Hesabım
    Evlilik Hakkında Her Şey
    1. Sezon
    Puanım :
    Evlilik Hakkında Her Şey

    Özet

    Cevher ailesine mensup birbirinden çok farklı dört kadının ortak geçmişlerine olan tepkileri ve farklılıkları işlenecek. Bir evliliğin bütün aşamalarını bu dört kadın kahramanımız üzerinden göreceğimiz dizide; Çolpan boşanmış, Azra uzun yıllardır evli, Güneş evlilik arifesinde ve Sanem ise evlilik kavramını tümüyle reddetmektedir. Müvekkillerin hikayelerinin de dahil olmasıyla “Evlilik Hakkında Her Şey”; aile, aşk, sadakat ve boşanma hukukunun kirli düzenini gözler önüne sermekten çekinmeyecek hikayeleriyle ekrana gelecek.

    Sezon bilgisi:

    33 Bölüm
    orijinal kanal: NOW
    İlk yayın tarihi: 21 Eylül 2021
    145 Fotoğraf | 32 Video
    Gökçe Bahadır
    Gökçe Bahadır
    Sarp Akkaya
    Sarp Akkaya
    Yiğit Kirazcı
    Yiğit Kirazcı
    Gökçe Eyüboğlu
    Gökçe Eyüboğlu
    Evlilik Hakkında Herşey 32.Bölüm Fragmanı 0:52
    Evlilik Hakkında Herşey 32.Bölüm Fragmanı
    48 gösterim
    Evlilik Hakkında Herşey 31.Bölüm Fragmanı 0:52
    Evlilik Hakkında Herşey 31.Bölüm Fragmanı
    7 gösterim
    Evlilik Hakkında Herşey 30.Bölüm Fragmanı 0:46
    Evlilik Hakkında Herşey 30.Bölüm Fragmanı
    14 gösterim
    • Fotoğraf Evlilik Hakkında Her Şey
    • Fotoğraf Evlilik Hakkında Her Şey
    • Fotoğraf Evlilik Hakkında Her Şey
    • Fotoğraf Evlilik Hakkında Her Şey
    • Fotoğraf Evlilik Hakkında Her Şey
    • Fotoğraf Evlilik Hakkında Her Şey
    • Fotoğraf Evlilik Hakkında Her Şey
    • Fotoğraf Evlilik Hakkında Her Şey
    • Fotoğraf Evlilik Hakkında Her Şey
    1. sezon bölümleri
    Evlilik Hakkında Herşey 1.Bölüm
    S01E01 - Evlilik Hakkında Herşey 1.Bölüm
    Başarılı bir boşanma avukatı olan Azra Günay, işinin duayeni olan annesi Çolpan Cevher ve dik başlı kardeşi Sanem Cevher ile birlikte uzun yıllardır İstanbul’un tanınmış ve nüfuzlu insanlarının davalarına bakmaktadır. Artık Azra için bir sonraki adıma geçme zamanı gelmiştir. Annesi Çolpan emekliye ayrılıp büronun yönetimini kızı Azra’ya devredecektir fakat işler hiç de Azra’nın beklediği şekilde ilerlemez. Azra ve annesi arasında geçen şiddetli bir tartışma Cevher ailesinde büyük bir sarsıntıya sebep olur.
    Evlilik Hakkında Herşey 2.Bölüm
    S01E02 - Evlilik Hakkında Herşey 2.Bölüm
    Azra, Sanem ve Güneş için ölü sandıkları babalarının bir anda çıkagelmesi, adeta deprem etkisi yaratmıştır. Bugüne kadar yaşadıkları hayatın bir yalan olduğunu öğrenen üç kardeş için aydınlatılması gereken birçok karanlık nokta vardır. Çolpan yaşadığı yıkımın yanı sıra, yıllar önce Faruk’la birlikte gömdüğü bazı sırların gün yüzüne çıkacağı endişesine kapılır. Alpay’ın kendisine kurduğu tuzağın etkisini üzerinden atmaya başlayan Songül, Alpay’a yaptıklarını ödetmek için kolları sıvar.
    Evlilik Hakkında Herşey 3.Bölüm
    S01E03 - Evlilik Hakkında Herşey 3.Bölüm
    Babalarıyla yüzleşen Azra, Sanem ve Güneş’in duyguları alt üst olmuştur. Hayatlarında kalmaya kararlı olan Faruk’u bir tehlike olarak gören Çolpan’ın ise tüm çabalarına rağmen geçmiş peşini bırakmayacaktır. Azra’nın tesadüfen karşılaştığı çaresiz bir anne kısa bir süre içinde hayatına hem umut hem keder getirecektir. İlk duruşmaya bir gün kala, Alpay’ın kendilerinden sakladığı bilgilerin peşine düşen Azra ve Songül’ü hem heyecanlı hem de gerilimli bir macera beklemektedir.
    Evlilik Hakkında Herşey 4.Bölüm
    S01E04 - Evlilik Hakkında Herşey 4.Bölüm
    Azra, yaşadığı travmatik geceyi atlatmaya çalışırken yeni gelen bir davayla işine yoğunlaşmak zorunda kalır. Evli insanların yasak ilişki yaşamak için kullandıkları “Saklı Oda” adlı bir internet sitesi siber saldırıya uğrar ve site kullanıcılarının isimleri ifşa olur. Azra tüm ülkeyi sarsan bu skandalın kendi hayatını da altüst edeceğinden habersizdir. Çolpan, Sanem ve Azra’nın öğrendiklerini Güneş’ten saklamak isterken kendini başka bir mecburiyetin içinde bulacaktır.
    Evlilik Hakkında Herşey 5.Bölüm
    S01E05 - Evlilik Hakkında Herşey 5.Bölüm
    Günay ailesinin üzerine bomba gibi düşen Saklı Oda skandalı herkesi derinden sarsmıştır. Azra, yıllarca işi gereği karşılaştığı durumlardan birinin içinde kendini bulmanın acısını yaşarken kocasının sırlarının peşine düşer. Müvekkili Süreyya hanım da beklenmedik şekilde bu sürece dahil olur. Bunun yanı sıra, böylesine hassas ve zayıf olduğu bir zamanda Yıldırım’a yakın durmak istemese de ikili arasında bazı yüzleşmelerin yaşanması kaçınılmazdır. Songül’ü anlaşmaya ikna etmek isteyen Alpay, Songül’le yüzleşecek fakat bu buluşma hiç beklenmedik bir noktaya varacaktır.
    Evlilik Hakkında Herşey 6.Bölüm
    S01E06 - Evlilik Hakkında Herşey 6.Bölüm
    Azra, Sergen ve Jale’yle konuşmasından sonra yaşadıklarıyla yüzleşmeye çalışırken durumu çocuklarına yansıtmamak için olağanüstü bir çaba sarf edecektir. İş gereği Sergen’le bir arada çalışmak mecburiyetinde kalınca her şey onun için daha da zor bir hal alır. Bu esnada Azra’nın ailesinin peşine düşen Jale, Miray’a yaklaşacaktır. Yıldırım’la Azra arasında geçmiş defterler açılmaya devam ederken karısını kaybetmek üzere olduğunun farkında olan Sergen artık tepkilerini kontrol edemeyecektir.
    Evlilik Hakkında Herşey 7.Bölüm
    S01E07 - Evlilik Hakkında Herşey 7.Bölüm
    Ailesine boşanacağını söylemeye hazırlanan Azra’nın aniden değişen kararı merak konusudur. Duruma en çok Yıldırım ve Sanem bozulurken, Sergen son anda dağılmaktan kurtulan evliliğine sıkı sıkı tutunmaya kararlıdır. Bu esnada oğlu Eren’in okul gösterisinde ünlü şarkıcı Melisa Tercan ile karşılaşan Azra, yeni müvekkiliyle tanıştığından habersizdir. Miray’ın hayatına sızmış olan Jale ise Azra ve Sergen’in boşanmayacağını öğrenince deliye döner.
    Evlilik Hakkında Herşey 8.Bölüm
    S01E08 - Evlilik Hakkında Herşey 8.Bölüm
    Eylül’ün sırrı ile ilgili yeni bir ipucu bulan Sanem, Ural’la yeni bir maceraya atılır. Bu sırada emeklilik hayatına adapte olmaya çalışan Çolpan, Yıldırım’dan beklenmedik bir teklif alır. Azra, kararlı adımlarla boşanma yolunda ilerlerken kendisini bekleyen kötü sürprizlerden habersizdir.
    Evlilik Hakkında Herşey 9.Bölüm
    S01E09 - Evlilik Hakkında Herşey 9.Bölüm
    Azra, Sergen’in duruşmada ansızın boşanmaktan vazgeçmesiyle köşeye sıkışmış olsa da ondan boşanmaya kararlıdır. Melisa, Koray’ın vereceği tepkiden korkarken beklemediği bir tavırla karşılaşacaktır. Sanem, Ural’ın davayı kazanabilmesi için olağanüstü bir mücadele verirken ikili iyice yakınlaşır fakat kendilerini bekleyen sarsıcı sürprizden habersizlerdir. Çolpan, Yıldırım’a yardım etmek için Arsen & Cevher Hukuk’a gelmeye başlayınca Erman ikilinin yakınlığından şüphelenir.
    Evlilik Hakkında Herşey 10.Bölüm
    S01E10 - Evlilik Hakkında Herşey 10.Bölüm
    Azra, oğlunu kaçırmaya kalkan Jale’nin peşini bırakmaz. Yolun sonuna gelen Jale ise kötülüğünün bir sınırı olmadığını kanıtlar. Erman’ın gelişiyle planları alt üst olan Çolpan ve Yıldırım, durumu toparlamaya çalışsalar da bu o kadar kolay olmayacaktır. Bu durum başlarına başka belalar açılmasına sebep olur. Duruşmada Selçuk ve Eylül’ün söyledikleriyle derinden sarsılan Ural, Alina’nın öz kızı olmama ihtimalini reddeder.
    Evlilik Hakkında Herşey 11.Bölüm
    S01E11 - Evlilik Hakkında Herşey 11.Bölüm
    Neyran ve Koray tarafından köşeye sıkıştırılan Melisa’ya bir çıkış yolu arayan Azra ve Yıldırım’ın işi bu sefer hiç de kolay olmayacaktır. Ural ve Sanem cephesinde ise gerilim hat safhadayken DNA sonucu gelir. Çolpan ve Erman, Serhan’ı köşeye sıkıştırmanın bir yolunu bulmuşlardır. Yalın ve Güneş evlilik tarihi almalarının ardından ailelerini tekrar bir araya getirmeye karar verirler.
    Evlilik Hakkında Herşey 12.Bölüm
    S01E12 - Evlilik Hakkında Herşey 12.Bölüm
    Azra, Melisa davasında kilit tanık olan bakıcıya ulaşmaya kararlıdır. Bunun için Sanem’den yardım ister. Serhan Yıldırım’a Nedim’e karşı kullanabileceği bir delil verirken Nedim’in büroya gelmesiyle işler karışır. DNA sonucunun etkisiyle öfkesine yenik düşen Ural, Sanem ve Alina’yla arasını düzeltmek istemektedir. Ancak bu çabaların sürpriz bir davetle sonuçlanacağından haberi yoktur. Çolpan yeni büroya adapte olmaya çalışırken yeni bir asistan arayışına girer.
    Evlilik Hakkında Herşey 13.Bölüm
    S01E13 - Evlilik Hakkında Herşey 13.Bölüm
    Melisa davasından sonra büroda yapılan kutlamaya gelen sürpriz ziyaretçiler, Azra’yı kariyerindeki en zor davalardan biriyle karşı karşıya bırakacaklardır. Güneş ve Yalın evlilik hazırlıklarına devam ederken birlikteliklerini onaylamayan Nursen ve Zafer, onları ayırmaya kararlıdırlar. Fakat yaptıkları plan hiç beklenmedik bir şekilde hayatlarının değişmesine sebep olur. Ural’ın Çolpan’la tanışmasının ardından, Sanem’le olan ilişkileri artık yeni bir döneme girmiştir.
    Evlilik Hakkında Herşey 14.Bölüm
    S01E14 - Evlilik Hakkında Herşey 14.Bölüm
    Sergen sahte hastalığını kullanarak Azra’yla aralarındaki buzların erimesini sağlamak için adımlarını çok dikkatli atmak zorundadır. Herkesi kandırmayı başarsa da günün sonunda gerçeği bilen bir kişi vardır. Kızının velayetini almaya kararlı olan Defne, Hızır’a karşı yeni planlar yapmaya başlar. Ural, Alina’yı kaybetme korkusunu bir türlü içinden atamaz. Sanem davayı kazanacakları konusunda onu ikna etmeye çalışır.
    Evlilik Hakkında Herşey 15.Bölüm
    S01E15 - Evlilik Hakkında Herşey 15.Bölüm
    Faruk’un ani ölümü herkesi derinden sarsmıştır. Faruk’un ölümünün ardından Cevher ailesini büyük bir sürpriz beklemektedir. Ortaya çıkan bir mektup Cevher ailesi için tüm dengeleri değiştirir. Sanem, Ural’ın gitmesi ve Faruk’un ölümünün yarattığı duygusal tahribatla kendi yöntemleriyle baş etmeye çalışırken, dibe doğru çekildiğinden habersizdir. Güneş peş peşe yaşanan aksiliklerden kendisini sorumlu tutmaya başlar. Faruk’un ölmeden önce, Deniz’in kardeşleriyle yakın olması için kurduğu plan, Nazan’ın müdahalesiyle alt üst olur.
    Evlilik Hakkında Herşey 16.Bölüm
    S01E16 - Evlilik Hakkında Herşey 16.Bölüm
    Duruşma sonrası Sergen ve Azra arasındaki ipler iyice gerilir. Bora’nın sürpriz ortaklığı Arsen Cevher Hukuk’taki tüm dengeleri sarsar. Çolpan, Sanem ve Erman bu esrarengiz adamın kim olduğunu öğrenmek için harekete geçer. Ancak bu düşündükleri kadar kolay olmayacaktır. Hızır’ın Ece’yi kaçırması halihazırda zor olan velayet davasını iyice çıkmaza sokmuştur. Azra’nın durumu kendi lehlerine çevirmek için acil bir müdahalede bulunması gerekmektedir.
    Evlilik Hakkında Herşey 17.Bölüm
    S01E17 - Evlilik Hakkında Herşey 17.Bölüm
    Bora ve Sergen’in büroda yarattığı depremin etkileri sürerken Songül’ün ani gelişi Azra’yı zor bir davayla karşı karşıya bırakacaktır. Serhan Gülan davasının ortaya çıkmasıyla Azra’nın Yıldırım’a olan güveni sarsılır. Yıldırım, Azra’nın güvenini tekrar kazanabilmek için harekete geçer. Çolpan ve Sanem tarafından ihanetle suçlanan Deniz’e aileden sürpriz bir isim yardım eli uzatır. Bugüne kadar aile hukuku davalarına bakan Arsen Cevher Hukuk Bürosu’nda Bora’nın yönetime geçmesiyle ceza davalarına da bakılmaya başlanır.
    Evlilik Hakkında Herşey 18.Bölüm
    S01E18 - Evlilik Hakkında Herşey 18.Bölüm
    Yıldırım ve Bora’nın geçmişlerindeki sır perdesi aralanırken, Yıldırım’dan şüphelenen Sanem’in bu işin peşini bırakmaya niyeti yoktur. Gözünü karartan Sanem düşmanın inine girmenin yollarını arar. Yüzükle yakalanan Songül, Nadide tarafından tehdit edilmeye başlanır. Azra’nın Songül’ü kurtarmak için bir planı vardır fakat bunun için duayen avukatların yardımı gerekmektedir. Erman ve Çolpan, Songül davasında Azra’ya sürpriz bir yardımda bulunurlar.
    Evlilik Hakkında Herşey 19.Bölüm
    S01E19 - Evlilik Hakkında Herşey 19.Bölüm
    Azra uzun bir süreden sonra ilk kez sakin bir pazar günü geçirmeye niyetlenir. Fakat yaşanan sürpriz gelişmeler Azra’nın bu hevesini kursağında bırakacaktır. Nadide ve Selim’in gerçek yüzünü öğrenen Filiz büyük bir tehlikeyle karşı karşıyadır. Kızının tehlikede olduğunu anlayan Songül, onu kurtarmak için Azra’dan yardım ister. Azra’nın bir planı vardır ancak bunun gerçekleşmesi için, en büyük düşmanları Bora’nın yardımı gerekmektedir.
    Evlilik Hakkında Herşey 20.Bölüm
    S01E20 - Evlilik Hakkında Herşey 20.Bölüm
    Yıldırım’ın ihanetiyle sarsılan Azra, yaşadığı hayal kırıklığının sarsıcı etkisini azaltmak için tüm dikkatini işine ve çocuklarına yöneltmeye çalışır. Fakat Yıldırım’ın ısrarlı aramaları sonucunda onunla görüşmeyi kabul edip, Güneş Kafe’ye gelmesini söyler. Yıldırım elinde çiçeklerle Güneş Kafe’ye gittiğinde onu orada kötü bir sürpriz beklemektedir. Cevher Hukuk’un iflasında Bora’nın da parmağı olduğunu öğrenen Sanem ise intikam almak için Bora’nın peşine düşer.
    Evlilik Hakkında Herşey 21.Bölüm
    S01E21 - Evlilik Hakkında Herşey 21.Bölüm
    Yıldırım’ın ölümünün üzerinden bir sene geçmiş olmasına rağmen Azra acısını ilk günkü gibi yaşamaya devam etmektedir. Yıldırım’ın ölümünden kendisini ve Çolpan’ı sorumlu tutan Azra, avukatlığı bırakmış Güneş’in kafesinde çalışmaya başlamıştır. Herkes Azra’nın yeniden yaşama dönmesi için çaba gösterse de Azra için bu hiç kolay olmayacaktır. Artık ne hayata ne de mesleğine karşı bir heyecan duygusu yoktur içinde. Arsen Hukuk’la yolları ayıran Çolpan, Erman’la karşı karşıya geldikleri yeni bir dava ile rekabetine kaldığı yerden devam edecektir.
    Evlilik Hakkında Herşey 22.Bölüm
    S01E22 - Evlilik Hakkında Herşey 22.Bölüm
    Yıldırım’ın ölümünün kaza olmadığını öğrenen Azra, gerçeği ortaya çıkarmak için harekete geçer. Azra ve Efe’nin çözmesi gereken düğüm; Buket’in şüpheli intiharı ve Yıldırım’ın ölümü arasındaki bağlantıdır. Çolpan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için yapacağı konuşmaya hazırlanırken Cevher Hukuk’un kapısını çalan sürpriz bir müvekkil, onu zorlu bir davayla karşı karşıya bırakacaktır.
    Evlilik Hakkında Herşey 23.Bölüm
    S01E23 - Evlilik Hakkında Herşey 23.Bölüm
    Yıldırım’ın katili Haluk’a suçunu itiraf ettirip cezaevine gönderdikten sonra Azra, avukatlığı bırakıp, kafede kurabiye pişirmeye devam etmeye kararlıdır. Çolpan ise, Azra ile arasının iyice açılması pahasına da olsa onu tekrar işinin başına döndürmek için kolları sıvar. Fakat bunu başarabilmesi için Efe’nin yardımına ihtiyacı vardır. Ülkenin en büyük holdinglerinden birini yöneten Ceyhun ve Yasemin Özdemirler çifti ise sürpriz bir taleple Azra ve Efe’nin karşısına çıkarlar. Basına sızmaması gereken bu gizli davada, Azra ve Efe, kendilerini bir anda davanın merkezinde bulurlar.
    Evlilik Hakkında Herşey 24.Bölüm
    S01E24 - Evlilik Hakkında Herşey 24.Bölüm
    Ceyhun ve Yasemin davasında tuzağa düşürüldüğünü anlayan Azra’nın, başı büyük beladadır. Özdemirler çifti sadece Azra’ya değil, Erman Arsen Hukuk bürosuna da karşı yüklü bir tazminat davası açmaya hazırlanmaktadırlar. Yel Sanem, arkadaşlık sitelerinde kendisini farklı kimliklerle tanıtarak kadınları dolandıran usta bir dolandırıcının peşine düşer. Sanem’in adama ulaşmak için kullandığı yöntem ise Bora’yı çileden çıkaracaktır.
    Evlilik Hakkında Herşey 25.Bölüm
    S01E25 - Evlilik Hakkında Herşey 25.Bölüm
    Efe, Çolpan’a verdiği sözü tutmuş Azra’nın işine dönmesine yardım etmiştir. Şimdi ise Efe’ye verdiği sözü tutma sırası Çolpan’dadır. Efe’nin sıra dışı isteği ise Cevher Hukuk’taki tüm dengeleri değiştirecektir. Birbirlerine aşklarını itiraf ettikten kısa bir süre sonra Erman ve Çolpan’a yakalanan Bora ve Sanem’in durumu ise iyice karışır. Bora’nın DNA sonucunu görmesini engellemeye çalışan Erman ve Çolpan’a sürpriz bir yardım gelir.
    Evlilik Hakkında Herşey 26.Bölüm
    S01E26 - Evlilik Hakkında Herşey 26.Bölüm
    Azra’nın müvekkilini ikna etmek için söylediği yalanın ortaya çıkması işlerin daha da karışmasına yol açar. Hande için ise bu durumu kabullenmek hiç kolay değildir. Sanem’in tam da Bora’ya aşık olduğunu düşündüğü anda Ural’ın onu araması, duygularını sorgulamasına yol açar. Bir yol ayrımının ortasında kalan Sanem’i zor bir karar beklemektedir. Büyük aşkına kavuştuğu anda, yeni bir krizle karşı karşıya kalır.
    Evlilik Hakkında Herşey 27.Bölüm
    S01E27 - Evlilik Hakkında Herşey 27.Bölüm
    Geçirdiği trafik kazası sonrası komaya giren Aziz, beş yıl sonra uyandığında karısının, en yakın arkadaşıyla evlenmiş olduğunu öğrenir. Üstelik Aziz’in yaptığı kaza, sadece kendi hayatını karartmamış, Efe ve Hande’nin hayatını da altüst etmiştir. Kazanın arkasındaki gerçeğin peşine düşen Azra ve Efe, kendilerini zorlu bir boşanma davasının içinde bulurlar. Sırlarla dolu bu büyük davaya Çolpan, Cevher’in de dahil olması işleri iyice zorlaştırır. Evlendiği gün, düğün organizatörü tarafından şantajla dolandıran Tunç, soluğu Sanem ve Bora’nın yanında alır.
    Evlilik Hakkında Herşey 28.Bölüm
    S01E28 - Evlilik Hakkında Herşey 28.Bölüm
    Hiçbir şey hatırlayamadıkları kayıp zamanın gizemini çözmek ve Yalın’ı bulmak için geriye dönük adımlarını takip etmek zorunda kalan Sanem, Bora ve Güneş’i büyük bir macera beklemektedir. Azra’yı kırdığı için çok pişman olan Efe kızının ölümünden sorumlu olan Aziz’le yüzleşir. Bu yüzleşme aslında Efe’nin kendisiyle yüzleşmesidir. Aklındaki sorulara cevap arayan Efe’nin aradığı cevap ise Azra’nın kendisidir. Azra, Nagehan ve Ekrem davasında önemli bir bilgi edinir.
    Evlilik Hakkında Herşey 29.Bölüm
    S01E29 - Evlilik Hakkında Herşey 29.Bölüm
    Erman ve Çolpan’ın birlikteliklerini duyurmak için tertip ettikleri yemeğe Sanem, yine, damgasını vurur. Çolpan, evlilik cüzdanına bakmak üzereyken, Sanem bunu engellemek için sarsıcı bir çıkış yaparak duruma müdahele eder. Sanem’in yaptığı şey, Çolpan’ın evliliklerini öğrenmesini engellemiştir ancak Bora’yı ve ilişkilerini büyük bir çıkmaza sokar. Sanem durumu düzeltebilmek için Azra’dan yardım ister. Fakat bu sefer fazla ileri giden Sanem’in bu durumu düzeltmesi hiç de kolay olmayacaktır.
    Evlilik Hakkında Herşey 30.Bölüm
    S01E30 - Evlilik Hakkında Herşey 30.Bölüm
    Erman, Arsen Hukuk’ta kalmaya devam etmek istiyorlarsa; Bora ve Sanem’e, adaleti sadece avukatlık cübbeleriyle sağlamaları şartını koyar. Onların adalete bakışlarını sınamak için zorlu bir davada birlikte çalışmaya zorlar. Toplumun nezdinde suçlu olduğu şüphe götürmeyen ünlü oyuncu Can Derin’in boşanma davası, Sanem ve Bora için adeta bir sınav niteliğinde olacaktır. Azra ve Efe Gülistan’ın akli dengesinin yerinde olduğunu ispatlamak için harekete geçer. Gülistan’la birlikte gittikleri adli tıpta yaşanan sarsıcı bir olay, davanın seyrini tümüyle değiştirecektir.
    Evlilik Hakkında Herşey 31.Bölüm
    S01E31 - Evlilik Hakkında Herşey 31.Bölüm
    Gülistan’ın intiharı, akli dengesinin yerinde olmadığı şüphelerini de desteklemiştir. Tüm deliller ve raporlar aleyhlerine de olsa Azra, Efe ve Çolpan’ın bu davanın peşini bırakmaya niyeti yoktur. Ölüm kalım savaşı veren Gülistan’ın tek umudu onlardır. İntiharın arkasındaki sır perdesini kaldırabilecek küçücük bir ihtimalin peşine düşen Azra ve Efe kendilerini hiç beklemedikleri bir durumun ortasında bulurlar. Gülistan’ı kendisi ve ailesi için bir tehdit olarak gören Şeyda ise çocuğunu vermemek için her şeyi göze almıştır.
    Evlilik Hakkında Herşey 32.Bölüm
    S01E32 - Evlilik Hakkında Herşey 32.Bölüm
    Evlilik Hakkında Herşey 33.Bölüm Final
    S01E33 - Evlilik Hakkında Herşey 33.Bölüm Final

    Hayran tepkileri

    Back to Top