Hesabım
    Kimse Bİlmez
    1. Sezon
    Puanım :
    Kimse Bİlmez

    Özet

    Sevda, o gün bir markanın yüzü seçilmiş ve yıldız olma hayallerine yaklaşmıştır. Artık her şeyin yolunda gideceğini zannederken beklemediği bir haberle sarsılır. Kardeşinin Pilot adında acımasız bir mafyanın eline geçtiği ve para bulmazsa öldürüleceğini öğrenir. Sevda, kardeşini kurtarmak için kendisine saplantılı bir şekilde aşık olan Uygar Sarıkaya'dan para ister. Ancak hiç beklemediği bir teklifle karşılaşır. Başka bir çözüm bulamayan Sevda kardeşini kurtaracak parayı alıp kaçar ama sonunda sıkışır. Gidecek bir yer bulamaz ve Sevda'nın kaçışı Ali Hüroğlu'nun evinde sonlanır. Yaptığı iyiliklerle "Ali Hoca" olarak ünlenen Ali'nin hayattaki tek amacı, kayıp kardeşini bulmaktır. Ali ve Sevda yakınlaşırken, Uygar'ın, Sevda'dan vazgeçmeye hiç niyeti yoktur. Uygar'ın planlarında yüzünden, Ali'nin kayıp kardeşiyle karşılaşması hiç de hayal ettiği gibi olmaz. Öte yandan Sevda'nın Ali'ye olan ilgisi korkunç bir sırrın kapılarını aralar. Bu sır Sevda'yı Ali'ye imkansız kılmaktadır.

    Sezon bilgisi:

    27 Bölüm
    orijinal kanal: Atv
    İlk yayın tarihi: 11 Haziran 2019
    165 Fotoğraf | 27 Video
    Keremcem Dürük
    Keremcem Dürük
    Özgü Kaya
    Özgü Kaya
    Engin Hepileri
    Engin Hepileri
    Burak Serdar Sanal
    Burak Serdar Sanal
    Kimse Bilmez 27.Bölüm Fragmanı 0:55
    Kimse Bilmez 27.Bölüm Fragmanı
    52 gösterim
    Kimse Bilmez 26.Bölüm Fragmanı 0:56
    Kimse Bilmez 26.Bölüm Fragmanı
    66 gösterim
    Kimse Bilmez 25.Bölüm Fragmanı 0:57
    Kimse Bilmez 25.Bölüm Fragmanı
    33 gösterim
    • Fotoğraf Kimse Bİlmez
    • Fotoğraf Kimse Bİlmez
    • Fotoğraf Kimse Bİlmez
    • Fotoğraf Kimse Bİlmez
    • Fotoğraf Kimse Bİlmez
    • Fotoğraf Kimse Bİlmez
    • Fotoğraf Kimse Bİlmez
    • Fotoğraf Kimse Bİlmez
    • Fotoğraf Kimse Bİlmez
    1. sezon bölümleri
    Kimse Bilmez 1.Bölüm
    S01E01 - Kimse Bilmez 1.Bölüm
    Sevda, o gün bir markanın yüzü seçilmiş ve yıldız olma hayallerine yaklaşmıştır. Artık her şeyin yolunda gideceğini zannederken beklemediği bir haberle sarsılır. Kardeşinin Pilot adında acımasız bir mafyanın eline geçtiği ve para bulmazsa öldürüleceğini öğrenir. Sevda, kardeşini kurtarmak için kendisine saplantılı bir şekilde aşık olan Uygar Sarıkaya'dan para ister. Ancak hiç beklemediği bir teklifle karşılaşır.
    Kimse Bilmez 2.Bölüm
    S01E02 - Kimse Bilmez 2.Bölüm
    Ali, Sevda’yı Uygar’ın elinden kurtarırken yaralanır. Sevda’yla birlikte Ali’nin yurttan hocası olan Tuğrul Baba’nın evine sığınırlar ancak Pilot ve Uygar peşlerindedir. Üstelik Uygar, Ali’nin yaralı olduğunu bilmektedir ve bunu fırsata çevirmeye kararlıdır. Uygar, Ali’yi bulmak için Hüdaverdi’yi konuşturmaya karar verir. Ancak hiç ummadığı bir sürprizle karşılaşır.
    Kimse Bilmez 3.Bölüm
    S01E03 - Kimse Bilmez 3.Bölüm
    Köksal, Ali'yle yaşadığı karşılaşma sonucu derinden sarsılır ve sırrının öğrenildiği zannıyla derin bir korkuya kapılır.Sevda, Ali'yle birlikte zaman geçirmek için bahaneler üretirken yaklaşan tehlikeden habersizdir.
    Kimse Bilmez 4.Bölüm
    S01E04 - Kimse Bilmez 4.Bölüm
    Ali, Sinan'ı vuran kişi olarak karakola götürülür. Ali, artık Sevda'nın gözünde kardeşini vuran adamdır. Sevda'nın Ali'ye beslediği hisler nefrete dönüşmüştür. Ali önce nezaretten çıkmalı, sonra kendisini aklamalıdır. Ali'yle Sevda'yı ayırmayı başarmış olan Uygar'sa, Sevda'ya yakınlaşmanın yollarını aramaktadır. Aradığı fırsat ayağına gelir. Köksal'ın Ali'den korktuğunu fark eden Uygar bunu kullanarak sürpriz bir hamle yapar.
    Kimse Bilmez 5.Bölüm
    S01E05 - Kimse Bilmez 5.Bölüm
    Sevda, babasının Ali’nin oğlunu öldürdüğünü öğrenince dünyası başına yıkılır. Bir tarafta aşık olduğu adam, diğer tarafta babası vardır. Sevda babasıyla yüzleşince, Sevda’nın gerçekleri Ali’ye anlatma ihtimali Köksal ve Hayriye’yi dehşete düşürür. Sevda çareyi herkesten kaçmakta bulur. Ancak onu bekleyen tehlikeden habersizdir.
    Kimse Bilmez 6.Bölüm
    S01E06 - Kimse Bilmez 6.Bölüm
    Sevda, babasının Ali'nin oğlunu öldürdüğü gerçeğiyle ne yapacağını bilemez. Sonunda çareyi sürpriz bir karar almakta bulur. Ali'yse, Sevda'nın sakladığı şeyin ne olduğunu öğrenememenin çaresizliğini yaşamaktadır. Öte yandan Pilot'un hapse girmesinden kendini sorumlu tutan Duygu, Pilot'a yakın ilgi gösterir. Pilot'un hapishanede Erniko'nun eski adamından Ali'yle ilgili öğrendiği gerçekler, iki kardeşi geri dönülemeyecek bir yola sokacaktır.
    Kimse Bilmez 7.Bölüm
    S01E07 - Kimse Bilmez 7.Bölüm
    Sevda, bir yandan babasının sırrı yüzünden Ali'den uzak durmak isterken, içinde taşıdığı aşk duygusu onu Ali'ye iter. Kurtbey ise, Pilot'un Ali'ye hamle yapmasını engellemek için dehşet verici bir plan yapar.
    Kimse Bilmez 8.Bölüm
    S01E08 - Kimse Bilmez 8.Bölüm
    Vedat, Ali ve Kurtbey'i yan yana görünce Pilot'un kaçırılmasından Ali'yi sorumlu tutar. Pilot'u geri alabilmek için Sevda'yı kaçırır. Ali, Sevda'yı kurtarmak için Pilot'u geri vermek zorundadır, ancak Pilot'u alıkoyan Ali değildir.
    Kimse Bilmez 9.Bölüm
    S01E09 - Kimse Bilmez 9.Bölüm
    Sevda ile Ali, Vedat ve adamlarının eline düşer. Kurtuluşları Pilot’un bulunmasına bağlıdır. Ancak bunun için yapabilecekleri bir şey yoktur. Öte yandan, Sevda’yı sürpriz bir tehlike beklemektedir. Ali tüm olayları tam yoluna koymuşken Sevda’nın peşine takılan tetikçiyle her şey yeniden allak bullak olur. Ali, Sevda’yı koruyabilecek mi?
    Kimse Bilmez 10.Bölüm
    S01E10 - Kimse Bilmez 10.Bölüm
    Sevda ve Ali güvenlik nedeniyle aynı evde kalmaya devam ederken yakınlaşmaları gittikçe artar. Öte yandan Pilot’un Takacı ile olan kavgası Ali’yi de tehlikeye atar. Pilot, Duygu’yla yakınlaşmaya çalışırken hiç beklemediği bir anda pusuya düşer. Ali bir yandan her şeyin arkasındaki ismi bulmaya çalışırken, öte yandan Sevda’nın kıskançlıklarıyla baş etmek zorundadır.
    Kimse Bilmez 11.Bölüm
    S01E11 - Kimse Bilmez 11.Bölüm
    Sevda’nın söylediği yalan herkeste şok etkisi yaratmıştır. Ali ve Sevda artık evli olarak aynı evde yaşamak zorundadır. Üstelik mahalleli Sevda ve Ali için yeni bir sürpriz hazırlamaktadır. Hayal kırıklığı yaşayan Duygu’yu teselli etmek Pilot’a düşer. Duygu tam Pilot’a bir şans verecekken hiç beklenmedik bir şeyle karşılaşır.
    Kimse Bilmez 12.Bölüm
    S01E12 - Kimse Bilmez 12.Bölüm
    Pilot, bir yandan polisten kaçarken bir yandan Duygu'yla görüşmeye devam eder. Pilot durumunu Duygu'dan saklamayı başarabilecek mi? Ali ve Sevda sahte evlilikleri sayesinde birbirlerine yaklaşırken, Uygar onları ayırmak için korkunç bir plan kurar.
    Kimse Bilmez 13.Bölüm
    S01E13 - Kimse Bilmez 13.Bölüm
    Ali ve Sevda aralarındaki yanlış anlaşılmayı sürpriz bir şekilde aşarlar. Ali, Sevda’ya aşkını ilan eder. İkili evlilik kararı alırken Uygar, Köksal’ın sırrının peşindedir. Uygar, Ali ve Sevda’nın birlikteliğini engelleyebilecek mi? Ali’ye gelen sürpriz telefonsa Pilot’tan haber vermektedir. Ali kardeşini bulabilecek mi? Öte yandan Pilot, sonunda Duygu’ya açılır.
    Kimse Bilmez 14.Bölüm
    S01E14 - Kimse Bilmez 14.Bölüm
    Kardeşini öğrenmenin eşiğine gelmiş olan Ali, Pilot’un hayatının tehlikede olduğunu öğrenince yardıma koşar. Sevda ise Uygar’ın tüm gerçekleri Ali’ye anlatma tehdidi karşısında ne yapacağını bilemez. Ali, Sevda’nın hala kendisini sevdiğini öğrenince hiç beklenmedik bir şey yapar. Ali, Sevda’nın sakladığı sırrı öğrenebilecek mi?
    Kimse Bilmez 15.Bölüm
    S01E15 - Kimse Bilmez 15.Bölüm
    Uygar'ın planı gerçekleşir. Ali hapse düşer, Sevda, Uygar'ın yanında kalır. Ali hapishanede beklenmedik bir düşman edinir. Sevda, Ali'nin evinde sürpriz bir şey bulur. Pilot'sa, Duygu'nun çok önceleri Ali'ye yazdığı mektubu bulmuştur. Pilot ve Duygu arasındaki ipler kopma noktasına gelir.
    Kimse Bilmez 16.Bölüm
    S01E16 - Kimse Bilmez 16.Bölüm
    Ali, hiç beklemediği bir anda geçmişiyle yeniden yüz yüze gelir. Eski eşi Özlem arkasındaki sır tablosuyla çıka gelmiştir. Ali'den yıllar önce saklanan şey, şimdi tam karşısındadır. Özlem'le tanışan Sevda, bir yandan içindeki duygularla yüzleşirken bir yandan da Ali'nin oğlunun hayatta olduğunu öğrenmenin mutluluğunu yaşar.
    Kimse Bilmez 17.Bölüm
    S01E17 - Kimse Bilmez 17.Bölüm
    Ali, beklemediği bir anda karşısına çıkan Özlem’in şokunu atlamamışken bir oğlunun daha olduğunu öğrenir. Yıllar sonra kendisinden saklanan oğluyla ilk kez tanışan Ali’nin hayatı artık eskisi gibi olmayacaktır. Ali’nin durumu Uygar için yeniden bir umut olur. Sevda’yı Ali’den ayırmak isteyen Uygar, olayları lehine çevirmek için harekete geçer.
    Kimse Bilmez 18.Bölüm
    S01E18 - Kimse Bilmez 18.Bölüm
    Köksal, sakladığı büyük sırrı Uygar’ın bildiğini öğrenir. Artık iyice köşeye sıkıştığını düşünen Köksal, Ali’ye her şeyi anlatmak ister. Köksal ölecek mi? Ali ve Pilot’un kardeş olduklarını öğrenen Uygar, bu kozu Kurtbey’e karşı kullanmak ister.
    Kimse Bilmez 19.Bölüm
    S01E19 - Kimse Bilmez 19.Bölüm
    Köksal, yıllar sora Ali ile yüzleşmek ister ama uğradığı silahlı saldırıda ağır yaralanır. Aslında tek isteği, yıllardır vicdanıyla hesaplaştığı Ali’yi korumaktır. Babasının beklenmedik ölümü karşısında Sevda ne yapacak? Babasının yıllardır taşıdığı sırrı sevdiği adama anlatmak isteyen Sevda, nasıl bir tepkiyle karşılaşacak?
    Kimse Bilmez 20.Bölüm
    S01E20 - Kimse Bilmez 20.Bölüm
    Uygar’ın hapse girmesiyle tüm sorunların bittiğini düşünen Ali ve Sevda arasında buzlar erir. Yeniden birbirlerine kenetlenen çift Uygar’dan kurtulduklarını düşünür. Uygar ise hapisten çıkmak için Kurtbey’i tehdit eder. Hapisten çıkabilmek için elindeki en önemli kozu kullanmak isteyen Uygar, başarılı olabilecek mi?
    Kimse Bilmez 21.Bölüm
    S01E21 - Kimse Bilmez 21.Bölüm
    Uygar Sevda’yı elde etmek için akıl almaz oyunlar hazırlayarak Ali’den kurtulmak ister. Ali’nin eski eşi Özlem’i kullanarak yeni bir plan hazırlayan Uygar, bu sayede Sevda ile aralarındaki engelleri kaldırmak ister.
    Kimse Bilmez 22.Bölüm
    S01E22 - Kimse Bilmez 22.Bölüm
    Ali ve ve Pilot, kendilerinden saklanan geçmişleriyle yüzleşmek için adım adım ilerlerler. Kurtbey, iki kardeşin kavuşmasını engellemeye çalışırken geçmişten kalan bir mektup her şeyi daha belirginleştirir. Kurtbey'in üzerine titrediği kızı Zeynep, aslında Ali ve Pilot'un varlığından bile haberdar olmadıkları kardeşleri mi?
    Kimse Bilmez 23.Bölüm
    S01E23 - Kimse Bilmez 23.Bölüm
    Ali ve Pilot, yıllar sonra hayatlarının dönüm noktasına gelirler. Kendilerinden saklanan geçmişleriyle yüzleşen kardeşler, sonunda yeniden tek vücut olmak için sımsıkı sarılırlar. Yılların getirdiği özlem, iki kardeşin gözlerinden akan sevinç gözyaşına dönüşür. Babaları Erniko’nun katilinin Ali’nin olduğunu öğrenen Vedat, bu kavuşmaya izin verecek mi? Kardeşinin mutluluğuna rağmen namlusunu Ali’nin üzerine çeviren Vedat, tetiğe basacak mı?
    Kimse Bilmez 24.Bölüm
    S01E24 - Kimse Bilmez 24.Bölüm
    Ali ve Pilot, yıllar sonra kavuşur. Birbirlerinin hayatlarına yeniden girmeye çalışan iki kardeş, bir yandan da geçmişlerinin izleriyle yüzleşmeye devam ederler. Ali, bir yandan kendinden saklanan geçmişinin peşine düşer ve tüm oklar Kurtbey'i gösterir. Kurtbey, bunca zaman sakladığı gerçeklerle Ali'den kurtulabilecek mi?
    Kimse Bilmez 25.Bölüm
    S01E25 - Kimse Bilmez 25.Bölüm
    Babasının katilinin peşine düşen Vedat, Pilot’a rağmen intikam peşindedir. Ali’yi affetmeyi bir türlü kabullenemeyen Vedat nasıl bir yol izleyecek? Hüdaverdi’yi vuran Uygar artık çok ileri gitmiştir. Ali her şeyi göze alarak Uygar’ın peşine düşer.
    Kimse Bilmez 26.Bölüm
    S01E26 - Kimse Bilmez 26.Bölüm
    Ali ve Sevda nihayet Uygar’dan kurtulup tüm sorunları geride bıraktıklarını düşünerek birbirlerine sarılırlar. Ancak hiç beklenmedik bir anda bir isim karşılarına çıkar… Ali’nin teşkilattan tanıdığı “Manyak” lakaplı Nedim, yıllar sonra yarım bıraktığı bir hesabı kapamak için çıkagelir. Tek derdi birinci adam olmaktır.
    Kimse Bilmez 27.Bölüm Final
    S01E27 - Kimse Bilmez 27.Bölüm Final
    Ali ve Sevda rahat bir nefes alma hayali kurarken çıka gelen Nedim, yıllardır içinde biriktirdiği intikam hissini bir anda ortaya çıkarır. Tek hayali huzurlu bir hayat olan Ali, Nedim’in karanlık yüzünden sevdiklerini koruyabilmek için her şeyi göze alır.

    Hayran tepkileri

    Back to Top