Hesabım
    Vurgun
    1. Sezon
    Puanım :
    Vurgun

    Sezon bilgisi:

    6 Bölüm
    orijinal kanal: NOW
    İlk yayın tarihi: 6 Şubat 2019
    37 Fotoğraf | 6 Video
    Erkan Petekkaya
    Erkan Petekkaya
    Deniz Çakır
    Deniz Çakır
    Emre Kınay
    Emre Kınay
    Begüm Birgören
    Begüm Birgören
    Vurgun 6.Bölüm Fragmanı 0:53
    Vurgun 6.Bölüm Fragmanı
    30 gösterim
    Vurgun 5.Bölüm Fragmanı 0:40
    Vurgun 5.Bölüm Fragmanı
    37 gösterim
    Vurgun 4.Bölüm Fragmanı 0:45
    Vurgun 4.Bölüm Fragmanı
    18 gösterim
    • Fotoğraf Vurgun
    • Fotoğraf Vurgun
    • Fotoğraf Vurgun
    • Fotoğraf Vurgun
    • Fotoğraf Vurgun
    • Fotoğraf Vurgun
    • Fotoğraf Vurgun
    • Fotoğraf Vurgun
    • Fotoğraf Vurgun
    1. sezon bölümleri
    Vurgun 1.Bölüm
    S01E01 - Vurgun 1.Bölüm
    Aşık olduğu karısı Reyhan ve oğluyla beraber çok mutlu bir hayat yaşayan Kemal Vardar, oğlunun ikinci yaş gününü kutladıkları gece aklına takılan bir iş için uyanır ve sahip olduğu fabrikaya gider. Kemal şirkette çıkan yangın sonucu büyük bir kaza geçirir. Doktorlar Kemal’in tıbben öldüğünden emindirler. Kemal yıllarını komada geçirirken, Reyhan ve yakınları yaşamaya devam etmek zorundadır.
    Vurgun 2.Bölüm
    S01E02 - Vurgun 2.Bölüm
    Kemal, Reyhan’la konuşmasından sonra darmadağın olurken, oğlu Kerem ile aralarındaki ilk bağ kurulmaya başlar. Ancak Vedat buna mani olmak için hemen adım atacaktır. Hemşire Asya’nın hastaneden ayrılmasının ardından Vedat soluğu Asya’nın karşısında alır. Asya da Vedat’ın hayatını alt üst etmeye yetecek iki tane sırrı vardır. Acaba Asya Kemal’den uzak durmayı göze alıp hayatlarından çıkabilecek midir?
    Vurgun 3.Bölüm
    S01E03 - Vurgun 3.Bölüm
    Reyhan, Kemal’e bakması ve ona yardımcı olması için Asya’ya gider. İyice sıkışan Asya sırrıyla beraber Kemal’in hayatına girmeyi kabul edecek midir? Kemal ilk defa oğluyla bir bağ kurmaya başlarken, bu durum Vedat’ı fazlasıyla gerer ve Reyhan’la karşı karşıya gelmelerine sebep olur. Öte yandan Vedat ve Kemal’in arasındaki savaşın ilk adımları atılır. Vedat yanık fabrikanın satışını gerçekleştirmek ister. Acaba Vedat’ın kurguladığı plan işleyecek, her şeyini kaybeden Kemal babasından kalan yanık fabrikayı da kaybedecek midir? Kemal ve Vedat’ın girdiği bu savaş tüm ilişkileri geri dönülmez bir yola sürükleyecektir.
    Vurgun 4.Bölüm
    S01E04 - Vurgun 4.Bölüm
    Reyhan’ın kendini feda ederek Vedat ve Kemal’in aralarında durmaya çalışması Vedat’ı çileden çıkarır. Vedat, Reyhan’dan bu güne kadar istemediği tek şeyi ister. Böylece Reyhan kadınlığı, anneliği ve aşkı arasında kalacaktır. Vedat ve Kemal’in arasındaki savaş hem fabrika, hem de özel hayatları üzerinden devam ederken, Kemal yavaş yavaş Reyhan’ın neden Vedat’la evlendiğini irdelemeye başlar. Bu sorgulamanın sonunda Erdoğan Bey’in yıllar önce yazdığı günlükten haberdar olur. Ancak günlüğün içinde sadece Reyhan’ın değil, Asya’nın da sırrı yazmaktadır.
    Vurgun 5.Bölüm
    S01E05 - Vurgun 5.Bölüm
    Kemal Reyhan’ın Vedat’la neden evlendiğine dair ipin ucunu çekmiştir. Artık Reyhan’ın sözlerinde başka derinlikler olduğunun farkına varır. Kemal acaba sonunda Reyhan’ın Kerem hasta olduğu için Vedat’la evlenmek durumunda kaldığını öğrenebilecek midir? Turan fabrikayı kendisinin yaktığını psikoloğu Yeliz’e söylemesinin ardından olaylar tamamen farklı bir boyut almaya başlar.
    Vurgun 6.Bölüm Final
    S01E06 - Vurgun 6.Bölüm Final
    Büyük sırrı öğrenen Kemal, oğlunu ve sevdiği kadını geri almak için elinden geleni yapar. Bu durum Vedat’ı çileden çıkarır, Reyhan’ın Kemal’e dönmemesi için son ve en büyük kozunu kullanır. Reyhan şimdi bir seçim yapmak zorundadır. Vedat’a rağmen Kerem’e gerçek babasının Kemal olduğunu söyleyebilecek midir? Yoksa Vedat’ın tehditlerine boyun mu eğecektir?

    Hayran tepkileri

    Back to Top