Hesabım
    Babil
    1. Sezon
    Babil

    Sezon bilgisi:

    15 Bölüm
    orijinal kanal: STAR
    İlk yayın tarihi: 17 Ocak 2020
    79 Fotoğraf | 10 Video
    Halit Ergenç
    Halit Ergenç
    Ozan Güven
    Ozan Güven
    Aslı Enver
    Aslı Enver
    Birce Akalay
    Birce Akalay
    Babil 10.Bölüm Fragmanı 1:00
    Babil 10.Bölüm Fragmanı
    36 gösterim
    Babil 9.Bölüm Fragmanı 0:59
    Babil 9.Bölüm Fragmanı
    24 gösterim
    Babil 8.Bölüm Fragmanı 1:01
    Babil 8.Bölüm Fragmanı
    12 gösterim
    • Fotoğraf Babil
    • Fotoğraf Babil
    • Fotoğraf Babil
    • Fotoğraf Babil
    • Fotoğraf Babil
    • Fotoğraf Babil
    • Fotoğraf Babil
    • Fotoğraf Babil
    • Fotoğraf Babil
    1. sezon bölümleri
    Babil 1.Bölüm
    S01E01 - Babil 1.Bölüm
    İdealist bir ekonomi profesörü olan İrfan’ın hayatı, haksız yere işten atılması ve 7 yaşındaki oğlu Deniz’in hastalanmasıyla alt üst olur. Kapılar birer birer yüzüne kapanırken, karısı Eda’nın (Nur Fettahoğlu) çocukluk arkadaşları Egemen’den yardım istemesiyle İrfan kendisini hayal bile edemeyeceği karanlık bir maceranın içinde bulur.
    Babil 2.Bölüm
    S01E02 - Babil 2.Bölüm
    Ailesini korumak için tehlikeli bir hamle yapmak zorunda kalıyor ve bir kere daha Süleyman’la karşı karşıya geliyor. Ayşe, hiç beklenmedik bir anda İrfan’ın karşısına çıkınca önemli bir karar vermek zorunda kalıyor. Süleyman, bir yandan İrfan’la uğraşırken Kudret’le İlay yüzünden yaşanacak savaşın ilk kurşunu atılır.
    Babil 3.Bölüm
    S01E03 - Babil 3.Bölüm
    Deniz için zaman azalırken İrfan ve Egemen ponzi sistemine para çekmek için yeni bir maceraya atılıyor. İrfan, yıllar sonra karşısına çıkan büyük aşkı İlay’la sarsılırken, Eda evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaştığını fark ediyor.
    Babil 4.Bölüm
    S01E04 - Babil 4.Bölüm
    Hakan’a bildirdiği haddin bedelini ödemek zorunda kalan Ayşe, İrfan’la bir kere daha karşı karşıya geliyor. İrfan, İlay’ı Babil’den uzaklaştırmaya çalışırken Kudret’in beklenmedik bir şekilde olaya dahil olmasıyla işler daha da tehlikeli ve karmaşık bir yola giriyor.
    Babil 5.Bölüm
    S01E05 - Babil 5.Bölüm
    İrfan, oğlu için girdiği savaşta her cephede köşeye sıkışıyor. Kendi için asla yapmayacağı bir şeyi daha Deniz için yapıyor ve gururundan vazgeçiyor; bir kere daha Süleyman’ın kapısında. Ama bu da yetmiyor. Eda, Süleyman’la ilgili gerçekleri öğrendikten sonra İlay’ın karşısına çıkıyor.
    Babil 6.Bölüm
    S01E06 - Babil 6.Bölüm
    Başarısızlıkla sonuçlanan kaçış planı İrfan ve Süleyman'ı bir kez daha karşı karşıya getiriyor. Süleyman İrfan'ı sevdikleriyle cezalandırırken, Egemen de bu öfkeden nasibini alıyor. İrfan, başına gelenlerden sorumlu tuttuğu Ayşe'yle kozlarını paylaşırken; Deniz için kırılan umutlar, İlay'ın masaya koyduğu fikirle yeniden yükselir.
    Babil 7.Bölüm
    S01E07 - Babil 7.Bölüm
    En yakın arkadaşı tarafından sırtından vurulan İrfan, Egemen’le yüzleşir. Deniz’in ameliyatı için zaman daralırken, Süleyman verdiği borcu geri almanın peşine düşer. İlay, parayı bulup borçlarını ödemeleri için İrfan ve Egemen’i bir araya getirmeye çalışır.
    Babil 8.Bölüm
    S01E08 - Babil 8.Bölüm
    Deniz’in ameliyatına saatler kala; Doktor Tahsin, Hakan’ın elinde tutsaktır. Deniz’in kaderi Hakan’ın elindeyken İrfan, oğlunun hayatını kurtarmak için ne yapacak? Ayşe, Süleyman’ın karanlık işlerini öğrenmenin peşinde tehlikeli bir yola girmişken bir yandan da Babil’de sorunlar devam eder.
    Babil 9.Bölüm
    S01E09 - Babil 9.Bölüm
    Süleyman, hiçbir koşulda insafının olmadığını göstermek için İrfan ve Egemen’e sağlam bir gözdağı veriyor. Ayşe ise Süleyman’a dair daha fazla bilgi edinebilmek için Hakan’la yakınlaşmak zorunda kalıyor. Kudret’in İlay’a düzenlediği kumpası öğrenen Süleyman, Kudret’le yüzleşiyor. Deniz sağlığına kavuşabilecek mi?
    Babil 10.Bölüm
    S01E10 - Babil 10.Bölüm
    İrfan’ın ani boşanma kararını anlamaya çalışan Eda, İrfan’ı kaybetme korkusuyla savrulur. Kudret’in geçmişine hakim olmak istediği Ayşe, Süleyman’ın karanlık işlerinin peşinde Kudret’in ayağına geliyor. Süleyman, İlay’ı geri kazanmaya çalışırken İrfan’ı amansız bir tehlikenin ortasına atıyor.

    Hayran tepkileri

    Back to Top