Hesabım
    Elkızı
    1. Sezon
    Puanım :
    Elkızı

    Sezon bilgisi:

    13 Bölüm
    orijinal kanal: NOW
    İlk yayın tarihi: 23 Ekim 2021
    56 Fotoğraf | 13 Video
    Sevda Erginci
    Sevda Erginci
    Perihan Savaş
    Perihan Savaş
    İsmail Ege Şaşmaz
    İsmail Ege Şaşmaz
    Münir Can Cindoruk
    Münir Can Cindoruk
    Elkızı 13.Bölüm Fragmanı 0:45
    Elkızı 13.Bölüm Fragmanı
    35 gösterim
    Elkızı 12.Bölüm Fragmanı 0:44
    Elkızı 12.Bölüm Fragmanı
    14 gösterim
    Elkızı 11.Bölüm Fragmanı 0:59
    Elkızı 11.Bölüm Fragmanı
    27 gösterim
    • Fotoğraf Elkızı
    • Fotoğraf Elkızı
    • Fotoğraf Elkızı
    • Fotoğraf Elkızı
    • Fotoğraf Elkızı
    • Fotoğraf Elkızı
    • Fotoğraf Elkızı
    • Fotoğraf Elkızı
    • Fotoğraf Elkızı
    1. sezon bölümleri
    Elkızı 1.Bölüm
    S01E01 - Elkızı 1.Bölüm
    Hayalleri için savaşan Ezo’nun bu hayatta tutunduğu iki şey vardır; anıları ve annesinden kendisine kalanlar. Yani bir avuç umut. Ne var ki, elinde avucunda olan her şey zulüm gördüğü ailesi tarafından bir çırpıda söküp alınır. İki yolu vardır Ezo’nun. Ya pes edecektir ya da savaşacaktır. O savaşmayı seçer, hem de ölümüne.
    Elkızı 2.Bölüm
    S01E02 - Elkızı 2.Bölüm
    Konakta çıkan yangının soruşturması sürerken Ezo, içindeki vicdan mahkemesinde kendisini aklayamıyordur. Resul’ün değil, annesinin kızıdır o ve yaptıklarının bedelini ödemeye hazırdır. Babaannesi Cavidan onu da kaybetmemek için çırpınırken Harun ve Nermin işe koyulup Ezo’yu kendi taraflarına çekmeye başlarlar.
    Elkızı 3.Bölüm
    S01E03 - Elkızı 3.Bölüm
    Bekir’le ilişkisi ortaya çıkan Seher’in artık çekinecek hiçbir şeyi kalmamıştır. Konağı Ezo’nun yaktığını düşündüğü için Ezo’nun suçunu ispat etmeye çabalar ve sonunda bir açığını bulur. Selçuk komutanla iş birliği yaparak Ezo’yu resmen suçlayacak delillere ulaşırlar fakat Ezo garip bir şekilde korkusuzdur. Çünkü tüm bu zorlu süreç Ezo'yu zayıflatacağına güçlendirmiştir ve gerekirse bedel ödemeye de hazırdır.
    Elkızı 4.Bölüm
    S01E04 - Elkızı 4.Bölüm
    Cavidan ise gitgide kendisini güçsüz hissediyordur ve Ezo’nun bu kontrolsüz gücü onu korkutuyordur. Güçlü ve sert durmaya çalışırken bir hata yapar. Neredeyse kendi canından olacağı bir hata hem de.Zayıf düşürüp, teslim olmasını bekledikleri Ezo bu defa daha da güçlü çıkar herkesin karşısına. Şimdi kartlar yeniden dağıtılıyordur. Ezo ve diğerleri.
    Elkızı 5.Bölüm
    S01E05 - Elkızı 5.Bölüm
    Harun’a inanıp inanmama arasında kalan Ezo, kendisine söylenen asıl büyük yalanla yüzleşir. Şimdi hesap sorma zamanıdır. Hem Harun’a hem de Nermin’e. Cavidan ise en büyük destekçisidir Ezo’nun. Bir aile gibi hareket edecekler ve Bozdağlı’nın gücünü göstereceklerdir.
    Elkızı 6.Bölüm
    S01E06 - Elkızı 6.Bölüm
    Ezo’nun Bekir tarafından kaçırılması Cavidan’ı harekete geçirir. Sessiz sedasız torununu kurtarmaya çalışırken, Ezo'nun kaçırıldığını fark eden Ali jandarmayı harekete geçirir. Durum büyük çapta bir arama operasyonuna dönüştükçe Cavidan daha da sıkışıyordur. Bekir’i ikna edip Ezo’yu sağ salim almak için çırpınırken hiç ummadığı birisi, Seher ayağına dolaşacaktır.
    Elkızı 7.Bölüm
    S01E07 - Elkızı 7.Bölüm
    Songül’ün gelişi Zuhal için başka bir umuttur artık. Ama ne Songül ne de Ali tarafında yeşil ışık yakan yoktur. Ezo sonunda kararını verir. Harun’un evlilik teklifine cevabı çok nettir! Herkes kendi hesaplaşmaları, oyunları ve kararlarıyla uğraşırken asıl sürpriz yola çıkmış geliyordur bile. Zeliha.
    Elkızı 8.Bölüm
    S01E08 - Elkızı 8.Bölüm
    Zeliha’nın gelişiyle bütün dengeler değişir. Ezo için hayat bambaşka bir hal alır. Öldü bildiği annesi yaşıyordur. Annesine kavuşmuştur ama hiçbir şey umduğu gibi değildir. Bunca zaman kim saklamıştır annesini? Selçuk ise bir yandan sevdiği kadının dönüşüyle içinde kopan fırtınaları dindirmeye çalışırken bir yandan da Zeliha’ya bunu yapanların peşine düşmüştür. Çemberin daraldığının farkında olan Cavidan, şüpheleri kendi üzerinden uzaklaştırmak için çok tehlikeli bir karar alır. Nermin bu sırada bambaşka bir tehditle uğraşıyordur.
    Elkızı 9.Bölüm
    S01E09 - Elkızı 9.Bölüm
    İşlediği cinayetle beraber ruhundaki karanlığa teslim olan Harun için artık yaşamak eziyete dönüşmüştür. Ezo’nun kendisine karşı olan acımasız tavrı, annesi Nermin’le beraber küçük düşürülüp kovulması, beş parasız halde kasabada sıkışıp kalması. Hepsi içindeki öfkeyi besliyordur. Eline geçen ilk fırsatta ise hayal bile edemeyeceği güç kazanır. Onun gözünde son yaşadıklarından dolayı hiçbir kadının değeri kalmamıştır. Ezo da bu kadınların başını çekiyordur. Boğulduğu o karanlık tarafta yalnız kalmak istemez. Ezo’yu da kendisiyle beraber sürüklemeye hazırdır.
    Elkızı 10.Bölüm
    S01E10 - Elkızı 10.Bölüm
    Harun yaşadıklarının faturasını Ezo başta olmak üzere, hayatındaki bütün kadınlara kesmiştir. Annesi dahil. Artık geminin kaptanı odur ve Nermin bile oğlu üzerindeki bütün hakimiyetini kaybetmiştir. Ezo, Harun'dan kurtulmak için çırpınırken, Ali Ezo'dan gerçeği öğrenmeye çalışmaktadır. Sevdiği kadının çıkmazlarından habersiz neler olduğunu anlamaya çalışırken, Harun uğruna terk edildiğine inandırıldığı noktada çok tehlikeli bir sınırda bulur kendisini.
    Elkızı 11.Bölüm
    S01E11 - Elkızı 11.Bölüm
    Ezo için ise umutlar tükenmişken hiç ummadığı birisi, Nermin ona yardım eder. Bir planı vardır ve eğer plan işlerse Ezo hem Harun’dan kurtulacak hem de özgürlüğüne kavuşacaktır. Yeniden umutlanan Ezo için Ali ile kavuşmak artık hayal değildir fakat Songül ile Ali’yi gördüğü andaki kıskançlığı ve acısı Ezo’yu tepetaklak eder.
    Elkızı 12.Bölüm
    S01E12 - Elkızı 12.Bölüm
    Elkızı 13.Bölüm Final
    S01E13 - Elkızı 13.Bölüm Final

    Hayran tepkileri

    Back to Top