Hesabım
    Benim Adım Melek
    1. Sezon
    Benim Adım Melek

    Özet

    Bir hayatı yeni baştan inşa etme bazen zor olsada buna mecbur kalınır. Bu hikayede zorlu yolda olan bir annenin hikayesi anlatılıyor.

    Sezon bilgisi:

    28 Bölüm
    orijinal kanal: Trt 1
    149 Fotoğraf | 28 Video
    Nehir Erdoğan
    Nehir Erdoğan
    Kutsi
    Kutsi
    Mustafa Mert Koç
    Mustafa Mert Koç
    Rabia Soytürk
    Rabia Soytürk
    Benim Adım Melek 28.Bölüm Fragmanı 0:35
    Benim Adım Melek 28.Bölüm Fragmanı
    65 gösterim
    Benim Adım Melek 27.Bölüm Fragmanı 0:43
    Benim Adım Melek 27.Bölüm Fragmanı
    15 gösterim
    Benim Adım Melek 26.Bölüm Fragmanı 0:29
    Benim Adım Melek 26.Bölüm Fragmanı
    20 gösterim
    • Fotoğraf Benim Adım Melek
    • Fotoğraf Benim Adım Melek
    • Fotoğraf Benim Adım Melek
    • Fotoğraf Benim Adım Melek
    • Fotoğraf Benim Adım Melek
    • Fotoğraf Benim Adım Melek
    • Fotoğraf Benim Adım Melek
    • Fotoğraf Benim Adım Melek
    • Fotoğraf Benim Adım Melek
    1. sezon bölümleri
    Benim Adım Melek 1.Bölüm
    S01E01 - Benim Adım Melek 1.Bölüm
    Yıllar önce ailesinden koparak Berlin’de yaşamaya başlayan Melek evli ve üç çocuk annesidir. Bir sabah aldığı kötü haberle bütün dünyası alt üst olur. Bir yandan çocuklarını bir yandan evliliğini düşünerek zor bir kararın eşiğine gelir. Bütün acısına rağmen çocuklarına bir gelecek vermek için yeniden ayağa kalkar. Umutla çıktığı yolculukta geçmişin acısıyla yüzleşirken, yeni hayatında onu daha büyük sorunlar beklemektedir.
    Benim Adım Melek 2.Bölüm
    S01E02 - Benim Adım Melek 2.Bölüm
    Seyitali, hasretliğini görünce yüreğine taş basıp yeminini tutabilecek mi? Kapısını sonsuza dek Melek’e kapatabilecek mi? Yoksa her şeyi göze alıp evladına sahip çıkacak mı? Ne olursa olsun Melek, gelişiyle bütün dengeleri bozmuştur. Artık Karadağlar ve Şirhanlar gömdük dedikleri cenazeleriyle yüzleşmek zorundadırlar.
    Benim Adım Melek 3.Bölüm
    S01E03 - Benim Adım Melek 3.Bölüm
    Mithat, kanını akıtan Kerem’in cezasını kesmeye kararlıdır. Kerem’i almaya gelen Alpay, karşılaştığı manzara karşısında deliye döner. Melek, babasının öfke dolu bakışlarıyla, Kerem’in yokluğu arasında sıkışıp kalır. Bir zamanların sıcak, sevgi dolu yuvası, şimdilerin soğuk sığınağından başka bir şey değildir. Mithat yapacağını yapar ve herkesin yüreğine yeni korkular salar.
    Benim Adım Melek 4.Bölüm
    S01E04 - Benim Adım Melek 4.Bölüm
    Yaşanan olaylar, ne pahasına olursa olsun çocuklarından vazgeçmeyen Melek’i memleketinden, istenmediği aile ocağından Almanya’ya dönmeye mi itecek? Ömrünü Melek’i unutmak için tüketen Seyitali, Cumali’nin baskısıyla kızından tamamen vaz geçebilecek mi?
    Benim Adım Melek 5.Bölüm
    S01E05 - Benim Adım Melek 5.Bölüm
    Alpay, menfaati için her şeyi göze almıştır. Karadağ konağında ‘‘Melek beni boşadı’’ cümlesi yankılanır. Melek perişan, Seyitali ise öfkelidir. Baba, kız seneler sonra ilk kez yüz yüzedir. Melek, bütün gerçekleri anlatmaya derman bulabilecek mı? Yoksa yüreği soğumayan Seyitali’nin karşısında sessizliğini koruyacak mı? Nefise’nin hamlesi her şeyi değiştirirken, Mithat, geçmişin acısıyla son kararını verir.
    Benim Adım Melek 6.Bölüm
    S01E06 - Benim Adım Melek 6.Bölüm
    Benim Adım Melek 7.Bölüm
    S01E07 - Benim Adım Melek 7.Bölüm
    Alpay, sonunda istediğini elde eder. Küçük Seyitali’yle Almanya’ya gitmek için havaalanındadır. Defne, istemeden de olsa babasının oyununa alet olur ve şüpheleri üzerine çeker. Almanya’da kendisini bekleyen sürprizi öğrenen Alpay’ın yeni planı ne olacak? Seyitali, yaşanan bunca olaydan sonra Melek’e babalığını yapacak mı?
    Benim Adım Melek 8.Bölüm
    S01E08 - Benim Adım Melek 8.Bölüm
    Alpay, içinde bulunduğu çaresizlikle küçük Seyitali’yi annesine teslim edecek mi? Seyitali, yüreği soğumasa da Melek’e ve ailesine sahip çıkar. Karadağ konağında Kadriye’nin düşmesi paniğe sebep olur. Tüm acılar bir anda Karadağların üstüne çökmüştür. Kerem, delikanlılığın verdiği fevrilikle iyilik yapayım derken göz mü çıkaracak?
    Benim Adım Melek 9.Bölüm
    S01E09 - Benim Adım Melek 9.Bölüm
    Yaşananlar Mithat’ın yangınının sönmesine yetmemiştir, küçük Seyitali’nin kaybolmasını fırsat bilip Melek’in karşısına dikilir. Kardeşinin sözleri karşısında Melek’in kolu kanadı kırılır. Mithat, derin bir oh çekerken gelen telefonla şok olur.
    Benim Adım Melek 10.Bölüm
    S01E10 - Benim Adım Melek 10.Bölüm
    Zümrüt Halil’in yuvasını her şeye rağmen kurmaya kararlıdır ve Meryem’i yemeğe çağırır. Ancak aynı akşam Şirhan konağının kapısını beklenmedik biri daha çalar.
    Benim Adım Melek 11.Bölüm
    S01E11 - Benim Adım Melek 11.Bölüm
    Kızının Şirhanlar’da olduğunu öğrenen Seyitali’nin Melek’e olan öfkesi katlanır. Ömer ve Defne, ailelerinin engellerine rağmen yan yana gelir. Onları yan yana gören Halil çıkacak yangının farkındadır. Karakolda yan yana gördüğü Melek ve Halil’i kafasına takan Alpay, onların peşlerine düşer. Melek olup biten için Halil’den özür dilerken Alpay aralarına bomba gibi düşer.
    Benim Adım Melek 12.Bölüm
    S01E12 - Benim Adım Melek 12.Bölüm
    Şirhanlar ve Karadağlar arasındaki gerginlik gün be gün artarken, Ömer ve Defne aşkın her şeyin üstesinden geleceğine inanmayı seçerler. Melek ve Halil’i koruduğu kadar, Cumali ve Seyitali’nin de dostluğunu gözeten Hafız, işittiği sözlerin altında kalınca, kalbi bu acıya dayanacak mıdır?
    Benim Adım Melek 13.Bölüm
    S01E13 - Benim Adım Melek 13.Bölüm
    Melek, ayrı eve taşınma konusundaki kararlılığını sürdürür. Halil, arkasından iş çeviren ailesine karşı önlemini alıp nişan oyununun önüne geçebilecek mi? Hafız’ın yorgun yüreği herkesi endişelendirmiş, tüm sevenleri gelecek iyi haber için dua etmektedir.
    Benim Adım Melek 14.Bölüm
    S01E14 - Benim Adım Melek 14.Bölüm
    Alpay, arkasına Kenan’ın gücünü almış oyunlarına devam ederken, çocuklarının kararı Melek’i nasıl bir çıkmaza sokacak? Yeni hayallerle bir pastanede çalışmaya başlayan Melek, gerçeklerle yüzleştiğinde daha da mutsuz olacak.
    Benim Adım Melek 15.Bölüm
    S01E15 - Benim Adım Melek 15.Bölüm
    Küçük Seyitali’nin doğum günü için pasta almaya giden Melek, pastanede gördüğü manzara karşısında çocuklarına acı içinde bakar ve telefonu kapatır. Defne’nin yalan söylemesi Melek’i derinden üzer.
    Benim Adım Melek 16.Bölüm
    S01E16 - Benim Adım Melek 16.Bölüm
    Annesinin neyi olduğunu anlamaya çalışan Kerem, öfkesini Ömer’den çıkarmaya çalışır. Defne’nin bencil yüzü Funda’nın dolduruşlarıyla bir kez daha ortaya çıkıp herkesi üzecektir. Defne, girdiği yoldan geri dönecek midir?
    Benim Adım Melek 17.Bölüm
    S01E17 - Benim Adım Melek 17.Bölüm
    Melek, hastalığını Kerem’in öğrendiğini fark edecek mi? Bu arada İstanbul’a gelen Ömer, Defne’yi görüşme konusunda ikna eder. Defne, Ömer’le buluşmak üzere yola çıkar. Funda otelde uyuyor olsa da Adnan onları görür ve takip eder. Ömer, Defne’yi geri kazanıp Antep’e döndürmeyi başarabilecek mi?
    Benim Adım Melek 18.Bölüm
    S01E18 - Benim Adım Melek 18.Bölüm
    Halil ve Mirza, locada yüzleştikleri gerçekle şok olurlarken, elleri kolları bağlanacak. Melek’i affedemeyen Seyitali, torunlarının uğruna nasıl bir anlaşmaya imza atacak?
    Benim Adım Melek 19.Bölüm
    S01E19 - Benim Adım Melek 19.Bölüm
    Mithat’ın Seyran’la olan ilişkisi adım adım derinleşirken, Kadriye elinde tuttuğu saatli bombayı patlatmak için doğru zamanı kollamaktadır. Cumali, Karadağ konağına gider ve Seyitali’yle konuşur. Daha sonra beraberce konaktan çıkarak hana giderler.
    Benim Adım Melek 20.Bölüm
    S01E20 - Benim Adım Melek 20.Bölüm
    Evdeki hazırlığın kendisi için yapıldığını öğrenen Defne, şok geçirir. Defne, yüreğindeki dinmek bilmeyen fırtınaların içinde kalırken kendini bir de Alpay’ın oyununun içinde bulur. Hayatın önüne çıkardığı tüm engellere rağmen dik durmaya çalışan Melek, yıllar sonra ilk kez sırt sırta veren Seyitali ve Cumali’nin şartı karşısında ne yapacak?
    Benim Adım Melek 21.Bölüm
    S01E21 - Benim Adım Melek 21.Bölüm
    Adnan’ın öfkesinin körüklediği ateş, çevresini de yakmaya başlamıştır. Artık her an Defne’yi takip edecektir. El birliğiyle gereken yapılmış, Seyitali ve Cumali uzattıkları yardım elinin üzerinden şartlarını geri çekmiştir. Hafız’ın mirası artık güvenilir ellerdedir. Kenan’ın öfkesiyle karşı karşıya kalan Alpay, kurnazlığını konuşturup bu durumdan da paçasını kurtarmanın bir yolunu bulabilecek midir?
    Benim Adım Melek 22.Bölüm
    S01E22 - Benim Adım Melek 22.Bölüm
    Defne’yi bir kez kaybetmenin köşesinden dönen Ömer, bir daha böyle bir şey olmasına izin vermeyecektir. Melek, yüreği ağzında kızından gelecek haberi beklerken locada işler karışır ve Cumali, Melek’e yüklenir. Gelen telefondaki çığlıkla Melek’in çığlığı birbirine karışır.
    Benim Adım Melek 23.Bölüm
    S01E23 - Benim Adım Melek 23.Bölüm
    Zümrüt, deliye dönmüş halde neler olduğunu anlamaya çalışırken Cumali, yine Melek’i suçlamaya devam eder. Halil, herkesi susturmak isterken Melek’in ana yüreği daha fazla dayanamaz ve bulunduğu ortamdan nereye gideceğini bilemez bir halde çıkar gider.
    Benim Adım Melek 24.Bölüm
    S01E24 - Benim Adım Melek 24.Bölüm
    Zümrüt, gönül sızısını dökercesine Defne’ye isyan eder. Melek, evladını kanatlarının altına alırken Defne perişandır. Kenan, Adnan’ın izine ulaşabilmek için çabalar. Her zamanki hinliğiyle Kenan’ın karşısına geçen Funda’nın teklifi ne olacak?
    Benim Adım Melek 25.Bölüm
    S01E25 - Benim Adım Melek 25.Bölüm
    Melek ve çocuklar, velayet işini halledip bir an önce Antep’ten gitmek istemektedir. Erdal, Mithat’ı takip edip Seyran’ın yeni evini öğrenir. Seyran eski kocasından kurtulmayı başarabilecek mi? Kerem, Adanaspor’da oynamamakta kararlıdır, onun tekrar Antep spor da oynayabilmesi için Seyitali gidip hocasıyla konuşur. Ancak önce Alpay’ın sözleşmeyi geçersiz kılabilmek için transfer parasını geri ödemesi gerekmektedir.
    Benim Adım Melek 26.Bölüm
    S01E26 - Benim Adım Melek 26.Bölüm
    Zeynel en yakın arkadaşını satmaz. Seyitali, Kerem için Nurullah’la konuşur. Nurullah Kerem’i çağırır. Kerem sözleşmeye imza atacak mı? Melekler Adana’ya taşınacak mı? Oğlunu kaybeden Kenan için artık durum değişmiştir. Vakit, kötü planlarını devreye sokma vaktidir.
    Benim Adım Melek 27.Bölüm
    S01E27 - Benim Adım Melek 27.Bölüm
    Kederini yüreğinde yaşamaya kararlı olan Cumali, eski dostuyla konuşmadan yan yana yürürken, yüreğine nasıl bir yük emanet edecektir? İkizlerin doğum günü için herkes bağ evinde toplanır. Melek yıllar önce, kendisi için yapıldığından habersiz bu eve ilk adımını attığında ne ile karşılaşacak?
    Benim Adım Melek 28.Bölüm
    S01E28 - Benim Adım Melek 28.Bölüm
    Melek ve çocuklar Mithat ve seyranın nişanlanmasını sevinçle karşılayacaklar. Yolları Halfeti’ye düşen Cumali ve Seyitali yine karşı karşıya gelecekler. Halil’in aşk itirafını okuyan melek gözyaşlarına hakim olamayacak.

    Hayran tepkileri

    Back to Top