5.Bölüm
    S01E05 - Nöbet 5.Bölüm
    Gerilim hattındaki patlamada bulunan silahın sahibi Ziya Cevran! Bu gelişme Binbaşı Barış ve Ziya Cevran’ı karşı karşıya getiriyor. Ancak silahın üzerinde bulunan parmak izi başka birine ait. Olayı aydınlığa çıkaracak bu parmak izinin sahibi kim?
    Nöbet 6.Bölüm
    S01E06 - Nöbet 6.Bölüm
    Teröristleri sınıra kadar takip eden Yüzbaşı Yiğit’in, arkadan gelecek destek timini beklemesi gerekmektedir. Binbaşı Barış’tan gelen bu emir, Yüzbaşı Yiğit’e ulaşır. Ancak yüreğinde duyduğu acı, bu emre karşı gelmesine neden olur. Sınırın dışına taşınan bu takibi duyan Darko, hain bir planın hazırlığındadır. Yüzbaşı Yiğit’in sınırı geçmesinin ardından, siyasi ve askeri problemler çıkaracağını düşünen Ahmet Paşa’dan emir gelir! Barış Binbaşı, sınır dışındaki timi bulmak zorundadır. Darko’nun sınır dışında olan askerler için kurduğu hain plan gerçekleşecek mi?
    Nöbet 7.Bölüm
    S01E07 - Nöbet 7.Bölüm
    Jennifer, Elmalı’da çevre halkının sevgisini ve güvenini kazanamaya devam eder. Her fırsatı lehine çeviren Jennifer’a büyük bir görev verilir. Uluslararası sermaye baronlarından gelen suikast emri, gerçekleşecek mi?
    Nöbet 8.Bölüm Final
    S01E08 - Nöbet 8.Bölüm Final
    Ziya Cevran’ın, kendisini öldürtmek isteyen kişinin Nizamoğlu olabileceğini söyler. Elmalı halkı canlı bomba tehlikesiyle karşı karşıya kalıyor. Ziya Cevran ve Jennifer arasında silahlar çekilirken, yere yığılan Cevran’a neler olacak?

    Hayran tepkileri

    Back to Top