Hesabım
    Kardeşlerim
    1. Sezon
    Puanım :
    Kardeşlerim

    Özet

    Tüm sorunlara rağmen birbirlerine tutunup ayağa kalkmaya çalışan dört kardeşin hayat mücadelesini konu ediyor.
    Üyeler
    3,1 1 oy

    Sezon bilgisi:

    19 Bölüm
    orijinal kanal: Atv
    İlk yayın tarihi: 20 Şubat 2021
    155 Fotoğraf | 18 Video
    Celil Nalçakan
    Celil Nalçakan
    Ahu Yağtu
    Ahu Yağtu
    Cüneyt Mete
    Cüneyt Mete
    Fadik Sevin Atasoy
    Fadik Sevin Atasoy
    Kardeşlerim 18.Bölüm Fragmanı 0:49
    Kardeşlerim 18.Bölüm Fragmanı
    211 gösterim
    Kardeşlerim 17.Bölüm Fragmanı 0:50
    Kardeşlerim 17.Bölüm Fragmanı
    83 gösterim
    Kardeşlerim 16.Bölüm Fragmanı 0:50
    Kardeşlerim 16.Bölüm Fragmanı
    114 gösterim
    • Fotoğraf Kardeşlerim
    • Fotoğraf Kardeşlerim
    • Fotoğraf Kardeşlerim
    • Fotoğraf Kardeşlerim
    • Fotoğraf Kardeşlerim
    • Fotoğraf Kardeşlerim
    • Fotoğraf Kardeşlerim
    • Fotoğraf Kardeşlerim
    • Fotoğraf Kardeşlerim
    1. sezon bölümleri
    Kardeşlerim 1.Bölüm
    S01E01 - Kardeşlerim 1.Bölüm
    Kadir, Ömer, Asiye ve Emel… Anneleri Hatice, babaları Veli ile mutlu ve huzurlu bir hayat süren, cepleri boş ama kalpleri sevgi dolu dört güzel kardeş… Ta ki hayatlarını karartan, onları kimsesiz, boynu bükük bırakan o kara güne kadar…
    Kardeşlerim 2.Bölüm
    S01E02 - Kardeşlerim 2.Bölüm
    Kadir, Ömer, Asiye ve Emel başlarını sokacak bir yer bulmuşlardır. Yengeleri Şengül, çocuklardan kurtulmanın yollarını ararken, onların dramından faydalanma fırsatını da kaçırmaz. Akif Atakul, sebep olduklarını örtbas etmek için elinden geleni yapar. Yoluna çıkan her engeli kaldırmakta ustalaşan Akif'in yolu, bu kez beklenmedik bir şekilde büyük bir çıkmaza girer.
    Kardeşlerim 3.Bölüm
    S01E03 - Kardeşlerim 3.Bölüm
    Akif, Kadir'e çocukların hayatlarını değiştirecek bir teklifte bulunur. Çocuklar geçinebilmek için hayat mücadelesi verirken aynı zamanda da yeni okullarında beklenmedik olaylarla karşılaşırlar. Ömer ve Oğulcan'ın Doruk'la kavgası onları başka bir belaya sürüklerken Kadir olaylara kayıtsız kalamaz.
    Kardeşlerim 4.Bölüm
    S01E04 - Kardeşlerim 4.Bölüm
    Nebahat doğum günü partisinde yaşananlardan sonra çocukları zora sokacak bir karar alırken, Şengül olayların üstünü örtmek için eline geçen kozla Nebahat 'in karşına dikilir. Ömer ve Oğulcan'ın başındaki bela, Kadir'in de başını derde sokar. Harika, intikam almak için Aybike'yi oyuna getirirken, kendisinin yaşayacağı şokla altüst olur. Kadir, tam beladan kurtulduklarını düşünürken, kardeşler beklenmedik bir olayla sarsılırlar.
    Kardeşlerim 5.Bölüm
    S01E05 - Kardeşlerim 5.Bölüm
    Akif ve Suzan'ı öpüşürken yakalayan Harika'nın tepkisi Suzan'ı köşeye sıkıştırırken, Akif yine her şeyin üstünü örtme çabasındadır. Suzan yaşadığı açmazdan ve öğrendiği bir durumdan dolayı bunalır. Aldığı karar, Akif'le Nebahat'ı şok eder. Şengül'ün kurnazlıklarının hedefi ise bu sefer Nebahat'tır.
    Kardeşlerim 6.Bölüm
    S01E06 - Kardeşlerim 6.Bölüm
    Kardeşlerin yaşadığı yaşam mücadelesi karşısında Şengül'ün merhametsizliği Orhan'ı iyice çileden çıkarır. Suzan'dan hiç beklemediği bir şey öğrenen Akif, büyük panik yaşar ve durumu idare etmekte zorlanır.
    Kardeşlerim 7.Bölüm
    S01E07 - Kardeşlerim 7.Bölüm
    Nebahat şantajıyla Akif'i alt edeceğini düşünürken, Akif Nebahat'ı ters köşe yapma planları içindedir. Kadir'in Süsen'le olan arkadaşlığı, Melisa'ya hayal kırıklığı yaşatırken; Berk, bunu fırsata çevirmeye çalışır.
    Kardeşlerim 8.Bölüm
    S01E08 - Kardeşlerim 8.Bölüm
    Kenan'ın ölümü tüm dengeleri değiştirirken Suzan, Akif, Nebahat cephesinde sular durulmaz. Çocuklar yaşadığı felaketten sonra yaşamlarını düzene sokmak için var gücüyle çalışırken, Orhan'ın sunduğu teklif Kadir'le Ömer'i umutlandırır.
    Kardeşlerim 9.Bölüm
    S01E09 - Kardeşlerim 9.Bölüm
    Hastaneye kaldırılan Orhan'ın durumu kritiktir. Kocasını kaybetme korkusuyla deliye dönen Şengül, olanların suçunu çocuklara atar ve onları evden kovar. Berk, gözaltına alınır. Çocuklar amcalarına bir şey olacak korkusu yaşarken bir de sokakta kalınca, çaresiz İstanbul'u terk etmeye karar verirler.
    Kardeşlerim 10.Bölüm
    S01E10 - Kardeşlerim 10.Bölüm
    Ömer, Akif'in para teklifini kabul edince Kadir'le arasında ipler gerilir. Evi terk eden Ömer nereye gideceğini bilmez haldeyken sürpriz bir davet alır. Doruk kendisine güvenmeyen Asiye'nin kalbini kazanmak için elinden geleni yapar.
    Kardeşlerim 11.Bölüm
    S01E11 - Kardeşlerim 11.Bölüm
    Kadir, Ömer'i hapisten kurtarmak için zor bir karar vermek zorunda kalır. Harika, Asiye'yi okuldan attırmak için sinsi bir plan yapar. Doruk'un ise bu olaya tavrı herkesi şaşkına çevirir.
    Kardeşlerim 12.Bölüm
    S01E12 - Kardeşlerim 12.Bölüm
    Suzan öğrendiği gerçekle yüzleşirken; Ömer her şeyden habersizdir. Ömer'le Ayşe'nin arkadaşlığını hazmedemeyen Tolga, Berk'le birlikte Ömer'i zor duruma sokacak planını uygular.
    Kardeşlerim 13.Bölüm
    S01E13 - Kardeşlerim 13.Bölüm
    Ömer yaşadığı şokun etkisiyle savrulurken, Kadir kardeşine sahip çıkmak, evi geçindirebilmek için çareler aramaktadır. Suzan, Akif'ten intikam almak için bir plan yapar.
    Kardeşlerim 14.Bölüm
    S01E14 - Kardeşlerim 14.Bölüm
    Ömer hastanede yatarken Suzan yanından ayrılmaz. Orhan'la Şengül'ün yaşadığı büyük tartışma sonucu, Şengül evi terk eder. Melisa Kadir'in yarım bıraktığı okulu bitirmesi için destek olurken, Doruk Asiye'nin yanında olmak için Selim'in kafesinde çalışmaya başlar.
    Kardeşlerim 15.Bölüm
    S01E15 - Kardeşlerim 15.Bölüm
    Harika sinsi planına Suzan'ı inandırıp kendi tarafına çekerken, Ömer'i okuldan attırmanın yollarını arar. Ömer kendini savunmak zorunda kalır. Akif'le Nebahat Melisa'yı Kadir'den uzak durması için uyarırken, Doruk ve Asiye'den habersizdirler. Akif, Suzan'ın iflası için sinsi planını uygulamaya koyar. Tolga, Ömer ve Kadir'den intikam almak için Asiye'yi zor duruma sokacak plan yapar.
    Kardeşlerim 16.Bölüm
    S01E16 - Kardeşlerim 16.Bölüm
    Tolga'nın Asiye'ye yaptığı sinsi planın bedeli ağır olacaktır. Kadir, kardeşine yapılan iftiranın peşini bırakmaz. Akif'in yaptığı planlar sonucunda Suzan beklenmedik bir sonla karşı karşıya kalır.
    Kardeşlerim 17.Bölüm
    S01E17 - Kardeşlerim 17.Bölüm
    Suzan, Harika ile sokakta kalmamak için çareler aramaktadır. Harika, yaşadığı durumu kolay kolay kabullenemez. Akif, videoyu kimin gönderdiğini bulmak için türlü planlar içindedir.
    Kardeşlerim 18.Bölüm
    S01E18 - Kardeşlerim 18.Bölüm
    Orhan yaralanır ve hastaneye kaldırılır. Hayati tehlikeyi atlatır ancak çalışamayacak durumdadır. Şengül çaresiz soluğu Akif ve Nebahat 'de alır ama hayalini kurduğu desteği alamazken, üstüne ev sahibi Hilmi'nin kötü sürprizi tüm Eren ailesinin canını çok sıkar.

    Hayran tepkileri

    Back to Top