Hesabım
    Zümrüdüanka
    1. Sezon
    Zümrüdüanka

    Özet

    İmkansız bir aşk hikayesinin anlatıldığı Zümrüdüanka dizisinin başrollerini Alp Navruz ve Ceren Yılmaz üstleniyor.

    Sezon bilgisi:

    9 Bölüm
    orijinal kanal: NOW
    İlk yayın tarihi: 25 Ocak 2020
    47 Fotoğraf | 9 Video
    Seyit Alp Navruz
    Seyit Alp Navruz
    Ceren Yılmaz
    Ceren Yılmaz
    Hatice Aslan
    Hatice Aslan
    Selim Bayraktar
    Selim Bayraktar
    Zümrüdüanka 9.Bölüm Fragmanı 0:48
    Zümrüdüanka 9.Bölüm Fragmanı
    125 gösterim
    Zümrüdüanka 8.Bölüm Fragmanı 0:46
    Zümrüdüanka 8.Bölüm Fragmanı
    46 gösterim
    Zümrüdüanka 7.Bölüm Fragmanı 0:45
    Zümrüdüanka 7.Bölüm Fragmanı
    98 gösterim
    • Fotoğraf Zümrüdüanka
    • Fotoğraf Zümrüdüanka
    • Fotoğraf Zümrüdüanka
    • Fotoğraf Zümrüdüanka
    • Fotoğraf Zümrüdüanka
    • Fotoğraf Zümrüdüanka
    • Fotoğraf Zümrüdüanka
    • Fotoğraf Zümrüdüanka
    • Fotoğraf Zümrüdüanka
    1. sezon bölümleri
    Zümrüdüanka 1.Bölüm
    S01E01 - Zümrüdüanka 1.Bölüm
    Zümrüt Kuloğlu, Nevşehir’in en müflis mahallesinde babası, annesi ve iki kız kardeşiyle birlikte yaşamakta, İç Anadolu’nun en kudretli ailelerinden Demirkanların fabrikasında çalışmaktadır... Zümrüt’ün annesi Ülfet halinden sürekli şikayet eden, kızlarını hayırlı bir kısmetle evlendirip yaşadıkları rezil hayattan kurtulmanın hesapları peşinde olan bir kadındır.
    Zümrüdüanka 2.Bölüm
    S01E02 - Zümrüdüanka 2.Bölüm
    Serhat’ın dönüşü Zümrüt’ü darmadağın etmiştir. Serhat’ın da yüreği yangın yeridir. Serhat’ın dönüşüyle bayram yaşayan Demirkan Ailesi ise başlarına gelecek büyük felaketlerin farkında değildir. Faili meçhul bir cinayete kurban giden Adil’in beklenmeyen ölümü herkesi perişan eder. Kurduğu hayallerin suya düşeceğinden korkan Ülfet karalar bağlar.
    Zümrüdüanka 3.Bölüm
    S01E03 - Zümrüdüanka 3.Bölüm
    Serhat’ın Zümrüt’le evleneceğini açıklaması Demirkan Konağı’nı temellerinden sarsmıştır. Kurduğu oyunun son anda bozulmasını hazmedemeyen Abbas, Zümrüt’ü hiç beklemediği bir yerden yaralamaya hazırlanmaktadır. Azimet’in ise içine büyük bir şüphe düşmüştür. Serhat’la Abbas arasındaki savaş holdingde de bütün hızıyla sürerken Serhat arka arkaya yaptığı hamlelerle Abbas’ı köşeye sıkıştırır
    Zümrüdüanka 4.Bölüm
    S01E04 - Zümrüdüanka 4.Bölüm
    Öfkeyle kalkıp zararla oturan Abbas, Zümrüt’ün yaptığını asla unutmayacaktır. Zümrüt, olanlardan Serhat’a bahsetmese de yaşadıklarını kolay kolay unutamaz. Azimet, Zümrüt’ün Demirkan Konağı’ndaki varlığını kabullenmeye niyetli değildir. Abbas ise kafasındaki şüphelere bir cevap bulmak için Ülfet ve Meliha’nın kapısını çalar.
    Zümrüdüanka 5.Bölüm
    S01E05 - Zümrüdüanka 5.Bölüm
    Serhat’ın polisler tarafından götürülmesi Demirkan Holding’de bomba etkisi yaratmıştır. Perişan olan Azimet başlarına gelen bütün felaketlerden Zümrüt’ü sorumlu tutuyordur. Bir kez daha Serhat’ı kaybetmek istemeyen Zümrüt, onun masumiyetini ispatlamak ve Serhat’ı özgürlüğüne kavuşturmak zorundadır. Ülfet ise Rüstem’deki değişimin sebebini öğrenir. Karı koca arasında geçen sert hesaplaşma Ülfet’in yaralarını deşer.
    Zümrüdüanka 6.Bölüm
    S01E06 - Zümrüdüanka 6.Bölüm
    Latif’in itirafıyla Demirkan Konağı’ndaki tüm dengeler alt üst olmuştur. Azimet’in Saniye ile ilgili düşüncelerini öğrenen Abbas bunu kendi lehine çevirmek için sinsi bir plan yapar. Safını açık açık ilan eden Azimet de Zümrüt’ü yaralamak için hiç vakit kaybetmeyecektir. Bir karar verme noktasına gelen Zümrüt, Serhat’tan beklediği desteği göremeyince yıkılır.
    Zümrüdüanka 7.Bölüm
    S01E07 - Zümrüdüanka 7.Bölüm
    Art arda aldıkları darbeler Demirkanlar’ı darmadağın etmiştir. Zümrüt’ü kaybetme korkusu ölümün kıyısında gezen Serhat’ı nefessiz bırakmıştır. Kızları kaçırılan Nevcihan ve Abbas çaresizdir. Onlara yardım edebilecek tek kişi Serhat’tır fakat kimse ona ulaşamıyordur. Demirkan Ailesi’ne savaş açan Kudret’in ise Suhandan’ı teslim etmeye hiç niyeti yoktur.
    Zümrüdüanka 8.Bölüm
    S01E08 - Zümrüdüanka 8.Bölüm
    Niyazi Çavuş’un söyledikleriyle soluğu Abbas’ın karşısında alan Serhat, karşısında Azimet’i bulacaktır. Annesinin ölümü ile ilgili öğrendikleri ise Serhat’ı perişan eder. Zümrüt, Kudret’in tehditlerinden sonra gergin bir halde konağa döner. Tüm sıkıntılarına rağmen Serhat ve Zümrüt, Körkuyu mahallesinin mağdur sakinlerine yardıma giderler. Burada Serhat’ın kulağına çalınan bazı sözler onun Zümrüt’e karşı yumuşayan tavrını değiştirecektir.
    Zalim İstanbul 26.Bölüm
    S01E09 - Zalim İstanbul 26.Bölüm
    Serhat toprağın altında, nefessizdir... Ama onu kurtarmak için cansiperane savaşan biri vardır. Hem de hiç beklenmedik biri. Özgüçlerin bu sonu olmayan kötülüklerine Zümrüt bir son verecektir. Gözünü karartır ve Nisa’nın karşısına dikilir. Serhat’a zarar veren her kim olursa olsun Zümrüt onunla kanının son damlasına kadar savaşacaktır. Ama işler daha da karmaşık bir hale gelir. Diğer tarafta Niyazi Çavuş’un tehditlerinden bunalan Azimet, çok tehlikeli bir ortaklıktan medet umar.

    Hayran tepkileri

    Back to Top