Hesabım
    Masumlar Apartmanı
    2. Sezon
    Puanım :
    Masumlar Apartmanı

    Sezon bilgisi:

    35 Bölüm
    orijinal kanal: Trt 1
    İlk yayın tarihi: 14 Eylül 2021
    253 Fotoğraf | 35 Video
    Masumlar Apartmanı 71.Bölüm Fragmanı 1:13
    Masumlar Apartmanı 71.Bölüm Fragmanı
    9 gösterim
    Masumlar Apartmanı 70.Bölüm Fragmanı 1:06
    Masumlar Apartmanı 70.Bölüm Fragmanı
    1 gösterim
    Masumlar Apartmanı 69.Bölüm Fragmanı 0:58
    Masumlar Apartmanı 69.Bölüm Fragmanı
    2 gösterim
    • Fotoğraf Masumlar Apartmanı
    • Fotoğraf Masumlar Apartmanı
    • Fotoğraf Masumlar Apartmanı
    • Fotoğraf Masumlar Apartmanı
    • Fotoğraf Masumlar Apartmanı
    • Fotoğraf Masumlar Apartmanı
    • Fotoğraf Masumlar Apartmanı
    • Fotoğraf Masumlar Apartmanı
    • Fotoğraf Masumlar Apartmanı
    2. sezon bölümleri
    Masumlar Apartmanı 38.Bölüm
    S02E01 - Masumlar Apartmanı 38.Bölüm
    İnci’nin ölümünün ardından geçen zamanda kimsenin hayatın yeni zorluklarıyla mücadele edecek hali kalmamıştır. Memduh ve Ege birbirlerine ve apartmandakilere destek olmaya çalışırken, Han’ın hastaneden çıktıktan sonra kendini eski hayatına tamamen kapatması Safiye başta olmak üzere herkesi etkiler. Artık evdeki sorunlar içinden çıkılmaz bir hal almıştır. Han’ın durumu, Naci’nin hastalığı Safiye’nin takıntılarını çok daha ileri bir safhaya taşır.
    Masumlar Apartmanı 39.Bölüm
    S02E02 - Masumlar Apartmanı 39.Bölüm
    Esat, Gülben’e sürpriz bir ziyaretçi getirir. Han ise yeniden kendi dünyasına saklanmayı seçer. Ancak artık otelden ayrılma vakti gelmiştir. Rüya sadece Han’ı değil, ailesini de yakından gözlemlemektedir. O sırada yaşanan bir gelişme, olayların seyrini değiştirir.
    Masumlar Apartmanı 40.Bölüm
    S02E03 - Masumlar Apartmanı 40.Bölüm
    Kardeşler, babalarını kaybetme korkusuyla sarsılırken bir yandan da Han’a ulaşamamanın çaresizliği içinde boğulurlar. Gülben ve Neriman hastanede endişeli bekleyişlerini sürdürürken evdeki Safiye’ye destek hiç beklemediği birinden gelir. Sonunda Han’a haber ulaşır ancak Han yine kendisinden beklenen tepkiyi vermez.
    Masumlar Apartmanı 41.Bölüm
    S02E04 - Masumlar Apartmanı 41.Bölüm
    Aile, Han’ın eve dönüşünün mutluluğunu yaşarken Gülben ve Esat’ın evlilik kararıyla tatlı bir telaş başlar. Hikmet, en kısa sürede Esat’ın ailesini alıp usulüne uygun şekilde Gülben’i istemeye gelmeleri konusunda diretir. Safiye hem eve yabancıların girecek olmasının stresini yaşar hem de o kadar kısa sürede evi nasıl hazırlayacaklarının derdine düşer.
    Masumlar Apartmanı 42.Bölüm
    S02E05 - Masumlar Apartmanı 42.Bölüm
    İsteme sırasında yaşanan hadisenin ardından Gülben utanç ve ümitsizlik içinde kıvranır. Teselliyi ise kendi gibi anormal gördüğü tek kişide bulur. Safiye, bir yandan Gülben’le ilgilenmeye çalışırken bir yandan da Naci’nin dönüşünün sevincini yaşar. Bu sevinç, beraberinde korkuyu da getirir. İyileşmek bir kenara, Safiye’nin daha da kötülediğini görünce Naci ne yapacaktır? Naci’ninse bambaşka bir planı vardır.
    Masumlar Apartmanı 43.Bölüm
    S02E06 - Masumlar Apartmanı 43.Bölüm
    Gülben, Safiye’nin halinden endişe duysa da elinden bir şey gelmez. Bir yandan da Şennur ve eltileriyle geçireceği günü sorunsuz atlatabilme derdindedir. Ancak yüzleşmek zorunda kalacağı bazı gerçekler onu daha da derin bir endişeye sürükleyecektir. Sonunda korkularından kurtulmak için attığı adım, belki de hayallerinin sonu olacaktır.
    Masumlar Apartmanı 44.Bölüm
    S02E07 - Masumlar Apartmanı 44.Bölüm
    Gülben’in sürprizi, Esat için hiç de hoş olmayan bir emrivakidir. Esat’ın verdiği tepkiyle panikleyen Gülben’in imdadına ise her zamanki gibi Safiye yetişir. Durumu düzeltmek ve Gülben’e cesaret vermek için imkansızı başaracak ve kendini aşan bir adım atacaktır.
    Masumlar Apartmanı 45.Bölüm
    S02E08 - Masumlar Apartmanı 45.Bölüm
    Masumlar Apartmanı 46.Bölüm
    S02E09 - Masumlar Apartmanı 46.Bölüm
    Gülben’in Esat’ın teklifini kabul ettiğini duyan Safiye için en güvendiği kale de yıkılmıştır. Bu evliliğin bu şekilde gerçekleşmesini engellemek içinse aklında farklı bir strateji vardır. Gülben ise Safiye’nin her şeyi bildiğinden habersiz, Esat’la evlilik hazırlıklarına başlar. Fakat içten içe kendini sorgularken ailesinden gizli evlenecek olmanın getirdiği yük onu kemirmeye başlar. Bir yandan da Safiye’nin oyunlarıyla tetiklenen korkuları kendini içinden çıkılmaz bir durumda hissetmesine yol açar.
    Masumlar Apartmanı 47.Bölüm
    S02E10 - Masumlar Apartmanı 47.Bölüm
    Kitapçının açılışı yaklaşırken Naci, Safiye’nin açılışa gelmeyecek oluşunun hüznü içindedir. Gülben, Esat’ı evliliği ertelemeye ikna etmek için çabalarken, Safiye’nin yaptığı bir şey Gülben’e ablasının geleceği için cesur bir adım attırır. Sonunda açılış gelir çatar. Naci, umutsuzca gözü kapıda Safiye’yi beklerken Han ise başka bir açılışa ve uzun zamandır ertelediği bir karşılaşmaya doğru yol almaktadır.
    Masumlar Apartmanı 48.Bölüm
    S02E11 - Masumlar Apartmanı 48.Bölüm
    Han, Ceylan’la karşılaşmanın etkisiyle altüst olmuşken gelen bir telefon onu gerçeklere döndürür. Yeni bir kriz sayesinde Ceylan’dan kurtulduğunu düşünür ancak işler beklediği gibi gitmez. Safiye, sokakta yapayalnız kalmanın dehşeti içindedir. Sonunda hiç beklemediği, tanıdık bir yüz yardımına yetişir. Safiye, Han’ın itirazlarına rağmen Ceylan’ı kahveye eve çağırır ve aklındakileri konuşur.
    Masumlar Apartmanı 49.Bölüm
    S02E12 - Masumlar Apartmanı 49.Bölüm
    Safiye’nin korktuğu başına gelir ve Tomris’in hastalığını kaptığını fark eder. Kendini karantinaya alırken evdekileri de kendinden uzaklaştırmak için dışarı gönderir. Ancak Hikmet durumu fırsata çevirir ve Safiye’ye bakmaları için bir araya getirmek istediği iki kişiyi eve çağırır. Naci, Safiye’nin yanında olmak ister ve onun tüm itirazlarına rağmen eve gelir.
    Masumlar Apartmanı 50.Bölüm
    S02E13 - Masumlar Apartmanı 50.Bölüm
    Gülben, Esat’ın evine gider ve ilk kez baş başa evde vakit geçirirler. Gecenin sonundaysa onları kötü bir sürpriz beklemektedir. Yaşananların ardından Gülben terapiye gider ve seansın sonunda sorununun kaynağıyla yüzleşmeye karar verir. O sırada Safiye de kendini aşan bir adım atacaktır ancak bu adımın sonunda onu bambaşka bir sürprizin beklediğinden habersizdir.
    Masumlar Apartmanı 51.Bölüm
    S02E14 - Masumlar Apartmanı 51.Bölüm
    Gülben, Esat’ın babasıyla konuşmasının ardından kendisi için mühim bir yüzleşme daha yapmaya karar verir. Yanında ise hiç beklemediği bir destek vardır. Safiye, Naci’ye kesin bir cevap vermez ancak Naci’nin bu işin peşini bırakmaya niyeti yoktur. Barkın’a ulaşamayan Ceylan endişelenir ve evine gider. Gördüğü manzara karşısında öfkeyle Han’la konuşmaya gider ve bu konuşmanın ardından radikal bir karar alır.
    Masumlar Apartmanı 52.Bölüm
    S02E15 - Masumlar Apartmanı 52.Bölüm
    Gülben’in yokluğuna alışamayan Safiye, kendini aşan bir adım atar ve Naci’den destek ister. Naci ise Safiye’ye bambaşka bir sürpriz hazırlamaktadır ancak hiç tahmin etmediği bir tepkiyle karşılaşır. Gülben, ne yeni evine ne Esat’a ne de evliliğin kendisine alışabilmiştir. Yaşadığı sıkıntılar giderek içinden çıkılmaz bir hal alır. Esat’sa bu sıkıntılardan kurtulmak için radikal bir çözüm bulur.
    Masumlar Apartmanı 53.Bölüm
    S02E16 - Masumlar Apartmanı 53.Bölüm
    Safiye, Naci’nin otelden ayrıldığını öğrenir. Korku ve kızgınlık arasında gidip gelirken daha fazla dayanamaz ve gidip Naci’yle yüzleşir. Sonuç umduğu gibi olmaz ve Safiye ümitsizliğe kapılır fakat Naci’nin beklenmedik bir kararla çıkagelmesi içinde yepyeni bir umut yeşertir. Gülben’se apartmana taşınacak olmanın heyecanı içindedir. Ancak oraya taşınmasının ablasına nasıl bir engel oluşturacağından habersizdir.
    Masumlar Apartmanı 54.Bölüm
    S02E17 - Masumlar Apartmanı 54.Bölüm
    Ablasının sonunda evlenecek olması Gülben’i sevindirse de sonuçları bir o kadar korkutur. Sonunda Gülben ablasına bir itirafta bulunur. Bu itiraf, Safiye’yi gerçeklerle yüzleştirir ve Naci’nin pek de hoşuna gitmeyecek bir karar alır. Nikah günü gelir çatar. Ancak Han hala ortada yoktur.
    Masumlar Apartmanı 55.Bölüm
    S02E18 - Masumlar Apartmanı 55.Bölüm
    Gülben, evliliği için önemli bir adım atmak ister ve akıl almak için Esra’ya başvurur. Safiye, Naci’nin gönlünü almak için çabalar ancak Naci’nin bir şartı vardır. Safiye’den kendisiyle günübirlik bir kar tatiline gitmesini ister. O uzun yolun sonunda, Safiye’yi büyük bir sürpriz beklemektedir.
    Masumlar Apartmanı 56.Bölüm
    S02E19 - Masumlar Apartmanı 56.Bölüm
    Han, Ceylan’la birlikte babasını bulmak için yola çıkar. Mazo’nun, babasına zarar verebileceği düşüncesi, onu kendini kaybetme noktasına getirir. Endişelenmesinler diye Safiye ve Gülben’e yalan söylemiştir ancak Safiye ikna olmaz ve Naci’yle birlikte alelacele otelden ayrılırlar. Gülben ise, Esat’ın ısrarını kıramayıp birkaç gün daha otelde kalmayı kabul eder. Han, Mazo’nun babasını nereye kaçırmış olabileceğini düşünürken, gelen bir telefonla babasının yerini öğrenir.
    Masumlar Apartmanı 57.Bölüm
    S02E20 - Masumlar Apartmanı 57.Bölüm
    Han, Mazo’ya yaptıklarını hatırladıktan sonra kendini sorgulamaya başlar. Kendiyle ve geçmişiyle yüzleşme zamanı gelmiştir. Bir yandan da babasını daha fazla incitmeden bu duruma bir son vermek için çözüm arayışına girer. Safiye, Naci’nin bir sıkıntısı olduğunun farkındadır. Onu, kurallarıyla bunalttığını düşünür ve değişeceğini kanıtlamak için büyük bir çaba gösterir. Gülben, kendisinin bunca zamandır başaramadığı şeyi ablasının ilk günden yapabildiğini öğrenmenin şokundadır.
    Masumlar Apartmanı 58.Bölüm
    S02E21 - Masumlar Apartmanı 58.Bölüm
    Han ve Ceylan, tatsız sonuçlanan konuşmalarının ardından tatili yarıda kesip şehre dönerler. Han, vazgeçilmez sığınağına, “çöplüğe” gider ancak hiç beklemediği biriyle karşılaşır. Safiye ise Naci’nin sıkıntısını anlamaya çalışırken büyük bir sırrı öğrenir. Bu sır, Safiye’nin kaldırabileceğinin çok ötesindedir.
    Masumlar Apartmanı 59.Bölüm
    S02E22 - Masumlar Apartmanı 59.Bölüm
    Gülben, henüz öğrendiklerinin şokunu atlatamadan çok daha kötü bir sürprizle karşılaşır. Bu karşılaşma, Gülben’i en büyük korkusuyla yüzleşmek zorunda bırakır. Han, yaşananların ardından derin bir umutsuzluğa gömülür ve kendi kabuğuna çekilir. Safiye’nin, dağılan ailesini toparlamak için önünde tek bir engel vardır; kendisi.
    Masumlar Apartmanı 60.Bölüm
    S02E23 - Masumlar Apartmanı 60.Bölüm
    Naci’nin hastalığını öğrenen Safiye, kendini öylesine aşan adımlar atar ki, başta Naci olmak üzere herkesi şaşkına çevirir. Bu değişim sayesinde tüm aile ilk kez birlikte kebapçıya, sonrasında da lunaparka gider. Naci, onun bu durumunu endişe içinde izlese de üstüne gitmez. Ancak bu gidişat hiç hayra alamet değildir.
    Masumlar Apartmanı 61.Bölüm
    S02E24 - Masumlar Apartmanı 61.Bölüm
    Safiye, evden attığı kişinin Hasibe değil de babası olduğunu idrak ettiğinde dehşete düşer. Artık sevdiklerini sadece Hasibe’den değil, kendinden de korumak zorundadır. Gülben hamile olduğunu öğrenmiş ancak kimseye söyleyememiştir. Üstelik, korku ve endişe o kadar baskındır ki bebeğe bile sevinemez haldedir. Naci, Safiye’nin durumunu kendi hastalığına bağlar. Hikmet ise kızının yıllar önce yaşadığı buhranın bir benzerine sürüklendiğinin farkındadır.
    Masumlar Apartmanı 62.Bölüm
    S02E25 - Masumlar Apartmanı 62.Bölüm
    Safiye, başta doktoru kabul etmeye dirense de sonunda Manolya hanım bu direnci aşmayı başarır. Gülben, ablasına bebek haberini verir ancak henüz diğerlerine söylemeye hazır değildir. Naci, Safiye’nin doktorla görüşmeye başladığını öğrenir ve o umutla Safiye’ye özel bir hediye gönderir. Ancak bu hediyenin Safiye’nin yarasını kanatacağından habersizdir.
    Masumlar Apartmanı 63.Bölüm
    S02E26 - Masumlar Apartmanı 63.Bölüm
    Han’ın, Anıl’a söylediklerini duyan Naci, onu daha da öfkelendirme ihtimalini göze alarak radikal bir karar verir ve harekete geçer. Neriman, öğrendiği büyük sırrın ardından altüst olur ve ortadan kaybolur. Kardeşi için endişelenen Gülben, Neriman’ı bulması için Ege’den yardım ister. Naci ise Han’a yardım edebileceğini düşündüğü kişiyi arar fakat beklediği yanıtı alamaz. Artık tek çaresi kalmıştır.
    Masumlar Apartmanı 64.Bölüm
    S02E27 - Masumlar Apartmanı 64.Bölüm
    Naci, Safiye’nin daha iyi olduğunu görünce çok sevinir ve dayanamayıp kapısına gider. Doktor hanım, Safiye’nin evi yaşanır hale getirmesi için ona destek olur ancak Safiye bunu başarabileceğinden emin değildir. Bir yandan da Hasibe’nin sesini bastırmakta zorlanırken, gece evde hiç ummadığı biriyle burun buruna gelir. Ceylan, Naci’nin telefonundan beri Han’ı düşünerek endişe içindedir. Kendini daha fazla tutamaz ve Safiye’yi ziyaret bahanesiyle apartmana gider.
    Masumlar Apartmanı 65.Bölüm
    S02E28 - Masumlar Apartmanı 65.Bölüm
    Memduh’un Ege’den gizlediği önemli bir sıkıntısı vardır. Bu konuda Esra ve Naci’den destek alır. İkisi, Memduh için sık sık bir araya gelmeye başlar ancak bu durum, başka problemlere yol açacaktır. Artık Naci’nin, Safiye’nin karşısına dikilip yüzleşmekten başka çaresi yoktur. Ceylan ise Han’ın kaçış manevralarını ustalıkla bertaraf ederek sonunda onu çift terapisine götürür.
    Masumlar Apartmanı 66.Bölüm
    S02E29 - Masumlar Apartmanı 66.Bölüm
    Ceylan, kazanın ardından hastaneye kaldırılır. Han, endişe içinde doktorun vereceği haberi beklerken bir yandan da suçluluk duygusuyla boğuşur. Üstelik, kazanın sonuçları sadece onlar için değil, başkaları için de ağırdır. Han’ın yine çöplüğe sığınmaktan başka çaresi kalmaz. Burada yaşadığı bir karşılaşma ise hayatında yepyeni bir sayfa açacaktır.
    Masumlar Apartmanı 67.Bölüm
    S02E30 - Masumlar Apartmanı 67.Bölüm
    Safiye, her ne kadar iyileşme yolunda kayda değer bir yol katetmiş olsa da evde bir köpeğin varlığını kabul etmesi söz konusu değildir. Bu durum Han’la aralarında ciddi bir restleşmeyle sonuçlanır. Bu sırada Naci, Safiye’nin bir başka zorluğu daha aşmasına destek olur. Hatırlattığı bir şey ise, Safiye’yi bugüne kadar ertelediği bir adımı atması için cesaretlendirir.
    Masumlar Apartmanı 68.Bölüm
    S02E32 - Masumlar Apartmanı 68.Bölüm
    Apartman sakinlerinin çöp daireyi öğrenmesi ile Safiye ve Gülben’in yıllarca korktukları kabus gerçekleşmiştir. Safiye, kimsenin yüzüne bakacak halde değildir; kaçar gider. Perişan haldeki Safiye’yle konuşmaya çalışsa da ona bir türlü ulaşamayan Naci, son çare olarak doktordan yardım ister. Gülben, gerçeklerin ortaya çıkmasıyla utançtan kahrolmuştur.
    Masumlar Apartmanı 69.Bölüm
    S02E33 - Masumlar Apartmanı 69.Bölüm
    Masal’ın doğumu, hem aile hem de apartman sakinleri için yepyeni bir umudun simgesi olur. Naci, Safiye’nin en önemli kurallarından birini daha aşmayı başarır. Bir yandan da Safiye’nin bebekle kurduğu bağı gördükçe, birlikte bir çocukları olması arzusu giderek güçlenir. Safiye’nin bu konudaki hisleri ise çok başkadır. Tüm zamanını Masal’a ayıran, uyumaya bile direnen Gülben’in, bebeği konusunda Safiye haricinde kimseye güvenememesi başta Esat olmak üzere herkesin dikkatini çeker.
    Masumlar Apartmanı 70.Bölüm
    S02E34 - Masumlar Apartmanı 70.Bölüm
    Hikmet’in ölümü tüm kardeşleri derinden sarsar. Geç de olsa, en azından ölmeden önce babalarıyla gerçek bir bağ kurabilmiş olmaları tek tesellileridir. Gülben ve Safiye, bu süreçte babalarını bir anlamda yeniden tanırken bir yandan da doktor hanımın da desteğiyle duygularıyla yüzleşirler.
    Masumlar Apartmanı 71.Bölüm Final
    S02E35 - Masumlar Apartmanı 71.Bölüm Final
    Safiye, orman evinden döndüklerinde Han’ın pes etmiş halini görünce ipleri eline alır ve beklenmedik bir hamle yapar. Neriman, Ege’yi ikna edememenin çaresizliğiyle birinden yardım ister. Ege gitmeye razı olacak gibidir ancak bir şartı vardır. Bu şartın önündeki tek engelse Safiye’dir. Sonunda kardeşler teker teker babalarının vasiyetini gerçekleştirmeye başlar. Han, geçmişiyle yüzleşir ve mutluluğu için büyük bir adım atar. Safiye, Gülben ve Neriman, babalarının onlar için hayal ettiği hayata cesur adımlarla ilerlerler. Onların bu değişimi, Masumlar Apartmanı’nın kasvetli havasını sevgi dolu bir yuvaya dönüştürecektir.

    Hayran tepkileri

    Back to Top