Hesabım
    Aşk Ağlatır
    1. Sezon
    Puanım :
    Aşk Ağlatır

    Sezon bilgisi:

    16 Bölüm
    orijinal kanal: Show Tv
    İlk yayın tarihi: 8 Eylül 2019
    134 Fotoğraf | 16 Video
    Deniz Can Aktaş
    Deniz Can Aktaş
    Hafsanur Sancaktutan
    Hafsanur Sancaktutan
    Yağız Can Konyalı
    Yağız Can Konyalı
    Eda Şölenci
    Eda Şölenci
    Aşk Ağlatır 16.Bölüm Fragmanı 0:52
    Aşk Ağlatır 16.Bölüm Fragmanı
    32 gösterim
    Aşk Ağlatır 15.Bölüm Fragmanı 0:54
    Aşk Ağlatır 15.Bölüm Fragmanı
    24 gösterim
    Aşk Ağlatır 14.Bölüm Fragmanı 0:53
    Aşk Ağlatır 14.Bölüm Fragmanı
    20 gösterim
    • Fotoğraf Aşk Ağlatır
    • Fotoğraf Aşk Ağlatır
    • Fotoğraf Aşk Ağlatır
    • Fotoğraf Aşk Ağlatır
    • Fotoğraf Aşk Ağlatır
    • Fotoğraf Aşk Ağlatır
    • Fotoğraf Aşk Ağlatır
    • Fotoğraf Aşk Ağlatır
    • Fotoğraf Aşk Ağlatır
    1. sezon bölümleri
    Aşk Ağlatır 1.Bölüm
    S01E01 - Aşk Ağlatır 1.Bölüm
    Ada annesini küçük yaşta kaybetmiş ve babasını hiç tanımamış 19 yaşında bir kızdır. Yusuf, bir gece yarısı işten yorgun argın eve döndüğünde Fırat’ın yolda bulduğu çantanın içinde Ada’ya yazılmış bir mektup bulur. Genç adam mektubu okuduğunda onu mutlaka sahibine ulaştırması gerektiğini anlar ve hiç vakit kaybetmeden yola çıkar.
    Aşk Ağlatır 2.Bölüm
    S01E02 - Aşk Ağlatır 2.Bölüm
    Yusuf’un başına gelenlerden habersiz Ada, acımasız İstanbul sokaklarında bir başına kalakalmıştır. Neredeyse kimseyi tanımadığı bu koca şehirde, parasız ve ne yapacağını bilmez haldeki genç kadın yine de kolayca zorluklara teslim olacak gibi değildir. Yusuf’un onu öylece bırakıp gitmeyeceğine inanır, onu bulmak için elinden geleni yapacaktır. Yusuf ise diğer yandan mahkemeye çıkarılacaktır.
    Aşk Ağlatır 3.Bölüm
    S01E03 - Aşk Ağlatır 3.Bölüm
    Mustafa ve İsmail’in kaçırmaya çalıştığı Ada zor durumdadır. Nagehan, Yusuf ve Rüzgar’la birlikte Ada’nın peşine düşer. Yusuf’un Rüzgar’ı merak eder, Nalan ise Ada'ya gözdağı verir.
    Aşk Ağlatır 4.Bölüm
    S01E04 - Aşk Ağlatır 4.Bölüm
    Sözde; Yusuf onu terk ettiği için canına kıymaya kalkmıştır. Daha önce de böyle bir olay yaşandığı için Yusuf durumdan şüphelenmez ve içi kan ağlasa da Nalan’a hayat boyu bağlılık sözü verir. Ada ise; derin bir aşkla bağlandığı Yusuf’u kaybettiğinden habersiz, dayısının ve yengesinin peşinden İstanbul’a gelen Mustafa’dan kurtulmayı patronu Rüzgar sayesinde başarır.
    Aşk Ağlatır 5.Bölüm
    S01E05 - Aşk Ağlatır 5.Bölüm
    Ada Yusuf’u anlayışla karşılar. Ama ayrılık ikisi için de çok zordur. Rüzgar bu zor anlarında Ada’nın yanında yer alır. Ada ve Yusuf birbirlerinden uzak kalmaya çalışsalar da kader onları sık sık bir araya getirir. Bu durum Nalan’ın Ada’yı uzaklaştırmak için dayısıyla konuşma yapmasına sebep olur. Bu konuşmanın Ada’ya yansıması nasıl olacaktır?
    Aşk Ağlatır 6.Bölüm
    S01E06 - Aşk Ağlatır 6.Bölüm
    Nalan ve Mert’in öpüştüklerini gören Ada, Nalan’la yüzleşir. Nalan, Ada’nın gördüklerini Yusuf’a anlatmasına engel olmaya çalışır. Ada Yusuf’a bu gerçeği söyleyip söylememekte kararsız kalırken kötü bir sürpriz onu beklemektedir; Mustafa, İstanbul’a gelmiştir. Diğer yanda Nihal ve Yıldırım, Ada’nın geçmişiyle ilgili çok önemli bir sırrı fark eder.
    Aşk Ağlatır 7.Bölüm
    S01E07 - Aşk Ağlatır 7.Bölüm
    Ada ve Rüzgar’ı bir arada gören Yusuf, Ada’nın Rüzgar’la yakınlaştığını düşünür. Ada, Yusuf’un kendisine soğuk ve mesafeli davranmasına bir anlam veremez ve onunla konuşmaya karar verir. Ada Yusuf’a o gece neden Rüzgar’la birlikte olduklarını anlatır, her şeyi yanlış anladığını söyler ve ‘Ben sadece seni seviyorum’ der.
    Aşk Ağlatır 8.Bölüm
    S01E08 - Aşk Ağlatır 8.Bölüm
    Nalan’ın hamile kalmasıyla büyük bir çıkmaza giren Yusuf, Ada’dan vazgeçemez. Nalan evlenmek için Yusuf’a baskı yaparken, Yusuf’a veda etmek zorunda kalan Ada zor anlar geçirir.
    Aşk Ağlatır 9.Bölüm
    S01E09 - Aşk Ağlatır 9.Bölüm
    Ada ise Yusuf’tan hiç beklemediği sözler duymuş ve çok kırılmıştır. Rüzgar onu sakinleştirmeye çalışsa da Ada Yusuf’a kızgındır. Yusuf bir yandan evi yanan dedesine İstanbul’da yer ararken bir yandan da Ada ile arasını düzeltmeye çalışmaktadır. İsmail, Özben ailesinin servetinin gerçek sahibinin Ada olduğunu öğrendikten sonra bir plan yapar. Mert ile yüzleşir. Mert, İsmail’in bu sırrı saklaması ve sessiz kalması için bir yol düşünmektedir.
    Aşk Ağlatır 10.Bölüm
    S01E10 - Aşk Ağlatır 10.Bölüm
    Yusuf ve Ada, Çiçek’i bulup hayatını kurtarırlar. Hemen ameliyata alınan Çiçeğin durumunu öğrenen Sumru, Fırat ve Hikmet de hastaneye koşarlar. Diğer yandan Mert, hak etmedikleri halde sahip oldukları servetlerini kaybetmemeleri için Rüzgar’ın bir an önce Ada’ya karşı olan duygularını açıklaması ve harekete geçmesi için onu etkiler. İsmail, kendisine kurulan tuzağın farkında değildir.
    Aşk Ağlatır 11.Bölüm
    S01E11 - Aşk Ağlatır 11.Bölüm
    Yusuf’a ulaşamayan Ada endişelenir. Kendine gelen Çiçek’in her şeyi hatırladığını gören Fırat’ın sevinci gözlerinden okunur. Ada ve Yusuf arasında soğuk rüzgarlar eser.
    Aşk Ağlatır 12.Bölüm
    S01E12 - Aşk Ağlatır 12.Bölüm
    Dedesinin gitmesiyle deliye dönen Yusuf, her yerde onu aramaya başlar. Evsiz Cevdet ise herkesin hayatına küçük dokunuşlarda bulunmaya başlar. Çiçek taburcu olur. Fırat’la birlikte, Nalan’ın yalanlarını ortaya çıkarmak için çalışmaya başlarlar. Ada’nın gözüne girip gönlünü kazanmaya karar veren İsmail ise Sumru’nun lokantasında işe başlar. Bu arada Yusuf’un dedesini bulan Ada, farkında olmadan ikisi için de sona giden yolun ilk adımını atar.
    Aşk Ağlatır 13.Bölüm
    S01E13 - Aşk Ağlatır 13.Bölüm
    Yusuf Ada’yu istemeye gider. Nalan’ın Mert’le olmayı denemekten başka şansı kalmamıştır. Aşkını ilan eden Rüzgar, karşılık bulamayınca, kendine hakim olamaz ve Ada’yı kaçırmaya kalkar. Yusuf, Cevdet Yalçın’la iz sürerken, herkes kaybolan Ada’nın peşine düşer.
    Aşk Ağlatır 14.Bölüm
    S01E14 - Aşk Ağlatır 14.Bölüm
    Cevdet Yalçın Rüzgar’ın şikayetini geri alması için Nihal’i geçmişte işlediği korkunç suçunu açıklamakla tehdit eder. Ama Ada’yı elde etmeyi kafasına koyan Rüzgar ne annesi Nihal’in ricasını ne de Ada’nın yalvarmalarını umursamaz ve şikayetini geri çekmez. İsmail, Ada’nın Rüzgar tarafından kaçırıldığını ve Yusuf’un Rüzgarı vurup onu kurtardığını öğrenir.
    Aşk Ağlatır 15.Bölüm
    S01E15 - Aşk Ağlatır 15.Bölüm
    Yusuf’a ne olduğunu duyan Nalan, duygularını Mert’ten gizlemeye çalışsa da kahrolur. Ada’yı elde etmek için iyice gözünü karartan Rüzgar ise çok tehlikeli oyunlar oynamaya başlar. Nihal, geçmişte yaptıkları ortaya çıkacak diye deliye dönerken; onun kabuslarının sebebi olan Hünkar, kızı Cemre ile karısı Zeynep’in de Ada ve Yusuf’un kendisi için neden bu kadar önemli olduklarını sorgulamaları üzerine çok zor durumda kalır.
    Aşk Ağlatır 16.Bölüm Final
    S01E16 - Aşk Ağlatır 16.Bölüm Final
    Ada’nın servetinin peşine düşen İsmail ise Erdem’in karısına ulaşmak için çıktığı yolda Hünkar’la karşılaşınca büyük bir şok yaşar. Hünkar, ona Ada’ya yaptıklarının hesabını sorar. Ada’nın sevdiklerinin zarar görmemesi için kendisinden vazgeçtiğini öğrenen Yusuf, onu Rüzgar’ın ellerinden kurtarmak için hemen harekete geçer. Yusuf ve sevdiklerinin hayatı için Rüzgar’la evlenmeyi kabul eden Ada’yı babası ile ilgili çok büyük bir sürpriz beklemektedir.

    Hayran tepkileri

    Back to Top