Hesabım
    Zengin ve Yoksul
    1. Sezon
    Puanım :
    Zengin ve Yoksul

    Sezon bilgisi:

    8 Bölüm
    orijinal kanal: Atv
    İlk yayın tarihi: 7 Nisan 2019
    53 Fotoğraf | 7 Video
    Binnur Kaya
    Binnur Kaya
    Gökhan Alkan
    Gökhan Alkan
    Osman Sonant
    Osman Sonant
    Evrim Solmaz
    Evrim Solmaz
    Zengin ve Yoksul 8.Bölüm Fragmanı 0:42
    Zengin ve Yoksul 8.Bölüm Fragmanı
    66 gösterim
    Zengin ve Yoksul 7.Bölüm Fragmanı 0:40
    Zengin ve Yoksul 7.Bölüm Fragmanı
    19 gösterim
    Zengin ve Yoksul 6.Bölüm Fragmanı 0:55
    Zengin ve Yoksul 6.Bölüm Fragmanı
    43 gösterim
    • Fotoğraf Zengin ve Yoksul
    • Fotoğraf Zengin ve Yoksul
    • Fotoğraf Zengin ve Yoksul
    • Fotoğraf Zengin ve Yoksul
    • Fotoğraf Zengin ve Yoksul
    • Fotoğraf Zengin ve Yoksul
    • Fotoğraf Zengin ve Yoksul
    • Fotoğraf Zengin ve Yoksul
    • Fotoğraf Zengin ve Yoksul
    1. sezon bölümleri
    Zengin ve Yoksul 1.Bölüm
    S01E01 - Zengin ve Yoksul 1.Bölüm
    Aysel doğduğundan beri zengin akrabaları Erdemlilerin gölgesinde büyümüştür.Artık çocuk değildir ve ailecek uğradıkları hor görülme bütün benliğini öfkeyle doldurmaktadır.Parlamak için küçük bir kıvılcım bekleyen Aysel'in yolu, gizemli bir genç erkekle, Karan'la kesişecektir.
    Zengin ve Yoksul 2.Bölüm
    S01E02 - Zengin ve Yoksul 2.Bölüm
    Erdemlilerin şirketinin davetinde Meral, yeğenleri ve kocası ile ilgili onu çok şaşırtan bir mail alır. Aziz’se bunun altında kalacak değil elbet, isimsiz mailin göndericisini tahmin etmekte zorlanmayan adamın Nihal’i şaşırtacak kötü bir sürprizi olacaktır. Karan ve Aleyna’nın ilişkisi ilerlerken Karan’ın annesi Sema herkesin oyunlarını darmadağın etmek üzeredir.
    Zengin ve Yoksul 3.Bölüm
    S01E03 - Zengin ve Yoksul 3.Bölüm
    Aleyna’nın vurulması herkesi şok etmiştir. Karan ve Aysel de yaşananlardan dolayı büyük üzüntü içindedirler. Ancak Aziz’in yeni hamlesi gecikmez. Sema’nın kurtulabilmesi için Karan’ın ödemesi gereken bir bedel vardır. Bu esnada Aleyna’nın babası ile ilgili öğreneceği şeyler şok eder; Aleyna herkesi şaşırtacak bir adım atar.
    Zengin ve Yoksul 4.Bölüm
    S01E04 - Zengin ve Yoksul 4.Bölüm
    Nihal, teknede Meral’le karşılaştığında şok geçirir. Meral kendine hakim olamayıp Nihal’i tekneden iter. Diğer yandan Berrin, Meral’in Nihal’i tekneden ittiğini öğrenir. Aziz ise Aleyna’nın eve dönmesi için her şeyi yapacaktır.
    Zengin ve Yoksul 5.Bölüm
    S01E05 - Zengin ve Yoksul 5.Bölüm
    Aysel’in kaçırıldığını anlayan Karan, onu kurtarmak için ne gerekiyorsa yapmaya hazırdır. Nihal, Aysel’in başına bir şey geldiğinden şüphelendiğinde Aziz’den yardım istemeye kalkışır. Aysel ise Aziz’in fütursuz acımasızlığı ile karşı karşıyadır. Karan, Aysel’i bu durumdan nasıl kurtaracak?
    Zengin ve Yoksul 6.Bölüm
    S01E06 - Zengin ve Yoksul 6.Bölüm
    Öğrendikleri karşısında ne yapacağını şaşıran Berrin çaresizdir; Nihal'in yüzüne bile bakmaz. Aziz, Aleyna'nın eve dönmesi için ne gerekiyorsa yapacaktır. Aysel, düşüncesizce giriştiği oyunun bir parçası olmak istememektedir artık; ne Aleyna, ne Karan ne de kendisi üzülsün istemez. Ama bu oyundan çıkmak umduğu kadar kolay olacak mıdır? K
    Zengin ve Yoksul 7.Bölüm
    S01E07 - Zengin ve Yoksul 7.Bölüm
    Sabah uyandığında Aleyna'yı teknede bulamayan Karan, şok geçirir. Polis her yerde Aleyna'yı ararken Aysel, Karan'a Aleyna'ya her şeyi anlattığını itiraf eder. Kızları kaybolan Meral ve Aziz çılgına dönmüştür. Aysel'in Karan'a yardım ettiğini öğrenen Aziz, Aysel'in peşine düşer. Berrin ve Veli kızlarını korumaya çalışırlar ancak Aziz karşısında biçaredirler. Aleyna'nın ise herkesi şaşırtacak bir sürprizi vardır.
    Zengin ve Yoksul 8.Bölüm Final
    S01E08 - Zengin ve Yoksul 8.Bölüm Final
    Aysel alevler içinde uyanır... Korkuya kapılmış, ne yapacağını bilmez halde, ailesini uyandırmaya çalışır. Karan ise dehşete kapılmış, Aysel’e ulaşmaya çalışıyor... Karan Aysel’i bu durumdan nasıl kurtaracak? Peki Aleyna, öcünü almadan duracak mı? Karan, Aysel için cezaevine bile girmeyi göze alır ama onu içerideki tehlikelerden kim koruyacak? Aysel ve Karan, her şeyi geride bırakıp yeni bir hayata başlayabilecekler mi?

    Hayran tepkileri

    Back to Top