Hesabım
    Teşkilat
    2. Sezon
    Teşkilat

    Sezon bilgisi:

    34 Bölüm
    orijinal kanal: Trt 1
    İlk yayın tarihi: 26 Eylül 2021
    233 Fotoğraf | 34 Video
    Teşkilat 48.Bölüm Fragmanı 1:06
    Teşkilat 48.Bölüm Fragmanı
    57 gösterim
    Teşkilat 47.Bölüm Fragmanı 0:54
    Teşkilat 47.Bölüm Fragmanı
    16 gösterim
    Teşkilat 46.Bölüm Fragmanı 1:03
    Teşkilat 46.Bölüm Fragmanı
    5 gösterim
    • Fotoğraf Teşkilat
    • Fotoğraf Teşkilat
    • Fotoğraf Teşkilat
    • Fotoğraf Teşkilat
    • Fotoğraf Teşkilat
    • Fotoğraf Teşkilat
    • Fotoğraf Teşkilat
    • Fotoğraf Teşkilat
    • Fotoğraf Teşkilat
    2. sezon bölümleri
    Teşkilat 15.Bölüm
    S02E01 - Teşkilat 15.Bölüm
    MİT binasına uçakla yapılması planlanan saldırıyı engelleyen Serdar, o günden beri ortadan kaybolmuştur. Aradan geçen süreçte her yerde Serdar’ı arayan ekip nihayet kayıp arkadaşlarının izine Polonya’da rastlayıp harekete geçer. Zor durumdaki Serdar’ın yardımına hiç beklenmedik biri yetişir ancak Serdar’ın herkesi derinden etkileyecek büyük bir sorunu vardır. Diğer yandan ekibin tanışması gereken yeni biri vardır: O da Halit Başkan.
    Teşkilat 16.Bölüm
    S02E02 - Teşkilat 16.Bölüm
    Ceren ekip tarafından yakalanmıştır. Ceren’in vereceği bilgiler hayati önem taşımaktadır ancak Ceren konuşmak için çok kritik bir şart öne sürer. Serdar’ın durumu gün geçtikçe iyiye gitse de Zehra’nın hala şüpheleri vardır. Ekip ise bir an önce Mavi Vatan’a yapılanın bir sabotaj olduğunu ortaya çıkaracak kanıtları elde etmek zorundadır.
    Teşkilat 17.Bölüm
    S02E03 - Teşkilat 17.Bölüm
    Türkiye'ye karşı ağır yaptırımların görüşüleceği komisyon toplantısının arifesinde Simon’un komisyonun önüne çıkmasını engellemek isteyen Yıldırım planlarını devreye sokar ve yeni sağ kolu Çetin’i sahaya sürer. Zehra’nın ekipten ayrılma kararı karargahta bomba etkisi yaratır.
    Teşkilat 18.Bölüm
    S02E04 - Teşkilat 18.Bölüm
    Komisyon toplantısında Simon’a düzenlenen suikast girişiminin ardından devletin üst düzey kademelerinde olağanüstü hâl ilan edilir. Tüm komisyon üyeleri olağan şüpheli olarak değerlendirilirken ekip suç aletini bulmak için hummalı bir çalışmaya girişir. Olayı aydınlatmanın tek yolu suikastı gerçekleştiren David'i açığa çıkarmaktır.
    Teşkilat 19.Bölüm
    S02E05 - Teşkilat 19.Bölüm
    Mete Başkan’ın dönüşüyle büyük bir sevinç yaşayan ekibi önemli ve zorlu bir görev beklemektedir. Gemi saldırısından sorumlu olan Ariel’in peşine düşen ekip, Suriye’de büyük bir sürprizle karşılaşır.
    Teşkilat 20.Bölüm
    S02E06 - Teşkilat 20.Bölüm
    Saldırının asıl planlayıcısı Ariel’e ulaşmak diğerlerine göre çok daha zordur çünkü Ariel İsrail’e kaçıp ortadan kaybolmuştur. Ariel’in peşini bırakmayan ekip, hedefe ulaşmanın tek yolunun İsrail’de hapishanede bulunan Ariel’in eski şoförünü ele geçirmek olduğunu öğrenir. Hapishaneye sızan Hakkı ve Hulki’yi zorlu bir mücadele beklemektedir. Serdar ve Zehra ise İsrail’de peşlerine takılan yerel istihbaratı atlatmak için yaratıcılıklarını kullanmak zorundadır.
    Teşkilat 21.Bölüm
    S02E07 - Teşkilat 21.Bölüm
    Serdar ve Zehra’nın ele geçirdiği Ariel, gemiden çalınan gizli verilerin yerini söylemesi karşılığında canının bağışlanması için yalvarır. Hakkı ve Hulki, yanlarındaki Yusuf’la birlikte alarm durumuna geçmiş hapishaneden çıkış yolu aramaktadırlar. Hapishaneden kaçmayı başarırlar ancak İsrail’in en çok aranan isimleri haline gelirler. Krizlerle dolu büyük bir kaçış operasyonu onları beklemektedir.
    Teşkilat 22.Bölüm
    S02E08 - Teşkilat 22.Bölüm
    Yağmur’un kaçırılmasının ardından ekip kenetlenir ve dört koldan çalışmalara başlar. Ancak hiç beklemedikleri olaylar ekibi zor durumda bırakacaktır. Pınar, Yağmur’un kaçırılmasıyla ilgili bir ipucu bulmak ümidiyle Çetin’e gittiğinde öğrendiği gerçek daha büyük bir tehdidi açığa çıkarır. Yağmur’u kaçıranların yaptığı teklif karargahta büyük bir yankı uyandırır.
    Teşkilat 23.Bölüm
    S02E09 - Teşkilat 23.Bölüm
    Boş durmayan Yıldırım ise yabancı büyükelçilerle yaptığı görüşme sonucunda Doğu Akdeniz’de Türkiye’yi köşeye sıkıştıracak yeni planı için harekete geçer. Moskova’da Şirket yetkililerinin de katılacağı Doğu Akdeniz konulu gizli toplantının istihbaratıyla Ankara hareketlenir. Serdar ve Zehra bu toplantıya katılan kişilerden birini ele geçirmek için plan kurar.
    Teşkilat 24.Bölüm
    S02E10 - Teşkilat 24.Bölüm
    Kenan’a ulaşamayan Elif, endişeyle onu aramaya başlar. Elif’in çabalarının sonuçsuz kalmasıyla Ciritçi Abdullah ve ailenin kalanı da arama çalışmalarına dahil olur. Kenan’ın ortadan kaybolmasının ardından aileyi bekleyen sürpriz ne olacaktır?
    Teşkilat 25.Bölüm
    S02E11 - Teşkilat 25.Bölüm
    Serdar’ın yaşadıklarına dair tüm gerçeklerin ortaya çıkacağı bir anda Ceren devreye girer. Yıldırım’ın planıyla Serdar ve Zehra kendilerini yeni bir bilmecenin içinde bulur. İkili Libya’daki problemi çözmek için Ceren’in de içinde bulunduğu yeni bir oyun kurar. Bu oyun tüm ekibin kaderini değiştirmek üzereyken devreye davetsiz bazı misafirler girer.
    Teşkilat 26.Bölüm
    S02E12 - Teşkilat 26.Bölüm
    Yıldırım büyük planı için ülkeyi kaosa sürükleyecek düğmeye basar. Tüm bu sürecin içinde Serdar bir anda ortadan kaybolur. Serdar’ın geri dönebilmek için zorlu yolları aşması ve tüm ekibin de başarılı olmaktan başka çaresi yoktur.
    Teşkilat 27.Bölüm
    S02E13 - Teşkilat 27.Bölüm
    Havaalanına yapılan baskın ülke gündemine bomba gibi düşer. Ekip bu baskını bertaraf etmek için dört koldan çalışmalara başlar. İçeride olan Serdar, hem rehineleri hem Zehra’yı kurtarmaya çalışırken büyük bir tehlikenin geldiğinden habersizdir.
    Teşkilat 28.Bölüm
    S02E14 - Teşkilat 28.Bölüm
    Hakkı ve Uzay, Barış’ın masumiyetini kanıtlamak için ipuçlarının peşine düşer. Uzay’ı yeni sürprizler beklemektedir. Yıldırım ve Elçi planlarını devreye soktuklarında ise ekibimizin yapacağı hamle taş üstünde taş bırakmayacaktır.
    Teşkilat 29.Bölüm
    S02E15 - Teşkilat 29.Bölüm
    Yıldırım, örgütü yeniden yapılandırmak için güçlü bir savunma sisteminin peşine düşer. Ekip üyeleri bunu engellemek için sızma planını devreye soktuğunda, gündemi değiştirecek bir olayın içine çekildiklerinden habersizdir. Elçi’nin öldüğünü sanan ekip büyük bir cenderenin ortasında, Serdar ise geçmişteki bir hesaplaşmanın göbeğinde kalır.
    Teşkilat 30.Bölüm
    S02E16 - Teşkilat 30.Bölüm
    Yıldırım kızı Roza’nın ölümünden ekibi sorumlu tutarak intikam planlarını devreye sokarken diğer yanda Boran örgütün tüm gücünü eline geçirmek için harekete geçer. Ekip, Çelik Kalkan’ın Yıldırım’ın eline geçmesini engellemek amacıyla silah tüccarının peşine düşerek karşı hamle yapar.
    Teşkilat 31.Bölüm
    S02E17 - Teşkilat 31.Bölüm
    Halit kızı ile ilgili gerçeğin peşindedir. Tövbekar, Halit Başkan için tehlikeli bir yolculuğa çıkar. Bu yolculuk Halit ve Yıldırım arasındaki geçmişi baştan yazarken, dengeler alt üst olur.
    Teşkilat 32.Bölüm
    S02E18 - Teşkilat 32.Bölüm
    Yıldırım, ekibin işini zorlaştırmak için hiç beklenmedik bir planı devreye koyar. Mete Başkan yeni oluşan bu tehlikeyi ortadan kaldırmaya çalışırken ekibin Mr. X’i çıkarma planları iyice zora girer. Halit’in ise Yıldırım’ın tüm oyunlarını açığa çıkarabilecek tehlikeli bir planı vardır.
    Teşkilat 33.Bölüm
    S02E19 - Teşkilat 33.Bölüm
    Elçi’nin ölümüyle birlikte bir darbe daha alan Yıldırım büyük bir vurgun yapmanın peşine düşer. Nemesis’in ilk adımı için uygulamaya koyduğu plan tüm Türkiye’yi derinden etkileyecek olaylar silsilesinin de başlangıcı olur. Ekip, Yıldırım’ın planının ne olduğunu öğrenmek için yaptığı operasyonda daha önce hiç bilmedikleri yeni bir gerçekle yüzleşir. Bu yüzleşme birçok sorunla birlikte yeni planları ortaya çıkarır.
    Teşkilat 34.Bölüm
    S02E20 - Teşkilat 34.Bölüm
    Pınar, Halit Başkan’dan aldığı talimatla Çetin mevzusunu kökten çözmek isterken büyük bir saldırının ortasında kalır. Bu saldırı sonrası Çetin’in kapısını çalacağı kişi hiç beklenmeyen biridir. Bir diğer beklenmeyen gelişme ise Ceren’in geçmişinin ortaya çıkmasıyla yaşanacak büyük sarsıntıdır.
    Teşkilat 35.Bölüm
    S02E21 - Teşkilat 35.Bölüm
    Ekip Serdar’ın planını organize ederken Mete Başkan hiç beklenmedik birini devreye sokar. Tövbekar için yeni bir başlangıç zamandır. Halit, Yıldırım’ı köşeye sıkıştırdığını düşünürken Yıldırım yaptığı hamleyle tüm planları alt üst ettiğini zanneder. Ancak Mete’nin de Yıldırım’a bir sürprizi vardır.
    Teşkilat 36.Bölüm
    S02E22 - Teşkilat 36.Bölüm
    Türkmen köyüne yapılacak saldırıyı engellemek için her şeyi yapan Serdar roketin fırlatılmasını önleyemez. Füze Türkmen köyüne doğru yola çıkar. Ekip tutsak köy halkını kurtarmaya çalışırken Serdar karargahtan aldığı destekle füzeyi etkisiz hale getirmek için elinden geleni yapar.
    Teşkilat 37.Bölüm
    S02E23 - Teşkilat 37.Bölüm
    Ekip, aldıkları yeni istihbaratla ‘Uyuyanlar’dan birinin peşine düşer. Ancak hedeflerine ulaşabilmeleri için aşmaları gereken önemli bir engel vardır. Ele geçirmeye çalıştıkları kripto Türkiye’ye yapılması muhtemel saldırılar için oldukça önemlidir.
    Teşkilat 38.Bölüm
    S02E24 - Teşkilat 38.Bölüm
    Ekip kimyasal maddeleri barındıran taşıyıcının peşine düşer. Taşıyıcıyı bulduklarında düzenlenen operasyon sırasında hiç beklenmedik bir kayıp yaşarlar. Bu kayıp sonrası hırslanan ekip yeni bir amaç etrafında birleşir, bu kaybı onlara yaşatanlar bedellerini çok ağır ödeyecektir.
    Teşkilat 39.Bölüm
    S02E25 - Teşkilat 39.Bölüm
    Teşkilat 40.Bölüm
    S02E26 - Teşkilat 40.Bölüm
    Ekip, Mete Başkan’ı hayatta tutabilmek için büyük bir cenderenin içinden çıkmak zorundadır. Ekibin vatan toprağına dönmesi için tüm birimler seferber olurken, ekip üyelerinin ise tek bir hedefi vardır: İntikam! Büyük operasyon başlar ancak operasyonun her aşamasında ekip üyeleri kendi duyguları ile yüzleşmek durumunda kalır. Mete Başkan’a verdikleri şeref sözünü tutabilmek için verdikleri mücadele ekip üyeleri hayatlarını ortaya koymaktan çekinmeyecektir.
    Teşkilat 41.Bölüm
    S02E27 - Teşkilat 41.Bölüm
    Mete Başkan’a düzenlenen suikastte parmağı olan Yıldırım dışındaki herkes cezasını bulmuştur. Yıldırım ise ortada yoktur. Onu saklandığı delikten çıkarmanın tek yolu bağlantılı olduğu kişileri avlamaktan geçmektedir. Ekip, Yıldırım’ın finansçısı ve sağ kolu olarak bilinen adamını ele geçirmek için harekete geçer.
    Teşkilat 42.Bölüm
    S02E28 - Teşkilat 42.Bölüm
    Ekip, Yıldırım’ın özel kasasını ele geçirdikten sonra içinden çıkan belgeler Serdar’ın kafasının karışmasına sebep olur. Serdar’ın babasının fotoğrafının Yıldırım’ın gizli belgeleri arasında ne işi vardır? Serdar bağlantıyı çözmeye çalışırken, belgeleri inceleyen ekip Yıldırım’ın tüm işlerini yürüten dört kritik adamının peşine düşer. Yapılan operasyon sonrası Alman istihbaratı ve Türk istihbaratı arasında sürpriz gelişmeler yaşanır.
    Teşkilat 43.Bölüm
    S02E29 - Teşkilat 43.Bölüm
    Serdar, Lucas’tan babasının yaşadığını öğrenmiştir. Tüm hayatı ve tüm geçmişi bir anda tuzla buz olur. Ekip, Lucas hamlesinden sonra Serdar’ı korumak için elinden geleni yapar ancak Alman istihbaratı çoktan Serdar’ın peşine düşmüştür. Diğer yanda Şirket, Yıldırım üzerinden uzun zamandır üzerinde çalıştığı Türk savunma sistemlerine karşı planladığı büyük planını devreye sokar.
    Teşkilat 44.Bölüm
    S02E30 - Teşkilat 44.Bölüm
    Ceren'in ölümü başta Halit olmak üzere tüm ekibin dengesini değiştirir. Ceren’in, Halit Başkan’ın yıllar önce öldüğünü sandığı kızı olmasının ortaya çıkmasıyla Halit’in geçmişinde bir sayfa kapanır. Ancak Yıldırım’ı almak için ortaya yeni bir sebep daha çıkmıştır. Yıldırım’ın peşine düşen Halit’in bu yolda en büyük destekçisi Serdar olacaktır. Serdar’ın da Yıldırım’dan babasıyla ilgili öğreneceği şeyler vardır. Yıldırım’a ulaşmaya çalıştıklarında önlerine sürpriz bir isim çıkar.
    Teşkilat 45.Bölüm
    S02E31 - Teşkilat 45.Bölüm
    Serdar ve Halit, nihayet uzun zamandır peşinde oldukları Yıldırım'ı ele geçirmiştir. Halit, Yıldırım’la yüzleşirken Yıldırım ise babasıyla ilgili Serdar’ın aklını karıştırmaya çalışır. Diğer yanda ekip, Serdar’ın Yıldırım’ın telefonundan çektiği dosyaların şifresini çözmeye çalışmaktadır. Telefondan çıkan tarihlere göre savunma sanayine ve İstiklal projesine yönelik tehdit devam etmektedir.
    Teşkilat 46.Bölüm
    S02E32 - Teşkilat 46.Bölüm
    Ekip, sessizce Hakkı Dayı’ya veda ederken, saldırının sorumlusuna yaklaştıklarında Yıldırım’a ulaşan ipin ucunu da yakalarlar. İntikam operasyonu devam ederken, Halit hiç beklemediği bir telefon alır. Bu telefon sonrası ekip zor bir karar vermek zorunda kalacaktır.
    Teşkilat 47.Bölüm
    S02E33 - Teşkilat 47.Bölüm
    Yıldırım’ın Şirket’in elinden kurtulmak için Türk istihbaratından yardım istemesi tüm dengeleri değiştirir. Yıldırım kurtarılması karşılığında Şirket’in tüm sırlarını vereceğini söylemiştir. Halit Başkan başta olmak üzere ekip zor bir karar vermek zorundadır.
    Teşkilat 48.Bölüm
    S02E34 - Teşkilat 48.Bölüm
    Çıkacakları görev öncesinde Serdar ve Zehra hiç olmadığı kadar yakınlaşır. Yıldırım’dan elde edilen istihbaratla Şirket’e ulaşmak pek kolay olmaz. Oyun içinde oyun kurmak zorunda kalan ekip, ilk hedefini belirleyip operasyonu başlatır. Ekip üyeleri yeni bir hayata başlamak için büyük bir bedel ödemek zorunda olduklarından habersizdir.

    Hayran tepkileri

    Back to Top