Hesabım
    Hekimoğlu
    1. Sezon
    Puanım :
    Hekimoğlu

    Sezon bilgisi:

    14 Bölüm
    orijinal kanal: Kanal D
    İlk yayın tarihi: 17 Aralık 2019
    102 Fotoğraf | 14 Video
    Timuçin Esen
    Timuçin Esen
    Ebru Özkan
    Ebru Özkan
    Okan Yalabık
    Okan Yalabık
    Damla Colbay
    Damla Colbay
    Hekimoğlu 14.Bölüm Fragmanı 1:11
    Hekimoğlu 14.Bölüm Fragmanı
    32 gösterim
    Hekimoğlu 13.Bölüm Fragmanı 0:51
    Hekimoğlu 13.Bölüm Fragmanı
    12 gösterim
    Hekimoğlu 14.Bölüm Fragmanı 0:48
    Hekimoğlu 14.Bölüm Fragmanı
    336 gösterim
    • Fotoğraf Hekimoğlu
    • Fotoğraf Hekimoğlu
    • Fotoğraf Hekimoğlu
    • Fotoğraf Hekimoğlu
    • Fotoğraf Hekimoğlu
    • Fotoğraf Hekimoğlu
    • Fotoğraf Hekimoğlu
    • Fotoğraf Hekimoğlu
    • Fotoğraf Hekimoğlu
    1. sezon bölümleri
    Hekimoğlu 1.Bölüm
    S01E01 - Hekimoğlu 1.Bölüm
    Hekimoğlu, hastanede kendi yöntemleriyle çalışmaya devam ederken; yakın arkadaşı Orhan’ın getirdiği vaka dikkatini çeker. Hekimoğlu, bu vakaya da çözülmeyi bekleyen bir bulmaca gibi yaklaşır. Bilinen hiçbir rahatsızlığı bulunmayan genç öğretmen Mine, açıklanamaz bir şekilde nöbet geçirerek hastaneye kaldırılmıştır ve durumu her an daha da kötüye gitmektedir. Hekimoğlu kimsenin teşhis koyamadığı Mine’nin dosyasını alır ve 3 kişilik uzman doktor ekibiyle birlikte hastalığın izini sürmeye başlar.
    Hekimoğlu 2.Bölüm
    S01E02 - Hekimoğlu 2.Bölüm
    Hekimoğlu, Deniz’in hastalığını incelerken, her türlü ipucunu değerlendirirken, akla gelmedik yöntemler de kullanır. Sınırları zorladıkça hem çocuğun ebeveynleriyle hem de İpek’le çatışmalar yaşar. Ne olursa olsun bildiğini okuyan Hekimoğlu herkesin yalan söylediği bu dünyada bir hayat daha kurtarmak için ne kadar ileri gidecektir.
    Hekimoğlu 3.Bölüm
    S01E03 - Hekimoğlu 3.Bölüm
    Hekimoğlu ve ekibi bebeklerin neden hastalandığını araştırırken milyonlarca seçenek arasından salgının kaynağını bulmaya çalışırlar. İpek bir yandan krizi yönetirken Hekimoğlu da bebekleri kurtarmak için alışılmışın dışında bir fikirle gelir. Hem aileler hem de ekip için oldukça tartışmalı olan bu tedavi fikri hayata geçirilecek midir? Hekimoğlu’nun sıra dışı çözümü işe yarayacak ve zamanla yarışan bebeklerin hayatı kurtulacak mıdır?
    Hekimoğlu 4.Bölüm
    S01E04 - Hekimoğlu 4.Bölüm
    Hekimoğlu ve ekibi yeni bir bilmecenin çözümü için çalışmaya başlarlar. Bir yandan da Hekimoğlu kadının gerçekten zihinsel olarak hasta olup olmadığını da anlamaya çalışır. Hekimoğlu ve ekip annesiyle ilgilenirken Kerem’in sırrı da açığa çıkmak üzeredir.
    Hekimoğlu 5.Bölüm
    S01E05 - Hekimoğlu 5.Bölüm
    İpek planında başarılı olabilecek midir? Mehmet Ali, Hekimoğlu’nun kararlarını uygulamaya devam edecek midir? En önemlisi Cihan Yenerler yeniden klarnet çalabilecek midir?
    Hekimoğlu 6.Bölüm
    S01E06 - Hekimoğlu 6.Bölüm
    Valide Atik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne evsiz bir kadın yatırılır. Orhan kadının durumuyla fazlasıyla ilgilenirken, Mehmet Ali vakayı almamak için direnir. Hekimoğlu, İpek’le uğraşmaya devam ederken Zeynep, Hekimoğlu’na verdiği doğum günü hediyesinin açılmadığını görünce hayal kırıklığı yaşar. Mehmet Ali’nin davranışları ise günbegün Hekimoğlu’na benzemektedir.
    Hekimoğlu 7.Bölüm
    S01E07 - Hekimoğlu 7.Bölüm
    16 yaşında bir çocuk, hemolitik anemi bulgusuyla Valide Atik Araştırma Hastanesine yatırılır. İpek, Hekimoğlu’nun aldığı ağrı kesicilerin ona faydadan çok zarar verdiğini düşünmektedir. Hekimoğlu ve İpek, Hekimoğlu’nun bir hafta ağrı kesici içmemesine karşın bir ay poliklinik görevi yapmaması konusunda iddiaya girerler.
    Hekimoğlu 8.Bölüm
    S01E08 - Hekimoğlu 8.Bölüm
    Hekimoğlu’nun yılın en önemli at yarışına iki özel davetiyesi vardır. Orhan, beraber gitme teklifine çok heyecanlansa da, onkoloji seminerini öne sürerek gidemeyeceğini söyler. Oysa Orhan’ın Hekimoğlu’ndan sakladığı bir sırrı vardır. Hekimoğlu yarışa Zeynep’le gider.
    Hekimoğlu 9.Bölüm
    S01E09 - Hekimoğlu 9.Bölüm
    Valide Atik Eğitim ve Araştırma Hastanesine yatırılan 13 yaşındaki Ali’nin hastalığına teşhis konulamayınca dosyayı tıbbi tanı tedavi bölümü devralır. Ali arkadaşlarının düzenlediği ruh çağırma seansından sonra hastalanmıştır ve lanetlendiğine inanmaktadır. Ali’nin durumu gittikçe kötüleşirken, tüm bulgular şarbona işaret eder.
    Hekimoğlu 10.Bölüm
    S01E10 - Hekimoğlu 10.Bölüm
    Valide Atik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne yüklü bir bağış yapan tanınmış iş adamı Vahap Ergün, yeni yönetim kurulu başkanı olarak göreve başlar. Gelir gelmez önlük giymeyen tek doktor olarak Hekimoğlu dikkatini çeker. Hekimoğlu ise, Vahap’ın görünen iyi niyetinin altında başka amaçları olduğundan şüphelenmektedir.
    Hekimoğlu 11.Bölüm
    S01E11 - Hekimoğlu 11.Bölüm
    İpek’in Vahap karşısında zor duruma düşmesini istemeyen Hekimoğlu kurallarını yıkar ve sekiz yıldır ilk kez beyaz önlük giyer. Fakat Hekimoğlu’nun bu hamlesine rağmen, Vahap ve Hekimoğlu arasındaki gerilim devam eder.
    Hekimoğlu 12.Bölüm
    S01E12 - Hekimoğlu 12.Bölüm
    Hekimoğlu üç gün içinde ekipten birini işten çıkarmak zorundadır. Orhan, Hekimoğlu’nun karar vermekten kaçındığını düşünürken, Mehmet Ali ve Zeynep bu süreci birbirlerine destek olarak atlatmak ister. Emre bu karara karşı çıkar ve onlara güvenmediğini söyler.
    Hekimoğlu 13.Bölüm
    S01E13 - Hekimoğlu 13.Bölüm
    Vahap Hekimoğlu’ndan kendi şirketinin piyasaya sunacağı bir ilacın tanıtımını yapmasını ister. Buna karşılık, ekibinden kimseyi kovmasına gerek kalmayacaktır. Hekimoğlu teklifi kabul eder. İpek kararından dolayı Hekimoğlu ile gurur duyar ama Hekimoğlu ruhunu sattığını düşünmektedir. Emre ve Hekimoğlu yüzleşir. Emre, Hekimoğlu’nu Vahap’a ispiyonlayanın kendisi olduğunu kabul eder.
    Hekimoğlu 14.Bölüm
    S01E14 - Hekimoğlu 14.Bölüm
    Vahap Hekimoğlu’nun istifasını ister. Bu hamlesinde başarılı olamayan Vahap, Hekimoğlu’nun kovulması için yönetim kurulunu toplar. Hekimoğlu, Orhan ve İpek’in kendi tarafında olduğunu düşünmektedir. Oy birliği sağlanmadığı müddetçe Vahap’ın planı işe yaramayacaktır.

    Hayran tepkileri

    Back to Top