Hesabım
    Kuruluş Osman
    4. Sezon
    Kuruluş Osman

    Sezon bilgisi:

    35 Bölüm
    orijinal kanal: Atv
    İlk yayın tarihi: 5 Ekim 2022
    292 Fotoğraf | 33 Video
    Kuruluş Osman 130.Bölüm Fragmanı 1:03
    Kuruluş Osman 130.Bölüm Fragmanı
    194 gösterim
    Kuruluş Osman 129.Bölüm Fragmanı 1:03
    Kuruluş Osman 129.Bölüm Fragmanı
    133 gösterim
    Kuruluş Osman 128.Bölüm Fragmanı 0:45
    Kuruluş Osman 128.Bölüm Fragmanı
    96 gösterim
    • Fotoğraf Kuruluş Osman
    • Fotoğraf Kuruluş Osman
    • Fotoğraf Kuruluş Osman
    • Fotoğraf Kuruluş Osman
    • Fotoğraf Kuruluş Osman
    • Fotoğraf Kuruluş Osman
    • Fotoğraf Kuruluş Osman
    • Fotoğraf Kuruluş Osman
    • Fotoğraf Kuruluş Osman
    4. sezon bölümleri
    Kuruluş Osman 99.Bölüm
    S04E01 - Kuruluş Osman 99.Bölüm
    Alplerin, Beylerin ve ahalinin bu havadise tepkisi büyük bir sevinç olur. Ahali bu büyük havadis için toplanır. Osman Bey divanda Konstantiniye'nin bir ayağının aksadığını o nedenle fetihlere başlamaları gerektiğini açıklar.
    Kuruluş Osman 100.Bölüm
    S04E02 - Kuruluş Osman 100.Bölüm
    Olof, kardeşi Saga'nın intikamını almak istemektedir. Kantakuzenos'un da isteğiyle adamlarıyla Yenişehir yakınlarına gelen Olof, ilk adımını atar. Amacı, Osman Bey'i hem dışarıdan hem de içeriden kuşatmak olacaktır.
    Kuruluş Osman 101.Bölüm
    S04E03 - Kuruluş Osman 101.Bölüm
    Yenişehir'de Olof'a ait bir şey vardır. Olof her şeyi göze alıp onu almak için elinden geleni yapacaktır. Olof'u Yenişehir'de neler beklemektedir? Öte yandan, Olof'un sevgilisi Frigg ise hançerini Malhun Hatun'a doğrultmuştur. Malhun Hatun nasıl bir tehlikenin içindedir?
    Kuruluş Osman 102.Bölüm
    S04E04 - Kuruluş Osman 102.Bölüm
    Kuruluş Osman 103.Bölüm
    S04E05 - Kuruluş Osman 103.Bölüm
    Osman Bey, hem altınların çalınmasından sorumlu tutulan Öktem Bey'i hem de kızı Alçiçek Hatun'u Aktemur Bey'i yaralamak suçundan yargılamak için mahkeme kuruyor. Osman Bey'in kararından sonra mahkeme kurulmasıyla artık adalet yerini bulacaktır. Adaletin tesisi için Osman Bey nasıl bir hamle yapacaktır?
    Kuruluş Osman 104.Bölüm
    S04E06 - Kuruluş Osman 104.Bölüm
    Olof ile Kantakuzenos, Osman ve Alplerinin o mağaradan çıkamayacağına emindir. Osman Bey’in yokluğu hem Olof’u hem de Kantakuzenos’u iyice yüreklendirmiştir. Üstelik Yenişehir’deki hareketlilik de bu fikirlerini destekler niteliktedir. Olof ve Kantakuzenos, Yenişehir’i kana bulamakta kararlıdırlar. Olof ve Kantakuzenos, zafer sarhoşluğuyla Yenişehir planı yaparken Osman Bey ise onları ummadıkları yerden vuracaktır.
    Kuruluş Osman 105.Bölüm
    S04E07 - Kuruluş Osman 105.Bölüm
    İsmihan Sultan, Osman Bey'in önüne nasıl engeller koyacaktır? İsmihan Sultan'a bu konuda kimler yardım edecektir? Marmaracık Hisarı alınmış fakat şimdi akıllarda büyük bir soru işareti vardır. Osman Bey Marmaracık Hisarı'nı kime verecektir?Turgut Bey, Marmaracık Hisarı alındığı için oldukça mutludur.
    Kuruluş Osman 106.Bölüm
    S04E08 - Kuruluş Osman 106.Bölüm
    Osman Bey bütün gemileri yakmıştır. Karşısında duran kim varsa yıkıp geçecektir. Osman Bey'i hiçbir şey ve hiç kimse durduramayacaktır! Köprühisar'ı fethetmek konusunda kararlıdır.
    Kuruluş Osman 107.Bölüm
    S04E10 - Kuruluş Osman 107.Bölüm
    Bala Hatun, Bacıları ve Alp'leri, Olof ile Frigg'in karargah baskınıyla zor durumda kalmıştır. Bala Hatun, Olof ve Frigg'in saldırısından nasıl kurtulmuştur? Osman Bey'in Bala Hatun'a tepkisi nasıl olacaktır?
    Kuruluş Osman 108.Bölüm
    S04E11 - Kuruluş Osman 108.Bölüm
    Ortaya bir anlaşma masası kurulmuştur. Osman Bey; İsmihan Sultan tarafından Selçuklu, Kantakuzenos tarafından ise Bizans Devletleri arasında sıkıştırılmak istenmektedir. Herkes gibi, Olof da Osman Bey'in kaleleri öyle kolay vermeyeceğini düşünmektedir. Olof, hamlesini yapmadan önce İsmihan Sultan'la görüşecektir.
    Kuruluş Osman 109.Bölüm
    S04E12 - Kuruluş Osman 109.Bölüm
    Bayındır Bey'in gerçek yüzünü de iyice gören Osman Bey Moğollar'ın ipi boynuna geçirilmişken o cendereden nasıl kurtulacaktır? Osman ve alpları bütün mücadelelerine rağmen yakalanmıştırlar. Fakat Alaeddin Bey Sultan Alaeddin'in huzurunda babası Osman Bey'in sarayda olduğunu haber verir.
    Kuruluş Osman 110.Bölüm
    S04E13 - Kuruluş Osman 110.Bölüm
    Osman Bey, İsmihan Sultan'ı engellemek için bu mührü alma görevini Bala Hatun'a verir. Bala Hatun bu görevde muzaffer olabilecek midir? Osman Bey, bu planıyla İsmihan Sultan'ı engellemeyi başarabilecek midir?
    Kuruluş Osman 111.Bölüm
    S04E14 - Kuruluş Osman 111.Bölüm
    Osman Bey'in, Bala Hatun ve Şeyh Edebalı'yı kurtarmak için neler yapacak? İsmihan Sultan, Osman Bey'e karşı Olof'u en zehirli silahı olarak kullanacaktır. Osman Bey, Bala Hatun ve Şeyh Edebalı'yı kurtarmak için zindana ulaştığında karşısında Olof ve İsmihan Sultan'ı bulur. İsmihan Sultan gözünü karartmıştır.
    Kuruluş Osman 112.Bölüm
    S04E15 - Kuruluş Osman 112.Bölüm
    Bala Hatun ve Şeyh Edebali'yi kurtarmak için Marmaracık Hisarı'na gelen Osman Bey'i, Hisar'a gelen Sultan Alaeddin teslim almıştır. İsmihan Sultan'ın idam hükmünü verdiği Bala Hatun ve Şeyh Edebalı'nın akıbeti ne olacaktır?
    Kuruluş Osman 113.Bölüm
    S04E16 - Kuruluş Osman 113.Bölüm
    Uçlarda mesele büyümektedir. Moğol Komutanı Nayman'dan haber vardır. Nayman, Samagar'ın katline karşılık diyet istemektedir. İsmihan Sultan bunun üzerine Germiyanoğlu, Candaroğlu ve Karesioğlu Beylerini toplamıştır. Osman Bey'i de çağırır. İsmihan Sultan'ın asıl gayesi nedir?
    Kuruluş Osman 114.Bölüm
    S04E17 - Kuruluş Osman 114.Bölüm
    Nayman'ın kırk bin nökerle Konya'ya girdiği haberi herkesi tedirgin etmektedir. Osman Bey tehlikenin farkındadır. Osman Bey'in bu hususta ilk adımı ne olacaktır?
    Kuruluş Osman 115.Bölüm
    S04E18 - Kuruluş Osman 115.Bölüm
    Osman Bey tehlikenin farkındadır. Nayman'ın topraklarına yaklaştığını Beyler'e tekrar eder. Nayman, yurtlarını cehenneme çevirmeye gelmektedir. Osman Bey, Bey'leri Nayman'a karşı birlik olmaya ikna edebilecek midir?
    Kuruluş Osman 116.Bölüm
    S04E19 - Kuruluş Osman 116.Bölüm
    Nayman, Kayı Obası’na gelir. Osman Bey’le yüzleşen Nayman’ın niyeti nedir? Osman Bey Nayman’a karşı olan kararlı tavrını sürdürecektir. Fakat aklında herkesi şaşırtacak bir yol vardır. Osman Bey’in Nayman’a karşı planı ne olacaktır?
    Kuruluş Osman 117.Bölüm
    S04E20 - Kuruluş Osman 117.Bölüm
    Nayman beklediği altınların gelmeyişine çok öfkelenmiştir. Osman Bey’in üzerine gider. Eğer Osman Bey altınları getirmezse Nayman; Karesi, Candar ve Germiyan Bey’lerinin oğullarını öldürecektir. Osman Bey şimdi ne yapacaktır? Osman’ın Nayman’a galip gelebileceğine imkan vermeyen Bey’ler, evlatları için de oldukça tedirgindirler.
    Kuruluş Osman 118.Bölüm
    S04E21 - Kuruluş Osman 118.Bölüm
    Osman Bey hem içte hem dışta büyük bir kıskaca alındığının farkındadır. Fakat hiçbir darlık o'nu yolundan çevirmeyecektir ve fütuhata kaldığı yerden devam edecektir. Osman Bey'in hedefi İnegöl'dür! Osman Bey'i bu yolda nasıl zorluklar beklemektedir?
    Kuruluş Osman 119.Bölüm
    S04E22 - Kuruluş Osman 119.Bölüm
    Nayman, Öktem'i şehit ettikten sonra Osman Bey'e oldukça şaşırtıcı bir teklifte bulunur. Osman Bey'in kendisine komutan olmasını istemektedir. İsmihan Sultan, Osman Bey'in Nayman'ın teklifini asla kabul etmeyeceğini söyler. Nayman ise kendinden emindir. İsmihan Sultan Osman Bey'in bu hamlesini nasıl karşılayacaktır?
    Kuruluş Osman 120.Bölüm
    S04E23 - Kuruluş Osman 120.Bölüm
    Nayman, Osman Bey'in oynadığı oyunun intikamını almak için her şeyi yapacaktır. İlk adımı Orhan Bey'i karargahına şifa vaadiyle getirmektir. Orhan Bey'i bekleyen tehlike nedir? Osman Bey, Nayman'ı Yenişehir'e gömmeye kararlıdır.
    Kuruluş Osman 120.Bölüm
    S04E24 - Kuruluş Osman 120.Bölüm
    Osman Bey, Nayman’ı Yenişehir’e gömmeye kararlıdır. Nayman’dan gelecek bütün tehlikelere hazır olan Osman Bey, Nayman’a karşı nasıl bir tuzak kurmuştur. İkilinin çatışması nasıl sonuçlanacaktır?
    Kuruluş Osman 121.Bölüm
    S04E25 - Kuruluş Osman 121.Bölüm
    Osman Bey ve Nayman teke tek dövüşeceklerdir. Eğer Osman Bey yenerse Nayman'ın nökerleri ve Moğol tehlikesi Uçlar'dan çekip gidecektir. Eğer Nayman yenerse Beyler ve Alplar Nayman'a biat edecektir.
    Kuruluş Osman 122.Bölüm
    S04E26 - Kuruluş Osman 122.Bölüm
    Osman Bey fütühata devam etmekte kararlıdır, hedefi bellidir. Osman Bey'in Köprühisar'ı almak için yapacağı kilit hamle nedir? Osman Bey içte İsmihan Sultan, dışta Nayman'a rağmen Köprühisar Fethi için büyük hazırlıklar yapmıştır.
    Kuruluş Osman 123.Bölüm
    S04E27 - Kuruluş Osman 123.Bölüm
    Konak'ın tehlikede olduğunu haber alan Osman Bey, Nayman'ın büyük saldırısına rağmen karargahtan nasıl çıkabilmiştir? Konaktaki büyük baskın sonucunda Bala Hatun ağır yaralanır.
    Kuruluş Osman 124.Bölüm
    S04E28 - Kuruluş Osman 124.Bölüm
    Uçlarda dengeler değişmektedir. Nayman, Osman Bey'e karşı Bursa Tekfuru ile anlaşma yapmak istemektedir. Nayman'ın Bursa Tekfuru ile anlaşabilmek için yapacağı hamle nedir?
    Kuruluş Osman 125.Bölüm
    S04E29 - Kuruluş Osman 125.Bölüm
    Malhun Hatun’un kurtuluşu için tek şahit Bengi Hatun’dur. Bala Hatun bunun farkındadır ve Bengi Hatun’u ikna etmek için elinden geleni yapacaktır. Bengi Hatun, İsmihan Sultan’dan mı yoksa Osman Bey’lerden yana mı vaziyet alacaktır?
    Kuruluş Osman 126.Bölüm
    S04E30 - Kuruluş Osman 126.Bölüm
    Bursa Tekfuru Valens gözünü karartmıştır, bütün Türk’leri yeryüzünden silecektir. Birçok Türkmen obasına baskın verir. Kargın obasına ize bizzat kendisi baskına gider. Her yer yangın yeridir, Alçiçek ve obalılar çadır içinde sıkışmıştır. Nasıl kurtulacaklardır? Tekfur Valens’e karşı bir başına mücadele veren Aktemur ağır bir kılıç darbesi alır. Kargın obasının ve Aktemur’un akıbeti ne olacaktır?
    Kuruluş Osman 127.Bölüm
    S04E31 - Kuruluş Osman 127.Bölüm
    Osman Bey, Tekfur’un gelmekte olan ordusuna aldırış etmeden yeni hedefini koyar. Hedef artık Koyunhisar’dır. Osman Bey, Koyunhisar’ı almak için nasıl bir hamle yapacaktır?
    Kuruluş Osman 128.Bölüm
    S04E32 - Kuruluş Osman 128.Bölüm
    Bala Hatun, Osman Bey’in tuzağa düştüğü haberini alıp ardına düşer. Bala Hatun, Osman Bey’i bulabilecek midir? Konakta büyük bir telaş vardır. Ne Osman Bey ne de evlatları ortada yoktur. Malhun Hatun alpları örgütler. Osman Bey’i bulmak için nasıl bir plan yapacaklardır?
    Kuruluş Osman 129.Bölüm
    S04E33 - Kuruluş Osman 129.Bölüm
    Fatma'nın yokluğuyla çalkalanan Yenişehir'de bütün oklar Fatma'nın, Malhun Hatun'la gittiğini göstermektedir. Osman Bey ve alpları derhal yola çıkarlar. Osman Bey, Nayman'ı ele geçirir. Nayman'ın yaptıkları artık Osman Bey'in öfkesini katmerlemiştir. Osman Bey, Nayman'ın cezasını kesip, kellesini alacak mıdır?
    Kuruluş Osman 130.Bölüm
    S04E34 - Kuruluş Osman 130.Bölüm
    Komutan Muzolan, Osman Bey'in kendisine çok yakında olduğunun farkındadır, askerlere savunma düzeni alma emri verir. Komutan Muzolan'ın artık tek isteği zafer kazanmaktır, zafer için neleri göze almıştır?

    Hayran tepkileri

    Back to Top