Hesabım
    Son Yaz
    1. Sezon
    Son Yaz

    Özet

    İdealist bir savcı olan Selim Kara, yıllar önce hapse yolladığı suç lideri Selçuk Taşkın'dan beklennmedik bir teklif alır. Selçuk Taşkın, oğlu Akgün Gökhalp'ın bizzat savcı Selim tarafından korunması karşılığında Kara'nın suç örgütünü çökertecek davasında tanıklık yapacağını söyler. Suç dolu bir dünyada büyüse de duygusal bir adam olan Akgün için bu durumu kabullenmek oldukça zordur. Tam da bu sırada Selim'in İzmir'de çocuklarıyla yaşayan eşi Canan, Selim'e boşanmak istediğini söyler. Hem kariyer hem de özel hayatında sıkıntılı zamanlar yaşayan Selim, Akgün'ü İzmir'e evine götürür. Bu beklenmedik misafir tüm dengelerin değişmesine neden olur.

    Sezon bilgisi:

    21 Bölüm
    orijinal kanal: NOW
    İlk yayın tarihi: 1 Ocak 2021
    112 Fotoğraf | 20 Video
    Alperen Duymaz
    Alperen Duymaz
    Ali Atay
    Ali Atay
    Funda Eryiğit
    Funda Eryiğit
    Hafsanur Sancaktutan
    Hafsanur Sancaktutan
    Son Yaz 20.Bölüm Fragmanı 0:47
    Son Yaz 20.Bölüm Fragmanı
    62 gösterim
    Son Yaz 19.Bölüm Fragmanı 0:47
    Son Yaz 19.Bölüm Fragmanı
    17 gösterim
    Son Yaz 18.Bölüm Fragmanı 0:46
    Son Yaz 18.Bölüm Fragmanı
    48 gösterim
    • Fotoğraf Son Yaz
    • Fotoğraf Son Yaz
    • Fotoğraf Son Yaz
    • Fotoğraf Son Yaz
    • Fotoğraf Son Yaz
    • Fotoğraf Son Yaz
    • Fotoğraf Son Yaz
    • Fotoğraf Son Yaz
    • Fotoğraf Son Yaz
    1. sezon bölümleri
    Son Yaz 1.Bölüm
    S01E01 - Son Yaz 1.Bölüm
    Cumhuriyet Savcısı Selim Kara, sekiz yıl önce tutukladığı organize çete lideri Selçuk Taşkın'dan beklemediği bir teklif alır. Selçuk Taşkın, oğlu Akgün Gökalp Taşkın'a sahip çıkması karşılığında tanıklık yapacaktır. Akgün Gökalp, bir deli fişek, babasının izinden yürümüş, bulaşmaması gereken insanlara bulaşmış, hayatı tehlikededir. Selim mesleği sebebi ile ailesinden ayrı, İstanbul'da tek başına yaşamaktadır. Eşi Canan, kızı Yağmur ve oğlu Altay ise dört yıldır İzmir, Çeşme'de kendilerine babalarından ayrı bir hayat kurmuşlardır.
    Son Yaz 2.Bölüm
    S01E02 - Son Yaz 2.Bölüm
    Selim ve Akgün, Adalet Sitesi’ne, Canan’ın evinin tam karşısına taşınmıştır. Kara ailesinden sadece Altay, Selim’in bu sürprizini mutlulukla karşılarken, Canan ve Yağmur, kendilerini kandırılmış hissetmektedirler. Canan, Selim’in onun kararlarına hiç saygı duymadığını anladığından, Selim’e çok öfkelidir ve öfkesini içinde artık tutamamaktadır.
    Son Yaz 3.Bölüm
    S01E03 - Son Yaz 3.Bölüm
    İstanbul’da babasıyla karşı karşıya gelen Akgün onunla hesaplaşma şansı bulur. Selim ise Selçuk Taşkın’ın Akgün’ü kendisine emanet etmesinin altında yatan gerçek sebebi öğrenir. Bu sırada; ailesinin boşanacağını öğrenen Altay, kendisinden hiç umulmadık bir davranış sergileyerek, Selim’in verdiği kararları sorgulamasına sebep olur.
    Son Yaz 4.Bölüm
    S01E04 - Son Yaz 4.Bölüm
    Halil Sadi, Akgün’den Selim’in elindeki tanık Latif Coşkun’un yerini bulmasını ister. Karşılığında onun yurtdışına gitme isteğini yerine getireceğine söz verir. Yağmur, Kaan’dan ayrıldığı için üzgündür. Kaan ise dağılmış haldedir. Bu ayrılık iki anneyi karşı karşıya getirecektir. Bu arada Metin, Serap’ın kendisine tepkili olduğunu fark eder ve nedenini öğrenmeye çalışır. Selim ise yokluğunda Fatih’in kendi ailesiyle çok iç içe olmasını içine sindirememektedir.
    Son Yaz 5.Bölüm
    S01E05 - Son Yaz 5.Bölüm
    Akgün, Selim ve annesinin fotoğrafını görmüştür. Selim’e annesini tanıyıp tanımadığını sorduğunda Selim’in gerçekleri gizlemesi, Akgün’ün dünyasını başına yıkar. Akgün’ün öfkesi patlayacak yer ararken, Yağmur, Akgün’ün ani değişimini fark eder ve neler olduğunu öğrenmek ister. Yağmur’un Akgün’ün üzerine gitmesi ikisinin ilişkisini başka bir noktaya taşıyacaktır.
    Son Yaz 6.Bölüm
    S01E06 - Son Yaz 6.Bölüm
    Canan, Akgün’ün gerçek kimliğini öğrenmiştir ve Selim’e çok kızgındır. Selim ve Akgün’ün gitmesini talep eden Canan, onlar gidene kadar çocuklarla beraber Emel’lere yerleşir. Selim, bir yandan Canan’ın boşanmak için tekrar harekete geçmesi, diğer yandan yaptığı operasyonun başarısız olması yüzünden çok gergindir. Selim başarısız operasyonu tersine çevirmek için baskın yaptığı uyuşturucunun peşine düşer, Akgün’ün de yardımını ister.
    Son Yaz 7.Bölüm
    S01E07 - Son Yaz 7.Bölüm
    Latif’i öldürmek için sıkıştırılan Akgün, elini kana bulamamak için bir çıkış yolu ararken, Soner Akgün'ü Yağmur üzerinden tehdit eder. Selim ise her yerde kaçak tanığı Latif’i aramaktadır. Akgün bu çıkışsızlık içinde bir yol bulmalıdır... İçinde bulunduğu baskı haline daha fazla dayanamayan Akgün, kendisine daha önce annesi hakkında yalan söylemiş olan Selim'e patlar. Aralarında geçen tartışmada öğrendikleri Akgün’ü hiç tahmin etmediği bir yerden yakalar.
    Son Yaz 8.Bölüm
    S01E08 - Son Yaz 8.Bölüm
    Selim’in tanığının ölümünden kendini sorumlu tutan Canan hala yaşadığı olayın etkisinden kurtulamamıştır. Selim Canan’ı teselli etmeye çalışsa da o da bu olaydan kötü etkilenmiştir. Akgün, Yağmur için endişelenirken kendi babasının ölüm haberini alır ve Selim’le beraber cenazeye katılmak üzere İstanbul’a giderler. Akgün babasını affetmeyeceğini söylemiş olsa da ölümü onu çok üzer. Ancak bu üzüntüsü yerini bir sürprize bırakacaktır.
    Son Yaz 9.Bölüm
    S01E09 - Son Yaz 9.Bölüm
    Akgün'ü artık bambaşka bir yol beklemektedir. Fakat Akgün savcıya vicdan borcunu ödemeden gitmeye niyetli değildir. Selim Kara'nın namını temizlemek, ona kurulan komployu ortaya çıkarmak Akgün için namus borcudur. Tabii bunu kendisinden nefret eden Selim'e görünmeden yapmak zorundadır. Canan ise kocasının düştüğü durumun farkındadır. Selim'e sahip çıkma sırası Canan'dadır.
    Son Yaz 10.Bölüm
    S01E10 - Son Yaz 10.Bölüm
    Selim’i hedef alan araç, Akgün’e çarpmış, Akgün, Selim’in hayatını kurtarmıştır. Selim, Akgün’e her ne kadar öfkeli olsa da, bu olay sonrasında ona bir şans vermeye karar verir. Akgün’ün peşine düşmeyeceğini, kendi yoluna gidebileceğini söyler. Özgürdür artık… Ancak Halil Sadi’nin Akgün’le ilgili başka planları vardır. Akgün herkesi şaşırtacak yeni ve tehlikeli bir yola girmek üzeredir. Akgün’ün seçimleri onu Savcı Selim’le karşı karşıya getirirken, Yağmur, aklı ve kalbi arasında kalacaktır.
    Son Yaz 11.Bölüm
    S01E11 - Son Yaz 11.Bölüm
    Selim, Yağmur ile Akgün'ü aynı odada el ele gördükten sonra Akgün'e keseceği ceza bu defa daha farklı olacaktır. Akgün'ü babasıyla görüştürüp gitmeye ikna olmasını sağlamak ister. Selim'in asıl derdi aslında Yağmur'ladır. Yağmur'un Akgün'ün peşinde dolaşması Canan ve Selim'in de arasını bozacaktır.
    Son Yaz 12.Bölüm
    S01E12 - Son Yaz 12.Bölüm
    Selim, kendisine teslim olan Akgün’ün aslında kendisini kurtarmak için böyle bir yola girdiğini öğrenir. Aleyhindeki kanıtlar yüzünden Akgün’ün hapse gireceği kesin gibidir ve etrafta onun katil olduğu haberleri yayılmaktadır. Selim ani bir kararla, Akgün’ü polise vermekten vazgeçer ve bu süreçte Akgün’ü geçici olarak evinde saklayacak, gerçek katili adalete teslim edecektir.
    Son Yaz 13.Bölüm
    S01E13 - Son Yaz 13.Bölüm
    Akgün aklanmıştır. Ve artık onun için yeni bir hayat başlıyordur. Selim ve Selçuk Taşkın’a kirli işlere bulaşmayacağına dair söz verir ve Soner ve Eray’la ortak olduğu mekânı canlandırmaya karar verir. İstanbul’dan tanıdığı sürpriz bir sanatçıyla irtibata geçer ve onu mekânlarında konser vermesi için ikna eder.
    Son Yaz 14.Bölüm
    S01E14 - Son Yaz 14.Bölüm
    Yağmur, Akgün’ün evlilik çıkışına çok şaşırmıştır. Akgün, Yağmur’u rahatlatır. Hemen evlenmekten bahsetmemekte, ancak ilişkilerini Yağmur’un ailesine açıklarken niyetlerinin bu olduğunu söyleyerek açıklamak istemektedir. Yağmur, anne ve babasının tepkisinden çekinse de Akgün’ün hevesini kırmak istemez. Kafasında soru işaretleri olmasına rağmen Akgün’ün heyecanına katılır ve babasına durumu açıklamadan önce kendisine de haber vermesini ister. Akgün, Selim’in yanında olduğu her dakika arkasından iş çeviriyor gibi hissettiğinden rahatsız olur ve hiç olmayacak bir yerde Yağmur’la evlenmek istediğini Selim’e söyleyiverir.
    Son Yaz 15.Bölüm
    S01E15 - Son Yaz 15.Bölüm
    Akgün ve Yağmur ayrılık sonrası yeni duruma alışmaya çalışmaktadırlar ama ikisi de acı çekmektedir. Akgün eline geçen fotoğrafın arkasında yatan hikâyenin peşine düşer ve ilk olarak Selim’i babasıyla görüşmek için ikna eder. Ama Selçuk Taşkın’ın fotoğrafa verdiği tepki çok sert olur. Akgün’ün içindeki şüphe artar. Kaan, Yağmur ve Akgün’ün ayrıldığını duyunca bu fırsatı kaçırmaz ve Yağmur’a yakınlaşmaya çalışır.
    Son Yaz 16.Bölüm
    S01E16 - Son Yaz 16.Bölüm
    Akgün, cezaevine girmiştir. Selim, Akgün’ün hayatının cezaevinde güvende olmayacağının farkındadır. Halil Sadi’nin adamları, Akgün’ün peşini bırakmayacaktır. Canan ve Selim, bir an önce Akgün’ü cezaevinden çıkartmak için harekete geçerler. Ancak Akgün’ün en az duruşmaya kadar cezaevinde kalacağı kesinleşince, Akgün’ü içerde tek başına bırakmak istemeyen Soner de içeri girmeye kara verir.
    Son Yaz 17.Bölüm
    S01E17 - Son Yaz 17.Bölüm
    Selçuk’un çözmeye çalıştığı defterden sürpriz bir isim çıkar. Metin’in babası Boran Yaman’ın Halil Sadi ile ilişkisi olduğunu anlayan Selim onun da peşine düşer ve Boran Yaman’ın avukatı olarak karşısına beklenmedik bir isim çıkar. Fatih için ise çember daralır ve korktuğu başına gelir. Fatih’i Selim’in elinden kurtaran sürpriz bir isim olacaktır.
    Son Yaz 18.Bölüm
    S01E18 - Son Yaz 18.Bölüm
    Akgün, Gökhan’ın abisi olmadığından şüphelenip, onu hastanelik edene kadar dövdüğü için çok pişmandır. Gökhan’ın onu asla affetmeyeceğini düşünür ve kendini affettirmek için Gökhan’ın el konulan arabasını geri almaya karar verir. Soner ve Eray da Akgün’e yardımcı olacaktır. Diğer taraftan Yağmur, Gökhan’ı Akgün’le ilgili yumuşatmak için karşısına çıkar. Gökhan, Yağmur ve Akgün arasındaki bağın gücünü fark eder ve bundan hoşlanmaz.
    Son Yaz 19.Bölüm
    S01E19 - Son Yaz 19.Bölüm
    Doğum günü sonrasında kendisini Kara ailesinin bir parçası gibi hissetmeye başlayan Akgün, kabul edildiği ailenin kızı ile gizli gizli ilişki yaşamaktadır. Akgün Gökalp Taşkın bu durumu içine sindiremese de Selim'in yüzüne söylemesine bu defa Yağmur izin vermez. İlişkilerini kimseden izin almadan yaşayacaklardır. Her şeyin farkında olan Canan’ın Akgün'e tepkisi ise çok farklı olacak.
    Son Yaz 20.Bölüm
    S01E20 - Son Yaz 20.Bölüm
    Akgün Yağmur’ a ne olduğunu öğrenmek için Gökhan’la yola çıkmışken, Selim emniyette rüşvet olayıyla ilgili ifade verir. Yağmur ve Kaan’ın kaza yaptığını kısa sürede öğrenince hastaneye koşarlar. Kaan ve Yağmur ameliyattayken Selim bu olayın sabotaj olabileceği şüphesiyle olayı araştırmaya başlamıştır bile. Akgün olayın kendisine yapılan bir sabotaj olduğunu öğrenince yapanı bulup cezasını vermeyi kafasına koyar. Gökhan ise kimliğinin ortaya çıkmaması için sürekli tetiktedir. Yağmur uyandığında kaza anını hatırlayamaz.
    Son Yaz 21.Bölüm
    S01E21 - Son Yaz 21.Bölüm
    Yağmur ve Akgün bütün yaşananlarının ardından ilişkilerine bıraktıkları yerden devam etmenin hayalini kurarken önlerinde tek bir engel kalmıştır. Akgün'ün ağabeyi hala hayatta ve kayıptır. Akgün yaptıklarının hesabını ağabeyinden soracak mıdır? Yoksa Yağmur'u dinleyip peşini bırakacak mıdır?

    Hayran tepkileri

    • cevdet aydın
      Süper dizi
    Back to Top