Hesabım
    Gönül Dağı
    3. Sezon
    Gönül Dağı

    Sezon bilgisi:

    38 Bölüm
    orijinal kanal: Trt 1
    İlk yayın tarihi: 3 Eylül 2022
    343 Fotoğraf | 38 Video
    Gönül Dağı 103.Bölüm Fragmanı 0:50
    Gönül Dağı 103.Bölüm Fragmanı
    55 gösterim
    Gönül Dağı 102.Bölüm Fragmanı 0:49
    Gönül Dağı 102.Bölüm Fragmanı
    287 gösterim
    Gönül Dağı 101.Bölüm Fragmanı 0:49
    Gönül Dağı 101.Bölüm Fragmanı
    33 gösterim
    • Fotoğraf Gönül Dağı
    • Fotoğraf Gönül Dağı
    • Fotoğraf Gönül Dağı
    • Fotoğraf Gönül Dağı
    • Fotoğraf Gönül Dağı
    • Fotoğraf Gönül Dağı
    • Fotoğraf Gönül Dağı
    • Fotoğraf Gönül Dağı
    • Fotoğraf Gönül Dağı
    3. sezon bölümleri
    Gönül Dağı 66.Bölüm
    S03E01 - Gönül Dağı 66.Bölüm
    Dilek’in ölümü, bütün kasabayı derinden etkilemiştir. Taner hayatının aşkını kaybetmenin acısıyla kendisini atölyeye kapatmış, Dilek’in yasını tutmaktadır. Diğer yanda bebeğinin ise bir sütanneye ihtiyacı vardır. Zahide ve Cemile sütünü vermek istese de bebek kabul etmemiştir. Bebeğe anne sütü bulabilmek için herkes seferber olur. Sonunda bebeğin kabul edeceği bir sütanne bulabilecekler midir?
    Gönül Dağı 67.Bölüm
    S03E02 - Gönül Dağı 67.Bölüm
    Dilek’in ölümünden çok fazla etkilenen ve sürekli kendini suçlayan Kenan, Elif’i de kaybetmekten korkmaktadır. Ciritçi Abdullah ile çıktığı yolculuktan sonra Kenan’ın alacağı karar ne olacak? Veysel’in Ankara’ya iş için gitmesinden sonra Cemile belirsiz hastalık belirtileri göstermeye başlar. Hastaneye gidince öğreneceği gerçek ne olacak?
    Gönül Dağı 68.Bölüm
    S03E03 - Gönül Dağı 68.Bölüm
    Çok sevdiği çocukluk aşkı Dilek’in yasını hala tutan ancak zorunlu olarak kendini işine veren Taner, yeni bir duygusal ilişkiye hazır mı 68. Bölümde göreceğiz. Evlendiler ancak bir araya gelemediler Dilek’in öldüğü gün evlenen ve bu üzüntüyü üzerlerinden atamayan Ramazan ve Asuman cephesinde ise trajikomik olaylar yaşanıyor.
    Gönül Dağı 69.Bölüm
    S03E04 - Gönül Dağı 69.Bölüm
    Muammer’in açtığı dava, Kaya Ailesi’nde küslüğe sebebiyet vermiştir. Ciritçi Abdullah, buna engel olmak için Muammer’in kapısını çalar ve davayı geri çekmesini söyler. Muammer’in buna cevabı ne olacaktır? Cemile yaşadığı talihsiz olayı Veysel’den gizlemek istese de başarılı olamaz. Dişçi Musa üzerinden her şeyi öğrenen Veysel öfkesine yenilecek midir?
    Gönül Dağı 70.Bölüm
    S03E05 - Gönül Dağı 70.Bölüm
    Veysel’in tutuklanmasından ve Kaya ailesinde yaşananlardan haberi olmayan Ciritçi Abdullah’ı kurtaran esrarengiz kişi kim? Zahide ve Sefer çiftliğinde çalıştıkları ve çocuklarına büyük ilgi ve ihtimam gösteren Kasım’dan gerçekleri öğrenir. Kasım’ın, çocuklarının dedesi, ölen ilk eşi Fikret’in babası olduğunu öğrenen Zahide, bu konuda nasıl bir karara varacaktır?
    Gönül Dağı 71.Bölüm
    S03E06 - Gönül Dağı 71.Bölüm
    Veysel’i hapisten kurtarmak için Rıfat’ın şahitliği önemlidir. Evlendikten sonra Hacer’in çıkarttırdığı rapor ise bunu engellemektedir. Kenan bu raporun iptali için mücadele eder. Sonunda başarılı olabilecek midir? Ciritçi Abdullah’ı kurtaran gizemli adam, Ciritçi’ye, Divane’yle ilgili büyük bir sır verir.
    Gönül Dağı 72.Bölüm
    S03E07 - Gönül Dağı 72.Bölüm
    Ciritçi Abdullah, Divane’nin evladını bulur. Onun için şimdi karar zamanıdır. Hem Divane’ye hem de evladına bu sırrı söyleyebilecek midir? Atölyeleri dağılan amcaoğulları için işler zora girmiştir. Şili’deki müşterileri yapılan sözleşme gereği ürünlerini istemektedir. Amcaoğulları bu sıkıntılı durumu çözebilecekler midir?
    Gönül Dağı 73.Bölüm
    S03E08 - Gönül Dağı 73.Bölüm
    Bütün olanlardan habersiz, dükkana bıçağı atanı gören tek kişi olan Selma Öğretmen, bu bilgiyle ne yapacaktır? Tüm mücadelelerin sonunda Veysel hapisten çıkabilecek midir? Bu arada Sefer ve Zahide arasındaki gerilim büyümektedir. Sefer, Zahide’ye rağmen çocuklara gerçeği söyler ve onları hastaneye götürmeye karar verir. Bu durum ikilinin ilişkisini nasıl etkileyecektir?
    Gönül Dağı 74.Bölüm
    S03E09 - Gönül Dağı 74.Bölüm
    Veysel’in hapisten çıkması yüzleri güldürmüş, Gedelli’de hayatı yeniden normale döndürmüştür. Ancak Veysel, hapisten Mihriban’la ilgili bir emanetle çıkmıştır. Veysel bu emanetle ne yapacaktır? Öte yandan Yaşar ile Meryem’in düğün zamanı gelmiştir. Bunu gören Rıfat, Mihriban’la düğünsüz evlenmiş olmanın ağırlığını yaşamaya başlar ve ona güzel bir düğün yapmaya karar verir.
    Gönül Dağı 75.Bölüm
    S03E10 - Gönül Dağı 75.Bölüm
    Serdar’dan gelen mektup, Elif’i bir karar vermeye zorlar. Kasabaya dönen Serdar’la gidecek midir yoksa Kenan’ın yanında kalacak mıdır? Asuman istifa ettiğini Münir’den gizlemek isterken, Ramazan buna karşı gelir ve tüm gerçeği Münir’e söyler.
    Gönül Dağı 76.Bölüm
    S03E11 - Gönül Dağı 76.Bölüm
    Elif ve Kenan söz yüzüklerini taktıktan sonra nişan hazırlıklarına başlayacaktır. Fakat Elif, nişan için çok hevesli değildir. Bunu fark eden Kenan bir karar alır ve Dişçi Musa’yla beraber bir yolculuğa çıkar. Elif, Kenan’ın ortadan kaybolması üzerine endişelenirken Kenan yanında Elif’i şaşkına çevirecek biriyle çıkagelir.
    Gönül Dağı 77.Bölüm
    S03E12 - Gönül Dağı 77.Bölüm
    Mahmut Tuncer’in Gedelli’ye gelişiyle birlikte başta amcaoğulları olmak üzere herkeste hem şaşkınlık hem de sevinç oluşur. Büyük iş başardıklarını düşünen Cemile ve Asuman, nişan günü Mahmut Tuncer’in kaçırılmasıyla zor duruma düşer ve soluğu amcaoğullarının yanında alır. Nişan saatine kadar Mahmut Tuncer’i bulabilecekler midir?
    Gönül Dağı 78.Bölüm
    S03E13 - Gönül Dağı 78.Bölüm
    Rıfat ve Mihriban, mutlu evliliklerini sürdürmeye çalışırken Hacer'in gölgesi üzerlerindedir. Hacer'in olmayacak davranışları, Rıfat'a hangi kararları aldırmaya sevk edecektir?
    Gönül Dağı 79.Bölüm
    S03E14 - Gönül Dağı 79.Bölüm
    Amcaoğulları dedelerinden kalan araba ile geçmişten gelen destek sayesinde tekrar motive olurlar. Amcaoğulları, yakın zamanda gerçekleşecek yarışmaya katılmaya karar verirler. Yarışmada neler olacaktır? Halime öğrendiği gerçeklerle bir karar vermeye yönelir. Bu karar kimleri etkileyecektir? Selma Öğretmen, Divane'yi kulübesinde hasta bir şekilde bulur.
    Gönül Dağı 80.Bölüm
    S03E15 - Gönül Dağı 80.Bölüm
    Halime, Taner'i evlendirebilmek için bir takım teşebbüslerde bulunur. Taner'in tepkisi nasıl olacaktır? Amcaoğulları okulun laboratuvarı için kuruluma başlar. Laboratuvar kurulumunda amcaoğulları ve Selma Öğretmen arasında bir yanlış anlaşılma olur. Kaya Ailesi Halime'nin ısrarıyla Ali'nin sünnet düğününü yapmaya karar verir.
    Gönül Dağı 81.Bölüm
    S03E16 - Gönül Dağı 81.Bölüm
    Amcaoğulları isabetli bir yatırım yapabilmek için kasabalıların ihtiyaçlarını öğrenmeye karar verirler. Kasabada Ar-Ge yapmaya başlayan amcaoğulları aldıkları geri dönüşlerle halkın muzdarip olduğu bir konuda icat geliştirirler. Amcaoğulları buldukları icadın reklamını yapıp abonelik almaya başlar. Taner, Halime'nin artan evlilik baskısından bunalır.
    Gönül Dağı 82.Bölüm
    S03E17 - Gönül Dağı 82.Bölüm
    Annesinin hastalığını öğrenen Taner, bir karar vermek zorundadır. Taner'i bekleyen zor karar nedir? Asuman ve Ramazan arasında gerilim devam ederken, Ramazan bir işte çalışmaya başlar. Ramazan'ın yeni işi ne olacaktır?
    Gönül Dağı 83.Bölüm
    S03E18 - Gönül Dağı 83.Bölüm
    Fezai'nin gizli sevdası ortaya çıkar. Acilen para bulması gerekmektedir. Fezai, Selami'ye gider ancak onda da para yoktur. İkili aralarına Ramazan'ı da katarak Fezai'nin Afyon'da yaşayan babasından para istemeye karar verirler.
    Gönül Dağı 84.Bölüm
    S03E19 - Gönül Dağı 84.Bölüm
    Halime, ameliyat sonrası evine döner. Yasemin'in Taner'den bir isteği olur. Taner bu istek karşısında ne yapacaktır? Sefer, Erkan'da olan bir takım değişiklikleri fark eder. Erkan ile aralarında olanları Zahide'ye belli etmemeye çalışırken yardımına Selma Öğretmen koşar.
    Gönül Dağı 85.Bölüm
    S03E20 - Gönül Dağı 85.Bölüm
    Taner ve Yasemin'in nişanı gerçekleştikten sonra yıldırım nikahıyla evlenmeye karar verirler. Nikah saati yaklaştığında Taner, Yasemin'le ilgili bir gerçeği öğrenir. Taner'in tepkisi ne olacaktır? Gedelli'nin Sesi Gazetesi, halk tarafından tepkiyle karşılanmıştır.
    Gönül Dağı 86.Bölüm
    S03E21 - Gönül Dağı 86.Bölüm
    Yasemin’in gerçek yüzünü gördükten ve onun hakkında bilinmeyenleri öğrendikten sonra nikahtan vazgeçen Taner annesi Halime’ye ve ablası Zahide’ye, artık evlilik lafı duymak istemediğini söyler.
    Gönül Dağı 87.Bölüm
    S03E22 - Gönül Dağı 87.Bölüm
    Amcaoğulları hayallerine bir adım daha yaklaşır. Bilişim Vadisi'ni kurmak için kolları sıvayan amcaoğulları, beklemedikleri bir engelle karşılaşır. Taner, inşaatının durmaması için ne yapacaktır? Selma, Divane'nin kızına kavuşabilmesi için ipuçlarının peşindedir.
    Gönül Dağı 88.Bölüm
    S03E23 - Gönül Dağı 88.Bölüm
    Selma ve Taner, Yasemin'in iftira atmasıyla kasabalılardan tepki alır. Zor zamanlar yaşayan Selma'nın kararı ne olacaktır? Ramazan, hapiste olan babası Hüseyin’in dükkanı mühürlenince kayınpederi Münir’e tepki gösterir. Bu durum Asuman ve Ramazan'ı nasıl etkileyecek? Veysel ve Cemile, Muammer'in arkadaşının vefat haberini alırlar. Muammer'in arkadaşının kendisinde bir emaneti olduğunu söylemesiyle ikili yola çıkarlar. Yağmur'u yolculuğa çıkmadan Dişçi Musa'ya emanet eden ikili, döndüklerinde neyle karşılaşacak?
    Gönül Dağı 89.Bölüm
    S03E24 - Gönül Dağı 89.Bölüm
    Ciritçi, Taner ve Selma güneş tutulması sonrası Divane'yi ararlar. Divane'yi sağ bir şekilde bulabilecekler midir? Veysel ve Cemile, Dişçi Musa'nın hastalık belirtilerinin artmasıyla endişelenirler. Kenan'ın da yardımıyla Dişçi Musa'yı doktora gitmeye ikna edebilecekler midir?
    Gönül Dağı 90. Bölüm
    S03E25 - Gönül Dağı 90. Bölüm
    Ramazan coşkusu kasabada başlamıştır. Selma Öğretmen, iftiralarla boğuşmaya devam ederken, Yasemin'in onunla ilgili attığı iftira ortaya çıkar. Yaptığı kötülükler anlaşılınca Yasemin, iyice öfkelenir. Yasemin'in intikamı nasıl olacaktır? Dişçi Musa'nın hastalığına teşhis koyulur. Cemile ve Veysel, babalarının tekrar kaybolacağından endişelenirken, Taner'in bir icadı ikiliye yardımcı olur.
    Gönül Dağı 91. Bölüm
    S03E26 - Gönül Dağı 91. Bölüm
    Tarım arazilerinin böceklerin istilasına uğramasıyla kasaba halkı zor durumda kalır. Amcaoğulları ve kasabalılar mantar aramaya başlarlar. Arama sırasında Taner'in başına ne gelecektir? Asuman ve Münir arasında gerginlik devam eder. Gazeteden okuduğu haberle şaşıran Münir ne yapacaktır? Dişçi Musa'nın huzurevine yerleşmesiyle üzülen Cemile, hastaneye kaldırılır. Cemile'nin hastalığı nedir? Selami ve Keriman'a beklenmedik ziyaretçiler gelir. Gelen kişiler kimdir?
    Gönül Dağı 92. Bölüm
    S03E27 - Gönül Dağı 92. Bölüm
    Gedelli Kasabası'nda Ramazan ayı devam ederken Taner'in aklına yeni bir icat gelir. Amcaoğulları arasında bu yeni icat fikri farklı karşılanır. Taner'in icat denemesi nelere sebep olacaktır? Selma kendisiyle ilgili bir şeyleri fark eder. Bu durum birisinin dikkatinden kaçmaz. Selma'nın bu hallerini kim fark edecektir? "Küçük Garip" olarak tanınan Garip'in gerçek ailesi ortaya çıkmıştır. Bu durum Selami ve Keriman'ı endişelendirir. Selami'ye beklenmedik bir haber gelir. Selami'yi ne beklemektedir?
    Gönül Dağı 93. Bölüm
    S03E28 - Gönül Dağı 93. Bölüm
    Amcaoğulları ve Selma Öğretmen'in mantarlarla yaptıkları icat, medya tarafında duyulur. Amcaoğullarının yanına haber ekipleri gelir. Taner, başarının sadece kendisine ait olmadığını söyler. Selma Öğretmen, röportaj sırasında ne yapacaktır? Selami, Garip'in ailesinin davadan vazgeçmeleri için elinden geleni yapar.
    Gönül Dağı 94.Bölüm
    S03E29 - Gönül Dağı 94.Bölüm
    Ramazan ayı sona ererken Gedelli Kasabası'nda bir takım gariplikler başlamıştır. Amcaoğulları bu sorunun kaynağını araştırmaya başlar. Kasabada elektriğin gitmesi ve hiç rüzgarın esmemesinin sebebi nedir?
    Gönül Dağı 95.Bölüm
    S03E30 - Gönül Dağı 95.Bölüm
    Gedelli'de bayram sevinci devam ederken, Kenan ve Elif'in düğünü gerçekleşecektir. Amcaoğulları düğünün kusursuz olması için kolları sıvar. Ancak Kenan'ın üvey kardeşinin kasabaya gelmesiyle tehlikeler de peşinden gelmiştir. Barış yerine kim tehlikeye düşecektir? Barış'ın abisine düğün hediyesi ne olacaktır?
    Gönül Dağı 96.Bölüm
    S03E31 - Gönül Dağı 96.Bölüm
    Selma, evinde su borusu patladığı için zor anlar yaşar. Selma bu sorundan nasıl kurtulacaktır? Dişçi Musa'nın kabuğuna çekilmesi Veysel ve Cemile'yi çok üzer. Veysel, Azize'ye ulaşabilmek için huzurevine gider. Azize ile ilgili amcaoğulları ne öğrenecektir?
    Gönül Dağı 97.Bölüm
    S03E32 - Gönül Dağı 97.Bölüm
    Amcaoğulları bilişim vadisi inşaatının beklenmedik bir şekilde durmasıyla zor anlar yaşar. Amcaoğulları bir yandan inşaat işleri bir yandan roket geliştirme ile uğraşırken ziyaretlerine biri gelir. Amcaoğullarının, iş teklifine cevabı ne olacaktır? Asuman ve Cemile'nin Pekin ördeği aşerir.
    Gönül Dağı 98.Bölüm
    S03E33 - Gönül Dağı 98.Bölüm
    Amcaoğulları hayallerine ulaşabilmek için Teknoloji Geliştirme Enstitüsü'nde çalışmaya başlar. Gedelli sakinlerinden birinin yardıma ihtiyacı olduğunu duyan amcaoğulları, yardım için kolları sıvar. Amcaoğulları hangi zorluklarla karşılaşacaktır? Rıfat'a emanet para veren Selim Dayı geri gelir. Rıfat ne yapacağını bilemez.
    Gönül Dağı 99.Bölüm
    S03E34 - Gönül Dağı 99.Bölüm
    Gedelli'ye amcaoğullarının yanına yabancı biri gelir. Amcaoğullarının gittiğini öğrenen kişinin yardımına Selma koşar. Amcaoğulları bu kişiye nasıl yardımcı olacaktır? Ciritçi rahatsızlanarak yatağa düşer. Ciritçi'yi sevenler başında toplanır. Ciritçi iyileşecek midir?
    Gönül Dağı 100.Bölüm
    S03E35 - Gönül Dağı 100.Bölüm
    Amcaoğullarının kasabaya dönüşü coşkuyla karşılanır. TVR hayallerine Gedelli'den ulaşmaya çalışacaklardır. Bu arada hastaneden haber gelir. Bebeklerin cinsiyeti öğrenilecektir. Amcaoğulları eşleri ile tatlı bir yarışa girerler. Kazanan kim olacaktır? Selma, aşkını gizlemeye çalıştığı için dalgınlaşır. Selma'nın halini gören Gülsüm Öğretmen ona nasihat verir.
    Gönül Dağı 101.Bölüm
    S03E36 - Gönül Dağı 101.Bölüm
    Amcaoğulları Elif'in hastalığını öğrenir. Kaya Ailesi Kenan ve Elif'e destek verir. Elif'in iyileşebilmesi için böbrek nakline ihtiyacı vardır. Bütün kasabalı uygun donör bulunabilmesi için seferber olur. Elif'e uygun donör bulunacak mıdır? Selma kendisiyle ilgili Taner'e yalan söyleyen Barış'a tepki gösterir.
    Gönül Dağı 102.Bölüm
    S03E37 - Gönül Dağı 102.Bölüm
    Selma Öğretmen'in Taner'e olan hisleri Veysel, Ramazan, Asuman ve Cemile'nin dikkatini çeker. Dörtlü, bu durumda ne yapacaklarını konuşurlar. Taner ile arasındaki bazı yanlış anlaşılmalar sonucu Selma kendini zor bir durum içinde bulur. Selma ne yapacaktır?
    Gönül Dağı 103.Bölüm
    S03E38 - Gönül Dağı 103.Bölüm
    Taner, Selma'nın kendisine olan aşkını öğrenmiştir. Ramazan'ın yaptıklarından dolayı Taner ve Ramazan'ın arası bozulur. Amcaoğulları nasıl barışacaktır? Dişçi Musa ve Azize'nin aile arasında nikahı olacaktır. Nikah sırasında ne yaşanacaktır? Sedef ve İsmet'in girdiği sınav sonuçları açıklanır.

    Hayran tepkileri

    Back to Top