Hesabım
    Gönül Dağı
    2. Sezon
    Gönül Dağı

    Sezon bilgisi:

    37 Bölüm
    orijinal kanal: Trt 1
    İlk yayın tarihi: 11 Eylül 2021
    270 Fotoğraf | 35 Video
    Gönül Dağı 65.Bölüm Fragmanı 0:59
    Gönül Dağı 65.Bölüm Fragmanı
    20 gösterim
    Gönül Dağı 64.Bölüm Fragmanı 0:59
    Gönül Dağı 64.Bölüm Fragmanı
    13 gösterim
    Gönül Dağı 63.Bölüm Fragmanı 0:58
    Gönül Dağı 63.Bölüm Fragmanı
    6 gösterim
    • Fotoğraf Gönül Dağı
    • Fotoğraf Gönül Dağı
    • Fotoğraf Gönül Dağı
    • Fotoğraf Gönül Dağı
    • Fotoğraf Gönül Dağı
    • Fotoğraf Gönül Dağı
    • Fotoğraf Gönül Dağı
    • Fotoğraf Gönül Dağı
    • Fotoğraf Gönül Dağı
    2. sezon bölümleri
    Gönül Dağı 31.Bölüm
    S02E01 - Gönül Dağı 31.Bölüm
    Kasaba halkı, kuraklığın etkisiyle zor günler geçirmektedir. Sular sürekli kesilmekte, bütün kasabalı su bulma konusunda zorluk yaşamaktadır. Bu sorunu çözmek için her yolu deneyen Münir Bey’in ve tüm kasabalının tek umudu amcaoğullarıdır. Taner ve amcaoğulları yeniden bir araya gelip bu sorunu çözebilecek midir?
    Gönül Dağı 32.Bölüm
    S02E02 - Gönül Dağı 32.Bölüm
    Kasabada kuraklık nedeniyle başlayan salgın, Taner’in karar vermesini güçleştirir. Başta Doktor KKenan olmak üzere Taner ve amcaoğulları dahil bütün kasabalı salgını bitirmek için uğraşmaktadır. Tüm bu yaşananlardan sonra Dilek’in, aşkı için alacağı karar ne olacaktır?
    Gönül Dağı 33.Bölüm
    S02E03 - Gönül Dağı 33.Bölüm
    Ramazan’ın Asuman’ı kaçırması kasabada işlerin karışmasına neden olmuştur. Taner ve Veysel bir yandan bu durumu toparlamak için çabalarken öbür yandan Münir’in duymaması için uğraşırlar. Ancak Münir her şeyi öğrenir ve işler iyice çıkmaza girer. Bu karışıklıkta Asuman ve Ramazan’ın alacağı karar ne olacaktır?
    Gönül Dağı 34.Bölüm
    S02E04 - Gönül Dağı 34.Bölüm
    “Asuman’ın yarı yolda bırakmasıyla kasabayı terk etmeyi kafasına koyan Ramazan, tam gidecekken karşısında Ciritçi Abdullah’ı bulur. Ramazan ve Ciritçi Abdullah bir yolculuğa çıkarlar. Bu yolun sonunda Ramazan’ın fikri değişecek mi? Muammer’in kazadan önce verdiği sözü yerine getirmek zorunda kalan Taner ve Veysel’i nasıl bir macera bekliyor?
    Gönül Dağı 35.Bölüm
    S02E05 - Gönül Dağı 35.Bölüm
    Remziye Teyze’nin ölüm haberiyle kolları sıvayan Ramazan’ın, tabutu düşürmesiyle işler iyice karışır. Remziye Teyze’nin cenazesi, amcaoğullarını nasıl bir maceraya sürükleyecek? Bu maceranın sonunda Ramazan’ı bekleyen sürpriz ne?”
    Gönül Dağı 36.Bölüm
    S02E06 - Gönül Dağı 36.Bölüm
    Gülsüm’ün yüzüğü geri vermesiyle yıkılan Taner, Halime ile yüzleşir. Bu yüzleşmenin sonucunda Taner’in alacağı karar ne olacak? Öte yandan Gülsüm, Dilek’i bir yolculuğa çıkarır. Bu yolculuğun sonunda Dilek, nasıl bir karara varacak?
    Gönül Dağı 37.Bölüm
    S02E07 - Gönül Dağı 37.Bölüm
    Gülsüm’le yolculuğunun etkisiyle yeniden motive olan Dilek, kasabanın su sorununa çözüm arar ve bu konuda Taner’e yardımcı olur. Bu mücadelenin sonunda başarılı olabilecekler midir?
    Gönül Dağı 38.Bölüm
    S02E08 - Gönül Dağı 38.Bölüm
    Döndü, yanlış mendili aldığını fark edince sağlık ocağına gelir ve mendili bir hemşireye bırakır. Öte tarafta Kenan da mendili ararken mendil bir şekilde ona gelmiştir. Kenan mendili getirenin kim olduğunu bulmaya çalışacaktır.
    Gönül Dağı 39.Bölüm
    S02E09 - Gönül Dağı 39.Bölüm
    Halime’nin hazırladığı nişan sürprizinin ters tepmesi sonucu işler iyice karışmıştır. Bu durum aile bireylerinin de Dilek ve Taner aşkına bakışlarının değişmesine neden olur. İşlerin çıkmaza girmesiyle Gülsüm Öğretmen olaya el atar ve Dilek ile birlikte kasabayı terk etmeye karar verir. Her şeyin paramparça olmasının ardından Taner ve Dilek aşkını bekleyen son ne olacaktır?
    Gönül Dağı 40.Bölüm
    S02E10 - Gönül Dağı 40.Bölüm
    Mezarcı İlyas’ın verdiği sürenin dolmasıyla Ramazan’ın bir cevap vermesi gerekmektedir. Ramazan’ın verdiği cevap Mezarcı İlyas’ı ikna etse de oğulları ikna olmaz. Ramazan’ı nasıl bir macera bekliyor?
    Gönül Dağı 41.Bölüm
    S02E11 - Gönül Dağı 41.Bölüm
    Kenan’a ulaşamayan Elif, endişeyle onu aramaya başlar. Elif’in çabalarının sonuçsuz kalmasıyla Ciritçi Abdullah ve ailenin kalanı da arama çalışmalarına dahil olur. Kenan’ın ortadan kaybolmasının ardından aileyi bekleyen sürpriz ne olacaktır?
    Gönül Dağı 42.Bölüm
    S02E12 - Gönül Dağı 42.Bölüm
    Gönül Dağı 43.Bölüm
    S02E13 - Gönül Dağı 43.Bölüm
    Uçan arabayı yetiştirmeye çalışan Taner, Veysel ve Ramazan çizimleri yapacak birine ihtiyaç duyarlar. Ramazan’ın Asya’yı getirmesiyle çözülen problemin sonucunda amcaoğulları başarılı olabilecek midir?
    Gönül Dağı 44.Bölüm
    S02E14 - Gönül Dağı 44.Bölüm
    Asya’nın sürprizi ile barışan Ramazan ve Asuman, bunu herkesten saklama kararı alırlar. Gizli saklı buluşmaları devam ederken, bu durum yanlış anlaşılmaları da beraberinde getirir. Tüm dikkatleri üzerine çeken Asuman ve Ramazan, kimseye yakalanmadan buluşmayı devam edebilecekler midir?
    Gönül Dağı 45.Bölüm
    S02E15 - Gönül Dağı 45.Bölüm
    Asuman ve Ramazan aşkı tam gaz devam ederken gizlice mesajlaşmaları iyice dikkat çekmeye başlamıştır. Ramazan’ın kiminle mesajlaştığına dair herkesin ayrı bir fikri vardır. Tam da bu sırada oluşan bir aksilik Ramazan’ı hiç istemediği bir duruma sürükler. Bu durum Ramazan'ın nasıl bir hata yapmasına sebep olacaktır?
    Gönül Dağı 46.Bölüm
    S02E16 - Gönül Dağı 46.Bölüm
    Rıfat ve Meryem görüşmeye devam ederken bu durum Hacer’i iyice rahatsız etmeye başlamıştır. Gün geçtikçe daha çok sinirlenen Hacer, Meryem’i kırar. Diğer yanda artık Sütçü Çaplin de görüşmelerine sıcak bakmamaktadır. Rıfat ve Meryem bu engelleri aşmayı başarabilecekler midir?
    Gönül Dağı 47.Bölüm
    S02E17 - Gönül Dağı 47.Bölüm
    Sefer, Zahide ve Dişçi Musa, bir doktorla görüşmeye giderken Kenan ile Veysel de Kenan'ı büyüten annesinin cenazesine katılmak için yola çıkar. Hepsini, sırtlandıkları dertlerle çıktıkları bu yolculuklarda, nasıl gelişmeler ve sürprizler beklemektedir?
    Gönül Dağı 48.Bölüm
    S02E18 - Gönül Dağı 48.Bölüm
    Münir’in felç kalmasıyla perişan olan Asuman ve Ramazan bu zorlu süreci aşabilecek mi? İcatların parasını toplayamayan amcaoğulları maddi sıkıntılar yaşarlar. Acilen yeni bir iş yapıp para kazanmaları gerekmektedir. Bu sıkıntılı dönemlerinde yaşadıkları bir tesadüf, amcaoğullarının yeni bir iş fikri bulmalarına neden olur. Yeni işleri amcaoğullarını nasıl maceralara sürükleyecektir?
    Gönül Dağı 49.Bölüm
    S02E19 - Gönül Dağı 49.Bölüm
    Sefer’in hastalığını öğrenen çocuklar üzgün haldedir. Sefer’in iyileşmesi için bir yol arayan çocuklar, nasıl bir maceraya sürüklenecektir? Bunun yanı sıra Elif ve Arif’in ameliyat günü gelmiştir. Büyük umutlarla girdikleri ameliyat sonrasında baba kızı neler beklemektedir?
    Gönül Dağı 50.Bölüm
    S02E20 - Gönül Dağı 50.Bölüm
    Gönül Dağı 51.Bölüm
    S02E21 - Gönül Dağı 51.Bölüm
    Ellerindeki son fırsatı da yitiren amcaoğulları üzgün haldedir. İcat işlerine birlikte devam edememelerinin etkisiyle ayrı yollara savrulmalarına neden olan bu durum, amcaoğullarının hayatlarında nasıl gelişmelere sebep olacaktır? Rıfat'ın kahveyi satılığa çıkartması başta Meryem olmak üzere herkesi üzer. Ameliyat parasını toparlamak için tüm kasabalı el ele verirken, bu birliğin sonunda hedefe ulaşabilecekler midir?
    Gönül Dağı 52.Bölüm
    S02E22 - Gönül Dağı 52.Bölüm
    Hayatlarıyla ilgili önemli manevralar kat eden amcaoğulları, aldıkları kararların sunduğu gerçeklikle yüzleşmeye başlamışlardır. Taner, ona sağlanan yeni imkanlara alışmaya çalışırken, Veysel düğüncü dükkanında, Ramazan ise Asya ile nişan hazırlığındadır.
    Gönül Dağı 53.Bölüm
    S02E23 - Gönül Dağı 53.Bölüm
    Sefer'in durumu iyice kötüleşmektedir. Son yaşadığı talihsiz olay, Zahide'nin endişelenmesine sebep olur. Sefer ve Zahide'yi bekleyen gelişme ne olacaktır? Bu sırada gözleri açılan Meryem de kasabaya gelmiştir. Rıfat ve Meryem'in ilk karşılaşmasında neler yaşanacaktır?
    Gönül Dağı 54.Bölüm
    S02E24 - Gönül Dağı 54.Bölüm
    Uçan arabanın test sürüşünün başarılı geçmesi ile Taner'i bekleyen yeni fırsatlar vardır. Taner'in yükselişe geçmesinin yanı sıra Veysel ve Ramazan'da ise durum tam aksi yönde seyretmektedir. Hayat, amcaoğullarını ayrı noktalara sürüklerken, çalıştığı şirket tarafından Taner'e önemli manevralar almasını sağlayacak bir teklif sunulur fakat kabul ettiği takdirde vazgeçmesi gereken şeyler olacaktır.
    Gönül Dağı 55.Bölüm
    S02E25 - Gönül Dağı 55.Bölüm
    Asya ve Ramazan’ın düğün günü gelmiştir. Düğün telaşı devam ederken, herkes Ramazan’ı uyarmak için çabalasa da Ramazan kararlıdır. Asya ve Ramazan’ın girdiği bu yol, Asuman ile Ramazan’ın yollarını kesin olarak ayırırken, bu sırada yaşanan bir gelişme Asuman, Ramazan ve Asya’yı nasıl bir sona sürükleyecektir?
    Gönül Dağı 56.Bölüm
    S02E26 - Gönül Dağı 56.Bölüm
    Asuman ve Ramazan'ın kavuşması herkesi çok mutlu ederken Ramazan da eski neşeli haline dönmüştür. Taner ise yeniden amcaoğullarıyla birlikte çalışmak istese de Veysel bunu kabul etmez. Ramazan ve Taner, Veysel'i ikna etmek için kolları sıvarken, Veysel ve Cemile'nin aldığı bir düğüne yardıma giderler. Bu düğün amcaoğullarını nasıl bir maceraya sürükleyecektir?
    Gönül Dağı 57.Bölüm
    S02E27 - Gönül Dağı 57.Bölüm
    Ağılın yanmasıyla yıkılan amcaoğulları her şeyi tamir etmek için kolları sıvarlar. Veysel’in de teklifi kabul etmesiyle yeniden kenetlenen amcaoğulları nasıl bir yol izleyecektir? Rıfat, düğün hazırlıklarına başlarken Meryem’in bazı tereddütleri vardır. Meryem her geçen gün daha karmaşık bir ruh haline bürünürken, Rıfat ve Meryem nasıl bir sona sürüklenecektir?
    Gönül Dağı 58.Bölüm
    S02E28 - Gönül Dağı 58.Bölüm
    Rıfat’ın durumunun giderek kötüleşmesi ile Ciritçi Abdullah duruma müdahale eder. Ciritçi Abdullah ile çıktığı yolculuk, Rıfat’ta nasıl yansımalara neden olacaktır? Öte yandan ablası ve abisinin gelmesiyle kendini miras davasının içinde bulan Selami, savaş zırhlarını kuşanır. İlhami ve Melahat ile girdiği bu rekabet Selami’yi nasıl maceralara sürükleyecektir?
    Gönül Dağı 59.Bölüm
    S02E29 - Gönül Dağı 59.Bölüm
    Ramazanın bereketiyle ailecek kurulan bir iftar sofrasında Taner, İlhami'den duyduğu beklenmedik bir haberle sarsılır. Ramazan ise Asuman'ı istemeye hazırlanmaktadır ancak mazideki anıların getirdiği endişeler bir türlü peşini bırakmaz. Ramazan ve Asuman'ın isteme merasiminde neler yaşanacak?
    Gönül Dağı 60.Bölüm
    S02E30 - Gönül Dağı 60.Bölüm
    Ramazan ve Asuman’ın sözlenmesi herkesi mutlu ederken, Hüseyin de Münir’le dünür olmanın coşkusu içindedir. Hüseyin’in nispeti karşısında iyice sinir olan Muammer de kendine makam sahibi bir dünür arayışına girer. Muammer’in bu telaşı, Kenan ve Elif ilişkisini nasıl etkileyecektir? Bunun yanında Zahide ve Sefer de Emre’yi almaya giderler.
    Gönül Dağı 61.Bölüm
    S02E31 - Gönül Dağı 61.Bölüm
    Döndü’nün de evi terk etmesiyle herkes Muammer’e sırt çevirirken, evle ilgili beklenmeyen bir gelişme olur. Bu gelişme Muammer üzerinde nasıl bir etkiye sebep olacaktır? Ramot’u bastırmayı kafasına koyan Asuman, Ramazan’ı yayınevleriyle görüşmeye götürür.
    Gönül Dağı 62.Bölüm
    S02E32 - Gönül Dağı 62.Bölüm
    Zahide ve Sefer, her geçen gün Emre’ye daha çok alışırken, çocukların da desteğiyle Emre artık iyice aileden biri olmuştur. Bu duruma çok sevinseler de diğer yanda Emre’nin annesini özlediği gerçeği keskin bir bıçak gibi durmaktadır. Sefer, Emre’nin annesini bulmak için harekete geçmek istese de bu, başarıyla sonuçlanan bir arayış olabilecek midir?
    Gönül Dağı 63.Bölüm
    S02E33 - Gönül Dağı 63.Bölüm
    Asuman ve Ramazan’ın nişanını sorunsuz bir şekilde atlatmanın mutluluğunu yaşayan amcaoğulları, motive bir şekilde Şili’ye gidecek makineler üzerinde çalışmaya koyulurlar. İşleri vaktinden önce bitirmenin huzuru içinde gittikleri aile pikniğinde keyifli vakit geçirirken aldıkları bir telefonla kendilerini yeni bir sorunun ortasında bulan amcaoğulları, bu zorlu sürecin üstesinden nasıl geleceklerdir?
    Gönül Dağı 64.Bölüm
    S02E34 - Gönül Dağı 64.Bölüm
    Patates toplama makineleri, Şilililere ulaşan amcaoğulları, büyük bir mutlulukla işleri büyütmek için tüm güçleriyle çalışmaya devam ederler. O sırada Taner’in babasının yaşadığı haberini almalarıyla birlikte amcaoğulları kendilerini Tokat’ta bulurlar. Taner sonunda babasına kavuşabilecek midir?
    Gönül Dağı 65.Bölüm
    S02E35 - Gönül Dağı 65.Bölüm
    Asuman ve Ramazan’ın düğününün yaklaşmasıyla herkesi tatlı bir telaş sarar. Ramazan, en mutlu günü için hazırlıkları titizlikle sürdürürken, tüm kasabanın merakla beklediği bu düğünde neler yaşanacaktır? Kasabaya dönen Meryem, Rıfat ile konuşmak istemektedir. Meryem’in hiç beklemediği anda Rıfat’ın karşısına çıkması, Mihriban ile Rıfat’ı nasıl etkileyecektir? Öte yandan doğum yapmasına sayılı zaman kalan Dilek, bir yandan da çalışmaya devam etmektedir. Gönül Dağı’ndaki hareketlenmenin artması Dilek’in iş temposunun yoğunlaşmasına neden olurken, bu durum Dilek ve Taner’i nereye sürükleyecektir?

    Hayran tepkileri

    Back to Top