Hesabım
    Son Yaz
    2. Sezon
    Puanım :
    Son Yaz

    Sezon bilgisi:

    5 Bölüm
    orijinal kanal: NOW
    İlk yayın tarihi: 18 Eylül 2021
    28 Fotoğraf | 5 Video
    Son Yaz 26.Bölüm Fragmanı 0:49
    Son Yaz 26.Bölüm Fragmanı
    100 gösterim
    Son Yaz 25.Bölüm Fragmanı 0:46
    Son Yaz 25.Bölüm Fragmanı
    20 gösterim
    Son Yaz 24.Bölüm Fragmanı 0:59
    Son Yaz 24.Bölüm Fragmanı
    38 gösterim
    • Fotoğraf Son Yaz
    • Fotoğraf Son Yaz
    • Fotoğraf Son Yaz
    • Fotoğraf Son Yaz
    • Fotoğraf Son Yaz
    • Fotoğraf Son Yaz
    • Fotoğraf Son Yaz
    • Fotoğraf Son Yaz
    • Fotoğraf Son Yaz
    2. sezon bölümleri
    Son Yaz 22.Bölüm
    S02E01 - Son Yaz 22.Bölüm
    Selim hayatına Rize’de, tek başına devam etmektedir. Çocuklarından, gerçeklerden, her şeyden uzak yaşamaktadır. İstanbul’da yaşayan Yağmur ve Altay ile bile doğru düzgün görüşmemektedir. Selim’in bu inzivası sürpriz bir ziyaretçi ile bölünecektir. Önemli bir görev için İstanbul’a çağrılan Selim, hayata geri dönebilecek midir? Çocuklarını bile görmekten kaçan Selim’i, ne geri döndürebilir?
    Son Yaz 23.Bölüm
    S02E02 - Son Yaz 23.Bölüm
    Akgün ve Selim tekrar bir aradadır. Sare’nin teklifini kabul eden Akgün ve Selim artık büyük bir riskin içindedir. Şimdi yapılması gereken en önemli şey; Akgün’ü Sancaktarların içine sokmaktır ancak bu çok kolay olmayacaktır. Selim’in bunun için bir planı vardır.
    Son Yaz 24.Bölüm
    S02E03 - Son Yaz 24.Bölüm
    Soner’in vurulması ile Emel, kızının ne kadar büyük bir tehlike altında olduğunu tekrar anlar. Emel Naz’ı almak istese de bu o kadar kolay olmayacaktır. Naz artık Sancaktar Ailesi’nin bir üyesidir. Selim’in de konuya dahil olmasıyla bu durum, büyük bir aile krizine sebep olur. Sancaktar’lar ve Kara Ailesi yüz yüze gelecektir.
    Son Yaz 25.Bölüm
    S02E04 - Son Yaz 25.Bölüm
    Selim, Sare’nin peşlerinde olduğundan şüphelenir ve hemen bir plan yapar ancak Sare’nin de başka bir planı vardır. Sare ve Selim arasında büyük bir oyun döner. Akgün ise tüm bu oyunların içinde kendi yolunu çizmeye çalışacaktır fakat Akgün’ün bilmediği bir şey vardır. Selim, Akgün ve çocukları için kendini feda etmeye hazırdır.
    Son Yaz 26.Bölüm Final
    S02E05 - Son Yaz 26.Bölüm Final
    Hayat ağır bir sınavdır. Selim, yaşadığı onca şeyden sonra kendisiyle ve geçmişiyle büyük bir yüzleşmeye girer. Bu yüzleşme Selim’i, kendisini sorgulamaya götürür. Çocukları için her şeye yeniden başlama kararı alır ancak Selim’in sınavı henüz bitmemiştir.

    Hayran tepkileri

    Back to Top