Hesabım
    Kağıt Ev
    1. Sezon
    Puanım :
    Kağıt Ev

    Sezon bilgisi:

    8 Bölüm
    orijinal kanal: STAR
    İlk yayın tarihi: 19 Nisan 2021
    71 Fotoğraf | 8 Video
    Erdal Beşikçioğlu
    Erdal Beşikçioğlu
    Nur Fettahoğlu
    Nur Fettahoğlu
    Tuvana Türkay
    Tuvana Türkay
    Can Nergis
    Can Nergis
    Kağıt Ev 8.Bölüm Fragmanı 1:03
    Kağıt Ev 8.Bölüm Fragmanı
    23 gösterim
    Kağıt Ev 7.Bölüm Fragmanı 0:57
    Kağıt Ev 7.Bölüm Fragmanı
    10 gösterim
    Kağıt Ev 6.Bölüm Fragmanı 1:00
    Kağıt Ev 6.Bölüm Fragmanı
    4 gösterim
    • Fotoğraf Kağıt Ev
    • Fotoğraf Kağıt Ev
    • Fotoğraf Kağıt Ev
    • Fotoğraf Kağıt Ev
    • Fotoğraf Kağıt Ev
    • Fotoğraf Kağıt Ev
    • Fotoğraf Kağıt Ev
    • Fotoğraf Kağıt Ev
    • Fotoğraf Kağıt Ev
    1. sezon bölümleri
    Kağıt Ev 1.Bölüm
    S01E01 - Kağıt Ev 1.Bölüm
    Ceza Hukuku Profesörü Cihan Fırtına, Suçlu Peşinde programının yapımcısı Azra İnce’nin cazibesine yenik düşer ve ilk kez karısını aldatır. Başarılı bir avukat olan Aylin, işi ve 3 çocuğu arasında, bu ihaneti fark etmezken; 16 yaşındaki kızları Cemre'nin dikkatinden kaçamaz. Cemre şüphelerinde haklıdır ama şüphelendiği kişi yanlış olur. Babasının, ailenin emektarı Gülsüm’ün kızı İnci ile ilişkisi olduğunu zanneder. Aylin ve Cihan Fırtına büyük çıkmaz içine düşerler. Evlerinde işlenen cinayet; karı koca için vicdan, merhamet, ihanet üçgeninde verecekleri en büyük sınav olur. Onlar iyi ebeveyn olmak adına evlatlarını korumaya çalışırken, ömürlerini verdikleri adalete de ihanet ederler.
    Kağıt Ev 2.Bölüm
    S01E02 - Kağıt Ev 2.Bölüm
    İnci’nin annesi, kocasıyla kavga edip evi terk eder ve Fırtına ailesinin yanında yaşamaya başlar. Bu durum Aylin ve Cihan için çok daha büyük tehlike oluşturmaktadır. Hele de pervasızlığıyla sağı solu belli olmayan Cemre’nin ürkütücü tavrıyla.
    Kağıt Ev 3.Bölüm
    S01E03 - Kağıt Ev 3.Bölüm
    Kızları Cemre’nin korkunç bir şekilde öldürdüğü İnci’nin oğlu Mert’in sevgilisi olduğunu öğrenen Aylin büyük bir şok yaşar. Aylin, kocasının oğlunun sevgilisiyle bir gönül ilişkisi içinde olduğunu zannetmiştir. Oysa ki Aylin’in şüpheleri gerçek değildir. Ancak Cihan’ın karısını ikna etmesi kolay olmaz.
    Kağıt Ev 4.Bölüm
    S01E04 - Kağıt Ev 4.Bölüm
    Annesini ve doğmamış kardeşini vahşice öldüren babasının hayatına tekrar girmesi Aylin'in en büyük kabusuyken; Cemre’nin durumu kabuslarını gerçeğe mi dönüştürüyor? Cemre’nin katil geni araştırmasının sonucu ne olacak? Cemre’nin tedavisi mümkün mü?
    Kağıt Ev 5.Bölüm
    S01E05 - Kağıt Ev 5.Bölüm
    Görgü tanığının, Azra’nın canlı yayınında Mert’i suçlaması üzerine, Mert İnci’yle sevgili olduklarını itiraf etmek zorunda kalır. Mert’in itiraflarına Gülsüm’ün tepkisi nasıl olur? Mert Emniyetteki ifadesinde Bülent’e bilgi verirken, kendisini nasıl suçlu durumuna sokar? Issız kayalıklara bırakılan İnci’nin cesedinin bulunmasından sonra Gülsüm evine döner.
    Kağıt Ev 6.Bölüm
    S01E06 - Kağıt Ev 6.Bölüm
    Fırtına ailesinde sular durulmazken, Gülsüm’lerin evinde İnci’siz bir hayat başlar. Halil ve Gülsüm’ün oğullarından istekleri, Çetin’in hiç ummadığı bir çıkmaza girmesine neden olacaktır.
    Kağıt Ev 7.Bölüm
    S01E07 - Kağıt Ev 7.Bölüm
    Ailesinden intikam almak içi cinayeti üstlenen Mert’i kurtarmak için Aylin ve Cihan Fırtına , Bülent’e gerçekleri söyler. Ancak Mert onların ifadelerini geçersiz kılacak öyle tuzaklar hazırlamıştır ki, her ikisi de çaresiz kalır. Aylin ve Cihan’ın cinayeti Cemre işledi açıklaması üzerine Cemre herkesi daha da zor durumda bırakacak oyunlarını oynar.
    Kağıt Ev 8.Bölüm Final
    S01E08 - Kağıt Ev 8.Bölüm Final
    Ailesinden intikam almak için cinayeti üstlenen Mert, cezaevinde dedesiyle tanışır. İfade vermesi istenen Cemre yine inanılmaz oyunlarla hem polisi hem medyayı tufaya getirir. Azra’nın sapığı ile Cemre’nin yolları hiç beklenmeyen bir şekilde kesişecek ve bu karşılaşma ile Cemre tüm sırları öğrenecektir.

    Hayran tepkileri

    Back to Top