Hesabım
    Elbet Bir Gün
    1. Sezon
    Puanım :
    Elbet Bir Gün

    Sezon bilgisi:

    6 Bölüm
    orijinal kanal: NOW
    İlk yayın tarihi: 7 Kasım 2021
    32 Fotoğraf | 6 Video
    Şebnem Bozoklu
    Şebnem Bozoklu
    Sinem Ünsal
    Sinem Ünsal
    Burak Yamantürk
    Burak Yamantürk
    Muhammet Uzuner
    Muhammet Uzuner
    Elbet Bir Gün 6.Bölüm Fragmanı 0:59
    Elbet Bir Gün 6.Bölüm Fragmanı
    21 gösterim
    Elbet Bir Gün 5.Bölüm Fragmanı 0:42
    Elbet Bir Gün 5.Bölüm Fragmanı
    12 gösterim
    Elbet Bir Gün 4.Bölüm Fragmanı 0:44
    Elbet Bir Gün 4.Bölüm Fragmanı
    23 gösterim
    • Fotoğraf Elbet Bir Gün
    • Fotoğraf Elbet Bir Gün
    • Fotoğraf Elbet Bir Gün
    • Fotoğraf Elbet Bir Gün
    • Fotoğraf Elbet Bir Gün
    • Fotoğraf Elbet Bir Gün
    • Fotoğraf Elbet Bir Gün
    • Fotoğraf Elbet Bir Gün
    • Fotoğraf Elbet Bir Gün
    1. sezon bölümleri
    Elbet Bir Gün 1.Bölüm
    S01E01 - Elbet Bir Gün 1.Bölüm
    Başarılı gazeteci Murat Güven, sunuculuğunu da yaptığı Kayıp Hayatlar programında faili meçhul bir şekilde öldürülen üçü çocuk beş kişinin cinayetini haber yapar ama araştırmaları sırasında aileye mensup iki kız kardeşin kayıp olduğunu öğrenir. Murat Güven, Feride ve Nesime adındaki kız kardeşleri bulmak için harekete geçtiğinde ise onunla beraber yıllardır intikam alma arzusuyla yanıp tutuşan Cemil Bey’in de onların peşine düşeceğinden habersizdir. Cemil Bey’in Nesime’den olan kızı Mevsim olayların peşine düşer ve Murat Güven’le iş birliği yapmaya karar verir. Bu iş birliği Nesime ve Feride’nin bütün hayatlarının alt üst olmasına sebep olacaktır.
    Elbet Bir Gün 2.Bölüm
    S01E02 - Elbet Bir Gün 2.Bölüm
    Kayıp Hayatlar programında gerçekleşen yayınla beraber yıllar sonra bir araya gelen iki kız kardeşin hesaplaşmaları oldukça sert olur. Artık iki kız kardeş Cemil’den kendilerini korumak için bir arada olmak zorundadırlar ve birbirlerine taban tabana zıt olan kişilikleri bir arada kalmalarını zorlaştırır. Murat Güven, Nesime’nin kuyuya attığı Hacer’i bulur. Diğer yandan, Mevsim’in programa çıkmasıyla öfkesi tekrar kabaran Cemil Bey, Nesime ve Gizem’i bulmak için elinden geleni ardına koymaz.
    Elbet Bir Gün 3.Bölüm
    S01E03 - Elbet Bir Gün 3.Bölüm
    Nesime’nin kocası İsmail, Cemil tarafından kaçırılmıştır. Sevilay, Gizem’in telefonuna Mehmet ile fotoğraflarını göndermiştir. Mehmet ve Gizem’in evlilikleri bir sınavdan geçer. Sevilay, ikisinin evliliğini bitirmek için yaptığı planları bir bir devreye sokacaktır.
    Elbet Bir Gün 4.Bölüm
    S01E04 - Elbet Bir Gün 4.Bölüm
    Babasını arayan Ahmet için işler hiç de umduğu gibi ilerlemez. Başı beladadır. Gizem ve Nesime, Ahmet’i bulmak için büyük uğraşlar verirler. Fakat Ahmet’i içinde bulunduğu zor durumdan Murat Güven kurtarmıştır ve bu fırsatı değerlendirmekten geri durmaz. Ahmet’i annesi ve teyzesinin yerini söylemesi için ikna etmeye çalışır.
    Elbet Bir Gün 5.Bölüm
    S01E05 - Elbet Bir Gün 5.Bölüm
    Nesime’nin karakolda kimliği ifşa olmak üzeredir. Gizem de Mehmet’e bütün hikâyeyi anlatmaya niyetlidir. Fakat işler Nesime’nin Mevsim’den aldığı telefonla beraber bir anda değişir. Nesime’nin şüpheli hareketleri Yavuz’un dikkatini çeker ve onu araştırmaya karar verir. Nesime hakkında çok önemli bir bilgiye ulaşır. Mehmet, Sevilay’ın git gide daha da yakınına gelmesiyle beraber ondan tümüyle kurtulacağı bir planı devreye sokar. Nesime ve Gizem Ahmet’i kurtarmak için Mevsim’den yardım isterler ama bu konuşma tam anlamıyla bir yüzleşmeye dönüşür.
    Elbet Bir Gün 6.Bölüm Final
    S01E06 - Elbet Bir Gün 6.Bölüm Final
    Nesime, Mevsim’i bir kez daha arkasında bıraktığı için çok üzgündür. Bu durum Gizem ve Nesime arasında büyük bir gerilime sebep olur. Cemil ise kaybetmek üzere olduğu kızı Mevsim’i geri kazanmak için bir kez daha Nesime’yi suçlar ve hatta Mevsim’e Nesime ile ilgili yalanlar söyler. Fakat Mevsim’in tepkisi hiç de umduğu gibi olmaz ve Mevsim evi terk eder. Murat’tan yardım istemeye karar verir. Ahmet ise Mehmet’e ulaşmış ve güvenli şekilde eve gelmiştir ama Mehmet durumdan işkillenir ve Gizem’le Nesime’yi sıkıştırır.

    Hayran tepkileri

    Back to Top