Hesabım
    Yeni Hayat
    1. Sezon
    Puanım :
    Yeni Hayat

    Özet

    Yeni Hayat, bodyguard olarak çalışan bir adamın hikayesini konu ediyor.

    Sezon bilgisi:

    9 Bölüm
    orijinal kanal: Kanal D
    İlk yayın tarihi: 3 Eylül 2020
    81 Fotoğraf | 10 Video
    Serkan Çayoğlu
    Serkan Çayoğlu
    Rolü : Adem Sahin
    Melisa Aslı Pamuk
    Melisa Aslı Pamuk
    Rolü : Yasemin Karatan
    Nilperi Şahinkaya
    Nilperi Şahinkaya
    Rolü : Nevin Sahin
    İpek Filiz Yazıcı
    İpek Filiz Yazıcı
    Rolü : Gökçe Karatan
    Yeni Hayat 9.Bölüm Fragmanı 1:00
    Yeni Hayat 9.Bölüm Fragmanı
    35 gösterim
    Yeni Hayat 8.Bölüm Fragmanı 1:06
    Yeni Hayat 8.Bölüm Fragmanı
    33 gösterim
    Yeni Hayat 7.Bölüm Fragmanı 1:06
    Yeni Hayat 7.Bölüm Fragmanı
    17 gösterim
    • Fotoğraf Yeni Hayat
    • Fotoğraf Yeni Hayat
    • Fotoğraf Yeni Hayat
    • Fotoğraf Yeni Hayat
    • Fotoğraf Yeni Hayat
    • Fotoğraf Yeni Hayat
    • Fotoğraf Yeni Hayat
    • Fotoğraf Yeni Hayat
    • Fotoğraf Yeni Hayat
    1. sezon bölümleri
    Yeni Hayat 1.Bölüm
    S01E01 - Yeni Hayat 1.Bölüm
    Bambaşka dünyaların insanları olan ve taban tabana zıt amaçları çatışan Adem ve Yasemin, başlangıçta nefretle yaklaşırlar birbirlerine. Bu nefretin büyük, tutkulu bir aşka dönüşmesi ise asıl kötü sürpriz olur ikisi için. İmkânsız bir aşktır bu. Bir araya gelmeleri demek, bir yanda bir yuvayı yıkmak, diğer yanda zalim ve güçlü bir adamın tüm öfkesini üzerlerine çekmek demektir. Ama aşk imkansızlıklarla beslenen bir duygudur. Adem ve Yasemin, tüm uğraşlarına rağmen aşka yenik düşmekten kurtulamazlar.
    Yeni Hayat 2.Bölüm
    S01E02 - Yeni Hayat 2.Bölüm
    Adem, Yasemin'den şüphe etmektedir. Bu durum ikili arasındaki gerilim gittikçe artırır. Saklı kalmış gerçeklerin ortaya çıkması uzun zaman almayacaktır.
    Yeni Hayat 3.Bölüm
    S01E03 - Yeni Hayat 3.Bölüm
    Yasemin’in Adem’i öpmesi ikisi arasındaki dengelerin değişmesine sebep olur. Adem mesleki içgüdülerine güvenerek bunun altında başka bir şey olduğunu düşünmekte ve bunu ortaya çıkartmanın yollarını aramaktadır. Yasemin ise yaptığı bu yanlışın üstünü yeni yanlışlarla kapatmaya çalışmaktadır.
    Yeni Hayat 4.Bölüm
    S01E04 - Yeni Hayat 4.Bölüm
    Adem kaçırılmadaki tüm şüphelerine rağmen bu durumu Timur’un güvenini kazanıp, yerini sağlamlaştırmak ve sonrasında da onun karanlık işlerini çözebileceği bir fırsat olarak görür. Tüm bunlar yaşanırken Yasemin ona hazırlanan kötü sondan habersiz yeni hayatına bir adım daha yaklaştığını düşünmektedir.
    Yeni Hayat 5.Bölüm
    S01E05 - Yeni Hayat 5.Bölüm
    Yasemin ve Adem’in telefonlarına gönderilen şantaj mesajı onlar için tehlikeli bir hale dönüşmeye başlar. Adem, Timur ile birlikte Yasemin’i kaçıranların peşine düşerken Yasemin ise evde şantaj mesajını kimin gönderdiğini araştırmaktadır.
    Yeni Hayat 6.Bölüm
    S01E06 - Yeni Hayat 6.Bölüm
    Yasemin'in kafasındaki kuşkular, bir yandan vicdanı onu Adem'le başka bir planın içine savurur. Adem ona yardım edecektir. Eğer dediklerini yaparsa Yasemin özgürlüğüne Timur da hak ettiği cezayı çekmek için adalete teslim edilecektir.
    Yeni Hayat 7.Bölüm
    S01E07 - Yeni Hayat 7.Bölüm
    Yeni ortak Yasemin’e Adem’den uzak durmasını söyler. Adem de bu durumdan rahatsız olmuştur. İşin arkasında kimlerin olduğunu araştırmak için Rasim’le stratejilerini değiştirmeye karar verirler. Bu sırada Nevin, Ferda konusunda artık iyice köşeye sıkışmıştır. Kendi başına karanlık bir plan yapar. Bu planla istemediği bir şey yapmak zorunda kalacak ve her şey daha da kötüleşecektir.
    Yeni Hayat 8.Bölüm
    S01E08 - Yeni Hayat 8.Bölüm
    Timur’un Yasemin’e imzalattığı boşanma belgeleri Yasemin’in eline geçer. Yasemin şaşkındır. Timur boşanmayla birlikte mal varlığını da Yasemin’e bırakmıştır. Yasemin Timur’un neyi hedeflediğini anlayamaz. Ama içini bir korku kaplar ve hem kendini hem de Adem’i korumak için harekete geçer. Nevin içinde biriktirdiği kıskançlığı bastıramaz ve Timur’a Adem ve Yasemin’in çok yakın olduklarını söyler.
    Yeni Hayat 9.Bölüm Final
    S01E09 - Yeni Hayat 9.Bölüm Final
    Basın açıklamasından sonra Yasemin için karşı karşıya gelen Timur ve Adem arasındaki gerilim iyice yükselir. Bu gerilimi Adem’e gelen sürpriz telefon bozar. Adem vakıftan hızla çıkarken Yasemin ve Furkan’da Timur’dan olabildiğince uzağa giderler. Fakat Ejder’in kurduğu büyük planla Adem ve Yasemin hiç olmadığı kadar sarsılacaklardır. Bu sırada bir sonraki gün gerçekleşecek sevkiyat için taraflar arasındaki dengeler değişmektedir.

    Hayran tepkileri

    Back to Top