Hesabım
    Yargı
    1. Sezon
    Puanım :
    Yargı

    Özet

    Sezon bilgisi:

    34 Bölüm
    orijinal kanal: Kanal D
    İlk yayın tarihi: 19 Eylül 2021
    256 Fotoğraf | 34 Video
    Kaan Urgancıoğlu
    Kaan Urgancıoğlu
    Rolü : Ilgaz Kaya
    Pınar Deniz
    Pınar Deniz
    Rolü : Ceylin Erguvan
    Uğur Polat
    Uğur Polat
    Rolü : Yekta Tilman
    Mehmet Yılmaz Ak
    Mehmet Yılmaz Ak
    Rolü : Pars Seçkin
    Yargı 34.Bölüm Fragmanı 1:01
    Yargı 34.Bölüm Fragmanı
    22 gösterim
    Yargı 33.Bölüm Fragmanı 1:01
    Yargı 33.Bölüm Fragmanı
    3 gösterim
    Yargı 32.Bölüm Fragmanı 1:01
    Yargı 32.Bölüm Fragmanı
    3 gösterim
    • Fotoğraf Yargı
    • Fotoğraf Yargı
    • Fotoğraf Yargı
    • Fotoğraf Yargı
    • Fotoğraf Yargı
    • Fotoğraf Yargı
    • Fotoğraf Yargı
    • Fotoğraf Yargı
    • Fotoğraf Yargı
    1. sezon bölümleri
    Yargı 1.Bölüm
    S01E01 - Yargı 1.Bölüm
    Avukat Ceylin ve Savcı Ilgaz. Adaleti sağlamak için verdikleri savaşta aynı tutkuda; ancak bu yolda mücadele ederken yöntemleri zıt kutuplarda olan iki hukuk insanı. Ilgaz ne kadar kurallara bağlı, dürüst ve katıysa; Ceylin en az o kadar sınır tanımaz, kuralsız ve isyankar.. Bu yüzden yolları her kesiştiğinde çatışmış, birbirlerini sınamış ve karşı taraflarda kalmışlardır. Ta ki hayat onların yolunu yeniden kesiştirene kadar.
    Yargı 2.Bölüm
    S01E02 - Yargı 2.Bölüm
    Erguvan ailesi küçük kızlarının ölümüyle darmadağın olur. Annesinin, ablasının, babasının herkesin acısına göğüs germek, kendi acısını yaşamak ve kardeşinin katilini bulmak için kanının son damlasına kadar savaşmak görevi Ceylin’indir. Kız kardeşinin cansız bedenini gören Ceylin, hayatının en büyük sınavıyla karşı karşıyadır. Yüreğine düşen bu acıya kendini bırakmak, acıya boğulmak ya da savaşmak.
    Yargı 3.Bölüm
    S01E03 - Yargı 3.Bölüm
    Ceylin’in bulduğu İnci ve Metin’in yan yana çekilmiş fotoğrafı, Ilgaz’la ikisinin arasındaki hassas dengeyi yeniden zorlar. Ilgaz babasının kendisine söylediği yalanın yarattığı şokla baş etmeye çalışırken Ceylin, İnci’nin katilini bulabilmek için kendisinin yanı sıra Ilgaz ve Eren’in de sınırlarını zorlar. Bu durum Pars’ın da yavaş yavaş dikkatini çekmektedir.
    Yargı 4.Bölüm
    S01E04 - Yargı 4.Bölüm
    Zafer’in sorgusuna şahit olan Ceylin, İnci’yle ilgili kaldıramayacağı gerçeklerle karşı karşıya kalır. Bunun üzerine bir de Zafer’in geçmişte yaptıklarının sonucu şüpheliler listesine girmesi Ceylin’i adeta yıkar. Babasından yana sınanma vakti Ceylin’dedir, ikisi arasında büyük bir sorgulama yaşanacaktır.
    Yargı 5.Bölüm
    S01E05 - Yargı 5.Bölüm
    Ceylin Ilgaz da İnci’nin katilini bulmak için çabalarken, ailelerinden ve sevdiklerinden sınanırlar. Ceylin ailesini, Ilgaz ise kardeşi Çınar’ı geri dönüşü olmayacak bir biçimde kaybetmek üzeredir. Üstelik Pars da onların önüne bambaşka engeller koymaya kararlıdır.
    Yargı 6.Bölüm
    S01E06 - Yargı 6.Bölüm
    Yekta oğlunun suçunu temizlemek için çabalarken Zafer, Çınar’ın serbest bırakılmasıyla yıkılır ve yeni bir dönemecin eşiğine gelir. Artık kendi hayatından vazgeçecek kadar intikam hırsıyla doludur. Aldığı karar iki ailenin kaderini sonsuza dek değiştirecektir.
    Yargı 7.Bölüm
    S01E07 - Yargı 7.Bölüm
    Ceylin ve Ilgaz’ın evlilik haberi, Pars ve Neva’yı hayal kırıklığına uğratır. Pars, soruşturmanın tıkanmasından hiç memnun değildir, üstelik onun da kardeşi Neva gibi kalbi kırılmıştır. Pars soruşturmanın peşini bırakmamaya, bunu yaparken de inanmadığı bu evliliği ikisinin başına bela etmeye kararlıdır.
    Yargı 8.Bölüm
    S01E08 - Yargı 8.Bölüm
    Metin Çınar’ın elleri kanlı bir biçimde eve gelişinden itibaren hayatlarının büyük bir kırılma noktasına geldiğini anlamıştır. Şimdi onu çok zorlu bir tercih beklemektedir, oğlundan yana mı olacaktır yoksa dürüstlükten yana mı?
    Yargı 9.Bölüm
    S01E09 - Yargı 9.Bölüm
    Engin’in Yekta’yı suçlamasının ardından Ceylin ve Ilgaz acil bir biçimde harekete geçmeleri gerektiğini fark ederler. Ilgaz’ın kendisine önerdiği yöntemlerle Engin’in geri dönüşsüz bir biçimde cezaevine girmesi için çabalarlar. Ancak bu yol Ceylin’i duygusal olarak yeniden örseleyecek kasislerle doludur.
    Yargı 10.Bölüm
    S01E10 - Yargı 10.Bölüm
    Ceylin’in kendi içinde çok zor bir karar vererek Ilgaz’la arasına koyduğu mesafe, ikisi için de acı verici bir hal alır. Ilgaz’ın Ceylin’e olan kırgınlığının üzerine eklenecek başka sarsıntılar, onları büyük bir çatışmanın eşiğine itmek üzeredir. Engin’in tutuklu olarak yargılanması, bir sondan ziyade yeni bir başlangıca ve herkesi derinden etkileyen bir olaylar silsilesine dönüşmek üzeredir. Engin yeni amacını planlarken, bu yolda ona yardım edecek sürpriz biri de ortaya çıkar.
    Yargı 11.Bölüm
    S01E11 - Yargı 11.Bölüm
    Ceylin ve Ilgaz, gönderilen sesli mesajdan sonra; bittiğini zannettikleri kâbusun aslında yeni başladığını fark ederler. Engin’in başta onlar olmak üzere kendisine zarar verdiğine inandığı herkesle ilgili bir planı vardır. Ceylin ve Ilgaz ise bu sarmalın tam merkezinde durmaktadır.
    Yargı 12.Bölüm
    S01E12 - Yargı 12.Bölüm
    Herkesin kendisini sınadığı, hızla daralan bu zaman içerisinde, Engin’i hamle yapmaktan alıkoyacak yollar, ayrılıklar ve beklenmedik birliktelikler ortaya çıkacaktır. Engin’in herkesi acıtan küçük kıvılcımları, büyük bir yangına mı sebep olacak, yoksa söndürülebilecek midir?
    Yargı 13.Bölüm
    S01E13 - Yargı 13.Bölüm
    Ilgaz ve Ceylin tarafları oldukları ve çözmek için yan yana düştükleri dava sayesinde birlikte hareket ettiklerinde çok daha güçlü olduklarını fark etmişlerdir. Ne var ki; Engin’in yeni bir hamleyle Parla üzerinden kendisini vurması Ceylin’i çileden çıkartır. Ceylin artık Engin’i durdurmak için kendi yöntemlerini kullanmaya kararlıdır.
    Yargı 14.Bölüm
    S01E14 - Yargı 14.Bölüm
    Engin’i kimin zehirlediği bulmacası henüz çözülmeden bir de kimin kaçırmış olabileceği sorusu ortaya çıkmıştır artık. Bu süreçte bazıları sırları uğruna kader birlikteliği yaparken, bazıları için ise yolun sonu apaçık gözükmektedir.
    Yargı 15.Bölüm
    S01E15 - Yargı 15.Bölüm
    Ceylin’in tutuklu yargılanma kararı Ilgaz’da ve Erguvan ailesinde şok etkisi yaratmıştır. Ilgaz hala Ceylin’in suçsuz olduğuna inansa da Ceylin bir türlü parçalarını kafasında birleştiremediği anlar konusunda büyük kararsızlık ve tutarsızlıklar yaşamaktadır.
    Yargı 16.Bölüm
    S01E16 - Yargı 16.Bölüm
    Sevdiği kadın ile mesleği arasında kalan Ilgaz hiç beklenmedik bir karar vererek herkesi çok şaşırtmıştır. Kendisine herkesten, kendisinden bile çok inanan Ilgaz’ın çıkmazlarından habersiz olan Ceylin, nasıl bir tutum takınacaktır?
    Yargı 17.Bölüm
    S01E17 - Yargı 17.Bölüm
    Yargı 18.Bölüm
    S01E18 - Yargı 18.Bölüm
    Sevdiği kadınla birlikte yürümeye başlayan Ilgaz için, önünde mesleki olarak daha önce hiç tecrübe etmediği yeni bir yol açılmıştır. Bu yolda Ceylin’in varlığı ve ona uzattığı el huzur ve güven verse de hiçbir şey kürsünün arkasından gördüğü gibi değildir.
    Yargı 19.Bölüm
    S01E19 - Yargı 19.Bölüm
    Birlikteyken her sorunun üstesinden kolayca gelebilen Ceylin ve Ilgaz hiç ummadıkları bir problem ile karşı karşıyadır. Onlara güç veren bu yoldaşlık, istemeden de olsa başlarına başka belalar açacak gibidir.
    Yargı 20.Bölüm
    S01E20 - Yargı 20.Bölüm
    Ceylin hakkında çıkan iddianame başta Ceylin olmak üzere herkesi şoka uğratmıştır. Ilgaz, ummadığı yerden darbe yediğini düşünen Ceylin’in hemen yanı başında bu sorunun da üstesinden birlikte gelebilmek için ellerini ona uzatmış beklemektedir.
    Yargı 21.Bölüm
    S01E21 - Yargı 21.Bölüm
    Ceylin’i aklayabilmek adına sınırlarının uçlarında dolaşan Ilgaz için Niyazi’nin ölümü adeta bir şok etkisi yaratır. Ilgaz da, Ceylin de hem adli olarak hem de vicdanen büyük bir vakanın ortasında kalmışlardır. Savaş baltalarını iyice bileyen Yekta, ortaya çıktığı gibi hayatına son veren Niyazi’nin ardından Ilgaz ve Ceylin’in savunmalarının zayıfladığını fark eder.
    Yargı 22.Bölüm
    S01E22 - Yargı 22.Bölüm
    Ilgaz ve Ceylin bir yandan Ceylin’in aklanma yolculuğunu sürdürürken öte yandan da savaş baltalarını iyice ortaya seren Yekta ile karşı karşıyadır. Her adımlarında onlardan daha önce oralarda olan amansız bir düşmanları vardır artık.
    Yargı 23.Bölüm
    S01E23 - Yargı 23.Bölüm
    Henüz duruşmanın gerginliğini yeni atlatmış Ceylin için Engin’den gelen video şok etkisi yaratmıştır. Yargılanma sürecini belki de kökünden değiştirecek yeni bilgiler ve sürpriz gelişmeler ışığında Ilgaz, Ceylin’i savunmaya ilk günkü inancıyla devam edebilecek midir?
    Yargı 24.Bölüm
    S01E24 - Yargı 24.Bölüm
    Ceylin ile Ilgaz’ın ilişkilerini büyük bir açmaz beklemektedir. Şimdiye kadar birbirini kusursuz bir şekilde bütünleyen ikili için, bu sefer sahip oldukları farklılıklar büyük bir krize yol açacak gibidir. Hem de tam beklemedikleri, yepyeni bir dava içerisine sürüklenmişken.
    Yargı 25.Bölüm
    S01E25 - Yargı 25.Bölüm
    Yargı 26.Bölüm
    S01E26 - Yargı 26.Bölüm
    Ceylin, kıyafetleri bir görüşte tanımıştır; kimliği belli olmayan ceset, babasına aittir. Şimdiye kadar bir umut beklediği babasını bir daha göremeyecek olmak onu derinden sarsmıştır fakat bu kez yanında onu kucaklayan bir Ilgaz Kaya durmaktadır.
    Yargı 27.Bölüm
    S01E27 - Yargı 27.Bölüm
    Ailesi paramparça olan Ceylin, kendisine destek olmak istediğini düşündüğü Metin’i yeni ailesi olarak görür. Ancak bu sahte denge gün be gün yıkılmakta ve üzerindeki şeffaf örtü hızla, önlenemez bir şekilde açılmak üzeredir. Bu enkazın altından Ilgaz-Ceylin çifti başarıyla çıkabilecek midir?
    Yargı 28.Bölüm
    S01E28 - Yargı 28.Bölüm
    Ilgaz yakaladığı ipuçları sayesinde tek başına çıktığı yolda nihai gerçeğe ulaşmıştır ve bu gerçek onu kahretmiştir. Üstelik bu gerçeğin tam kalbinde olan Ceylin’in psikolojisi harap haldedir ve düştüğü yerden kalkmak için Ilgaz’a ihtiyacı vardır. Ilgaz bu büyük sırrın bilgisine sahipken sevdiği kadına karşı nasıl bir tutum takınacaktır?
    Yargı 29.Bölüm
    S01E29 - Yargı 29.Bölüm
    Ceylin, Ilgaz’ı hiç tahmin edemeyeceği bir halde yakalamıştır. Çınar ve Metin’e ait bu büyük sırrın kendisiyle hiçbir ilgisi olmadığını Ceylin’e anlatmak, Ilgaz için şimdiye kadar baktığı tüm davalardan daha zorlayıcı olacaktır.
    Yargı 30.Bölüm
    S01E30 - Yargı 30.Bölüm
    Ceylin, Ilgaz’ı şaşırtarak birlikteliklerine yeni bir şans vermeye karar vermiştir. Ancak devam edebilmek için ondan bir seçimde bulunmasını ister. Bu seçim Ilgaz’ın tüm hayatını alt üst edecektir. Bir yanda sevdiği kadın, diğer yanda bir ömür yanında taşıdığı ailesi.
    Yargı 31.Bölüm
    S01E31 - Yargı 31.Bölüm
    Ailesi ile aşkı arasında sıkışıp kalan Ilgaz bir seçim yapmıştır, artık aralarındaki uçurumu ne Ilgaz ne Ceylin inkâr edebilmektedir. Ceylin bir yandan babasını katleden kişinin cezalandırılması için uğraşırken, bir de bunun üstüne Ilgaz’ın uzaklığı eklenmiştir.
    Yargı 32.Bölüm
    S01E32 - Yargı 32.Bölüm
    Ceylin zaten karmakarışık olan hayatı ve duygularının yanında bir de ölüm tehlikesi altında olduğunun farkında bile değildir. Ilgaz ise hiçbir yere sığamamaktadır. O da Ceylin’in içerisinde bulunduğu tehlikeyi sezmenin bir adım uzağındadır. Acaba Ilgaz ve Ceylin bu bıçak sırtı durumdan kurtulabilecekler midir?
    Yargı 33.Bölüm
    S01E33 - Yargı 33.Bölüm
    Birbirlerine duydukları aşkın yan yana durmalarına yetmediği Ilgaz ve Ceylin, şimdi de boşanma ile büyük sarsılmıştır. Üstelik onları bekleyen, hayatlarının bir anda ortasına çöken ve henüz tam aydınlığa kavuşmamış Yeşim meselesi çözülmeyi beklerken.
    Yargı 34.Bölüm
    S01E34 - Yargı 34.Bölüm
    İkisinin de kardeşlerinden yana canlarının yandığı bir cinayetle başlayan hikayenin kahramanları; mesleki hayatlarında ayrı olan yolları son kez kesişen ve birleşen Ceylin ve Ilgaz.. Bazen birbirlerine tutkuyla bağlandıkları, bazen göz yaşlarıyla ayrı düşmek zorunda kaldıkları bu ilişkide, artık hayatları boyunca unutamayacakları bir dönüm noktasındadırlar.

    Hayran tepkileri

    Back to Top