Hesabım
    Güvercin
    1. Sezon
    Güvercin

    Sezon bilgisi:

    13 Bölüm
    orijinal kanal: STAR
    İlk yayın tarihi: 24 Kasım 2019
    114 Fotoğraf | 13 Video
    Mehmet Ali Nuroğlu
    Mehmet Ali Nuroğlu
    Almila Ada
    Almila Ada
    Menderes Samancılar
    Menderes Samancılar
    Nursel Köse
    Nursel Köse
    Güvercin 13.Bölüm Fragmanı 0:59
    Güvercin 13.Bölüm Fragmanı
    8 gösterim
    Güvercin 12.Bölüm Fragmanı 0:59
    Güvercin 12.Bölüm Fragmanı
    13 gösterim
    Güvercin 11.Bölüm Fragmanı 0:52
    Güvercin 11.Bölüm Fragmanı
    24 gösterim
    • Fotoğraf Güvercin
    • Fotoğraf Güvercin
    • Fotoğraf Güvercin
    • Fotoğraf Güvercin
    • Fotoğraf Güvercin
    • Fotoğraf Güvercin
    • Fotoğraf Güvercin
    • Fotoğraf Güvercin
    • Fotoğraf Güvercin
    1. sezon bölümleri
    Güvercin 1.Bölüm
    S01E01 - Güvercin 1.Bölüm
    Bedir Kavvi, on beş yıl sonra yakın arkadaşı Ahmet Cibranoğlu’nun cinayetiyle suçlanarak girdiği cezaevinden çıkar. Amacı kızı Zülüf, oğlu Müslüm ve karısıyla beraber hayatına kaldığı yerden devam etmektir. Bedir’in hapisten çıktığı haberi Cibranoğulları’nın Bey Mahallesi’ndeki büyük konağına ateş gibi düşer. Cibranlar’ın küçük oğlu Ökkeş, Bedir’e karşı intikam yeminleri ederken, babası Ahmet’in ölümünden sonra işlerin başına geçip ailenin reisi olan Kenan onu durdurmaya çalışır. Ancak birbirine düşman bu iki ailenin hiç bilmedikleri bir gerçek vardır.
    Güvercin 2.Bölüm
    S01E02 - Güvercin 2.Bölüm
    Kenan, Zülüf’ü Ökkeş’in attığı kuyudan çıkartır ve hayatını kurtarır. Şimdi müzede karşılaştığı ve çok etkilendiği kızın, babasının katilinin kızı olduğu gerçeğiyle karşı karşıyadır. Üstelik töre gereği bu kızla evlenmek zorundadır. Zülüf’se Kenan’ın kim olduğunu henüz bilmemektedir. Kenan onun kahramanıdır. Kenan, Zülüf’ü evine teslim eder.
    Güvercin 3.Bölüm
    S01E03 - Güvercin 3.Bölüm
    Ökkeş, düğünde öfkesine engel olamayarak Bedir’i vurmuştur. Kenan babasının katili olarak gördüğü Bedir’i, ölmesin diye hastaneye taşımak zorunda kalır. Bedir hemen ameliyata alınır. Bedir’in vurulması, sulhu Cibranoğulları’nın bozdukları anlamına gelmektedir. Ökkeş Bedir’i vurduktan sonra ortadan kaybolur. Kevsa ve Celil Ökkeş’in yakalanmaması için ellerinden geleni yaparlar.
    Güvercin 4.Bölüm
    S01E04 - Güvercin 4.Bölüm
    Zülüf, geçmişte bu cinayeti kimin ya da kimlerin işlediğini bulmak ve babasının adını temize çıkarmak için konağa dönmüştür. Kenan'a artık kan dökülmemesi ve her şeyin yoluna girmesi için döndüğünü söylemek zorunda kalır. Kenan'sa Zülüf'ün konağa dönmesiyle içten içe umutlanır.
    Güvercin 5.Bölüm
    S01E05 - Güvercin 5.Bölüm
    Ökkeş cezaevinden çıkmış, konağa geri dönmüştür. Zülüf on beş yıl önce cinayet mahalinde gördüğü silahın aynısını Kenan’ın odasında görünce aklı karışmıştır. Kenan’dan bu silahın onda ne işi olduğunu açıklamasını isterken yanlışlıkla Kenan’ı vurmuştur.
    Güvercin 6.Bölüm
    S01E06 - Güvercin 6.Bölüm
    Altınların Bedir’in evinde çıkması, Kevsa’nın Bedir’i suçlaması için bulunmaz fırsat olmuştur. Bedir on beş yıl sonra bir kez daha hırsız ve katil damgası yemiştir. Kevsa, Nefise ve Kenan’ı Bedir’in suçlu olamayacağına inandıkları için suçlar. Kasım ve Celil’in ise aklı iyice karışmıştır.
    Güvercin 7.Bölüm
    S01E07 - Güvercin 7.Bölüm
    Bedir’in ailesi altınların evden çıkmasıyla darmadağın olmuş; Müslüm ve Nefise de evi terk etmiştir. Kasım, yaşadığı vicdan azabıyla Zülüf’e gerçekleri söylemeye kararlıdır. Kenan’sa peşine düştüğü adamdan, bu işin içinde kimin olduğu bilgisini öğrenir ve Zülüf’e bunu söyleyip söylememenin ikileminde kalır.
    Güvercin 8.Bölüm
    S01E08 - Güvercin 8.Bölüm
    Kenan süt annesi bildiği İsmihan’ın gerçek annesi olduğunu, Kevsa’nınsa kendisini hiçbir zaman sevmediğini öğrenmiştir. Bütün yaşamının bir yalan olduğunu öğrenen Kenan, artık hayatını başka bir yerde sürdürmeye karar vermiştir.
    Güvercin 9.Bölüm
    S01E09 - Güvercin 9.Bölüm
    Kenan ve Zülüf, İsmihan’ı üzmemek için evlilik oyununa devam etmek zorundadır. Zülüf hala Doktor İpek’in, Kenan’ın geçmişi hakkında ettiği sözleri düşünmekte; aynı zamanda İpek ve Kenan arasında geçmişte ne yaşandığını çok merak etmektedir.
    Güvercin 10.Bölüm
    S01E10 - Güvercin 10.Bölüm
    Kenan Kevsa’yı konaktan kovmuş, Ökkeş de nişana Nimet’in çocuğunu Kevsa’nın getirdiğini öğrenerek ona yüz çevirmiştir. Kevsa, İsmihan’ın evinde yalnız ve fakir bir hayat yaşamaya devam etmektedir. Zülüf ve Kenan İsmihan’ın mutluluğu ve sağlığı için evcilik oyununa devam ederken, bu oyun onları gitgide birbirlerine yaklaştırmıştır.
    Güvercin 11.Bölüm
    S01E11 - Güvercin 11.Bölüm
    Zülüf’ün imzalayarak verdiği boşanma dilekçesini yırtan Kenan, sadece Zülüf’ü sevdiğini, bundan sonra da sadece Zülüf’le olmak istediğini söyler. Bunun üzerine Zülüf ve Kenan’ın önünde yeni bir yol belirmiştir. Sonunda ikisi için de bütün geçmişi bir kenara bırakıp, yaşamak istedikleri aşka taze bir heyecanla başlayabilme fırsatı doğmuştur.
    Güvercin 12.Bölüm
    S01E12 - Güvercin 12.Bölüm
    Kasım’ın Celil’i öldürmesini engellemeye çalışan Zeliha yanlışlıkla Nefise’yi vurmuş; bu yüzden de Nefise’nin bebeğini kaybetmesine yol açmıştır. Kavvilerle Cibranoğulları arasındaki kan davası yeniden başlar. Birbirlerine olan aşklarını itiraf edip sonunda gönüllerince yaşamaya karar veren Zülüf ve Kenan, kendilerini iki aile arasına giren yeni düşmanlığın ortasında bulurlar.
    Güvercin 13.Bölüm
    S01E13 - Güvercin 13.Bölüm
    Kenan artık Kevsa’nın yaptığı zalimliklere dayanamayıp, Zülüf’ün yanında olmayı seçmiştir. Zülüf ve Kenan, iki aile arasında yeniden başlayan kan davasına rağmen yine yan yanadır.

    Hayran tepkileri

    Back to Top