Hesabım
    Babil
    2. Sezon
    Puanım :
    Babil
    Üyeler
    2,9 1 oy

    Sezon bilgisi:

    11 Bölüm
    orijinal kanal: STAR
    İlk yayın tarihi: 11 Eylül 2020
    90 Fotoğraf | 10 Video
    Halit Ergenç
    Halit Ergenç
    Ozan Güven
    Ozan Güven
    Aslı Enver
    Aslı Enver
    Birce Akalay
    Birce Akalay
    Babil 19.Bölüm Fragmanı 0:55
    Babil 19.Bölüm Fragmanı
    38 gösterim
    Babil 20.Bölüm Fragmanı 0:41
    Babil 20.Bölüm Fragmanı
    9 gösterim
    Babil 18.Bölüm Fragmanı 0:59
    Babil 18.Bölüm Fragmanı
    2 gösterim
    • Fotoğraf Babil
    • Fotoğraf Babil
    • Fotoğraf Babil
    • Fotoğraf Babil
    • Fotoğraf Babil
    • Fotoğraf Babil
    • Fotoğraf Babil
    • Fotoğraf Babil
    • Fotoğraf Babil
    2. sezon bölümleri
    Babil 11.Bölüm
    S02E01 - Babil 11.Bölüm
    Babil 12.Bölüm
    S02E02 - Babil 12.Bölüm
    İrfan bir kez daha dönüm noktasında! Ya Süleyman’ın öfkesinin kurbanı olacak ya karşı atağa kalkıp ondan kurtulacak! İrfan Süleyman’ı bitirmek için Ayşe’yle birlikte çok tehlikeli bir oyuna girerken, Egemen ve Eda’nın yakınlaşmasıyla başlayan olaylar İlay’ın Deniz’le ilgili sırdan şüphelenmesiyle sonuçlanır.
    Babil 13.Bölüm
    S02E03 - Babil 13.Bölüm
    Babil 14.Bölüm
    S02E04 - Babil 14.Bölüm
    Dost düşman değişiyor. Parmaklıklar ardında öğrendiği gerçek İrfan'ı darmadağın ederken, Egemen Eda'nın hışmına uğruyor. Ayşe, İrfan'ı kurtarmak için çırpınırken, Kudret Süleyman'ı bedeli ağır bir seçime zorluyor. İlay'ın öfkesi sürpriz bir ortaklığın doğmasına yol açarken, İrfan içine düştüğü karanlıktan çıkmak için geri dönüşü olmayan bir kararın eşiğine geliyor.
    Babil 15.Bölüm
    S02E05 - Babil 15.Bölüm
    İrfan adaleti sağlamak için taktik değiştirirken, Deniz’in geleceği, Eda’yı Egemen’le bir hayat düşünmeye zorluyor. Süleyman ve İlay’ın düğününün Kudret’in gövde gösterisiyle kesilmesi tansiyonu yükseltirken, Ayşe’nin İrfan’la ilişkisi biraz daha derinleşiyor.
    Babil 16.Bölüm
    S02E06 - Babil 16.Bölüm
    İrfan ile Ayşe arasındaki çekim giderek artarken, Egemen Eda’yı, İrfan’sız bir dünyaya ikna etmeye çalışıyor. İrfan’ın hapisten çıktığını öğrenen İlay, yüzleşme korkusu yaşarken, Eda İrfan’ın hiç beklemediği bir hamle yapıyor. Deniz ile arasına giren herkesi karşısına alan İrfan, Süleyman ve Egemen’e bir kez daha meydan okuyor.
    Babil 17.Bölüm
    S02E08 - Babil 17.Bölüm
    İrfan, Eda ve Egemen’in evlilik kararıyla, Deniz’i kaybetmeye bir adım daha yaklaşırken; Süleyman İrfan’ı saf dışı bırakacak yeni bir oyun kuruyor. Ayşe; Hakan’a deşifre olmamak için zor bir seçim yaparken, İlay bir kez daha aklı ve kalbi arasında kalıyor.
    Babil 18.Bölüm
    S02E09 - Babil 18.Bölüm
    İrfan, Deniz’in soruları karşısında iyice köşeye sıkışırken, Egemen Eda’yı velayet davasına ikna etmeye çalışıyor. Öğrendiği bir bilgi Ayşe'nin kalbini İrfan’a karşı yeniden ısıtırken, Süleyman’ın geldiği oyunla ilgili İlay’dan şüphelenmesi aralarında soğuk rüzgarlar estiriyor.
    Babil 19.Bölüm
    S02E10 - Babil 19.Bölüm
    İrfan’ın yaktığı intikam ateşi düşmanlarını kavururken, Ayşe ile arasındaki kıvılcım da alev alıyor. Egemen ve Süleyman saplandıkları bataklıktan çıkmak için beklenmedik kapılar çalıyor. Eda Deniz’in geleceği, İlay da hayatı için ayakta kalmanın yollarını arar.
    Babil 20.Bölüm Final
    S02E11 - Babil 20.Bölüm Final
    İrfan, Deniz’le arasındaki tüm engelleri kaldırdığını düşünürken, Egemen’in hesap sormaya gelmesi ile planları suya düşüyor. Ayşe, Süleyman ve Egemen’i her yerde ararken, İlay temiz bir sayfa açmak için, kalan hesaplarını kapatıyor. Eda, Deniz’in mutluluğu için çırpınmaya devam ederken, Süleyman, kaybettiklerinin intikamını en acı veren yoldan almak için İrfan’ı çıkışı olmayan bir tünele sokuyor.

    Hayran tepkileri

    Back to Top